6727
Topikszabályzat:
-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
-
Micsu #5366 egyébként jó poén volt hogy beadta a foglalj el 50 hajót achievmentet, miközben kb jó ha 15öt elfoglaltam, ő azt is elfoglalásnak vette hogy kiugrott a pilóta :) -
Pares #5365 Egyetértek Micsuval. Az Albiont már az X3 játékok kiforrott evolúciós csúcsának lehet tekinteni. Ezzel ellentétben a Rebirth, ahogy a neve is sugallja, teljesen új koncepció. Nem lehet az előző játékokkal egy az egyben összehasonlítani, mert az X:R az X játékok egy új generációjának az alappillére, amit feltételezhetően hasonló módon fognak bővíteni, mint az X3:R-t a TC-vel, majd azt az AP-val... -
Micsu #5364 jó de akkor ne albionról beszélj ha x3ról van szó mert nem ua játék
az albion max úgy jó ha nem játszottál az x3al, én már az után a terrran conflictot is meguntam -
TokraFan #5363 Namost itt pont kinek reagálsz, mert a Geminiirol nem én írtam! :) (egyébként szerintem se rossz)
X3 vs. Rebirth : nos, kinek a papne, kinek a paplan... -
Jóózsf István #5362 3.51 Rilíz! Az RC2-höz képest ohne változás! -
Micsu #5361 Sajnos?
Lehet hogy a rebirth alapbol hibas termekkent jott ki de nehogy mar a moneyhat x3 1.5nek nevezheto albion legyen a merce
Ebbe se kotelezo majomkodni az allomason, en is kerulom amugy mert gagyi, de a gemini az nagyon nem ez a kategoria, nekem mobil jatek feelingje van -
lammaer #5360
Hátha érdekel valakit, de érdemes lehet űrhajó fanoknak ránézni a starpoint gemini 2-re. Amikor kijött próbáltam, de nem volt vmi stabil, most megpatchelgették meg adtak ki DLCt is, megpróbáltam újra. Főleg azér mert űrhajózni akarok de a rebirth nem lett az én játékom, elhagytam :(
Na, a Gemini 2 viszont bejön. Építkezés ugyan nincs benne, de van sokféle hajó, itt váltogathatok a hajók közt is, rendes külső nézet van, itt is megvan a grindelés, random missionok, storyline - de valahogy nincs az a rossz szájízem mint a rebirthhel, hogy értelmetlen repetitív dolgokkal húzzák az időt. Dokkolok, kereskedek meg shoppingolok mint a régi Xekben, nem majomkodok egy állomáson :)
Mondjuk leginkább a a Freelancer örökösének tekinthető, pörgősebb-árkádosbb a játék, nincsenek túlbonyolítva a kezelőszervek (a kereskedés is egyből adja magát) , nem az X versenytársa. Végülis megférhet mellette :)
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.03.20. 09:17:38 -
TokraFan #5359 "Ég és föld a kettő. Mintha köze sem lenne egymáshoz a két játéknak"
Valójában nincs is semmi köze. :-) Sajnos... -
#5358 Az már friss építés, a réginek a helye megvan, a térképre beleégtek a trade ikonojai. -
Jóózsf István #5357 Mivel én kifejezetten cseréltem,, lehet, hogy csak úgy működik, ha ráküldöd az újat és semmivé foszlik.
Mint a gyári kapitányok! Azokat sem lehet "visszahívni".
Azt a X kishajógyárat most építetted, vagy elfelejtetted hol volt? :-)
Játszottam minap az AP-el. Mit ne mondjak? Ég és föld a kettő. Mintha köze sem lenne egymáshoz a két játéknak. Pedig a kezelő felület egyre jobban hasonlít.
Beültem a Tavaszvirágomba. Direkt nem vettem elő a dzsojt, hogy majd egérrel ügyesebb leszek. Aha! A találati arányom egy az ötszázhoz volt. Nem is értem, hogy játszottam végig azzal a hajóval az egész játékot. Ahhoz képest a Borz magától lövi le az ellent!
Dzsámpdivájsz csárdzsig. At tenpöszent, tventi, ... fiftipöszent...
