hyxx0QC.png

Topikszabályzat:

-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
  • SirRomero
    már sokszor írtátok , hogy xenon I -t nem lehet a skunk-kal kipunnyasztani . nos ez nem teljesen igaz . igaz nem 10 perces procedúra , de meg lehet csinálni.
    leírom , hogy én hogyan szoktam : kell kb 30-40 novadrones rakéta , plusz 20 tristar , meg 50-60 sunstalker .
    keresel egy I-t . kb 15 km-re megállsz mögötte úgy , hogy lásd az egyik hajtóművét . elkezded lőni novadrones-al, hajtóművenként 3-4 találat kell . ha megvan mindkettő , akkor többet nem mozog a dög xD . utána az egyik oldalától legyél kb 15 km-re . onnan mehet a novázás , mégpedig úgy , hogy a force field projektor-okat kell kilőni , ami ilyen kis kék biz-baz . ezek mellett vannak a lövegei , kb 2-5 db . egy nova a projektorra és a mellette lévő lövegek is felrobbannak . a nova irányításánál az a legoptimálisabb , ha kb félgőzzel haladtok vele . nem jó ha túl gyors , vagy ha túl lassú a sebessége , irányíthatatlan lesz bizonyos távolság után . ha kész az egyik oldal lebontása , akkor jöhet a túloldal . ha ez is megvan akkor az elején és a hátulján is alul vannak lövegei , azokat is lehet novázni . a 30-40 db kb elég is lesz . ha úgy gondolod , hogy nagyon kevés lövege lehet , akkor mehetsz hozzá közel . na itt jön a képbe a tristar rakéta . ami maradt fegyverzete azt szétkapod vele . persze a kék követő rakétáit kerülgetni kell , de ki lehet őket lőni is . ha minden fegyverzetét lebontottad , akkor jöhet a hack-elés . a trojan drónt nem érzékeli a követőrakétája . egy kör hack-elés , és már a követőrakétái sem fognak működni, tehát teljesen le lesz fegyverezve.
    az elején írtam , hogy nem árt jópár sunstalker rakéta sem . nos ez akkor kell a ha az I kieregeti a harci drónjait . eleinte nekem ezt nem csinálta , de aztán - egy patch , vagy mod miatt- elkezdte küldeni rám a drónokat . 50-60 db-ot tuti . na ezekre jó a sunstalker , 10km-ről már simán le lehet őket szedni , vagy kozelebbről bármivel ki lehet lőni őket .