X Rebirth

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen, hivatalosan ezt írták ki, de a fórumon több egosoftos is írta, hogy nem valószínû, hogy tartják. Eleve már benne vagyunk a Q4-ben és mintha úgy rémlene, hogy fél éve még 2012 Q1-et írtak, nem értem miért írták ki a 2011 Q4-et.

thx, én egosoft honlapján néztem

X Rebirth for PC is expected to be released in the fourth quarter of 2011.

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

2012 Q1

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

én nem sok esélyt látok hogy ez év végére megjelenik

Nagyon köszi.

BuriP
http://www.facebook.com/alexeizakharovfans
http://www.zakharovmusic.com/

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.

BuriP
"egyedül a teaser trailer zenéje volt benne..."
Igen, de azt kérte, és az is van odaírva a fájlnévbe. 😄

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.

egyedül a teaser trailer zenéje volt benne...

De igen, Alexei Zakharov ismét bedobja magát, remélhetõleg most csak vadonatúj számok lesznek majd.

BuriP
http://www.egosoft.com/download/x_rebirth/files/Alexei_Zakharov_-_X_Rebirth_-_Reveal_Trailer_Soundtrack.mp3.rar

Pöpec. Ehhez tényleg kell majd a jó vas. A zene is nagyon állat, eddig még nem hallottam, de felismerem benne a korábbi X-re jellemzõ dallamokat. Ha valaki tudja, honnan lehetne elérni a teljes számot, az ne tartsa vissza az információt. :-)

BuriP
A Reunion, és a TC is képest volt megizzasztani bármilyen gépet a megjelenésekor. Most mégnagyobb univerzum, mégnagyobb, részletesebb állomások... háát, majd meglátjuk. Talán adnak ki ehez is benchmark-os rolling-demót.

hát, ez az átka a pécéseknek 😄

Ez már kicsit túlzás...
Sose fogják befejezni.

pontos release date kéne már, és megnyugodnák
Vitez77
Naja: amit egyetem alatt gyûjtöttem, azt faszán el is fogom költeni egy új gépre majd -.-

天使たちは私を見守る

már elölre féltem szegény gépemet.

Hát ez nem jött össze, majd igy: http://www.youtube.com/watch?v=yPhRNC02dfw&feature=related
Megborzongtam (jó értelemben)ettöl a grafikátol
sziasztok öröm volt olvasni a ami tegnapi hír az x rebirth még az idén megjelenik már már várom

nekem is bejött, nem tudom hogy mi volt a problémája az itteni közösségnek vele.

Titan
Szerintem ez nagyon jó lesz és kövezzetek meg, de nekem nagyon tetszett a Dark Star One..😛 Ha megjelenik tuti megvevõs a dolog....

Ezt linkeltem be én is (többé-kevésbé).

NONPLUSZULTRA
Akkor evezzünk komolyabb vizekre:NYÚZ

ALL I WANT IS WORLD DOMINATION

mi is lenne az internettel flém meg trollkodás nélkül, egy unalmas pöcegödör lenne 😄
sry az offért 😛

Szerintem nem fér meg együtt a két módszer, teljesen más az irányítási metódus, de ezt le is írja. Ez csak moddal lesz megoldható.
De az eredeti ötlet szerintem királyabb (márha úgy csinálják meg ahogy gondolom).

Ha meg 2 perc alatt be tudták volna tenni, nem értem miért is maradt ki. Igen kevesen vagyunk akik szeretik de azért vagyunk. Elég végig olvasni az ego fórumot. Nah mindegy jön még más játék is idén. 😄

tudod, jobb ha a flémre nem öntünk üzemanyagot, mert az csak nagyobb flémet eredményez.

ehhez pofa kellre csak így tudtam reagálni, anno nem volt nagyon túspécizve a captial hajók vezetése ergo nem hiszem hogy erõforrás hiány miatt hagyták ki, egyébként meg örülök neki hogy komolyabban változik a sorozat minden jó ha a vége jó, az x3 is x2,5 volt végülis

Ez van, ezt kell szeretni.

Micsu: stílus.

Vitez77
"de páran azért elvoltunk vele"
Páran meg nem - ez van. Nem lehet mindenkinek tetszeni. Egosoft-ot ismerve nem "õk" mondták meg, hogy unalmas, hanem a fórumozók.

天使たちは私を見守る

Az lehet hogy neked nem volt élvezet, de páran azért elvoltunk vele. Azt meg hogy majd a modderek mit csinálnak majd, kiderül.

lol

ahhoz osz kurva nagy idõ kell hogy vezethess láma módon egy capital shipet ugyanúgy mint egy vadászt, egyébként tényleg teljesen nonsense másrészrõl meg a modderek kb 1 nap alatt összedobják olyan formában ahogyan az x3ban volt
egybéként tényleg kurva nagy feeling volt hogy 1 perc volt még megtették vele 360fokos fordulatot, kb egyszer ültem bele poénból osz csókolom

De én nem parancsolni akarok hanem irányítani. Az meg a másik hogy megmondják hogy unalmas. Azért ehhez pofa kell. Mondják azt hogy nincs idejük megcsinálni/nem akarják/szerintük felesleges, de ez az indok, megáll az ész.

Mindig is valami hasonlóra vártam, végre egy Nexushoz hasonló taktikázós játék. Olvassátok végig az összes fórum stickyt, tök érdekes )és állat) dolgok derülnek ki belõle...

Dehogy is épp ellenkezõleg!
Képzeld úgy el mintha te lennél az admirális és a bazi nagy hajók hídján állva írányítod a kapitányokat, hogy hova tüzeljenek, hova menjenek.

Szerintem ez baromi állat!

