X Rebirth

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Star Trek online az egy MMO. Ez itt egy singleplayer.

Honnan merítették az ötletet? Star Trek: Bridge Commander-bõl.

Ott két opciód volt: vagy te vezeted a gigantikus hajód ha eléggé ügyes vagy, vagy pedig rábízod a személyzetre miközben parancsokat osztod nekik, hogy mit hogyan csináljanak. Mindkettõ teljesen bevált, rohadt nagyot dobott a hangulaton, érezted hogy a hajód szabályszerûen tele van élettel, míg az X univerzumban az npc hajóid max annyiban közölték veled hogy valós személy ül benne, hogy megváltoztatták a pilóta nevét a tiédrõl valami véletlenszerûre, de az se mindig mûködött.

Most pedig el lehet felejteni a command console-t, és mindenkivel beszélgetni kell. Sokkal jobb lesz szerintem, habár ízlések és pofonok.

Mindenesetre ti most nagyon leírjátok a játékot ezzel, hogy fídeszar csak egy hajó lesz. Említették hogy "your ship can be altered" tehát köbö úgy lesz mint a darkstar one-ban. Ha akarod cirkálót alakítasz belõle, ha akarod teherhajót.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Kicsit elhamarkodottan írtok le valami olyat, amirõl eddig csak annyit tudunk, hogy lesz. Az hogy milyen formában, milyen lehetõségekkel, nem tudjuk, de... én nem vitatkozom... ha nektek már így elõre nem tetszik, akkor ez van.

<#whatever>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Szerintem is teljesen hülyeség ez a cucc, az elsõ 4 alkalom jó lesz utána már csak felesleges cucc.

Jakuza001
Persze, hogyne. Ketszer lemesz hozza, ketszer jonapot kivan es elfelejted, mert annyira felesleges. Ez am a hangulat.

Már hogyne lenne funkciója: hangulat. Nekem speciel rohadtul nem tetszik az, ami jelenleg az X játékokban van, hogy minden hajó teljesen üres, de még csak hangok sincsenek bennük. Számomra rettenetesen illúzió romboló tud lenni. Ha tényleg fog lehetni mászkálni a hajón (ami ezek szerint nem lesz kicsi), fog lehetni beszélgetni a legénységgel (kötve hiszem, hogy a beszélgetéseknek semmi értelme nem lesz), akkor tényleg olyan érzésem lesz, hogy igen, ez az én hajóm.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Jakuza001
Ezt mondtak a Star Trek Oninera is, sot ott meg az otletek kozott az is szerepelt, hogy kulon kihatassal lesz a hajora a szemelyzet.
Aztan lattuk mi lett belole.

Az meg szerintem teljesen felesleges feature, hogy elsetalsz a hajo masodik szintjere, aztan ott egy pixelhalmaz jonapot kivan neked, mikozben semmi mas funkcioja nincs.

Jaja, ez a fícsör nekem is nagyon várós.

Hmmm. A hajónkon körbemászkálhatunk, beszélgethetünk a csapatunkkal, élhetjük rajta az életünket. Én ezt már vártam annó.

Hát valamit valamiért.

Ez így van, de amíg nem látom tanúbizonyságát, addig ha nem baj nem tapsikolok az egy hajós ötlethez. :-)

Na én meg rossz kommentre írtam. Tényleg szép vasárnap.

<#vigyor4><#eljen>

Nekem semmi bajom vele, sõt. Csak volt aki kételkedett bennem meg az állításomban még korábban.

A kulcsszó az EDDIG. Az, hogy eddig nem mûködött jól, nem jelenti azt, hogy a teljesen újradolgozott játékban sem fog.

capital helyett csapatot olvastam, szép vasárnap

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Mondjuk átszállsz?

