6727
Topikszabályzat:
-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
-
TokraFan #1522 Én nem értem az NPC skilleket sem. Bármelyiket arra kérem, hogy mutassa meg a skilljeit, mindegyiknél az összes skill kérdőjeles...Ez most bug, vagy a rendszert nem értem? -
TokraFan #1521 +1 -
TokraFan #1520 "A rétegjátékosok ilyenek sose jó semmi se."
Az elvakult rajongók pedig ilyenek, bármit le lehet tolni a torkukon. ;-) -
Betyar070 #1519 Jaj Mamuska, elég kiollózni valami hasznos infót a sok nyavalygás közül!
Most komolyan még 200oladlon keresztül erről lesz szó?
-
TokraFan #1518 POnt erről a fejről beszéltem. Így már nem linkelem be én is ezt a rútságot...Aki szerint ez egy szép karakter és nincs vele semmi gond, annak az igény szintje alacsonyabb egy 3 éves gyerekénél. -
#1517 Szerintem meg egy játékot ne olyanok hsz-e alapján ítéljenek meg, akik elfogultak az előző verziókhoz képest, álomvilágban élnek és nem azt kapták, amiről álmodtak. Az a pár videó amit gameplay-jel jelentettek meg, mutatta, milyen lesz a játék. Csak a sok nagyokos gondolta, "ááá biztos nem, csak nem raknak bele ilyen karaktereket", stb. Hát de.
Most már itt lenne az ideje a játékra koncentrálni és a trolloknak téli álmot aludni menni. Vagy nyissatok magatoknak troll topic-ot. És ott fikázzátok egymást. -
TokraFan #1516 Egyetértek. Ugyanakkor ez a modderezés is egy igazságtalan dolog. Mindenki a modderekre vár, csak az a bibi, hogy ők ingyen dolgoznak!!!!!
Nem túl igazságos, hogy az egosoft kiad egy kvázi használhatatlan játékot, becsebelik a pénzt, majd a rajongói közösség több hónapos ingyen munkával készít belőle használhatóü játékot... -
Although #1515 Inkább nem próbálom tovább. Nem egészen jött le de mindegy.
Annyi, lehet mondani nem ezt vártam, de hogy szar meg kivégezni ezeket így ahogy most megy azt nem lehet. Nem szolgáltak rá. amit írtál én is írtam sajnos ezt lehetett látni az első pillanatban egy kifejezetten legszűkebb szimulátorrajongó réteggel rendelkező cégként, ilyet megcsinálni az öngyilkosság. Eszméletlen munka van benne, egy ekkora cégtől. Sajnos túl későn jött ki. Ez 5-6 éve kellett volna eladható a mobs számára. Ma már nem. Gyanítom ez volt az utolsó játékuk, nem hiszem hogy van tartalékuk túlélni ezt a bukást. Ráadásul lassan 3 éve nincs bevételük, gondolom most a deep silver is otthagyja őket.Tényleg sajnálom őket. Mindezt azért mert csináltak egy merőben más játékot mint a begyöpösödött szimulátor rajongók szeretnek :)
-
TokraFan #1514 Én többek között ezért nem szavazok rád. Nem szeretem az önjelölt kiskirályokat. Egyszer már volt olyan beszólásod, hogy idézem "nem engedem a negatív kritikát". Nos, ha egy hsz. sértő vagy trágár, akkor alapból lehet kérni a moderátoroktól a törlést, vagy a felhasználó tiltását. Ehhez nem kell topik gazda. De már ne haragudj, egy rajongóra bízni a topikot, aki csak szemellenzővel képes a játékot szemlélni, és minden jogos kritikát majd széppen kimoderál mert nem bírja nézni amint imádata tárgyát kritizálják, szerintem nem célravezető. Az ide betérő játékosoknak joga van tudni, hogy mire akarja elkölteni a pénzét. Abba pedig az is beletartozik, ha valakinek problémája van a játékkal. Ez estben teljesen jogosan, mert ez a játék egyszerűen alapjaiban rossz! -
