hyxx0QC.png

Topikszabályzat:

-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
  • Zombye Reloaded
    Én őszintén tisztelem az Egosoftot azért, mert valami újba mertek belevágni. Ez becsülendő.

De attól tartok átestek a ló túloldalára, és nyílván kifogytak az időből és valsz a pénzből is, ezért kellett így kiadni. mert mint korábban is írtam rettenet potenciál van ebben a játékban. pl. Símán el lehetne foglalni állomást ellentől, FPS stílusban. :)

Nekem az fáj, hogy voltak olyan alap, tényleg default dolgok, amik a korábbi részben benne voltak, nem voltak bonyolultak, tehát még csak azt se lehet mondani, hogy a korábbi megvalósítások bonyolultak voltak, és az újoncok könnyebb okításáért változtattak rajta. lásd harci rendszer, vagy pl. kereskedés.

Régen ugyi bedokk, "connection the local trading network established" és ott volt hogy mit árul, mit vesz, mennyiért, nekem a vásárlás ill. eladás kb 3 gombnyomás volt, most meg clickelhetek ezerrel.

Nyílván meg lehet szokni, kénytelen is leszek, mert dafke játszani fogok. :) Csak ha már van egy kb 10 éve működő szisztéma, abba miért kell belenyúlni?

Ezt a "jaj de hát kevesen vannak, ne legyetek már ennyire elvakultak" mentalitást meg felejtsük már el. Ahogy elhangzott már, egy piaci terméket állítanak elő, és aki ezért pénzt ad, urambocsánat, joggal várhatja el, hogy elvárjon ezért a pénzért valamit, és ha ezt a valamit X-Rebirthnek hívnak úgy vélem valóban joggal gondolhatja a kedves vásárló, köztük én is, hogy akkor az már legyen olyan minőségű termék ahogy korábban is már tbb alkalommal sikerült ezt prezentálni. (ok, reunion és TC azért elég bugos volt 1.1-ig) :)

Most fog megmutatkozni milyen tökösek az Egosoftos srácok. ha gyorsan reagálnak, és amit csak tudnak javítanak, ill bővítenek a játékon az X-es közösség javaslataira alapozva, akkor ez a játék még nagyon de nagyon sokra viheti. Én nagyon szeretném látni ezt.

Afenébe, nem vettem ilyen ércbegyüjtő dróntot, így nem tudom bevinni az ércet. finomítani. :)