6727
Topikszabályzat:
-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
-
#1724 Szerintem is megy ez a logo az X futurisztikus kinézetéhez.
A manga és anime meg nagyon jó! Imádom, van egy rahedli sorozatom is belőle.
Viszont ez a stílusú betű nem tetszik. Megint nehezen olvasható az egész (mint a TC topic).
Kérem szépen vissza az eredetit! De legalább legyen nagyobb a betűméret. -
kisiku #1723 Jó estét.Nem tudom, ki hogy van vele, de nekem tetszik.Most csak azért léptem ki, mert egy kék Highway-ről a nagy fekete semmibe ugrottam.Oda ahol fel kéne vennem a 100 EC-t.Mellesleg csomót kereskedtem, de hát iszonyat nagy...
Lövöldöztem is, szépen alakul a bankszámlám is, stb, de most mi a túró ez, hogy a Highway-ből kiugrásnál vagy 1,5 millió kilométerre dob ki a célponttól?
És mi ez a vaksötét szektor? -
tomonor #1722 Hát öööh, mivel az Egosoft fóruma éppen nem üzemel, inkább jöjjön a kép!
-
tomonor #1721 A manga marad, nagyon is illik az X futurisztikus, fényáradattal teli hangulatához. Amúgy ez egy fan rajz, valóban Yishát ábrázolja:
http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=343174 -
Szabolcs92 #1720 Bár eddig nem írtam, mert sajnos a játék nincs meg (a gépem túl gyenge hozzá), de ha így is számít a szavazat, akkor valami más, nem ilyen rajzfilmes nekem is jobban tetszene. Ez az animés valami nagyon elüt az x hangulattól. -
Legend #1719 Kösz akkor tényleg kuka lenne a játék nekem... Bár tényleg így is borzalmas . -
#1718 Jól néz ki. Nem bánnám, ha a játékon belül is ilyen mangacsaj lenne a drága. Sőt, az összes karakter átmehetne inkább anime formába a jelenlegi rettenet helyett ;)
Más: állomás szkennelés közben időnként beugrik egy-két pofa a monitoron, hogy kapjam el a körözött bűnözőt, rázzam fel a gazdaságot, meg mittomén.
Ilyenkor mit lehet tenni? Találkozott ezzel már valaki? -
Legend #1717 Ez olyan mint egy rajzfilmsorozat fanpage logója. Fúj.
Undorodom a manga/anime szarságoktól, nem értem mi keresnivalója ennek itt.
Ez csak egy Deviantartos próbálkozás, jobban örülnék valami hivatalosabb képnek aminek valóban köze van a játékhoz.
Amúgy ez csak egy vélemény, legfeljebb nem nézegetem. -
#1716 http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=349638&start=0
Pontosan. Erről idéztem már tegnap egy programozói megállapítást ak i belenézett a kódba. Úgy átverték az embereket, ahogy még soha senki a kiadók közül. Nem jött össze nekik XBox360-ra a fejlesztés és hogy valami pénzt lássanak belőle gyorsan összekalapálták PC-re. Írtam is: nekem az lett gyanús kb. 1 éve, hogy sehol semmi csak a pletykák, a koncepciók,, aztán hirtelen bejelentik hogy hamarosan megjelenik...
Nagy kár érte. Szívem egy csücske a sorozat. -
#1715 Aha, mintha neont kapcsolnál. Szerintem ez jó. -
tomonor #1714 Nem loopolt, csak egyszer játssza végig az az animációt, ctrl+f5 ha megint végig akarod nézni. -
#1713 Nálam nem játszik animot, de a jól néz ki mindkettő. Szerintem maradjon a mostani. -
#1712 Érdekes,de nem meglepő.
Console -
trens #1711 okés!
Nekifutok még egyszer. :)
Sziasztok! -
tomonor #1710 Melyik legyen, az animált vagy a magas minőségű?
-
#1709 Egyszer mentettem, majd kiléptem és ezt a hibaüzit kaptam. De a mentés jó lett. Így nem tudom, mi lehet a gondja. -
trens #1708 én úgy látom,ment automatikusan is.
Akkor fagy le!!
“XU Serious Error // Saved dump file to _2013_11_16_13_17_42.dmp’”
vagy én gondolom rosszúl?
-
saba30 #1707 hotfix-ek (1.12,1.13) javítgatják a fagyásokat.. -
#1706 Miért be lehet kapcsolni?
Én jelenleg csak az F5-öt és a teljes mentést ismerem. Az F5-tel vigyázni kell, mert Reunion-nal ellentétben itt csak 1 gyorsmentés van és mindig felülíródik. -
trens #1705 Az más fagyás.Nekem serious error a hiba,automatikus mentéskor.
Ezt ki lehet kapcsoni?(auto mentés) -
#1704 Más fajta fagyásom nem volt eddig.
Egyszer beakadtam egy szellőzőrácsajtóba. Felfele nyílt, én meg közel álltam hozzá és feltolt. Természetesen semerre nem tudtam menni. De még jó, hogy instant is el lehet hagyni az állomást, nem kell visszagyalogolni a hajóhoz. Így kiszabadultam. -
trens #1703 Mit csináltál a fagyással?Nálam eddig semmi sem segített,csak max.
egy kicsit tovább bírta fagyás nélkül. -
#1702 Hát nekem nem akarja működtetni a mod-okat. Valamit biztos rosszul csinálok.