Annál is inkább, mert minden egyes gyár/hajó építése valóságos küldetéssorozat lesz. Ahogy szép lassan a szemünk elõtt a semmibõl egy galaxisgyalázó csillagromboló lesz. Dögös kapitánynõkkel a fedélzeten persze. Már várom a castinginterjúkat <#idiota>.

"You won't be sitting in the cockpit and steer such a capital ship from the first person perspective anymore simply because that is boring. Steering huge and slowly-turning ships manually just doesnt make sense. It would force us to make them turn and move unrealistically quick and even then they would be impossible to maneuver near our huge and complex shaped stations."

Hát ez pont olyan szarul hangzik mint eddig, csak most már biztos.

Na ezek már sokkal jobban hangzanak:

ÚJ FÓRUM NYÍLT

Negatív.

Pluskast
Konkrét megjelenési dátum van már?

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Zsír. Igazából a nagy része tetszik. Jó lenne ha át lehetne szállni bárhova, akár az állomásokra is és ott is interakciózni, ha már ez lesz a módja a saját hajó irányításának is. Annak különösen örülök, hogy nem lesz SETA, azt mindig is nagy baromságnak tartottam, de persze sikerült megszokni már az X-BTF idején, igazából lehet hiányozna, ha a játékmenet nem lenne radikálisan különbözõ a korábbi X-ektõl.

Errõl van szó, ez is a céljuk az egésszel, és ennek rendkívül örülök.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

legalább kicsit több élet lesz a játékban.

Hehe, még jó hogy én irányítottam a hajót BC-ben ha tehettem. De itt most az lesz a helyzet hogy a hajót te irányítod ÉS ott lesz melletted a legénységet, akik valami célt biztos hogy szolgálnak majd, mint ahogy említették a vidiben is: felbérled a manager-t, hajódon míg szállítod kiismered, beszélgetsz vele, majd az állomáson lerakod, és elmondod mi a dolga, stb stb. Ez eddig új és valahogy mindig is erre vágytam egy spacesim esetében.

A ST Bridge Commander nagyon jó példa, ha ilyesmi lesz az irányítás, azzal ki tudnék egyezni. Az nem céltalan bolyongás a hajón, csak a hídon ültél, de meg kell hogy jegyezzem, hogy hotkeyk segítségével tudtál kommunikálni gyorsabban a tisztekkel, akár külsõ nézetbõl is a lassú rájuk nézegetés helyett és ez viszont gyakorlatilag csak annyiban különbözik az eddigi X-es metódusoktól, hogy Betty helyett 4 másik hang nyomta az elõre raktározott választ, ami semmiben sem volt dinamikus.

Single playerben küldetések közben elég jól használható volt (illetve csak ott), de a harci irányítás nagyon nehézkes és rossz volt így, relatíve sokat toltam a Bridge Commanderrel multiban is és nem is rosszul, és lefogadom, hogy 100-ból 100-an csak a manuális irányítást tolták, a legénységgel szöszmötölés nem hogy hatékony, kifejezetten káros és használhatatlan volt harc közben.
Ez a bolyongok a hajón és csak úgy unalomból beszélgetek az NPC legénységemmel nekem kicsit olyan mintha képzeletbeli barátainkkal beszélgetnénk, elég geek és véletlenül sem lehet egy lapon emlegetni a quest szintû NPC interakcióval, mely a sztorit hivatott elõmozdítani, de eddig ilyen volt is az X-ben, még ha annyira részletesen nem is volt kidolgozva.

nem, említették hogy a szabadkezú modolhatóságot bent hagyják.

Én jobban aggódok a moddolás miatt. Remélem nem lesznek hardcode-olva ezek a dolgok.

Vitez77
Szerintem Tomonor arra gondolhatott az STO-val, hogy mivel az MMO, az emberek többsége úgyis más emberekkel fog játszani, ezért maga az NPC kisebb hangsúlyt kapott. Bridge Commander-ben (vhonnan még le lehet tölteni a demot) pedig más NPC-kkel kellett állandóan kommunikálnod, így sokkal nagyobb hangsúlyt fektettek az AI csiszolására. Rebirth és Bridge Commander között pedig évek teltek el, az engine-t állítólag 2007-ben kezdték el hegeszteni, így nem hinném hogy 4 év alatt csak a lábukat lógatták. Az is meglehet hogy ez a funkció csak opcionális lesz.

Lényeg a lényegben, tényleg nem kellene már most eltemetni; max nem preorderelitek, hanem megvárjátok a demot/a preorderesek véleményét.

&#22825;&#20351;&#12383;&#12385;&#12399;&#31169;&#12434;&#35211;&#23432;&#12427;

Jakuza001
Es ? Mire akarsz kilyukadni ? Nem attol jo egy jatek, hogy MMO vagy sem.
Az meg teljesen erdektelen honnan meritettek az otletet, mindossze az lett leirva hogy lattunk mar igergeteseket ez iranyban, mas jatekoknal es azt, hogy teljesen felesleges szimpla pixelhalmazkent beultetni valamit a jatekba, aminek mas funkcioja nincs.
Mondok erre egy jo peldat. Eve Online Captain Quarter. A keszitok hu de oda voltak erte, ugy reklamozzak, mint valami nagy dolgot. Az erteket pedig megmutatta a jatekosallomany ennek a "hangulati" ertektelen elemnek, a jatekosok tobb mint 90%-a kikapcsolja.

A DarkStar One-rol pedig mar leirtuk tobben is a velemenyunket.
Ha olyan lenne a X Rebirth,mint az, akkor meg is assa a ceg a maga sirjat, mert annyira rossz iranyba mennenek es ugyanugy megbukna mint a DSO.