és azt hogyan tán klónozod magad? 😄

Ezzel a parancsolgatással eddig az volt a legnagyobb probléma, hogy azonos teljesítményû hajók esetén, pl. M2 vs. M2 ütközetnél 99.9% volt, hogy mindkét hajó elpusztult, semmiféle kikerülõ manõvert nem produkált a gép, az oldalazásra képtelen volt eddig az X sorozat, csak manuálisan ment. Felálltak szépen egymással szemben lõtávolságra, ott nullázták a sebességet és lõttek, mozgás az csak elkerüléskor jött elõ.
Nem vették figyelembe azt sem, hogy olyan szögbe álljanak be, hogy az elülsõ ágyúk mellett netán az oldalsó és fölsõ ágyúsorok is rálássanak az ellenfélre és ez sajnos hardcoded, semmiféle mod ezen nem tud javítani. Az X sorozat ütközet szimulációja egy nagy nulla, csak nyomasztó tûzerõ ellenében tudsz olyan eredményt felmutatni, ahol több hajót is megtartasz, legalábbis én nem szerettem sosem M1/M2/M7 osztályú hajókat elveszíteni, még M6-ot is csak súlyos szájhúzás mellett áldoztam be, tök mindegy hány száz millió credit álldogált a számlámon.
Amíg ennek javítására nem lesz garancia én biza nem örülök a csak parancsolgatás útján levezényelt ütközeteknek.
A másik meg az OOS combat, arról inkább ne is beszéljünk, két féle hajót elég volt tartani és azzal bármi kilõhetõ volt. Az már önmagában mennyire szarul van kódolva, hogy OOS és IS harcra teljesen külön konfigurációkat kell tartani, már ha az ember mindig nyerni akar.

Mert én akarom irányítani a saját capitalomat és nem parancsokat akarok osztogatni.

Vitez77
Attól függ; ha azt az 1 db hajót fõleg képességeiben jelentõsen változtatni tudom majd (tehát nem vagyok pl. egy Mamba típusú járgányhoz kötve a fejlõdés során, hanem lehet mondjuk Nova vagy Perseus), akkor jó az az 1 db hajó is. Elõzõ X-ekben pont azt szerettem, hogy válogathattam milyen típusú hajót választok az adott küldetéshez. Ha itt pl. tudok rá venni különbözõ, szignifikánsan eltérõ modulokat, akkor nem fog zavarni senkit (gondolom).

&#22825;&#20351;&#12383;&#12385;&#12399;&#31169;&#12434;&#35211;&#23432;&#12427;

Egyébként nem tudom, miért olyan nagy baj az, hogy egy darab, kifejezetten player ship van csak. Így is lehetnek majd más hajóink, csak azokat most nem fog lehetni közvetlenül a billentyûzettel irányítani, csak parancsokat adni, de azokat részletesen. Eddig se volt valami nagy dolog az irányítás, mivel cockpit nem volt, legénység nem volt...

És? Az az érdekes, amit közvetlenül utánna mond, és ez alátámasztja azt, amit én írtam: Egy hajó lesz, de lehet benne mozogni, lehet fejleszteni, van legénység, stb.

"First of all, there will be only one playership in the new game"

Mondtam én :3

Hát ez így egyelõre csalódás. Lehet ebbõl max csak egy akciós steam vétel lesz 2 év múlva.

Vitez77
Hûha, jó látni hogy itt azért zajlik az élet 😊
Mondjuk én nem vágom a németet annyira ezért én
inkább ezt nézegettem - bár nekem minden eye candy jó a Rebirth-rõl 😊

&#22825;&#20351;&#12383;&#12385;&#12399;&#31169;&#12434;&#35211;&#23432;&#12427;

MerlinW
Valóban. Hasonlít az elõzõ videóra, azt hittem ua. Megesik.

[merlinw.org]

Jakuza001
Nehez lett volna, hiszen ezt a GameComon mutattak be augusztus 18.-an, mondjuk kicsi trollunk biztos a jovobe lat. 😄

Ez még tuti nem volt. Köszi a videót.
Eye candy az nagyon lesz, kérdés, hogy a játékmenet hogy fog alakulni.

Én nem tudok róla, pedig minden új kommentet csekkolok.

Szerintem ez még nem volt.

MerlinW
Pár hónappal ezelõtt be lett már linkelve párszor normális minõségben😊

[merlinw.org]

*lehet választani.

Figyi, ha a játék elején több fajta hajóból és/vagy a játék során külsõre és belsõre is 10000 képpen lehet majd módosítani, plussz lehet benne mászkálni, sõt legénysége is lesz, akkor sokkal nagyobb élményt fog nyújtani, legalábbis számomra. Egyszóval egy darab szuperül kidolgozott, kedvünkre módosítható hajó szerintem ezerszer jobb, mint az elõzõ x részek statikus, lakatlan konzervdobozai.

