hyxx0QC.png

Topikszabályzat:

-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
  • kisiku
    Minél többet kereskedsz, annál jobban nő a repud is. Ezt a 3.0-ban vezették be ha jól emlékszem, előtte csak küldetéseken keresztül tudtál népszerűséget növelni. Egy darab hajó is hajó.Fedezz fel minden állomást és játszd le a Trade Offer Updates minigame-et mindenhol.Ez hosszú lesz, de megéri. Vegyél Trading system extension-t, ha lehet akkor Mk2-est.
    Kezdd az elején.Nézd meg, hogy a Trade menüben az Offer kapcsol utáni táblázatban mit mennyiért tudsz eladni. Nézd meg, hogy pl a +50% azt jelenti, hogy a normál ártól 50%-kal többet fizetnek érte. Vegyél olyan terméket, ahol az ár pl -30-50%. A mennyiségekből is kiderül:
    - ha valamiből nagyon sok van (tehát a gyár nem képes eladni), akkor nagyon olcsó lesz.
    - ha valami iszonyúan hiányzik, akkor azt még drágán is átveszik, csak vigyed.

Nem tudok konkrét dolgokat mondani, mert mindenkinél más és máshogy megy. Nekem az a nagy szerencsém, hogy folyamatos igény van hajóalkatrészekre, és most is van olyan megrendelés, amit ha leszállítanék, akkor 100 milliót kereshetnék vele egy fuvar alatt...Azért ennyit, mert én már a saját gyáramból viszem, nem pedig a konkurensét adom el.De akkor is sokat lehet kaszálni, amíg nincs saját gyárad.
    Én a helyedben küldetéseket vállalnék, a befolyt összegből először a Skunk-ot csutkára húznám, majd venni pár teherhajót. Aztán jöhet egy mondjuk kajagyár (Foodstuffs Supply), ez potom 10-12 millából felépül, elkezdenék kaját gyártani, mert arra nagy szükség van.
    Aztán jöhet a vaskohó (Metalworks Yard) és amivel majd nagyot spórolsz+nyersz a Hardware Supplier vagy Construction Shop, ezek ugyanis építőanyagot gyártanak. Folyt köv, dolgoznom kell.