X Rebirth

← ElőzőOldal 135 / 135

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Torzonborz
nem mmo-ról írt hanem multiról , az azért nem ugyan az.

+fav , reméljük jó cucc lesz.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Neeem kell. Van már egy csomó ûrhajós MMO. Inkább legyen tartalmas, jó sztorival meg korrekt hajókkal.

Szerintem egy kis co-op multis lehetõség pedig illene szerintem ehhez a játékhoz. 😛

Az X1 se úgy néz ki mint az X3, mégis megszokták az emberek. 😄

NONPLUSZULTRA
Én egy minimális szintû multiplayer opciónak is nagyon tudnék örülni. Amúgy lehet, hogy nem X-játéknak indult, eléggé elrugaszkodottak a hajók a most megszokottakhoz képest. Még túl kevés az inger a vélemény kialakulásához, de optimista vagyok 😊

ALL I WANT IS WORLD DOMINATION

RJoco
Ha egyszerû lesz a kezelés, legalább a haver is ki tudja próbálni, bár nekem a logjabban a Reunioné jött be, azt szoktam meg, a TC-vel meg annyit nem játszottam. Utóbbiban nem tetszettek azok a förtelmesen nagy állomások, nekem túl nagyok voltak és hiányzott a sztori vonal is. De lehet, kicsit többet kellett volna játszanom vele, hogy szokjam.

Warning! Cargo bay open, shields are down!

nos nekem eddig design szempontjából nem éppen nyerte el a tetszésemet (Taikodomra hasonlít), ám még nem ismerem a settinget, amitõl így néznek ki a dolgok. Szal ki tudja.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Tényleg így elsõre nem sok köze van az X univerzumhoz (hála égnek, sose volt kedvencem az elsõ (legjobb) részek hiánya miatt).
Remélem mindent újraépítenek, és lesznek támadható alrendszerei a nagy hajóknak. Meg esetleg legénység.

És akkor már tökéletes lesz.

Az az anyahajó is milyen királyul néz ki.

nos, X2-ben még volt, Reunionban már csak a harcra tanítottak meg. TC-ben volt egy kezdetleges guide rendszer ami néha felvillant + szektoronként egy npc aki megtanított repülni.

SötétBarom
Én próbálkoztam a terran conflicttel, de nem nagyon tudtam felvenni a fonalat. Nagyon erõsen kéne a játékba egy sztoriba integrált tutorial, ami szépen lassan beleráz a dolgokba..

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Egyes hozzászólók szerint, félhivatalos infókra alapozva, a játékkezelése tovább egyszerûsödik még a TC-hez képest is. De ez csak az abszolút alapokra lesz igaz. Tehát annak aki cska lövöldözzni akar meg egyedül röpködni vadászokban. Aki komolyabban bele akar mászni (kereskedelmi hálózat, építkezés, flották) annak nagyjából a TC szintjén lévõ kezelési lehetõségekre lehet számítani. Erre vonatkozik a hangoztatott "easy to learn, hard to master" szlogen.

Szóval aki bonyolultank találta a X3 és TC játékokat (bár egyáltalán nem volt az) annak lesz lehetõsége az abszolút alapszintû játékra is anélkül, hogy sok billentyût és parancsot kelljen memorizálnia, ám így le fog maradni a játék kb kétharmadáról.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Hú... Eddig az összes X játék nagy kedvencem, rettenetesen várom az új részt!
<#taps>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

MerlinW
Én pont azt remélem, hogy megmarad a hardcore stílus. X sosem lesz freespace lövölde. Legalábbis nagyon bízom benne.

[merlinw.org]

RJoco
Már alig várom a megjelenést, pedig csak most jelentették be!
Azért remélem késöbb összedobnak már egy FPS MMO-t, mert az EVE tök jó, de nem FPS és azt nagyon hiányolom!

Warning! Cargo bay open, shields are down!

zorrobomber
remélem ez már nem lesz olyan mint a flight simulator és játszani is lehet benne

Mindenesetre még nem tudjuk hogyan mûködni a dolgok, de ha már új motort csinálnak remélem nem lesznek benne hardcoded dolgok, pl. mint a régi motorban a kevés szektor, meg ilyenek.

Nos, ez érthetõ, meg várható is volt. Sõt, még az is biztos, hogy a játék eredetileg nem X játékként indult, mert nagyon hangoztatták, hogy nem lesz több X játékuk... Mindegy. Ezzel sokaknak nagy meglepetést okoztak.

Apropó, egy dolgot nem említettem: a játék nem MMO. Tehát marad a singleplayeres gyalog galopp.

Ha minden igaz nem csak a grafikai motort cserélik hanem mindent. Mert már nem tudták tovább foltozgatni a régi rendszert.

Egyébként 4 éve kezdték el fejleszteni a játékot.

Ez Egosoft és a Deepsilver 2011.04.20-án bejelentette a következõ játékát, amely nagy örömünkre (és korai állításukat tagadva) mégis X játék lesz, ráadásul nem is akármilyen!

Maga a történet, valamihol az X univerzum késõi jövõjében fog játszódni, amikor a jól ismert kapurendszer végleg összeomlott, magára hagyva a több száz szektorokat, fajokat. Az újjászületés valószínûleg az Alliance újjászületését takarja, ez majd késõbb kiderül mindenesetre.

Ami eddig biztos, hogy a játék egy teljesen új grafikai motort kap, lecserélve az öreg, ám mégis úttörõ X3 Reality Engine-t, amelynek olyan címek születését köszönhetjük, mint a Reunion vagy a Terran Conflict. Szívem szerint nehéz lesz a váltás, ám mint mindig, bízom eme Német csapatban :3

Néhány screenshot:
Kép 1
Kép 2
Kép 3
Kép 4
Concept Art 1
Concept Art 2
Concept Art 3

Az említett sztori szerint mi egy kalandvágyó fiatalt fogunk alakítani többé-kevésbé barátságos nõi társával egy õsrégi hajóban... Hmmm, nos lehet a téteket rakni, én az AP Gunnerre tippelek.

A játék megjelenése 2011 vége felé várható.

← ElőzőOldal 135 / 135