Az EC eladásnál nem 100-at adtam mondjuk, hanem valami 45k Cr értékben. Korábban vettem sokat. És megvártam, míg a hajó érkezik és kipakolnak. Utána vele mentem tovább.
A fagyásos dolog megoldódott(úgylátszik). Ha be vagyok dokkolva a hajóra, akkor nemár távhívással akarjam vezérelni a hajót, mikor a kapitánynak személyesen is megmondhatom. -
trens #1701 Nézem a modokat.
Ha 3-4 nap után,már ilyen modokat csinálnak,akkor szerintem van remény.AP valóban zseniális,de hát valjuk be!
Mi a Rebith-et vártuk.Én még mindíg nem adtam el a 100 energyt! :))
Veszi magától folyamatosan,pedik csak 100-at vettem. -
#1700 Nohát, haladás van.
Az EC-t leszállítottam, igaz alhattam is volna egyet, mire a carrier fordult.
Utána eljutottam egy másik galaxisba (méghogy 3 rendszer, pfff...)
Ott kapásból fogadott egy kedves bizottság (pirosak). Majd utaztam csomót, lőttem pár pirosat, meg lett pirosból kék is, aztán vissza a saját galaxisomba. Nohát minő meglepetés, itt is sok piros van. Itt is utaztam sokat. Azért tök jó, hogy lehet az utazást gyorsítani, ha beállsz egy gyorsabb hajó mögé. Nem találtam meg az állomást, ahova mennem kellett, mert eltűnt. Ennek nyomán be kellett ülnöm egy Trojai-ba. Na mire erre rájöttem, majdnem lelőttek és fél óra biztos elment a ...val. Akkor vettem egy Trojai ROV-ot, meg megjavítottam az Albion-t. Következő lépésként meg kellett volna hackelni a drónnal egy piros állomást. Nem sikerült. Erre elküldött egy kék állomáshoz, hogy azt hackeljem meg. Persze mindenhol lőttek már rám. De nem mindenki. Szóval a kék állomást sem sikerült meghackelni. Erre elküld egy 18 km-rel odébb lévő állomásra a Trojai drónnal. Itt már egy kicsit elég volt. Amúgy élveztem, csak nem tudom hova tűnt a Carrier-em. Gyanítom, lelőtték. És nem értem, mi ez a sok hack és miért van ennyi ellenségem. Ez utóbbi, ami inkább nem tetszik.
Bár játékmechanikailag más mint a többi X, ahogy észrevettem, folytatása azoknak. Sok szó esik Terran Conflict-ról és eleve Albion a hajó is. -
TokraFan #1699 Üdv a klubban!
Kíváncsi vagyok, mikor landol a rossz PC játékok sorozatban... -
TokraFan #1698 Érdemes X játékot venni, csak nem biztos, hogy ezt. Ha olyat szeretnél ami tényleg élvezetes és használni is lehet, akkor most legjobb vétel az X3 Albion Prelude! -
tomonor #1697 Fejezd be, Hapi. -
trens #1696 köszi az infót,megy a mod,de lassan feladom ezt a baromi jó játékot.:(
2 nap óta szétb...az ideg. -
#1694 Nem tudom hová lettek a perek, de ki tudod bogozni ;) -
#1693 A játék könyvtárában, tehát Steamsteamappscommonx_rebirth alatt alkoss egy extensions nevű könyvtárat, és ide másold be, amit a tömörítményben találsz. Esetedben így fog kinézni: Steamsteamappscommonx_rebirthextensionsManualCommandExtension. A játék indításakor az extension alatt pipáld, és kész. -
#1692 Üdv a klubban, s ha már free playt kezdesz, tedd fel az Ignore Jumpdrive Fuel modot is :) -
Pares #1691 Na végre elfoglaltam a Tanarist, és megkaptam a Construction shipet, de most meg az a baj, hogy nincs üzemanyaguk az ugráshoz. De fő, hogy refuel opció sehol sincs a menüben. Valami hasonló lehetőség akkor van, amikor a kapitány informál arról, hogy nincs üzemanyag, és a képére kattintva jön ki egy menü, ahol van valami olyan, hogy refuel list vagy mi, de semmi sem történik.
Egyre tovább jutok a plotban, nagy nehezen, annál több a bug és a hiányosság. Ha legalább az UI-t kiegészítenék minden szükséges parancsal, és logikusan rendeznék el a menüpontokat, már félig játszható lenne.
Mindegy, a következő javításokig félreteszem a plot küldiket, mert teli vannak bugokkal, megpróbálom a freeplayt, ott legalább azt csinálok, amit akarok... -
crossy104 #1690 Privi ment. -
saba30 #1689 most látom van már hotfix patch is... 1.12 , 1.13 -
trens #1688 6 órája nem tudtam eladni a 100 energy-t.
Sírjak,vagy nevessek?
Manual command mod-ot,hova kell telepíteni,hogy működjön?
steam-es játék
-
colbeny #1687 Sziasztok!
Engem is érdekelne az X széria, tudnátok segíteni, hogy mi is ez a maross oldal pontosan? -
#1686 Nah, lassan alakul: Manual command mode -
#1685 Az X széria maross oldalán 800 Ft-ért beszerezhető. De a Steam-on is fenn van még talán 10€-ért.
Viszont, ha már megvetted és viszi a futár... -
Kaziking #1684 Te meg ménem EVE-zel :D
kb 3 óra játék után úgy döntöttem várok még némi patch-et meg MOD-ot, addig félreteszem.
(Úgy látom lassan idetalál az összes régi X-es)