Pares #1513 Ezzel én is küzdöttem, megizzadtam, míg rájöttem. :D Squadban kell lennie a teherhajódnak. A bejelölt állomáson a + jeles villámos ikonra kétszer rákattintasz. Kiválasztod az Energy Cell-t, NEXT, és ott lesz egy csúszka, hogy mennyit akarsz venni. Megvárod míg a hajóra felpakolják, közben csinálhatsz más küldit. Amikor kapod az értesítést, hogy befejezték a felpakolást, akkor követed a plot küldit. Exhautless Mines-ba kell menni, ott megkeresed a Lonely Giant nevű óriás aszeroidát (ami körül az kék plazma szerű anyag van), ott a kijelölt - jeles villám ikonra kétszer kattintasz. Az Energy Cell melletti + jelre kattintasz, és a legördülő sorokból kiválasztod azt a sort, ami az ablak alján valami olyat ír, hogy Exhautless Mines/Lonely Giant. Utána NEXT, és a csúszkán kiválasztod, hogy mennyit akarsz eladni. Utána az űrhajó kipakol és megy tovább a plot küldi. -
#1512 Nohát-nohát, láttam milyen árak vannak a hajóm fejlesztéséhez. Nem olcsó.
Bár itt is megtaláltam az Engine Component és egyéb dolgokat, viszont ahogy nézem a hajó fejlesztése másképp megy. Esetleg a javításhoz kellhetnek, de valahol elhagytam a mérnököm...
Vettem olcsó drónt is (van jó drága is), de kidobni nem tudom, hogy kell. Még. -
#1511 Látod ezzel egyetértek. Viszont azok működtek, élvezetesek voltak, nem hiányoztak olyan alapdolgok, mint nearest enemy, radar, sebességkijelző, kezelhető menü volt stb. De Te is tudod mi a baja a Rebirthnek. Gondolom abból, hogy írtad ebben sem tetszik minden és példákat is felhoztál rá. Majd megszerelik a fiúk és jó lesz, de én addig inkább félreteszem. (Aztán lehet nem bírom ki.) -
trens #1510 hm.megpróbálom.1000 köszönet. -
#1509 Ha jól láttam, akkor ott lehet cuccot eladni ahol egy minus jel van az ikon sarkában(küldinél jelöli). Én is ott tartok, de elvileg ugyanúgy működik, mint a vétel...megérkezik a nagy hajó és kipakol...persze ha beelőzik, mint nálam, akkor gondolom vár...meddig? Passz! -
trens #1508 Tudom,hogy én bennem van a hiba,de hogy adom el a 100 energy-t?
1 órája nem tudom eladni.
PLS,PLS help!! -
Pares #1507 A ténylegesen bejárható terület szerintem nem hogy 10x nagyobb, hanem 100x kisebb az AP-ban. A 10x több lehetőséget megkérdezhetem, hogy miben látod? Hogy odamész a Stock Exchange-hez, és pár óra tőzsdézés után annyi lóvéd van, hogy mindent amit akarsz meg tudsz venni, nem beszélve a csomó menekülő pilótáról, akik csak azzal több millió kreditet szereztek nekem, hogy kiugrottak az űrhajóikból. Aki egy kicsit értett az X-ekhez, az rövid időn belül képes volt a galaxis urává válni, a gyors M5-ösök hamar felfedezték neked az egész galaxist, és hála a kissé korlátolt AI-nak többszörös túlerő ellen is könnyedén győzni lehetett. Olyan hamar megkaptam Naprendszer hőse címet, hogy szinte szégyeltem magam. Egész Xenon szektorokat tiszítottam ki egyetlen hajóval (OP Skirnir), hogy aztán nemsokára a GoD újra spawnoljon mindent. Vagy netán a háborút hiányolod a Commonwelth és a Terranok között, aminek az égvilágon semmi értelme és végkimenetele sincs?
