6727
hyxx0QC.png

Topikszabályzat:

-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
  • o0tomy0o
    Ha van esetleg aki mégis játszik ezzel és tolja a storyline-t, az segítsen!

SPOILER

Eléggé a sztori elején amikor venni kell 100 energiacellát és azt el kell vinni egy aszteroidához, hogy a f*szba rángassam oda a TS-t? Végignéztem hogy 10 perc alatt odanavigált az állomáshoz a hajó, bepakolták a cellákat, majd mondja a kapitány hogy kész szállításra. Én elmentem messzeföldre az aszteroidához de 10 perc után sincs sehol a TS... Sem időgyorstás semmi nincs, a hajót egy rendszer térképlistája sem mutatja de egy helyen látni a zöld hajó ikont egy suphighway bejáratánál. De ott áll már hosszú percek óta. Hívni hiába hívom nem tudom magamhoz rendelni. Próbáltam már hogy belerepültem, leszálltam és ott a kapitánynak adtam parancsot hogy vigyen ... helyre, de ott meg a küldetés szektorában nem talál semmit sem csak egy unknown gate-et ami nem választható... PLS HELP!
  • UUUU
    Az a gond, hogy meg csak nem is csili-vili.
    Az űr még csak-csak meg van oldva, de a többi ?
    Szánalmasan néznek ki az állomások belülről, a karakterek, a hajó belseje.
    És ezt a legnagyobb felbontáson full grafikára állítva mondom.

Irányitása valami borzalmas. Arról nem beszélve, hogy az egérgombok be se állithatóak gyorsbillentyűként.
    Tök jó, hogy vannak az egéren plusz gombok, de ki se lehet váltani más billentyűzet funkciót.
    Gondoltam az enter helyet lecserélem a 4. egérgombbal, mivel az kézre áll és nem kell hozzá állandóan elengedni jobb kézzel az egeret.
    Én kis naív. Nincs ilyen lehetőség.
  • Micsu
    Mit 50eurozik itt mindenki? Tenyleg olyan hulyek vagytok hogy 1st day steamen vesztek jatekot?

Egyebkent tenyleg erdemes varni akinek tetszik a koncepcio, az biztos hogy az ego mindig felkesz termeket ad ki
  • Fürtös
    Highwayről csak annyit,hogy ha a jövőre gondolnak akkor a highway rendszerrel lehet multiplayert csinálnia SETA val meg nem.
    Tegnap este majdnem megvettem,de az első hírek eléggé lehangolóak.
    Mondjuk úgy egészében tetszik a dolog,de kicsit már unalmas ,hogy senki nem ad ki teljes,kész,működő játékot...
    Mondanák azt:bocs srácok tudjuk,hogy várjátok,de elfogyott a pénz.
    Kiadjuk így aztán vagy patcheljük vagy majd ti megoldjátok modokkal.
    Mondjuk IL2 cliffs of Dovert is kiadták játszhatatlanul,majd pár patc után a kiadó kihátrált a még mindig játszhatatlan játék mögül.
    Most meg agyalnak,mert a modderek összerakták rendesen,csak a kiadó ebből nem lát hasznot
  • hapi
    sztem nem, már a bethesdáról beszélt...
  • Jóózsf István #1354
    Köszönjük Egosoft (Emese)!
    Remélem a pénzemet jótékony célokra fordítják!
  • yesname #1353
    Elolvastad amit írt? Kickstarteres vonatkozásról beszélt.
  • hapi
    A stra citizen messze nem a legjobban pénzelt játék a maga 26 millájával. GTA-k 100 millió felett...
  • Ágyúgolyó85
    Ahogy néztem az első értékelő videókat egyértelmű, hogy aki eddig még nem ismerte a sorozatot, annak tettszik a játék, de a fanok viszont teljesen csalódottan beszélnek róla.
  • yesname #1350
    Nagyon szeretem a sci-fi játékokat, főként a "spacesim"-eket. X-eket imádtam és vártam az új játkot. Ennek ellenére óvatos voltam. Akkor ébredt fel bennem az első erős gyanú, hogy ez kalap kaki lehet könnyedén, mikor egyik pilanatról a másikra bejelentették, hogy hamarosan megjelenik. Hosszú évek után. 2 évvel ezelőtt még mindig semmit se lehetett tudni róla. Csak terveket, pletykákat, aztán hopp, mindjárt megjelenik?
    Inkább megvártam a megjelenést, olvasgattam a véleményeket. Majd beszereztem a virágverziót, hogy megnézzem tényleg-e? Rengeteg játékot megveszek. Mindent eredetiben szerzek meg, de ha kételyem támad egy várt címmel kapcsolatban inkább megvárom a véleményeket és kipróbálom ha nem tudom elhinni, hogy tényleg olyan rossz lett-e.
    Már az elején a forgó hajó hátulján a virító fehér négyzetek kiábrándítottak. Majd az egérkezelés már a menüben látszott, hogy nem oké.
    A menüpontok nem választódnak ki maguktól. Nem, előbb ki kell választani aztán lépsz be a menübe (duplakatt).
    Megmondom őszintén 15 percet próbáltam, de elég volt: lassú, hektikus teljesítmény, ronda, nincs külső nézet, fly camera, dokkolás, highway, menük. Azonnali törlés, felejtés.
    Annyira sajnálom. :( Már csak az új elite-ben és a SC-ben van reményem.
  • Although
    Én megveszem, szerintem már kifutottak a keretből és kell a pénz azért adták ki, de lehet tévedek.
  • Titan
    Nos...skacok..az én véleményem a játékról, hogy csili-vili, de teljesen el vagyok veszve benne...mint már előttem megfogalmazták: el lehet felejteni az eddigi X-es játékot...
    2 órát nyomtam eddig és komolyabb bug-ba nem szaladtam még bele.
    Az emberek/flotta menedzselése nekem tetszik, de még mindig átláthatatlan a számomra a menürendszer és nehézkes, de lehet, hogy a történet elején még nem elérhetőek bizonyos lehetőségek...
    A játék nálam röccenés nélkül fut(i7, 8GB RAM, GTX680) minden maxon 1280-ban.