Persze, hogy elfelejtettem, hogy nem verjük oda a vasat semmihez, mert G-móver! Viszont sokkal bátrabban aprítottam az M-heteseket!
Nade, bektúderibörsz! -
saba30 #5356 Látom közben meglett:)
mára is van újabb:
Version 3.51 RC2 (193058)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!• Collision shield damage now only applies to player ship, or drone when under player remote control.
• Improved balancing and accuracy of combat calculations when player is not present.
• Fixed missing drone docks on Sucellus and Balor.
• Fixed missing shield protection for drone bays on large Teladi ships (Teladi Outpost DLC only).
• Fixed player being thrown far into empty space when leaving super highway under autopilot.
• Fixed mass-traffic "clumping" after loading a savegame.
• Fixed problem with mapping buttons on certain joysticks.
• Fixed very rare case where a target might not be selected using gamepad controls.
• Fixed delay when launching mining drones from Teladi capital ship (Teladi Outpost DLC only).
• Fixed engineers not returning Construction URVs in some situations.
• Fixed incorrect maximum shield values during and after construction.
• Fixed repairing of station parts not correctly restoring surface elements.
• Fixed "free" upgrades on stations extended when the player is not present.
• Fixed scan station missions not completing.
• RC 2 Fixed problem loading certain savegames while in the same zone as a station under repair (problem introduced in 3.51).
• RC 2 Fixed missing variation name on several ships.
• RC 2 Fixed "zombie" NPCs on certain stations who will not respond to attempts to talk.
• RC 2 Fixed capital ships not being able to boost if shields are too low.
• RC 2 Fixed crash loading certain very old savegames (problem introduced in 3.51). -
#5355 Mégis van, lehet nem ugyanaz ami volt
-
#5354 Karácsony óta nem játszottam, az építész luvnya csak a skilljeit mutogatja, és elköszönni tudok, cserélni nem enged, ha mást próbálok lefagy. Ha meg kilövőm a hajót megy a játék amíg ki nem lépek, legközelebb nem tölti be a mentést. -
Micsu #5353 Ha elkezdtem egy epitkezest a cvt le tudom valasztani rola? -
Jóózsf István #5352 Emlékeim szerint az a bizonyos xenon kishajógyár már a hárompontnullánál kiíródott a rendszerből, csak nem tudni, hogy a módosítás, vagy az ego intézte!
Nekem is VOLT.
A CV-jét úgy sikerült hasznosítani, hogy lecseréltem rajta a rimát. -
#5351 Na már teszteltem is, volt egy Xenonos hajógyáram ami elpárolgott, viszont a CV-je megmaradt, eladni vagy törölni nem engedte, vagyis eladáskor lefagyott, törlés után miután betöltött volna visszadobott a főmenübe.
-
Jóózsf István #5350 Meg van! Sikerült. Ördög bújt a drótomba.
Elnézést a pánikolásért, de nem szeretem furcsán viselkedő oldalakat.
Ez azért elég szarul hangzik: [3.51 RC1] Can't load any savegame
As the title says..can't load any savegame from previous version. Loading stays forever at 100%.. tips change, circles rotate but stuck at 100%..
És nincs egyedül vele!
Ez az ego válasza:
Hi guys, we've found the problem and are working on getting a fixed build on Steam ASAP.
The issue can affect anyone independent from installed mods.
Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2015.03.18. 21:19:17 -
Jóózsf István #5349 Még a nevem is kiírja!
Már sejtem mi lehet. Megkérdezte valamelyik nap, hogy biztos én vagyok-e, mert más IP-ről jelentkeztem be. Lehet, hogy rossz gombot nyomtam.?!
-
#5348 Nálam betölti rendesen. Beléptél ?
-
Jóózsf István #5347 Az se jó! Nekem arra ezt dobja: http://forum.egosoft.com/index.php Ami egy teljesen általános fórum oldal.
Ami megvolt az egyenesen az aktuális bétára irányított és ott az ahhoz kapcsolódó hibaleírásokat láttam.
