6727
hyxx0QC.png

Topikszabályzat:

-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
  • Amaro
    Jó tudni, köszi. (Copyright Freelancer)
  • UUUU
    Szerinted miért tiltotta le a steam, a játék visszatérítését?
    Gondolhatod, hogy nem két játékos akarta visszaigényelni az árát, miután ők is becsapva érzik magukat, mint ahogy te is.
  • TokraFan
    Persze, hogy emlékszem. Éppen ezért voltam olyan mérhetetlenül dühös. Hosszú évek óta nem vártam játékot annyira, mint ezt. De az egosoft becsapott minket ezzel a bukott konzolporttal, és nagyon csúnya módon kihasználta a lelkes PC-s X közösséget, csak hogy pénzhez jusson. Hazudtak és ferdítettek a játékkal kapcsolatban, nem mondtál el őszintén, hogyy valójában mi is ez a termék. Ezt egyszer lehet eljátszani, és oda a bizalom. Ez meg is látszik a fómumukban. Remélem megérte nekik.
  • Diopapa
    Örülök, hogy rájöttél, de el is magyarázza a játék elején...
  • kisiku
    Idézek, mit javít többek között az 1.13-as patch:

• Fixed player occasionally being sent 1000s of km into space on leaving superhighway.

Na emiatt mérgelődtem tegnap.Egymillió négyszázhuszonkétezer kilométerre rakott ki a Superhighway, vagyis a kék és hiába mentem a célpont felé, nem csökkent a távolság.
  • kisiku
    Terry Black :)) ez nagyon tetszik, de tényleg úgy néz ki némelyik.Nekem valami ráncos öregasszony a kapitányom.Vagy lehet hogy férfi ,csak női hanggal? :)

Jó reggelt.Tegnap nagyon felhúztam magam,de végül is nyugodtan mentem az ágyba.Én még kitartok és hiszek (reménykedek) abban, hogy 5-6 patch után elérik azt, amit akartak.

Az hogy nem az X sorozat 4. része, elfogadom, lenyelem, de könyörgöm, legalább játszható legyen!Fagyás, bug, félkész dolgok nélkül...
  • Although
    Rebirth can be saved

Ez már egész jó. Azért jópáran felmérték már ennek a cégnek mire van lehetősége egy ilyen játéknál.
    Nos én is megálltam a Tan... elfoglalása előtti résznél mert ott már szenvedés. De nem is számítottam másra.
    Ez egy rajzolt grafikának tűnik nekem tökéletes a játékhoz. A mobsnak nem.
    Idő kell nekik. Azért kíváncsi lennék a Deep Silver szerepére, ennyire idő előtt ki kellett adni. Nem hiszem hogy nem tudták az Egosok hogy ez nincs kész. De sebaj. Nem játékból áll az élet, jó lesz ez nekem karácsony körül is addigra talán már kicsit játszható lesz :) A pénzt továbbra se sajnálom rá. :) Mondjuk én elvoltam a Conannal is több mint 3 évig :) az se volt jobb állapotban az elején. :)
  • Titan
    Haha! Kreativitás?? Az NPC nagy részének ugyanaz az arca. jó ha 3 vagy 4 féle van...Jobban jártak volna, ha ráengednek egy random facegenerátort és nem ezt az elbaszott Terry Black-et kell nézni! Pfuj! Vagy még az is jobb lett volna, ha minden NPC-re sisakot tettek volna...

Az egyik állomáson beszélgettem egy taggal és elküldött egy engihez aminek fullos engi skillje volt....úgy vettem észre, hogy ha sérül a hajóm hull-ja, akkor azt javítani tudja...
    Lehet spec. embereket felbérelni, ami gondolom a saját gyárunknak ad pluszt...de még nincs gyáram...
  • dimre
    Hang nincs, elnézést érte.
  • dimre
    Rájöttem mire jó a scanner, a képek jobban mesélnek mint én.
    Fehér körök
    [URL=http://abload.de/img/screen_2013-11-19_03-y5xl2.jpg]"Modul" amit szét kell löni[/URL]
    Jutalom

Előfordul, hogy üres a modul.
    A tárgyat felvenni, a régi szokásos módon lehet, bele kell repülni. (Nem tudom mit rejtenek, sem szóban sem feliratban nem informál. Az invertoryban meg nem találtam a sok cucc között.)
  • dimre
    Megtanultam használni a "Long Range Scanner"-t, még nem tudom mit kellene vele scannelni.
    Bekapcsolás után a "szélvédő" körül szürkésfehér csík látható, "L" nyomva-tartjuk egy "fémes jellegű" hang egyre magasabb frekvenciával szól, amikor úgy érezzük, elérte a csúcspontot elengedjük a billentyűt. Eredmény:
    Scan1
    Scan2
  • tomonor

