X Rebirth

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pedig reméllem nem fogják kivenni belölle, mer az 1 ojan része volt ami nagyobb lehetõségeket adott és pl más célt, mer mondjuk én sose vittem vég mer a küldik szövegével mindig gondom volt igy hiába kezdtem el mindig megakadtam, és a fõ célom a komplexumok öszerakása és elérni azt hogy megvehessek valami nagy hajót ami elég ritka volt, a gyenge kereskedelem miatt,
a kalózirtás meg a többi irtása meg jó meló volt csak kockázatos közbe.

meg a másik hogy ha valaki nem a történetet csinálja vég akkor máris csak 2 lehetõsége maradt ami elég nagy feladatot adott, de gyárépités nélkül csak a harc marad és akkor nem fog sokban különbözni a többitõl.
Ha egyáltalán lehet majd gyárakat összerakni...
Optimista becslés...:-)
jobb lenen 8 évvel korábban 😄
csak jöjjön
mondjuk a gépem valszinüleg gyengécske lesz, de ugyis tervezem hogy ujat veszek (4 éve használom és eddig minden elment gond nélkül) de ez a sorozat nem arról híres hogy gyenge gép mellet élvezhetõ fõképp ha nagyméretü gyárakat akarok összerakni.
joceruza
Várható megjelenés: 2020.október...

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI

huhh ez a nagy csend egyre zavaróbb
mutathatnának már valamit
vagy legalább lenne valami infó hogy tudjuk hogy mi van. 😞

vagy csak az én figyelmemet kerülte el valami ? vagy tényleg nagy a csend ?
Az a szerencséjük -és a mi balszerencsénk-, hogy szinte nincs semmi konkurencia.
Ettõl függetlenül, más jétékokra is várni kell 3-4évet, kivéve, ha nem valami giga kiadó áll a fejlesztõk mögött, dollármilliókkal.
Kíváncsi lennék rá, hogy te mennyi ideig programoznál egy TC méretû játékot.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

De lassú munkához kell a legtöbb. :-)

Rosszhoz meg annál is több. 😄

Jó munkához idõ kell! :-)
Pedig a Reunion óta nem sok dolguk volt, gyak. a TC és AP csak egy bonus pack. Nem kelett nagyon semmihez se nyúlni, néhány script, pici graf finomítás, pár új sector, de a reunion ami már 2004-es a TC és az AB kb 95%-ban megegyezik vele. idejük lenne elvileg.

ONLINE NBA LIGA -> http://nba.net63.net

Caliph
hát igen, a THQ igen nagy szarban lehet,nemrég mondott le az alelnöke is...

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Nekem Swamp Plant-nek tûnik.

Sajnos ezer éves, gyanítom nem olyan lesz a végleges játék, csak nyomtak a pofánkba egy techdemót, legalábbis túl sok nem volt benne, összesen kétféle háttér, ami mindössze két kvázi kész szektort jelez értelmezésem szerint. Ha annyira "advanced" lenne már E3-on körbedicsekedtek volna vele. Újabban két hetente kapunk egy festményt. A hivatalos Rebirth fórumon sem mozgolódik már régóta semmi sem.

Van egy olyan érzésem, hogy nem egosofték tehetnek a kialakult helyzetrõl, hanem a THQ és a Deepsilver, amiért túl korán jelentették be a játékot, holott az egosoft akkor még sehol sem tartott, még talán alfa állapotban sem volt a játék, csak épp annyira volt meg, hogy egy perces teasert ki lehetett a dologból hozni.

Elvileg amúgy van róla trailer Youtubeon...ott azzal kezdik hogy ingame minden a videóban. elég impresszív a videó és a látvány. Érdemes megnézni.

ONLINE NBA LIGA -> http://nba.net63.net

Eddig tényleg igen jó a történet de ezekbõl a gaz farmokból kezd elegem lenni inkább valami akcióra vágynék, 1 kis kalóz sütés vagy kha'ak szunyogvadászat
Az Egosoft feltalálta a fantázia játékot. A Rebirth tulajdonképp nem készül, csak rajzolnak idõnként egy-egy képet, mi meg lejátsszuk a képzeletünkben!
Eddig jó! Viszonylag olcsó és kevés benne a hiba!
Még egyszer sem lõttek szét!
Na hogy ezt mi a ménkû azt ha valaki megmondja...

Lesznek vajon ûrös szektorok is? Amibe nincs semmi csak a nagy fekete üresség milliárdnyi csillaggal.

csak hogy megin legyen 1 kis hozzászólás legalább.
Mitagadás, szépek ezek a rajzok! :-)
BuriP
U.S.S.Jamaica:<#eplus2>

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.

Mar nem azert, de ezen nem az latszik, hogy hozzanyultak. Ez konkretan festmenynek tunik.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

UUUU
Bevett szokás ez minden kiadónál.
Egyértelmûen látszik a képen, hogy hozzányúltak.

Egosoftéknál sokszor nem minden úgy megy, ahogy el tervezik, ugyanis a csapat nem nagy, és lényegében reflektorfényt is alig kapnak.

Az az X Rebirth amit a videón láttál valószínûleg már nem az, amit kézhez fogunk kapni.