Ez volt a linkje: http://forum.egosoft.com/viewforum.php?f=141
Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2015.03.18. 20:57:06 -
Jóózsf István #5346 Ez közben meglett. De hol fóruma?
-
#5345 Version 3.51 RC1 (193024) -
Jóózsf István #5344 Nekem eltűnt a public beta oldal. Biggyesztenél ide egy linket. (Agyvérzést kapok) -
Betyar070 #5343 Hogy lehet összeveszni az Ururas-al ??? Hiába támadom a bázisaikat, vagy a hajójukat -30ra lemegy a repu. de azonnal vissza áll +1-re.
Ez azért gond mert Sea Green Oasisban igen csak jelen vannak és ebből a zónából szállítom a vizet. Mivel +1 a reputáció az Ugurusal így nem támadják az ott lévő hadihajóim őket, viszont az Ugurus hajók a +1 ellenére is lövik a szállítóimat. (Igazából ez csak akkor jelent gondot, ha nem tartózkodom a zónában.) No mindegy ez egy ilyen játék.
(XR 3.2) -
saba30 #5342 Version 3.51 RC1 (193024)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!• Collision shield damage now only applies to player ship, or drone when under player remote control.
• Improved balancing and accuracy of combat calculations when player is not present.
• Fixed missing drone docks on Sucellus and Balor.
• Fixed missing shield protection for drone bays on large Teladi ships (Teladi Outpost DLC only).
• Fixed player being thrown far into empty space when leaving super highway under autopilot.
• Fixed mass-traffic "clumping" after loading a savegame.
• Fixed problem with mapping buttons on certain joysticks.
• Fixed very rare case where a target might not be selected using gamepad controls.
• Fixed delay when launching mining drones from Teladi capital ship (Teladi Outpost DLC only).
• Fixed engineers not returning Construction URVs in some situations.
• Fixed incorrect maximum shield values during and after construction.
• Fixed repairing of station parts not correctly restoring surface elements.
• Fixed "free" upgrades on stations extended when the player is not present.
• Fixed scan station missions not completing. -
#5341 Három hónap után ismét elindítottam, csak nézek ki a fejemből, sok apró hasznos foltozást látok (információ képében ingame), bár a mumusom a pajzstöltő dronok mindig sz@rt se érnek. Icukával is próbáltam seftelni de benyelte a CV-t mint kacsa a nokedlit, és az istenért sem volt hajlandó elmozdulni, várt a drónjaira. A parasztvakítás még mindig nagyüzemben megy egoéknál, mindezek ellenére szöszmötölök vele, amíg jól felba.. idegileg. Azért hiányzott, még pár óra játék mire felfedezem a tulajdonaimat, és megismerkedem az újításokkal. Végre lehet squad nélkül kereskedni, ráadásul egymás után hét helyre lehet küldeni a bárkákat.
Látom bővült a játékosállomány.
Diopapa #5336
Mekkora az akció mértéke ? (vak és öreg vagyok, nem találtam rá a gőzben, én 50€ adtam érte plusz egy év szenvedés, mire játszható állapotba került)
Hogy megéri-e, ez játékos függő, ha türelmes vagy, akkor igen, van egy kellemes miliője és vannak hibái. Az SC után lehet nem fog tetszeni.
Utoljára szerkesztette: dimre, 2015.03.16. 22:37:41 -
Jóózsf István #5340 Raptor? Split? Valamiről megint lemaradtam? -
Vader77 #5339 másodszor játszom végig, ezúttal Hard fokozaton, de az utolsó csata nagyon nem akar tovább lépni.
legutóbb úgy volt, hogy a split raptor, és az aranka is jött segíteni, én meg mellettük repkedve végig néztem a pusztításukat, de most a csatahajók belefutottak egy Ilonkába. Mivel elpusztíthatatlanok , ezért ugyan győztek, de csak két üres hajótest maradt belőlük és így nem is tudnak hajtóművek nélkül utánam jönni.
Emlékszem, ez easy-ben is így volt, de akkor simán győztek egy iluska felett.