Felkerült az oldalra 3 új kép. Bár nem sok mindent lehet rajtuk látni. 😄

A Darkstar One szerintem is nagyon gyenge alkotás volt, a zenéje nem volt rossz, bár az X-nek jobb van. Az ilyen egyszerre egy hajós Elite klónok közül sztem a Freelancer volt a legjobb és ahhoz is volt egy tonna mod, de egyikben sem volt az megoldva, hogy egyszerre több hajót irányíts, de legalább át lehetett szállni olyanba amit meg tudtunk venni.
Nem örülnék neki, ha visszatérnénk az X-BTF szintjére, ahol ugye volt egy hajónk, az XS, vásárolhattunk kíséretnek meg szállítónak másik hajót, de azokba nem ülhettünk át és az XS moddolása is kimerült a pajzs, fegyverzet, hajtómû, néhány szoftver tuningolásában, de külsõre mindig ugyanúgy nézett ki.

Majd meglátjuk.

""Egy cockpit lesz a játékban" "

ha neked ebbõl az jön le hogy 1 hajót lehet vezetni akkor van még mit javítani a szövegértelmezéseden
valszeg nem pazarolják az idõt hogy minden hajónak külön belsõ nézetet csináljanak habár ez eddig egyik rész erõssége sem volt a 3.ban pl cockpit sem volt mégis több hajót lehetett vezetni/birtokolni
egyébként meg modderek ezt a "hibát" mindig orvosolják

Jakuza001
Nehez is elfelejteni, milyen gyenge dolog volt a DarkStar One.

Ugyan egyetlen hajó az nem olyan rossz dolog. Aki játszott már a Darkstar One-al az tudja hogy mirõl beszélek.

Irányítás valszeg abba fog kimerülni, hogy birtokoljuk a hajót, tehát utasíthatjuk hogy hova menjen.

Perpillanat én is keresem a hivatalos infót, de már azzal hogy "Egy cockpit lesz a játékban" azzal már ezt a tényt meg is erõsítették, ráadásul mindenki errõl beszél.

nem létezik hogy ne lehessen venni más jármûveket, ha már irányítani tudjuk õket akkor valszeg átszállni is áttudunk

Szerintem nem igaz, legalábbis reménykedek benne. Mert kül kereshetek egy másik játkot. 😄

Ezt én is hallottam, de honnan van az infó? Hivatalos?

Mert ha igen akkor <#falbav><#boxer><#violent>

Hmm, úgy néz ki hogy valóban csak egyetlen hajóval furikázhatunk majd az egész X univerzumban.

Képhez tartozó szöveg:

The module you see is an ore refining module. It receives unrefined ore and processes it into refined metals.

The raw materials for this module (ore rock) can come from different sources and you as a player can play a very active role in this, if you like. But that’s perhaps another story for a later issue of X-Universe News.

The station module you see here is not small. It is exactly 1900m long in fact. But what you see here is still just one small module inside a station complex that can be much much bigger.

X Rebirth will allow you to build many different types of station. Many of them can eventually be expanded to contain an ore refining module. That’s when you will have one (or more) of these production lines visible in your station.
The result is that you can see precisely what’s going on inside your mega complex. Is it producing right at this moment? Well you can ask the manager who helps you run the station, or you can just fly past it and see for yourself.

And this is all of course only one example. The whole economy works like this. You can physically see what’s going on and you can interact with these modules. Analyze the production, sabotage your competition or just check what a competing station is really producing.- Toastie

BuriP
Azért panaszkodni volna okunk, a játékról alig csurran-csöppen valami infó. Néha kiszúrják a szemed egy képpel ami ezerrel több kérdést vett fel mint amennyit megválaszol, konkrétumok meg semmi.

Remélem legalább egy Benchmark-demot kidobnak valamikor a közeljövõben.

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.

Hát nem panaszkodhatunk, át van gondolva a dolog.

Ore Refining Module termelõ ûrállomáshoz

Miért kellene aggódni? A Storyline-ban nem kapcsolható ki, csak ha azon kívül indítod a gémet. Ott megint nem kell aggódni, ha kinyírtál valakit, és nem tudod valamelyik küldit megcsinálni, magadra vess.
A koncepció: Trade FIGHT Build Think
Ebbe bõven belefér a Khaakok, a Xenonok, vagy a kalózok kiirtása. És mivel a programozás ugyanaz, akkor már lehet ellenség valamelyik más faj is.
Sztem nem kell ehhez túl sok munka, és azt hiszem, nem csak nekem tetszene a custom módban ki-bekapcsolható respawn.

Si vis pacem, para bellum.