6727
Topikszabályzat:
-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
-
crossy104 #1441 Érdeklődnék, hogy valakinek lenne-e kedve egy spoiler-hez amiben leirja a kezdeti küldik menetét, mert eléggé macerás.
Előre is köszönöm. -
kisiku #1440 Még nem sikerült beszereznem, de majdnem elsírtam magam, meghallgatván a fiatalembert.Ne mondjátok már srácok, ennyire gáz lenne az X-ünk?
Muszáj látnom és éreznem a gémet, most más "csakazértból" is... -
tomonor #1439 http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=348776
Áháhá! -
Legend #1438 Aki Joystick-et használ, kérem ossza meg velem, milyen funkciókat/gombokat osztott ki rá, mi az amit érdemes és mi az amit nem is lehet.
Másfél nap szenvedés után végre bepöccintettem a játékot, kitöröltem a gépemről minden fájlt ami tegnapi meg mai dátumozású volt és újratelepítettem kikapcsolt cloud sync-el.
Szóval végre elindult :)
Nem szeretnék még másfél napot pöcsölni a joyyal is
-
r4pt0r #1437 Csak az a baj hiába ülsz át az X6osba, mert tényleg jól néz ki, de hiányzik belőle a motor és a váltó. Gondolom érted mit nem szeretünk ebben a csodás X6osban.
Egy túl bonyolult játékban is lehet easy mód. Nem zárja ki az egyik a másikat, viszont ha már az elejétől a butítás a cél az meg fog látszani, és mivel ezt a játékot pont az tábor tartotta el akit most "leszartak", remélem nyernek vele valamit a másik oldalon mert a végén ott maradnak két szék között.
Tudom majd lesznek javítások, ingyen küldik, csakhogy amit keresnek az emberek, azok a játék mélyén vannak, amihez át kell írni a játék nagy részét, sajnos ezért is kétlem hogy a modderek ki tudnak hozni belőle valamit, ami a régire emlékeztet.
De majd az idő eldönti, nekünk marad a várakozás. :D
-
DaVieS007 #1436 Üdv,
Én kipróbáltam valamennyi X3 játékot, X3Reunion, X3TC, X3AP és nem jöttek be, azért mert időigényes mire belejössz, annyira, hogy már zavaró.
A grafika elmegy, van egy hangulata, de nem és .
Viszont az új, az eddig bejött, jó vannak bugok ez van. 4 óra játék után nem mondok róla véleményt, nem is akarok alapvetően, de ajánlom mindenki figyelmébe azt a dolgot, hogy ha kihúzzák a segged alól a 3 -as BMW -t és átülsz egy X6 -os BMW -be, azt is utálni fogod, mire belejössz... Csak ez annyiból más, hogy pszihésen örülsz az X6 -odnak, mert minden bukkanón átmegy és mert drága autó meg a tied, de hiányolni fogod azt a nyomatékot meg azt fürgeséget ami tud egy suzuki swift, astra, meg a 3-as BMW. De még is jobb nem?
Ha esélyt nem adtok, és csak a hibákat keresitek akkor találni fogtok.
Mert az ember azt talál amit keres.
Másik, az X3 -nak kb 70.000 -es tábora volt / van. Ez eléggé karcsú, éppen azért mert egy játék ami alapvetően túl bonyolult kevés embernek marad meg a gépén, mert lusta időt adni neki. Ezért lett egyszerűsítve az új játék. -
Zombye Reloaded #1435 Bakker, hogy kapcsolom be a mining lasert? :) -
Zombye Reloaded #1434 Nagyon hiányzik a "nearest enemy" gomb. :)
Én is azok közé tartozik, akik nagy potenciált látnak a játékban, szeretném hinni, hogy nem a semmire dobtam ki ennyi pénzt.
-
tomonor #1433 Itt van egy eléggé reális revjú.
-
Legend #1432 Végre! -
Micsu #1431 így van
elfogadom a normális érvekkel teli negatív kritikát de az ilyen 15 perc után shitfdelt nem -
#1430 Igy van.
El kell fogadni úgy a negatív, mint a pozitív kritikákat és nem pedig szar,véglény,barom kijelentéseket tennie valakinek, ha nem tetszik más mondanivalója.
És a véleményeknek nem kell külön topik, éppen úgy ide tartozik, mint minden más, maximum ha nem tetszik, akkor komment és észrevétel nélkül átlehet lépni. -
tomonor #1429 A topikszabályzat innentől életbe lép. -
#1427 Abba kéne hagyni egymás szapulását. Van, akinek tetszik (és/vagy bizalmat szavaz a remélhetőleg hamar kifoltozott játéknak),van akinek nem (és nem is kíván vele szenvedni). Mindkét tábor, valamint a köztük ingadozók (mint például jómagam) fogadják el a másik véleményét, nem itt és most fogunk bárkit is megváltoztatni.