Nagyon hiányolom, hogy nem lehet körbenézni harc közben, a "next near target" gomb, de a legjobban a radart hiányolom(de lehet, hogy még nem jöttem rá, hogyan lehet bekapcsolni)...

Az biztos, hogy az 50 eurót nem éri meg a játék jelenleg és szégyenlem, de örülök, hogy nem vettem meg okulva pl. a dioablo3-ból és marad a virágbolti, amíg nem teszik rendbe a játékot.

• r4pt0r
    Én a steamen néztem megjelenés előtt talán 1 nappal, de szerintem biztos hogy ott volt korábban. Nekem megvan az ajánlott is, de sajnos hiába, a játék nem adja magát. :P
  • Although
    nov. 14 van a fejlécben a technikai oldalukon. Ha volt korábban is az jó. Nem hiszem, ezt tudva sokan megveszik ezt a gamát. nem elég hogy két pad között a földre esnek, kommerszet vásároló mobs és a rétegjátékosok között, még ilyen specifikáció is. :) Minimumba talán talán belefér a gépem meglátom majd :)
  • r4pt0r
    Ez ki volt téve megjelenés előtt, biztos hogy olvastam valahol.
  • Although
    Ezt elolvasta valaki? Mondjuk ezt nen nov 14-én kellett volna kirakni.
    Az előfizetőknek mit mondanak ilyenkor?

System Requirements

Note: 32-bit versions of Windows are not supported due to memory requirements.

Minimum

The minimum requirements indicate the basic environment required to run the game. If any of these requirements are not met then the game may not run at all.

Windows 8 (64-bit), Windows 7 SP1 (64-bit), Vista SP2 (64-bit), XP SP2 (64-bit)
    Intel i-Series at 2GHz or AMD equivalent
    4 GB RAM
    Nvidia GT400 series with 512MB RAM or better, ATI 4870HD with 512MB RAM or better
    DirectX 9.0c Compatible Sound Card
    8 GB available hard disk space

Recommended

The recommended requirements indicate an environment that should provide an enjoyable gaming experience under normal circumstances. Please note that due to the nature of the game, it is not possible to guarantee a minimum framerate, nor is it possible to guarantee that there will be no in-game circumstances in which the framerate will be slowed.