Szerintem az előző játékok egyik nagy hiányossága pont az volt, hogy a hajóknak és állomásoknak semmi karaktere nem volt. Az állomások nagyja része, leszámítva pár állomást, copy-paste spagettitészták voltak , az űrhajók meg dettó semmilyen hangulattal nem rendelkeztek. Különben sem volt sok értelme a nagy hajók kézivezérlésének, mert azokon az ágyúk már automatizáltak, és a lassúságuk miatt nem a legjobban használható player shipek. Én a nagy hajóimat mindig szektororok járőrözésére vagy az állomások védelmére használtam, ha baj volt, akkor meg oda ugrottak, ahol rendet kellett rakni. De többnyire olyan hajókkal közlekedtem, mint az Albion Skunk. Szerintem ez a Rebirthben is így van.
Őszintén szólva, a csatákban és az űrhajó irányításában semmi külömbséget nem látok az elődeihez képest, bár annyi azért van, hogy most az űrállomások és a hajók nem csak egy nagy darab HP-ból állnak, hanem modulokból épülnek fel, ja és a felrobbant hajók roncsai ott maradnak a csatatéren. Mellesleg a gravidar sosem volt olyan hasznos, hogy annyira sajnáljam a hiányát. Persze nem árt, ha beleteszik, de az esetek 90%-ában a térképet használtam helyette, amit sajna a Rebirhben elég alaposan elcsesztek, remélem hamarosan javítják.
Ne érts félre, rengeteg órát fektettem az előző X-ekbe, a kedvenc játékaim közé tartoznak, de ettől függetlenül látom a hibáikat, és nem voltam mindennel megelégedve, ahogy most a Rebirthben sem tetszik minden maradéktalanul. De azt is nézd, hogy az X3-nak hány év, mennyi javítás és a játékos közösség és modderek kitartó támogatása kellet ahhoz, hogy ott legyen, ahol ma van.
De ez csak az én meglátásom. Elég sok dolgot változtattak ahhoz, hogy az öreg hardcore játékosoknak szúrja a szemét, ezt nem vitatom. Csak jó lenne, ha az emberek picivel több bizalmat szavaznának az Egosoftnak. -
#1506 Egy szó mint száz. Szar az egész. -
#1505 Hajrá! :) -
#1504 Arra gondolok amiről beszéltél és amit arra válaszoltam. A világ élő volt az előző X-ekben is. Miről beszélsz itt 3D-s világba átültetés alatt? Az előzőek is 3D-s világok.
Inkább hagyjuk. Mindenki érti miről van szó (azok is akiknek tetszik), Te vagy az egyetlen aki szembe megy az autópályán.
Elég rendesen önellentmondásos vagy. Más játékokat pocskondiázol, mert egyszerűsítik, másokat meg védesz emiatt. (Annak ellenére - ismétlem - hogy nem az egyszerűsítéssel van bajom és legtöbbünknek. Csak ugye képtelen vagy felfogni ezt.)
Na ez, amit úgy hívnak hogy elvakult szubjektivitás. -
Zombye Reloaded #1503 NO akkor azéris belevetem magam, és próbálok annyi tapasztalatot szerezni, hogy segíteni is tudjak.
Azért ez a korábbi részeknél nekem nagyon ment, éps hálásak is voltatok érte. :)
Lets play!
-
Zombye Reloaded #1502 "Őszintén szerinted hány rajongója van az X-nek"?
Although, szerintem aki pre-orderelte a játékot az nagyrészt veterán X-es volt. Mert már tűkön ülve várta, hogy játszhasson az új X-el.
Nem tudom, van e STEAM statisztika, vagy egóéknál valami felmérés, hogy hányan rendelték meg előrendelésben a játékot.
De hidd el, elég sokan voltak, nyílván, ez egy rétegjáték, szóval itt relatív, hogy mit tekintünk soknak.
Azt hiszem értem mire gondolsz, és akár ráció is lehet abban amivel érvelsz.
