X Rebirth
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Honnan merítették az ötletet? Star Trek: Bridge Commander-bõl.
Ott két opciód volt: vagy te vezeted a gigantikus hajód ha eléggé ügyes vagy, vagy pedig rábízod a személyzetre miközben parancsokat osztod nekik, hogy mit hogyan csináljanak. Mindkettõ teljesen bevált, rohadt nagyot dobott a hangulaton, érezted hogy a hajód szabályszerûen tele van élettel, míg az X univerzumban az npc hajóid max annyiban közölték veled hogy valós személy ül benne, hogy megváltoztatták a pilóta nevét a tiédrõl valami véletlenszerûre, de az se mindig mûködött.
Most pedig el lehet felejteni a command console-t, és mindenkivel beszélgetni kell. Sokkal jobb lesz szerintem, habár ízlések és pofonok.
Mindenesetre ti most nagyon leírjátok a játékot ezzel, hogy fídeszar csak egy hajó lesz. Említették hogy "your ship can be altered" tehát köbö úgy lesz mint a darkstar one-ban. Ha akarod cirkálót alakítasz belõle, ha akarod teherhajót.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
<#whatever>#whatever>
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Aztan lattuk mi lett belole.
Az meg szerintem teljesen felesleges feature, hogy elsetalsz a hajo masodik szintjere, aztan ott egy pixelhalmaz jonapot kivan neked, mikozben semmi mas funkcioja nincs.
Hát valamit valamiért.
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Nem vették figyelembe azt sem, hogy olyan szögbe álljanak be, hogy az elülsõ ágyúk mellett netán az oldalsó és fölsõ ágyúsorok is rálássanak az ellenfélre és ez sajnos hardcoded, semmiféle mod ezen nem tud javítani. Az X sorozat ütközet szimulációja egy nagy nulla, csak nyomasztó tûzerõ ellenében tudsz olyan eredményt felmutatni, ahol több hajót is megtartasz, legalábbis én nem szerettem sosem M1/M2/M7 osztályú hajókat elveszíteni, még M6-ot is csak súlyos szájhúzás mellett áldoztam be, tök mindegy hány száz millió credit álldogált a számlámon.
Amíg ennek javítására nem lesz garancia én biza nem örülök a csak parancsolgatás útján levezényelt ütközeteknek.
A másik meg az OOS combat, arról inkább ne is beszéljünk, két féle hajót elég volt tartani és azzal bármi kilõhetõ volt. Az már önmagában mennyire szarul van kódolva, hogy OOS és IS harcra teljesen külön konfigurációkat kell tartani, már ha az ember mindig nyerni akar.
天使たちは私を見守る
Mondtam én :3
Mondjuk én nem vágom a németet annyira ezért én
inkább ezt nézegettem - bár nekem minden eye candy jó a Rebirth-rõl 😊
天使たちは私を見守る
Eye candy az nagyon lesz, kérdés, hogy a játékmenet hogy fog alakulni.
Nem örülnék neki, ha visszatérnénk az X-BTF szintjére, ahol ugye volt egy hajónk, az XS, vásárolhattunk kíséretnek meg szállítónak másik hajót, de azokba nem ülhettünk át és az XS moddolása is kimerült a pajzs, fegyverzet, hajtómû, néhány szoftver tuningolásában, de külsõre mindig ugyanúgy nézett ki.
ha neked ebbõl az jön le hogy 1 hajót lehet vezetni akkor van még mit javítani a szövegértelmezéseden
valszeg nem pazarolják az idõt hogy minden hajónak külön belsõ nézetet csináljanak habár ez eddig egyik rész erõssége sem volt a 3.ban pl cockpit sem volt mégis több hajót lehetett vezetni/birtokolni
egyébként meg modderek ezt a "hibát" mindig orvosolják
Perpillanat én is keresem a hivatalos infót, de már azzal hogy "Egy cockpit lesz a játékban" azzal már ezt a tényt meg is erõsítették, ráadásul mindenki errõl beszél.
Mert ha igen akkor <#falbav>#falbav><#boxer>#boxer><#violent>#violent>
The module you see is an ore refining module. It receives unrefined ore and processes it into refined metals.
The raw materials for this module (ore rock) can come from different sources and you as a player can play a very active role in this, if you like. But that’s perhaps another story for a later issue of X-Universe News.
The station module you see here is not small. It is exactly 1900m long in fact. But what you see here is still just one small module inside a station complex that can be much much bigger.
X Rebirth will allow you to build many different types of station. Many of them can eventually be expanded to contain an ore refining module. That’s when you will have one (or more) of these production lines visible in your station.
The result is that you can see precisely what’s going on inside your mega complex. Is it producing right at this moment? Well you can ask the manager who helps you run the station, or you can just fly past it and see for yourself.
And this is all of course only one example. The whole economy works like this. You can physically see what’s going on and you can interact with these modules. Analyze the production, sabotage your competition or just check what a competing station is really producing.- Toastie
Remélem legalább egy Benchmark-demot kidobnak valamikor a közeljövõben.
Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.
A koncepció: Trade FIGHT Build Think
Ebbe bõven belefér a Khaakok, a Xenonok, vagy a kalózok kiirtása. És mivel a programozás ugyanaz, akkor már lehet ellenség valamelyik más faj is.
Sztem nem kell ehhez túl sok munka, és azt hiszem, nem csak nekem tetszene a custom módban ki-bekapcsolható respawn.
Si vis pacem, para bellum.