Windows 7 SP1 (64-bit)
    Intel i5 (Quad) or i7 at 2.5GHz or AMD equivalent
    8 GB RAM
    Nvidia GT500 series with 1GB RAM or better, ATI 5870HD with 1GB RAM or better
    DirectX 9.0c Compatible Sound Card
    12 GB available hard disk space
  • Although
    A rome 2 -nek is több hét kellett mire elfogadható szintre patchelték. Ahogy nézem a bug listákat meg a képeket ez fél év is lesz. Vagy legkevesebb 3 hónap.
  • Although
    Hát nagy az elkeseredés a hivatalos forumon is. Azért azt látom, hiába mondták el, ez más jelegű játék lesz mint a többi X, kevés ember fogta fel. Most a sok bugokon felüli jogos felháborodáson felül. Lehet elfogyott a pénz és muszáj volt kiadni. Lehet jobb lett volna a kickstarterre menni.Csak nagy valószínűséggel nekik nem jönne össze annyi pénz mint a Star citizennek. Sokkal inkább rétegjátékokat csináltak. Lehet kár volt belevágniuk ebbe. Én sajnálom őket persze nekem van elég sütim hozzá ne vegyek meg valamit amiről sejtem egy ekkora cég még 7 év alatt sem tudja megcsinálni. Ez max a Bethesdának menne de ők sokkal kommerszebb játékokat csinálnak és azt is 100 emberrel. Kíváncsi leszek milyen lesz a star citizen indulásnál. Arra mindenesetre iszonyú sok pénz van. Ha jól tudom minden idők legjobban pénzelt és legtovább készülő játéka lesz.
  • Betyar070
    Szerintem itt nem a bug halmaz a legnagyobb probléma, mert azokat orvosolják majd. Hanem az átgondolatlanság, és ezt nem lesz könnyű javítani. Sok sikert hozzá!
  • Zombye Reloaded
    Nos a CEO-mat sikerült megnyugtatonom EVE-ben, hogy nem fogok sokat kimaradni az X3 miatt. :)))

Remélem ráfekszenek az Egós srácok és megheggesztik ezt a játékot, mert azért ez nem egy filléres játék volt, én azért nem adom fel mert emlékszem milyen volt annó a reunion és a Terran conflict is. főleg a reunion volt rettenet az 1.1-es patchig.

De ez eddig elég halvány. A highway szerintem is teljesen haszontalan, de ezt már leíertam. :)
  • hagyimiklos1
    Ugyanmár. Ez a higfos kategória és annak is az alja.
  • Pares
    Ja, és egyébként az exe csak 32bites, lehet itt lesz a bibi.
  • r4pt0r
    Ez még igaz is lehetne. De itt nem valami bonyolult dolgokért sírnak az emberek, hanem olyanokért amit alapnak is nevezhetnénk. És az sem megoldás hogy majd a moderek megcsinálják, mert akkor inkább adjanak ki egy motort, alapnak, kevés pénzért és a community megcsinálja 100x jobbra.
  • Pares
    Nem hinném, hogy amatörizmusról lenne szó. Egyszerűen csak óriási fába vágták a fejszéjüket. Azt is figyelembe kell venni, hogy ez nem egy régi motorra épített kiegészítő új hajókkal, szektorokkal meg állomásokkal (aka X3:AP), hanem egy teljesen új motor egy teljesen új játékkal. Nyilvánvaló volt, hogy a start nem lesz egy leányálom. Egyébként szerintem a párbeszédek és karakterek nem sikerültek olyan rosszul, legalábbis én rosszabra számítottam.
  • Pares
    Nekem csak valami 20 fps-em lehet, de így is tetszik. A hangulat és a grafika szerintem nagyon jó, az új UI-t szokni kell, az állomásokban való mászkalásnál kicsit gyorsa a mozgás és fura az egér, ez kicsit zavaró, de az emberek és a viselkedésük szerintem tűrhető, én rosszabra számítottam. Az irányítással nekem speciel semmi gondom nem volt. Szinte ugyan úgy működik, mint az X-ben. Azt mondjuk én sem értem, hogy miért nem lehet körbenézni, de ez nem nagyon zavart. A térképek, az üzletelés meg ilyesmik még elég homályosak, nem éppen olyan kényelmesre sikerült a dolgok kezelése, mint reméltem. De összességében tetszett, amit láttam. Sok javítás fog ide kelleni, az biztos, főleg a borzalmas optimalizációt kéne javítani gyorsan, de amúgy nem katasztrófa. Játszottam vagy 4-5 órát, de az alacsony fps ellenére egyszer sem fagyott ki, a küldik is szépen mentek, szóval ilyen téren buggal még nem találkoztam.
  • MerlinW
    Sajnos együtt érzek veled. 3-4 óra játék után úgy éreztem, hogy semmi értelme több időt fecsérelni rá. Egyetlen egy pozitívumot tudok felhozni, az az űr hangulata és ennyi. Sajnos csak úgy sugárzik az amatörizmustól. A karakterek, a hangok, az irányítás, a teljes játékmechanika, minden. Mintha köze sem lenne a fejlesztőknek az eddigi X-ekhez.