Javíts ki ha tévedek, arra akartál rámutatni, hogy egyszerűsíteni kell a játékot, hogy azok is játszák, kvázi fizessenek érte, tehát növeljék Egosoft bevételét, (inkább DeepSilver kiadóét) :D Akik nem voltak vevők a komplexitásra a korábbi X részekben. Tehát azért nem játszottak vele, mert "bonyolult" volt.
"egy egyszerű játékmenetre, jó történetre, élő sandbox világra lehet jelentkezőket találni"
Szerintem ezekre az elemekre a veteránok nagy része is vevő. Sőt. Ezek hasznos dolgok. De azt próbálom elmagyarázni neked, hogy ha van egy bejáratott név, jelen esetben egy kvázi 15 évre visszanyúló több részen átívelő bár nem túl széles, de masszív játékosbázissal rendelkező játék, nem mondhatod azt egy veteránnak, hogy kb. "ok, nem vagytok elegen, hogy rommá keressük magunkat veletek", tehát teljesen felborítjuk az eddigi játékfelfogást, és inkább azokra próbálunk fókuszálni, talán nem túl igényesek a komplexitásra, a gondolkodás alapú játékra, ellenben sokan vannak, és fizetnek a játékért még így is."
Nyílván ment már a kiadó részéről, hogy "ki kell adni mer itt a karácsony" stb. és nyílván mondták azt is, hogy egyszerűsíteni kell, hogy a kevésbé kreatív emberkéknek is élvezhető legyen, De akkor mi marad nekünk, veteránoknak, akik megszoktak egy minőséget, egy stílust, és hirtelen most azt kell látnijuk, hogy egy újabb "gondolkodó embereknek szánt játék" kerül a sűlyesztőbe, mert nem képviselnek elég nagy játékosbázist ahhoz, hogy megérje rájuk fejleszteni.
Nem hiszem el, hogy ez így lenne. Mondom, szerintem az előrendelések jó részét veteránok adták le, mert ők várták legjobban, hogy játszhassanak a játékkal.
És ezt a réteget nem lehet csak úgy egyik napról a másikra leírni.
Gondolom én.
Mondom, akkor fejeltem le a monitorom, amikor jött rám 4 drón, én meg reflexből, ok, akkor target nearest enemy oszt hajrá. :) Őőő nem megy... Mondom nembaj, viszatőt, és beállítom a controllnál biztos nincs difoltban beállítva. Őőőő nincs ilyen fánksün.
Akkor azért kikerekedett a szemem.
És ez teljesen alap funkció. ez minden korábbi X-ben benne volt. Ez egy veteránnak annyira evidens, mint pl. a radar.
Meg a sebességmérő.
Szóval Although, érteni vélem mire gondolsz, de véleményem szerint A játékosbázis bővítése nem mehet a korábban megszerzett játékosbázis teljes likvidálásával.
Ha Egó a nagyobb bevétel reményében tényleg arra bazírozik, hogy a "vérpistikéket" tekinti az új játékosbázisnak, akkor bizton számíthat arra, hogy az eddig megszerzett X fanok nagy részét bukni fogja. és ez akárhogy is nézem még a rétegjáték kategóriában is elég nagy szám szerintem. Egy veterán/fanatikus bázist elveszíteni szerintem egyenlő a csőddel.
A tévedés jogát természetesen fenntartom. :)
-
#1501 Nah, ez engem is érdekelne.... -
Betyar070 #1500 Kérnék egy kis segítséget. Hogyan lehet kiküldeni a dronokat vegyék fel a cuccokat?
-
#1499 Látom mindenki a már minden oldalról megbeszélt semmiről folytat vitát, ahelyett, hogy túllépnénk az egészen és inkább azzal foglalkoznának, hogy mi a jelenlegi tartalom és mit lehet kezdeni vele addig is, amíg a pecsekkel rendbe rakják...Kezd egy kicsit unalmas lenni...:(
Szóval kedves pilótatársam, nálam úgy működött, hogy odamentem ahova mutatta a küldit, vettem 100 valahányat, mert nem jöttem rá hogyan lehet pontos értéket beírni(ha lehet egyáltalán), majd vártam. Amikor megérkezett a nagy szállítóhajó, odanavigált és a szállítódrónok átpakolták a cuccot, majd odébb navigált és kiírta, hogy komplett, de csak az átpakolás végén....