:D
  • tomonor
    Valahol azt olvastam, hogy visszatérítik; persze ez lehet, hogy már egyáltalán nem igaz, vagy volt esetleg valami kritérium. Vagy a Steam is belátta, hogy ha minden egyes kópiát visszavesznek, az számukra veszteséges lesz, és így lezárták a visszatérítést.
  • Pares
    Bugos. Nincs üzemanyaga a hajódnak, és nem lehet újra tölteni, legalábbis nem tudom, hogyan kéne. Lejjebb volt linkelve egy mod, az elvileg megoldja. A parancsokat én is nagyon hiányolom, de nem hiszem, hogy ilyen állapotban fogják hagyni...
  • dimre
    Visszatérités ?
  • tomonor
    Hé, ha annyira ragaszkodsz hozzá, visszarakhatom a régi bannert csak a te kedvedért ;)
  • tomonor
    Emlékeztek, mekkora örömmel és reményekkel tele néztük végig ezt a trailert?

• Legend
    "Bár ha jobban belegondolok, ez az egész ostoba konzol játék eleve olyan gyerekes" - ez az ami engem is legjobban zavar.
  • dimre
    Lassan beleőszülök, de lehet egy gyors infarktusom, lesz.
    Free-t tolom, vagyis tolnám, de nem haladok. Shady Vault a helyszín, térkép alapján azt sem tudom hol vagyok, tele van szép hajógyárakkal, építettem is egy "olcsó" ladikot, ezt megvalósítani se volt egyszerű. Most boldog is lehetnék, de az a ócskavas baszik követni, a menüben a kapitány neve mellett olvasható "Follow Albion Skunk",de csak áll a shipyard előtt. Elmentem egy másik zónába, Yisha közölte az új koordinátát, kb 10 percet vártam, elfogyott a türelmem. Visszamentem, s lám ugyanott áll ahol hagytam. A manual command console-al is próbáltam csalogatni de semmi reakció. Azért ez már sok a jóból is, egy ilyen egyszerű parancs talán még a legrégebbi x részben is simán működött.
    Ez a parancssor tényleg le van butítva, az előző részekben egy szoftverek nélküli hajónak is legalább 5-6 parancsot lehetett adni, itt még egyet sem.
    A hajók formája is elég egyszerűre sikeredett, van hosszú lapos, rövid lapos, tégla, egy kicsit cifrázva mindkét végén (ezek spec hajók). Nem vall valami nagy kreativitásra az alkotóktól.
  • TokraFan
    Szerintem egyébként ez simán kimeríti a vásárlók szándékos félrevezetésének és átverésének büntetőjogi tényállását! Kapnak is rendesen ego fórumon, tegnap este órákon át olvastam. Nem semmi, mi megy ott.
  • TokraFan
    +1
    Én is feladtam, használhatatlan ez a játék. Most azt, hogy harc közben csak úgy tudok infót kérni bármiről, hogy a kamera kifordul és semmit nem látok közben, már nem is részletezem. Az EC eladással én is probálkoztam, de sajnos bármennyire is akartam szeretni ezt a játékot, nem vagyok annyira mazohista, hogy egyetlen rakomány EC értékesítésére 1 órát várjak (igen, eddig tartott mire szerencsétlen hajó odatalált).

Viszont az határozottan pozitív, hogy kikerült a fejlécből a manga. Bár ha jobban belegondolok, ez az egész ostoba konzol játék eleve olyan gyerekes, hogy tulajdonképpen illik hozzá ez a minimaxos gyerekfej.
  • Pares
    Igen, én is olvastam már, de véleményem szerint nem is ezzel van a baj, sokkal inkább azzal, hogy az UI, ami az egyik legfontosabb dolog, olyan, mintha félig lenne csak kész, és csomó opció hiányzik belőle. Én csak remélni tudom, hogy ezeket a közeljövőben teljesen kijavítják, mert a játék alapvetően tetszik, és eddig relatíve jól elszórakoztam vele.
  • RJoco
    De jó lenne, ha így nézne ki a játékban is :D

Köszi a visszaállítást. És a logo is jó.