Ez esetben, a lassan egy évvel ezelõtti 2011-es GamesCon-on miért infóztak?
Azóta eltelt egy év, feltételezem, haladtak valamit a játékkal.
Mert nincs értelme fölöslegesen kiadni infókat egy alfa státuszú játékról.

Pöttyet photoshop gyanús...
Nm értem, minek adnak ki 2havonta egy képet, miközben az ég világon semmi infót nem közölnek a játékról.
Remélem lesz Tech demo ismét. A terranos is még fenn van a gépemen.
Jakuza001
En meg csak azt lattam.

Én még egyetlen képet sem láttam az egosoft honlapján, amihez hozzányúltak volna a renderelése után.

Jakuza001
Az a baj az ilyen kepekkel, hogy mindig agyon kozmetikazottak.

Csak már látnám mósönben, egyedileg nekem dedikálva a processzorom és a videokártyám által!
Kis optimizmussal karácsonyra...
Na végre! Valami ilyesmit hiányoltam már rég.

Új pikcsör! Itt valami robbant.

Fpocok
Ma már a DLC=FIZETÕS TARTALOM. 99%

Parasite Eve 2, best game EVER!

Azt hittem a DLC a Downloadable content-et jelöli, ebben nem feltétlen van benne az, hogy fizetõs vagy csak rosszul tudom.

Az viszont biztosan nem igaz, hogy csak vackokat adnak, mert pl. a Fallout 3 DLC-éi elég korrekt iparos munkák voltak, temérdek plusz dologgal, új történeti szálakkal. Igazából nem is vágom mi a különbség az expansion pack és a DLC között, lehet csak trendiesítették a kifejezést, de az nagyon nem igaz, hogy csak 1-2 új dolgot jelent egy DLC, biztos van ilyen, fõleg az FPS-ek világában, de abban annyira nem vagyok jártas.

Reméljük a Rebirth is jól modolható lesz, ez a készítõkön múlik többnyire. Ha sok hardcoded feature lesz, akkor nem biztos, hogy meg lehet úszni a fizetõs DLC-zést.

*letölthetõ. Csak sötétben írtam 😄

A patch az nem DLC, ugyan letülthetõ, de mindenkinek alapból elérhetõ, és "foltozza" a hibákat.

Ezzel szemben egy DLC csak bizonyos játékelemeket ad a játékhoz amit direkt kihagytak, például mintha X3-ba nem rakták volna bele a Trade Command Software MKIII-at, hanem azt egy DLC-vel külön kellene megvenni, és csak úgy lenne elérhetõ.

Ám én úgy gondolom, hogy a DLC nem fog bejönni, legalábbis a mod közösség biztosan fog találni kiskapukat.

Igen, de azt egy patch hozta. Ingyenesen.
A DLC-k ezzel szemben 1-5dollárért vackokat adnak (pl. 1-2 új fegyver, 1-2 új pálya stb.).
Meg a Hyperion is akkor mutatkozott be talán.

X3:R esetében a Bala Gi mission pack volt az elsõ asszem, amiben bekerült három M3+ vadász, a HQ és a hozzátartozó küldetéssorozat.

Lehet, hogy lemaradtam valamirõl, de én nem tudok X3 DLC-krõl.
Ha kiegészítõkre érted, az egészen más. A klasszikus értelemben vett kiegészítõk esetében még kaptunk valamit a pénzünkért.
Egosofték eddig is így csinálták, legalábbis az X3:R óta (persze nem mind került pénzbe), nehezen tudom elképzelni, hogy pont most nem így tervezték alapból.

Az is lehet, hogy a trendi irányzatnak megfelelõen, éppen DLC-sítik a játékot. Ahogy elnézem az újabb címeket -a vacak DLC-kkel kiegészítve-, nem lepõdnék meg, ha a kiadó utasításba adta volna nekik, hogy DLC alapú "kiegészítésekre" képes legyen a prgram. Aztán majd kapunk egy fél programot alapból, utána DLC formájában vehetünk hozzá újabb hajót, rendszereket meg mittomén miket.
Remélen nem így lesz.
Szerintem sem kell betojni, a hivatalos fórumon is nyitogattak neki topicot meg fórumrészt, kezdetben ugyan aktívabb volt, de tuti nincs elhanyagolva a projekt, talán kijön 2012 Q4-re. :-)

*kicsit

Áhh, ez nicsit sem durva. Duke Nukem Forever... Na az durva volt. Ez csak késik egy picit.

Ego-nak más játéka nem nagyon van, X-bõl élnek 10éve, tehát -mivel a cég még létezik-, valószínûsíthetõ, hogy dolgoznak rajta. Bár az durva, hogy több mint 7 hónappal vagyunk túl az ígért megjelenésen (2011 Q4). Ráadásul semmi hír a játékról, azt a havi 1db képet leszámítva, amibõl semmi nem derül ki. Még a 2011-es Gamescom videóból tudtunk meg legtöbbet...Azóta semmi.
Dede, 2005-ben Reunionnal kint voltak. Ha jól tudom nem saját egosoft standon szoktak kint lenni, hanem a Deepsilverén.