így viszont nem fejezi be a küldetést, hiába pusztítom már harmadik órája a xenonokat az aranka még nincs sehol. a raptor megjelent, de ez még gondolom kevés az aranka meg elveszett...
remélem van rajta mérnök, és egyszer csak ideér, mert a split hajót is összerakták valahogy... -
Vader77 #5338 A kalózokat legyengitették ooz-ben, különösen a droshant (ami nivákkal lövöldözik).
ooz-ben látszódik a csata a radar távolságán belül. -
kisiku #5337 Pár pillanatra én is belenéztem, mit hozott a 3.5. Én két dolgot vettem észre:
1.Borzalmasan belassult a játék, főleg csata közben, 5-10 FPS, tök mindegy, hogy kevés hajóval vagy sokkal zajlik.Ilyennel eddig csak akkor volt gond, ha 15-20 hajó küzdött.Immár egynél is előfordul.
2. Végre ábécé sorrendbe rendezték a Properties menün belül az állomásaimat, ergo könnyebb megtalálni őket.
Amúgy minden ugyanaz egyelőre. De mondom, legszembetűnőbb a hihetetlen lassulás és szaggatás, úgyhogy biztos lesz 3.6 is... -
Diopapa #5336 Nekem még nincs meg a játék, szerintetek a jelenleg már van olyan állapotban, hogy megérje beszerezni most steam akcióban? -
SirRomero #5335 modokkal betett hajója lehet akárkinek . én is láttam már egy-egy leviathant meg mammoth-ot az enyémeken kívül . szerencsére mindenkivel puszipajtás vagyok , így nem jelentenek rám veszélyt.
egy levi elfoglalása mission impossible kategória szerintem -
Jóózsf István #5334 Az csak nálam fordulhat elő, hogy a Gépeknek Leviatánja van? (És nem vízszállításra használják, mint én!)
Megfordult a fejemben, hogy elfoglalom, de céltalan erőlködésnek bizonyult. Kb ezer meteoritot lőttem rá, de egyszerűen nem tudtam foglalható állapotra hozni, 400 ágyú, az négyszáz ágyú!
Annyit sikerült elérnem, hogy ne rombolja porig az Alfa kvadránsban levő vízművemet. Majd a sok rombolás során elmállott.
Művészet lenne elfoglalni.
-
Jóózsf István #5333 Az állomás egyes részei nem léteznek. Hiába futok bele a bónusz pityegésbe (Amikor egy adott info ponton több állomásrészt is beolvas egymás után) akkor sem lesz száz százalék. Stagnál 86-on!
Már próbáltam xml-ben is meghekkelni a küldetést, de hiába hiába írom át 100%-ra nem fogadja el. Leszarom.
Nagy titkot árulok el, ha azt mondom, hogy lehet gyárépítős küldetést vállalni? (A gyár a tulajdonunkban marad) -
TokraFan #5332 X Free weekend és erőteljes leárazás a Steam-en. Mondjuk akik ide járnak, azoknak már bizots meg van a prog.
3.50 megjelenésről nekem jött newsletter... -
Vader77 #5331 nem lehet, hogy csak a beholdert kell használni? -
Jóózsf István #5330 Igen. Már utána bogarásztam.
Becsaltam magam a szívükbe, hogy végig tudjam játszani a küldetést, de a második menetnél el is buktam, mert azt az állomást nem lehet 100%-ra szkennelni. Mivel romokban áll néhány része.
Suttyomban kiadták 3.50-et!
Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2015.03.13. 06:06:12 -
Vader77 #5329 ezt a kalózok adják, ilyen küldetés sorozat... -
Jóózsf István #5328 Jártam ma a teljesítetlen gőz acsívmentek között és összeszaladt a szemöldököm.
Az egy dolog, hogy még nem fedeztem fel az összes zónát egyik rendszerben sem (HANEM!?!??!?!??!??!??!)
De ez meg mi? "The Rising Tide
Complete The Rising Tide mission (requires The Teladi Outpost DLC)." -
Vader77 #5327 mert valamilyen nyersanyag hiányzik. nézd meg, hogy mit vesz nagyon drágán, és szállítás le neki....