Ahogy észreveszem, mindenkinél másképp fut a játék. Más bugok jönnek elő.
    Érdekes mód nekem jelenleg nincs egy sem (még a fagyást is küszöböltem), amiről tudomásom van. Hacsak nem az, hogy a másik galaxisból visszatérve a fél galaxis piros.
    Szerintem nagyon függ a géptől is, kinél mi jelentkezik. Milyen az összkonfig, a rendszer, milyen progik futnak. Kb. mikor a Minecraft generál egy map-ot. Ha nem változik semmi két map generálás között, akkor összességében nem lesz sok különbség a két map között.
  • Pares
    Amikor megjelenik a képernyőn az emberke, hogy van küldije, akkor a képernyőre kell kattintani! Akkor jelennek meg az opciók! Ne kérdezd, hogy miért van így, én is csak véletlenül jöttem rá...
  • Pares
    Mostanáig freeplay-eztem. Nem tudom miért, de valahogy sokkal jobban bejön, és nem tűnnek fel annyira a játék hiányosságai. Köszi a modot, majd holnap kipróbálom.
  • tomonor
    Igen, valószínűleg azért is van az egosoftosok falán.
  • Legend
    Na ez már művészet
  • tomonor
    Na akkor mégegyszer:

http://img842.imageshack.us/img842/7895/copilot.jpg
  • tomonor
    Ha erről a képről tudtok nyomni ide egy HD másolatot, talán ki tudok valami jót is hozni belőle.

• Legend
    Egyébként masszívan parkolópályára raktam a játékot, azért ugatok csak olyasmibe ami nem a játékmenettel kapcsolatos

Mindegy milyen a fejléc, még egy darabig elolvasok minden hsz-t, aztán csak hetente 1x, aztán kb 1 év múlva visszanézek, hogy megéri-e már a pénzét a játék.

Viszont van egy vitathatatlan előnye a Rebirthnek: annyira kiábrándultam és annyira vágyom a "régi" X életérzéshez, hogy belevágok inkább újra a Reunionba, nekem az az X játékok nonpluszultrája. Persze XTM-el.

Szóval lehet ignorálni amit beírkálok mert a Rebirthez semmi építő jellegűt nem tudok hozzászolni.
  • tomonor
    ......
  • Legend
    Igazából ez meg túl puritán
  • tomonor
    Hát, akkor... Marad a letisztultság.
  • kisiku
    Köszönöm, időközben valahogy visszatöltött egy olyan állást,ami jobb és még nem mentem be ebbe a szektorba.De kábé 5 perce hogy 1.13-as a játékom.
    Eddig lenyeltem a bugokat, de ez most kihozta a b*meget belőlem.
    EZEK NORMÁLISAK?Hogy lehet ilyet kiadni?Eddig két napot szórakoztam el vele, egyre jobban élveztem, de ez a játék teljesen szét van ba*ódva....

Na mindegy, folytatom, mert nem létezik, hogy ez ilyen.
  • Legend
    Igazából Deviantart -os

Soha nem játszottam volna egyetlen X-el sem, ha mangával reklámozták volna.
    Vagy bármilyen rajzfilmstílussal, btw.
    Jobban örülnék egy kevésbé gyerekes fejlécnek, oké hogy már 12éves kortól ajánlják ezt a játékot, de ez infantilis.
  • tomonor
    Steam-en vissza lehet váltani.
  • dimre
    Persze, én is kaptam de előtte leárazták, akcióba árulták a választható játékokat. Több mint fél éves, és mindig tele van hibával, sőt a nemrégiben kiadott DLC is rendesen. Bocs az off-ért.
  • kisiku
    Naah, hát rohadtul nem akar csökkenni a távolság.Ha most ez programhiba és én emiatt elvesztek egy jó állást...

Szerintem nem kéne vitatkozni, hanem valami nemzetközi fogyasztóvédelmi hatóságnál feljelenteni az Egosoft-ot, hogy minimum kártérítsék azt a sok embert, aki 10 ezrekért megvett egy terméket, miközben az működésképtelen.
    A Simcity megjelenésénél és a szerverek túlteherheltsége miatt az EA adott ingyen egy játékot mindenkinek,aki megvette az SC-t.
  • tomonor
    Próbálgatom működésre bírni a régi scriptet, ám úgy tűnik, hogy neked kedvez a sors, mert nem működik már valamiért.
  • kisiku
    Oké, kivilágosodott (visszatöltöttem).Most már csak 1.452.681( tehát közel másfél millió) kilométert kell odarepülnöm.
    Ez normális?Direkt van így?Mert nekem van időm...