Jelenleg arra várok, hogy el tudjam adni, de beelőzött egy másik szállító és már vagy 15 perce pakol és persze jól felverte az árat...:( -
Although #1498 Megjelenítésről beszélek, nem a ténylegesen számok történet, questek mögött rejlő élő világra. Te tudtad ott van, de ténylegesen semmit se láttál belőle. Itt fordítva van sokkal többet látsz és sokkal egyszerűbb lett. -
Although #1497 Ez már fárasztó,mire gondolsz az arcokon a monitoron amik a questek során beugrottak amik most is vannak? Vagy a kereskedelmi panelekre a nyersanyag bányáknál? A feldolgozóknál? Vagy a blokolásnál látható kis űrállomás nézetre? Komolyan azt hiszed azt az összetettséget, ami akár az X3 Reunionál van egy az egybe át tudja ültetni egy ekkora cég 3D-s világba? -
Although #1496 Őszintén szerinted hány rajongója van az X-nek? Nem gondolod hogy kell egy olyan is, amivel pénzt is lehet keresni? Nem sokkal többet, de talán egy egyszerű játékmenetre, jó történetre, élő sandbox világra lehet jelentkezőket találni, akiknek nem a grafika a minden? És abban talán egyetérthetünk még ez a nem túl népes tábor is akár a 2x-se a jelenlegi X bázisnak? Akik között szintén lehetnek olyanok mint én akik szerették volna így is kipróbálni az x-et? -
#1495 Pontosan. Hibátlan, tökéletes megfogalmazás. Köszönöm!
(Target nearest enemyt kihagyni amúgy végképp nem értem, hogy gondolták...) -
#1494 Inkább rakd bele a 280-at. Sajnos általánosságban vannak performance problémák, de lehet azon szerencsések közé fogsz tartozni akinél nem lesz. A 280-at-al minden játékban javulás lesz, nem kicsi. Ne tartogasd a polcon, ha belerakhatod. :) -
Zombye Reloaded #1493 Én látom a játékban a lehetőségeket, a baj csak az, hogy nem azért adtam ki ezért a játékért még előrendelésnél az akkori ár -10% ami azt hiszem kb ejró volt, hogy "majd egyszer" kapjak egy funcionalitásában kb. a korábbi X játékok szintjét megütő játékot.
Én elég vackul látok, nekem az marhára nem hatékony hogy mindent egerezzek, clickeljek ide-oda. és az a kívánságom, hogy legyen egy "target nearest enemy" gomb, nem hiszem, hogy olyan nagy kérés/elvárás lenne.
Mondom, hiszek benne, hogy ebből még lehet is valami, csak kérdem én, akkor ha ez be is következik, miért is adtam ki most egy valag pénzt most? Én nem "majd" akarok játszani egy majdan kiforrott játékkal.
Engem az se szokott meghatni, hogy "jáj kis cégről van szó". Irreleváns, nem érdekel. Azért nyílván Egóék is tudták, hogy ki az a játokosbázis, akire alapoznak, és azt nem hiszem, hogy a veteránokat direktbe nem vették bele ebbe a körbe. "Mondtuk, hogy ez nem a régi X-re fog hajazni". Őszintén szólva ilyen kijelentésre nem emlékszem. Ahogy a neve is mondja, "rebirth". újászületés. De ez nekem Előrelépést kell hogy jelentsen, ami a korábbi verziókban bevállt, és szerette a nép, azokat meghagyom/továbbfejlesztem, és egyéb extrákkal bővítem.
