Topikszabályzat:
-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
-
TokraFan #1536 MOndd már el, mitől él a világ? Attól, hogy simcity 4 szerűen egy path vonalon mennek dísz hajók, melyek céljukhoz érve egyszerűen köddé válnak? Vagy attól, hogy minden állomáson van 5 ücsörgő/ácsorgó NPC, akik közül minden harmadik feje azonos? Egy iilyen világnak akkor lenne értelme, ha minimum MAss Effect minőségben lenne megcsinálva. Ott valóban volt olyan érzésem, hogy élt egy állomás, ahová leszálltam. Viszont pontosan tudom, hogy ilyen minőséget nem képes megcsinálni egy egosoft méretű cég, ezzel együtt akkor nem az a megoldás, hogy szart csinálnak. Akkor a játékot a lehetőségeikhez képest kell megtervezni.
Ha rendelsz egy konyhabútort az asztalostól és az egy össze-vissza illeszkedő, ronda roncsot tesz lene neked az asztalra, akkor is megköszönöd csak azért, mert a vállalkozása 2-3 emberből áll? Milyen érvrendszer ez ne haragudj? Terméket állítanak elő, én pedig vásárlóként és a pénzemért cserébe elvárom, hogy amit ígérnek, azt kapjam a pénzemért. Itt nem ez történt. Ennyi.