Tudomásul kell venni, hogy a Rebirth nem örököse vagy folytatása egyik eddigi X játéknak sem, konkrétan köze nincs a játékmenetnek az eddigiekhez. Az idő majd eldönti a koncepció életképességét, de itt nem pár napról van szó. A telet biztosan így játssza végig az, aki rászánja magát, akár dühöng, akár nem - aki meg szentségelni akar, nyisson erre egy külön fórumot, és tegye a polcra/a steam mélyére a játékot. Jó lenne, ha ez a fórum is arról szólna végre, amiről az előző X fórumok, azaz hogyan is kell egy jót játszani. -
trens #1426 Tévedtem,még mindíg lefagy. :(( -
Pares #1425 De velem szemben persze megengedett... -
trens #1424 hA MINDEN IGAZ,RÁJÖTTEM A LEFAGYÁS OKÁRA.
A fizikai memóriát kell 2GB fölé emelni.Én 5 GB-ra emeltem és levettem a játék teljesítményéből.
Azóta tökéletesen működig.
-
#1423 Jól olvastad. Nem kell ez a prosztó stílus, amit megengedsz magadnak. -
Pares #1422 Wut? -
#1421 Troll koma ezt fejezd be. -
#1420 "Igen ez van ha rétegjátékot csinálsz ha teljesen más koncepcióval állsz elő nem fognak hanyatt esni. Erre írtam két pad között földre esnek. Ez nem tömegjáték így se, mivel se nem szép se nem könnyű."
Ez elég távol áll a valóságtól.
A más koncepciót, ha az jó mindig befogadja a közönség és még csak nem is kell szépnek lennie.
Lásd más kategóriákban a Magika,Trine,Mount and Blade,Torchlight ezek a többségtől eltekintve egyedi és új koncepcióra épültek és senki nem lett az új és jó megvalósítások ellenzője, sőt.
És nem attól rétegjáték valami, mert könnyű vagy szép.
Hanem a stílusa miatt általában.
Egy sci-fi űrszimulátor kevésbe eladható a nagy tömegeknek, mint egy agyatlan fps.
Itt amúgy sem az újjal van a probléma, hanem az egésszel úgy általában.
Én mint a játékos elfogadom azt, hogy új engine ki kell forrnia lehetnek hibái. De nem is ezt vetik a legtöbben Egosofték szemére.
Hanem az irányt, amerre butították a játékukat.
Többen megjegyezték itt már elöttem, hogy a konzolosításnak kökemény ára szokott lenni. Ez az egyik ismérve a dolgoknak, hogy a régi jó Pc-s játékokat minőségileg lezüllesztik a konzolra ültetéssel egy időben.
Csak pár példa az egyik fórumról
My impressions:
1. Can't turn off the cockpit. It takes a big part of the screen that could be used to see more interesting stuff.
2. Can't fly the ship with the classic controls. Only the new "follow the cursor".
3. No autopilot or seta. If I want to dock, I must fly really close to the docking area and only then I can see an icon. I must fly around trying to find somewhere to dock.
4. Map is horrible. You can see the station, subareas and parts of the station. But they are mixed together. I mean, isn't indentation a common practice among programmers? Couldn't we have some indentation in the map list? I can't find anything. Can't zoom or move the map.
5. The menu system is weird. Some options seem misplaced. For example, the "return to ship" option is in the "crew" section.
6. Where is my shield and hull indicators? Ships are firing at me. I collide with stuff sometimes. But I see nothing going down.
7. Speed indicator? In X3 I could see my speed and target's speed. I could match them with a keybind. Now there is just a blue/red bar.
8. Cargo dropped by ships I destroyed doesn't show on the map.
9. Can't "target nearest enemy" or "target next enemy". Really guys. I could do that in X-Wing.
The list goes on.
Az meg kifejezetten nem mentség, hogy majd a modderek megoldják.
Akik ezért felelősek, azok nem a régi rajongók, hanem maga a játékkészítő, aki itt a jelen esetben a saját maga ellensége volt.
A készítőknek érdekének kellene lennie, hogy már a kiadásnál a bughalmaztól megtisztitsa a termékét. Ez a jó cég ismérve, hogy nem fércmunkát ad ki a keze közül.