Az X-univerzum" egy márkanév. Nyílván azért látsz sok sipákoló hozzászólást a fórumokon, mert a veteránok voltak azok, akik akár előrendelték, mint jómagam, és elvárták, hogy minimum azt a játékélményt hozzá az új X mint a korábbi játékok. Őket nem hatja meg, ahogy engem se, hogy "Megmondtuk, hogy ez nem lesz olyan". Bakker, az én pénzemből élnek kvázi, meg azokéból akik kifizették a játékot, gondolom joggal várhatják el, hogy a pénzükért azt kapják, amit "elvárnak".
Én őszintén remélem, és hiszek is benne, hogy ebben a játékban hatalmas potenciál rejtőzik, csak az fáj, hogy Így, ebben a formában számomra ez a játék itt és most nem nyújtja azt az élményt, amit egy X játéktól elvárok. Mert veterán vagyok még az első X-Behind the frontierrel kezdtem a régi 366-os cerkámmal, meg a 64 mega ramommal, S3 savage4 vidkarival. Saját keresetből összerakott első gépemmel, és ahogy visszaemlékszem, nem tudtam felállni a géptől. éjszakákat játszottam vele, már kiugrott a szemem, nem tudtam letenni. Ugyanígy volt az X-Tensionnal, az X2-vel, az X 3-al, leszámítva az albiont, mert azt már nem nagyon toltam.
Igenis azt vártam, hogy ez az új X ugyanezt az élményt fogja nyújtani. Ezért se értettem, miért kellett ennyire szétbarmolni az egész irányítási rendszert. A highway-nek továbbra se látom értelmét, de elfogadom mint "új koncepciót". De az abszolút újoncoknak meg azt kell megérteni, hogy egy veteránnak igenis veterán elvárásai vannak. És ha az egó képes volt lassan 15 éven át minőségi játékokat letenni az asztalra, akkor elvárható, hogy a kiadásnál ha nem is tökéletesen fusson a játék, de legalább a minimálisan elvárható dolgok igenis legyenek benne. lásd. normálisan definiálható billentyűparancsok.
Félek, hogy mire odajut a játék, hogy nagyjából bugmentes, és mindent beleraknak amit akartak korábban (mert ugye ez így kicsit fékész), addig lemegy az ára kb a felére, és akkor vajon mire is fizettem 45 eurót? és ez már 10% diszkont vót. szoval indulásnál ez biza 50 ejró volt.
Azért vagyok elkenődve, mert nagyon akarom szeretni ezt a játékot, mert az elődöket is szerettem.
Najó, nem nyafogok. Megyek fúrok egy kis ércet, gyűlytükegy kis pénzt. :)
És bízom benne, hogy ebből a játékból még akár lehet is egy olyan játék amihez hasonlókkal játszottam az elmúlt idestova 14 évben (természetesen X fronton) :)
Bocs, ha kicsit szétszórt lettem.
-
#1492 "Nem vagyok elvakult, egyszerűen ez nem egy űrszimulátor, ez egy casual game, azoknak akik élő világot akarnak és egy teljesen más irány. Nem én vagyok tévedésben hanem ti. "
Aha, a vicc szerint sem egy őrült megy szembe az autópályán, hanem ezer. :)
Ismétlem: nem ezzel van bajuk az embereknek. Épp erről beszéltem. Nem vagy hajlandó meghallani amit mondanak az emberek, elengeded a füled mellett és jössz azzal, hogy de ez nem űrszimulátor. A játékosok legnagyobb része nem is azt várt! Az előző X-ek sem voltak azok. Csupán egy űrhajós játékot várt mindenki gazdasággal, sandbox beütéssel és azt is kapott. Nem ez a gond!!! Hanem.., nem ismétlem magam és mások véleményét, mert láthatóan képtelen vagy felfogni ezt. Olvass inkább vissza, de most értelmezz is kérlek.
