hyxx0QC.png

Topikszabályzat:

-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
  • kisiku
    A nehéz, jól fizető küldetésekhez a 4-es pajzs tökéletes, jó fegyverzet kell, a rakéta opcionális.A Protection Detail elég jól fizet, és nem is megerőltető, mert tulajdonképpen vadászokat kell szektorokban levadászni, majd valakit felvenni és átvinni máshová. Van hogy ellenfél sem jön, aztán megkapod a milliókat.

Az aprócikkeket én soha nem vettem, inkább találtam.Nagyon sokat lehet a Long Range Scanner-rel is találni, lockbox-okban is van, ráadásul azok elég értékesek és harc közben is találni egy csomót.
    De ha leszállsz az állomásokra, akkor a szekrényekben/ládákban (kicsi narancssárga kocka) és a titkos helyeken is fellelhető.
    Vásárlási kedvezményt akkor kapsz, ha jó a repud a fajjal/céggel vagy személyesen a kereskedővel.Ezt minigame-mel is lehet növelni vagy meghackeled az állomást
    Magas repu mellett általában 10-15% kedvezményt is kapsz. Ha meg még be is nyalsz (értsd:minigame) a kereskedőnek akkor plusz 5-10% jár, de csak rövid ideig.
    A kereskedők mindig változnak az állomáson, ahogy ki és belépsz a szektorba.Ugyanígy a felvehető emberkék is.