Itt az első és legnagyobb blama, amit elkövetnek szinte minden kiadásnál. Ez pedig nem igazán vet jó fényt rájuk, pedig a német cégek pont a precízitásukról híresek.
Hovatovább én odáig elmentem volna a helyükben, hogy a legügyesebb moddereket bevontam volna a végső fejlesztési fázisába.
Hiszen láttuk milyen jó modokkal tudják kiegészíteni a játékot.
Viszont az elfogadhatatlan, hogy a játékosok csináljanak egy készítő által rossz játékból efogadhatót.
Ez általában úgy működik, hogy egy jó játékot, próbálnak ezekkel a módosításokkal tökéletesre csiszolni, de ahhoz egy sokkal jobb alap kellene ennél.
Például nem tudom mit fognak kezdeni a szörnyen kinéző karakter texturákkal, ezeket egy az egyben átkellene rajzolni. Az UI förmedvényt sem lehet teljesen átvariálni. Ezekkel nem sok mindent lehet kezdeni igy. -
Micsu #1418 ha tényleg megvetted annyit tudsz csinálni hogy vársz az egosoftra meg a modderekre hátha olyan produktumot tolnak eléd amivel lesz ingerenciád játszani -
Although #1417 Igen ez van ha rétegjátékot csinálsz ha teljesen más koncepcióval állsz elő nem fognak hanyatt esni. Erre írtam két pad között földre esnek. Ez nem tömegjáték így se, mivel se nem szép se nem könnyű. A régi rajongók meg nem veszik be mert nem űrszimulátor. Tényleg sajnálom ezt a bandát. Ez alsó hangon is 10 év mire kiforr. ráadásul nagyobb szopás mint a DA:O volt mert ez a grafika ma már teljesen elavultnak számít. És eladhatatlan tömegek számára. Ha a rajongók is ellenük fordulnak akkor bajban lesznek. Persze a sok okostojás majd mehet át szurkolnia a GTA, Battlefield, Sim city, TESV, Call of duty kihagytam valamit?
Oké a harc tényleg gyenge egyenlőre, a repülés fizikája is. De ezeket modderek tudják javítani csak legyen egy réteg aki akar ilyet mert rohadtul nincs kedvem űrmmozni hogy ilyen játékot is kiprobálhassak. -
#1416 Itt nem az újjal van bajuk az embereknek elsősorban. Hanem azzal, hogy az új nem működik és hibás koncepciókat tartalmaz, melyek közül néhányat már az EGOSOFT is elismert és változtatni fognak rajta. Pl. óriási teljesítményproblémák, nincs külső kamera, nem lehet körbenézni, átgondolatlan menü és egyéb irányító-eszközkezelés, átgondolatlan kereskedelem, állomások, térkép hiányosságai, melyek alapnak kéne lenniük és más játékokban (még az előző X-ekben is) az. Ááá, hosszú lenne felsorolni. Jah és ronda mint a bűn.
Én játszottam sokat előző X-ekkel már megjelenéskor. Azok mind jóval jobb állapotban voltak, ez katasztrófális sajnos. -
Legend #1415 #1392
Telepítettem a játékot egy másik gépre, szintén kifagy az Egosoft logónál.
Kezd dühíteni.
Kérdés: hogyan tudom resetelni a Steam Cloudban az X: Rebirth-öt? -
Micsu #1414 az majd lehet az x4 lesz ha egyáltalán lesz
absz nem baj hogy lecserélték a motort és változtattak, engem rohadtul nem zavar hogy nem egy x3at kaptunk jobb grafikával, nyitott vagyok az új dolgokra, megoldásokra, a terran conflit meg az albion prelude is csak pénznyomda volt, érdekes mód akkor nem volt ekkora felháborodás, albion nekem ki is maradt pedig nagy rajongója vagyok a sorozatnak
nem csoda amúgy hogy nagy a rinya, az ember azt szereti amit már megszokott, nehezen fogadja be az újjat főleg úgy ha sok sebből vérzik mint az x rebirth -
tomonor #1413 Érdekes, hogy az ego fórumán még az egyik moderátoruk is ellenük fordult.
http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=348527
Elég katasztrofális a helyzet. -
#1412 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha jól emlékszem a kapott nagy hajó közelében levő állomáson találtam meg a bárban...2 fogaskerék van a pacák felett, de leszállva az állomáson, megkérdezel valakit és odairányít... -
Legend #1411 Valaki? Help?
Szidnám már én is a játékot, de el sem bírom indítani :) -
#1410 Nem vártam sokat, csak egy TC/AP-t hasonló grafikával:) -
Although #1409 Megvettem én is. Hát! Másfél óra után.