(Amúgy az előző X világa is élt és lélegzett, bocsi. Még egyszer megkérdem mennyit is játszottál velük vagy mit néztél bennük ha ezt nem vetted észre? Saját gazdaságuk volt, a hajók és állomások stb. intézték a dolgaikat, feladatokat láttak el, a fajoknak saját céljaik voltak amiért tettek stb. A világ folyamatosan változott. Én egyre biztosabb vagyok benne, hogy nem játszottál velük. Komolyan semmiképp, csak most próbáltad ki a stílust először, mint ahogy ezt magad írtad is korábban. :) Az, hogy a Rebirth alakulását követed X éve semmit sem jelent.)
Tényleg nem érdemlik meg, de nem mi nyírjuk ki őket, hanem saját maguk. Jézusom, még hogy nem vagy elvakult. A hülye is látja mi baja van a játéknak. Így nem szabadott volna kiadni, inkább várniuk kellett volna még legalább fél évet és ezt Ők is tudják, csak gondolom anyagiak miatt nem húzhatták tovább és pont emiatt kerülhetnek könnyen leejtőre. Ha még dolgoznak rajta és kiadják legalább olyan minőségi állapotban, mint az eddigieket akkor jobban jártak volna. Most meg 24 órázhatnak folyamatosan, mert ha már kiadták mielőbb meg kell oldani a problémákat és pótolni a hiányosságokat, hogy mentsék ami menthető. :( -
kisiku #1491 Jó reggelt mindenkinek/inkább már napot!
Na, mindjárt én is elmegyek a gémért, csak annyit kérek, hogy ne bántsuk egymást.Ahogy végigolvasom a hozzászólásaitokat azt látom, hogy szinte mindenki (velem együtt) egy X4-re vártunk/vágytunk és ahogy elnézem nem az lett.De emiatt ne egymást bántsuk.Sok topic van itt az sg.-n amiben emberek összevesznek, az X-es legalább nem erről szólt soha sem.
Inkább próbáljuk egymást segíteni.
Viszont még egy kérdésem lenne: sokan írtátok ,hogy eléggé sz*ul fut a játék.Régi (4 éves) a konfigom, I5-750+HD4890+16 Gb ram. Van ezzel valami esélyem, vagy inkább rakjam bele az R9 280x-et és úgy játsszak?
Gondolom mindannyiotoknak jobb gépe van, mivel nekem nem volt szükségem az utóbbi időben ekkora teljesítményre, ezért nem fejlesztettem -
crossy104 #1490 Hali!
Segitene valaki? Próbálok venni 100 energia cellát, hiába veszem meg de nem fogadja el. Már vettem egy csomót, a hajóm is megjött közben de semmi.
Folyton azt irja ki vegyek 100-at. -
Although #1489 Nem vagyok elvakult, egyszerűen ez nem egy űrszimulátor, ez egy casual game, azoknak akik élő világot akarnak és egy teljesen más irány. Nem én vagyok tévedésben hanem ti. Ez a cég egyszerűen nem érdemli meg amit kap most a régi rajongóktól. Eddig is egy kis cég volt aki rá volt szorulva a moderekre is. A történet jó, a világ végre él nem csak táblázatokban meg kis dobozokban. Ami teszem hozzá szuper volt. Kb az X3 jelentett 300e embert ezt meg el lehetett volna adni 600e-nek. De már nem lesz ebből semmi kinyírtátok őket örüljetek neki. Én meg remélem ez volt az utolsó x amit csináltak. Mostanra a metacriticen is sikerült padlóra tenni őket. Esélyük se legyen látni egy kis pénzt érte. Ezt egyszerüen nem érdemlik meg amit csináltok ennyi. -
#1488 Ne legyél ennyire elvakult és előítéletes. A nagy cégek is raknak le az asztalra jó játékokat kiváló világgal és történettel. Pl. Dragon Age 1, Mass Effect vagy más: Civilization, Starcraft, Secret World. Csak ezekből kevesebbet. Szerintem pl. a TESV-öt nem cseszték el, de a D3-at azt kibebasz... módon.
Amiket pedig felsoroltam és várok azokat meg fogják csinálni, hiszen ezekről már nyilatkoztak és teljes erővel dolgoznak rajta.
