hyxx0QC.png

Topikszabályzat:

-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
  • kisiku
    Ugrálhatsz itt is, de hajóstul :)
    Magyarán, nem vezethetsz más hajókat, csak a Skunk-ot. De elég jól meg van már oldva, hogy ne is kelljen.Jó persze, leszámítva a néha előforduló idétlen mozgást-táncikálást, elég hatásosan szétlőnek mindent a hadihajók.

Fegyvergyárat csak a legvégén építs, mert nagyon drága és nagyon drága alkatrészek kellenek hozzá. Eladni is csak akkor fogod tudni, ha folyamatos a hajógyártás, mert állandóan harcolnak. A URV gyár már megfontolandó, de ez is drága. Nézd meg a leírásomat, ott leírtam ezeket is, valamint ott van az állomástáblázatban, hogy minek mi kell a működéshez.
    Pl, amíg nincs sok pénzed, ne építs olyat, amibe Fusion Reactor vagy Podkletnov kell, mert azoknak darabja 30-35 ezer credit.
    Nézz körül, ezért nagyon fontos - nem győzöm hangsúlyozni a Trade offer updates-et - hogy minden állomásnak tudd az aktuális igényét.Mérd fel, hogy megéri-e majd egy külön gyárat emiatt felhúznod.

Ha azt látod, hogy hatalmas igény van kajára vagy közép termékekre, akkor érdemes elgondolkodni. Nekem hál'Istennek nincs veszteséges gyáram, mert én már magamnak termelek hosszú ideje elsősorban és azzal (is) keresek, hogy nem vásárolok a többitől.
    A végső termék a hajó.Mikor kell hajó?Ha fogy.Mikor fogy?Ha háborúznak...és így tovább.
    A hajóhoz építőanyag kell meg csomó high-tech cucc, meg fegyverek,rakéták.Ezek előállításához rengeteg középszintű termék, azokhoz meg alaptermék, nyersanyag,stb.Így épül fel, ugyanúgy, mint a korábbi részekben.
    Itt ami nagy okosság, hogy egy gyár akár 20 féle terméket is elő tud állítani.Nem kell külön gyár, te döntöd el, hogy mikor bővítesz, mit gyártasz, az adott gyár keretein belül.

Én úgy veszem észre hogy gyakoriak a támadások a kalózok és a Xenonok részéről is.De turbózhatod, ha elfogadsz olyan küldetéseket, amiben mondjuk Xenon I is jön, mert az garantáltan le fog mindent amortizálni egy szektorban. Te úgysem tudod kilőni, de elég ha besegítesz a helyieknek. Ergo fogy a hajó, stb és termelik újra a dolgokat. Az elhullajtott rakományt meg az egyik teherhajóddal összeszedeted.
    Amíg az apróságoknál tartasz, addig küldetéseken keresztül keress pénzt. Lehet civil is, nem kell feltétlenül ölni.Szállíts, kereskedj,kutass, fedezz fel mindent.Mint a korábbi részekben, csak ott nehezebb volt.
    Itt nincs Advanced Satellite, meg ilyenek, ezért kell a Trade Offer-es minigame minden állomáson.
    Utoljára szerkesztette: kisiku, 2015.02.23. 11:13:05