Le a kalappal előttük. Megcsinálták! Egy ekkora cégtől ez maga a csoda.
Élő lélegző világ először az X történetében :)
A grafika egy ilyen játékhoz tökéletes.
- A történet jó tetszik.
- A karakterek aranyosak. Grafikailag nem húúde ultraszuper. De élőbbek a karik mint a skyrimbe vagy sok rpnek nevezett fossba. :D
- A régi rajongók hát igen kicsit más mint az x3. De kellett egy ilyen is. Reméljük lesz X4 is. De ha a moderek rámennek erre és bővítik fejlesztik ne adj isten hd grafot kap ne adj isten meg egyebek. Akkor ez mérföldkő lesz. Egy ekkora cégtől akkora pofon a nagy cégeknek hogy beszélni se kell róla. Bekaphatja az összes olyan akinek lenne pénze ilyet csinálni csak gyávák hozzá. Lehet a Star citizen jobb lesz de ez nekem egy szívem csücske játék lesz :) -
crossy104 #1408 Nagy probléma viszont a gépigény. A Farcry 3 simán fut fullosan ez meg finoman szólva is szörnyű. Nem értem.
Más. Hol találom a mérnököt? Egyszerűen fél órája keresem de nincs sehol. :) -
#1407 Kiegészíteném azzal, hogy ne a hajóra kattints elsőnek, hanem a zöld ikonjára és csak akkor tudsz dokkolni....csak azért írom, mert én vagy 10 percet szarakodtam, mire rájöttem hogyan tudok dokkolni a saját hajómba..:D -
hagyimiklos1 #1406 Hagyd a gyereknek csőlátása van.
Az iszonyatos megjelenítésre képes azt mondani, hogy szép.
Rááadásul, ha megkérdezik, mi ami túlmutat az elődökön, semmit nem tud felhozni, csak üres fecsegést.
Azóta se árulta el, amin nem csodálkozok és utána az érvei abban ki is merültek, hogy troll aki megkérdezi töle, hogy mik a jövőbe mutató újítások.
Talán kérdezd meg te tőle, hogy mik lennének ezek, talán neked válaszol, mert én nem tudtam kihúzni belőle semmit ezzel kapcsolatban.
Egyetértek veled, a koncepció tévútra futott, ezen patch nem segit, maximum új kiegészítő, amiben a dolgokat átírják.
Mint a bűn ronda kinézetű karakter megjelenítéseket.
Elöszőr amikor megláttam, nem tudtam sirjak e vagy nevessek.
Mert az első küldetést adó karakter az állomáson olyan volt, mint akinek külön fejet ragasztottak volna a nyakába. -
Although #1405 Bár ahogy olvasom a hivatalos forumot is, mindig előjön az az érzésem. Igaza van a Bethesdának. Kaptak ők is hideget-meleget az oblivion után az úgynevezett rajongóktól. Mennyivel egyszerűbb a mobsnak játékot csinálni. Nincsenek nagy igényeik, ne legyen bugos, ne kelljen sokat gondolkodni, és legyen szép lehetőleg elélvezek a jó nőkön benne, rajta. És még boldogok is. komolyan nem zavar ha olyanok fikázzák akik tömegjátékosok milyen szar grafika meg bugos mert nem nekik készült azért még ez se. De nagyon fárasztóak a rajongók. Oké volt pár fárasztó elder scroll rajongó a hivataloson csak az egyik miatt regisztráltam is. Mikor megkérdezte mi készült ezen 7 évig mikor az elder scroll sokkal nagyobb és összetettebb. -
trens #1404 Arra rájöttem,hogy mentésnél fagy le.dump file save error.
De ,hogy ez mit jelent???
Igazán hálás lennék,ha erre valaki tudná a választ. -
Although #1403 Tényleg, az egosoftnak kb 20 embere van. Mégis mit vártatok, szarom le ha nem ultra szuper grafika. Évek óta várok egy EVE szerű játékot, soloban, történettel karakterekkel, sajnos ott tartunk ezt egy ilyen kis cég vállalja be. Nem az EA, nem a WB, nem a Bethesda nem az Ubisoft. Sajnos. -
TokraFan #1402 Csakhogy itt nem az a baj, hogy beakad a hajó, vagy átmegy az állomáson (valójában az is, de ezek javíthatók). Az egész játék ala koncepciója tré, úgy ahogy van. Ezt nem fogja neked felpeccselni senki... -
crossy104 #1401 Köszi! -
crossy104 #1400 Nekem windows 8 van a gépemen. Nincs fagyás, és csak egyszer dobott ki. Azóta folyton mentek.