Ha játszottál bármely űrhajós játékkal, nem létezik hogy nem hiányzik a radar, a velocitymeter, a térkép használhatósága, opciói és a többi, aminek alapnak kell lennie és az is volt már a C64-es Elite-nél is, mert hozzá tartozik az űrhajóhoz, a járműhöz, a világhoz stb.
Értem hogy véded, de elvakultnak azért nem kell lenni... szerintem. (Bár sokszor én is tudok az lenni. :D)
-
Although #1487 Egyébként de, a terran storyt végig vittem, a kalózosba bele tört a bicskám. -
Although #1486 Nem fogok vitatkozni veled. 2006 óta követem ezt a játékot bár az utóbbi egy évbe nem figyeltem rá. Neked szar és kész nincs ezzel gond nekem meg tetszik. Amire vársz nem fogja megcsinálni senki sem mert akinek pénze van, mint a nagy cégek azoktól legfeljebb Diablo 3, TESV, és többieket kapod, ezeknek meg ennyire van lehetősége. Nem mellesleg nem ezen dolgoztak egyedül. -
#1485 Nem úgy néz ki, mintha játszottál volna pl. X2-vel, X3-al.
Maga idejében azok rendkívül csilli-villi játékok voltak. Mai szemmel nézve is nagyon szépek. Továbbá azok sandboxok. Erre meg azt mondod, hogy félig már elindult a sandbox felé. Ez eléggé ellentmondásos, ha játszottál valaha X-ekkel. (Mellékesen 1417-ben van olyan megnyilvánulásod, amiből egyértelmű hogy sosem játszottál veük...)
Felfogni meg nem akarod, vagy nem vagy hajlandó, hgoy nem az új dolgokkal van problémájuk az embereknek (mint pl. az interakció az NPC-kel stb.), hanem azzal hogy ez a játék jóval kevesebb lehetőséget tartalmaz, butább, játszani kényelmetlenebb még akkor is ha megszokod.
Véded őket, hogy kis csapat és óriási munka volt. Akkor mi van? Ugyanez a kis csapat csinálta az előző X-eket és a legelsőt is szintén óriási munkával.
Nyilvánvalóan gyorsan összedobott játékról van szó ami kb. 1,5 évvel ezelőttig még csak tervezőasztalon létezett szinte. Azóta igyekeztek konkrétan összedobni és ki kellett adniuk az első "játszható" verziót anyagi okok miatt (gondolom). Ennyi.
Ami szar az szar. EVE Onlinenal is két évig keményen játszottam, a legtöbb hasonló űrhajós árkád vagy szimszerű kereskedős, zsoldosos játéékot végigjátszottam és sorolhatnám, de minek.
Fél év múlva lehet már jó lesz: kijavítják az UI-t, a vezérlőkezelést, külső nézet lesz benne, bugokat eltüntetik, kényelmesebbé teszik az egész kereskedést, radart raknak bele, lehet majd látni a sebességet stb. stb. stb., de attól ez így még rossz nagy bánatomra. Hála isten rajtam nincsen szemellenző űrhajós játék (és X) rajongó létemre se. -
Jóózsf István #1484 Aki a joy-os véleményt kérte, annak azt üzenem, hogy: Felejtsd el!
Úgy kezdtem én is a játékot, hogy joy beköt, majd öt-tíz perc múlva joy visszatesz a polcra. (Az x3-akat azzal játszottam végig)
Kicsit olyan érzésem van a játék közben, mintha az EGO pontosan tudná, hogy kiszúrta a szemünket. Én nem fogok bugokról beszélni mert az fog legelőször megoldódni. Viszont, Hogy lesz ebből normális KERESKEDELEM, ÉPÍTKEZÉS, mert gondolkodni azt lehet, például azon, hogy miért kell a célkörrel információs pontokra mutogatni közelről, hogy egyáltalán bekerüljön az adatbázisba. Harcolni meg még nem kell, elég felfedezni való akad. -