Topikszabályzat:
-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
-
Kicsit az egesz a Command and Conquer mjizeriara emlekeztet engem, azzal a kulonbseggel, hogy itt az eredeti csapat asta meg a maga sirjat. Ott is az volt, hogy nagyon ujitani akartak, ami pont azoknak nem jott be, akik a szeria rajongoi voltak. Ott is ment egy ideig a vita a forumokon a regiek es az ujak kozott (aki minden aron bizalmat akartak szavazni a szemmel lathatoan ROSSZ iranyvonalnak), de aztan szepen lassan az elet a pesszimistakat igazolta, lattuk milyen melysegekbe sullyedt az egesz szeria. Mivel az EGO kis studio, itt szerintem nem lesz sullyedes, egyszeruen kimondanam, hogy ez a jatek az EGO hattyudala, ezzel a studionak is vege lesz. Latom magam elott a csalodott X-esek tomegeiet, akik voltak olyan szerencsesek, hogy az elorendelesuk meg nem teljesult, ahogy az sikitva mondjak le, es inkabb fizetnek be a star citizenbe. Es ehhez eleg csak tukorbe nezzek, pontosan ezt fogom tenni.
Hogy miert? Mert a jatekrol melysegesen lesulyto a velemenyem, nem kivanom reszletezni miert, mindent leirtak mar elottem, es semmi kedvem aztan a magukat kiegyensulyozottnak tartott, de hozzaszolasaik alapjan egyertelmuen csolatasu fanboyok tamadasanak kitenni. Szoval egy szo mint szaz, a patcheket figyelemmel fogom kovetni a jovoben is, de olyan szintu valtozasok, amikre szuksegem lenne, azok tuti nem fognak bekovetkezni. Es en voltam a hulye, mikor mar evekkel ezelott voltak jelek, hogy ide sullyedunk, de vakon elengedtem magam mellett ezeket.