Sebaj, van még mit csinálnom Prelude-ban. Csak a pénzt sajnálom.
  • dimre
    SimCity
    Az is egy rakat pénzbe került.

• Legend
    Én is csak eddig jutottam: #1234

A hangbeállítás ezen nem segített, más ötlet?
  • TokraFan
    Melyik volt az első bukásod?
  • tomonor
    Azmiaz?
  • dimre
    Az Op rendszerben, hangszórók, tulajdonságok, speciális, át kell állítani 16 bit, 48000hz (DVD-minőségre) akkor elindul.
  • TokraFan
    +1
  • Amaro
    Igazad van, az SC-t én is megtámogattam, lassan jön a dogfight, majd elleszek azzal...
  • Amaro
    Nekem az irányítás a legfőbb probléma. Már az kiütött, hogy joy beállításnál (igen, azzal játszom ezer éve) random módokat kell állítani, érts: vízszintes mozgás inverz, függőleges normál, throttle megint csak inverz. Mi van?!
    A makrózás sem működik valamiért... Az eddigi X-eknél felvettem a csomó parancssort, bill. kombinációt, van 3*18 makrógomb a billentyűzetemen, szuperül ment. Maccsom sincs erre, pedig itt nagyon kéne, lásd Tokrafan #1316 szösszenetét. El van cseszve az irányítás, és ez öli a hangulatot egyelőre.
    Ki akartam próbálni a free play-t, serious error volt a válasz
    Az eddigi részek sem voltak a helyzet magaslatán megjelenéskor, de ez kimondottan félkész terméknek tűnik. Egyelőre feladtam, megvárom a hétvége foltjait, olvasgatom a fórumokat, és majd meglátjuk, lesz-e belőle valami...
  • dimre
    Több évnyi várakozás után hatalmas reménytől fosztották meg a fanokat.
    Ezen lehet sírni nevetni dühöngeni, de sztm ebben a formában legjobb elfelejteni ezt a játékot.
  • dimre
    Én már csak az SC-ben reménykedem, nyomon követhető tiszta dolognak tartom a fejlesztést, és az eddigi tartalom is tetszetős.
    Azt hiszem amíg megjelenik marad a TC és az AP.
  • TokraFan
    De ez rosszabb, mint a SETA! A SETA is pótmegoldás volt, de legalább szabadon használhattuk, megvolt a freedom érzés. Itt meg van ez a folyosó ami kötött pályán halad, ráadásul tulajdonképpen most is van egyfajta SETA a booster képében, hiszen az űrben ez kvázi SETA szerűen felgyorsítja a hajót. Ebben az esetben nem is értem, minek a folyosó, a boostert kellett volna kicsit jobban kibontani aztán kész. Nincs átgondolva az egész, ez látszik a játékon. Össze-vissaz ötletek, de nincs egybegyűrva, és rendkívül félkész. Nekem nem jön be a highway rendszer, de ez egyrészet szibjektív, másrészt bárcsak ez lenne a legnagyobb probléma...
  • tomonor
    Star Citizen vagy Firefall, valaki?
  • tomonor
    Bár nem voltam jelen, ha jól tudom X3 Reunion megjelenésekor is hasonló hiányosságok voltak.
  • dimre
    Na a feelingemnek annyi, a nem tudom hányadik állomás után, úgy érzem magam mint egy 5 éves hülye gyerek, a dobozok, szekrények, táskák nyitogatása egy téboly. Ráadásul a karakterekkel csak szemből lehet beszélni, hátulról meg se rezzen.
    A másik, megcsinálom a küldit, kb 2-3 perc eltelt mire csekkolta, addig meg lebegtem a híg fosban.
    A rendőrök már vagy tucatszor lekoccolták a hajómat, ez is nevetséges.
    Tényleg nem ér ennyit ez a játéknak nevezett valami, sajna ebben az évben ez a második játékbukásom, ezek után először virágbolti verziót fogok kipróbálni.
    Ego nagyot bukott nálam, sajna beálltak a szart is el lehet adni kiadók sorába mint pl az EA.