hyxx0QC.png

Topikszabályzat:

-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
  • UUUU

Pont nekem is ez a problémám ezzel a játékkal, de szerintem nem fél évet, de legalább egyet kellett volna még várniuk, annyira összedobott fércmunka ez.
    Lehet jönni azzal, hogy lehet kevés volt a pénz és hasonló profán és üres frázisokkal és magyarázatokkal, de szerintem igy csinálják ki magukat végleg. Ez sajnos az elődök megcsúfolása igy a Rebirth nevet Mourningra is keresztelhetnénk.

Ugyanis az első vélemények sokakat fognak visszatartani a vásárlástól.
    A játék ára pedig az idővel folyamatosan csökkeni fog és mire olyan állapotba hozzák a játékot, hogy rendesen játszható és főként jobb lesz, addigra még a törzsközönség is elfelejti, de legalábbis a jó része.

Arról sem szabad megfeledkezni, hogy eddig nem volt igazán konkurencia, ellenben jön két másik játék is hamarosan az Elite és az SC, ami mégtöbb vásárlót szipkáz el majd tölük, föleg ha minőségileg is föléjük kerekednek.

Igy pedig nem sok bevételük lesz. Egyedül talán csak a konzol menthetné meg őket, viszont azon a platformon nem szokott nagy érdeklődés mutatkozni, az ilyen játékok iránt.