X Rebirth
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
A Mass effect féle Normandy-hoz hasonlították a dolgot. Tud errõl valaki bõvebbet/biztosabbat?
Személy szerint, nem sok értelmét látnám...
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
az M/S talán azt jelenti hogy Medium/Small dock közepes meg kicsi hajóknak
Ez mi lehet szerintetek?
Illetve nem tudom, hogy a komplex építés marad-e a Rebirth-ben, de ha igen, remélem átalakítják, mert jelenleg katasztrófa. Eleve nem lehet rendesen pozicionálni az állomásokat, ezáltal nem lehet igényesen kialakítani sem. A csövek pedig össze-vissza csatlakoznak, sokszor úgy, hogy a dokkoló platform útjában vannak. Itt elég lenne annyi változás, hogy a csöveket ne automatikusan tegye le a program, hanem manuálisan helyezhessük el a térképen, "megrajzolva" annak pontos helyét.
Atlathato terkep a megjelenitett mar felfedezett rendszerekkel, maga a rendszer terkep kulon ugyanigy a felfedezettlen szektorokat nem jelezve.
Igy tudna a pilota hol jart es hol nem.
Grafikus felulet a hajok felszerelesere, a mount pontokkal, grafikusan jelolve a modulokat, aktualis hajofelszereltseget, rajta egy osszesitett hajo tulajdonsaglappal, benne a shield allapottal,energia es egyeb ellatottsagokrol.
Rendes grafikus kereskedelmi ablakkal, flottairanyitasi ablakkal stb.
Mint mar sokszor leirtam szep es jo volt a szoveges menu az X: Beyond the Frontiernel vagy az X-Tensionnal, de azota eltelt 13 ev, illett volna ezeket a dolgokat is megcsinalni es fejlodni a korral.
De ez jó dolog, már kezdett unalmas lenni. Remélem azért lesznek fajspecifikus hajók is.
Ez már jobban tetszik:

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.

De valószínû nem ez lesz, hanem szóbeli parancsolgatás (pl: Menj ehhez az állomáshoz, támadd ezt a hajót, stb...)
ez a menübõl kijelölgetõs már nagyon irritáló 2012-ben
ha taktikai képernyõnk nem is lenne a hajóhoz de legalább olyan lenne mint a nexus jupiter incidensben már az is jó lenne.. szép látvány lenne ahogy mozogni látjuk a hajót meg a fegyvereinek tüzét vagy ahogy kirepülnek a hangárból a vadászok..
Nem zavar a csatahajók közvetlen irányításának elvétele sem, közvetve tudjuk õket utasítani.
X3-ban sem vezettem soha M1, M2-t, inkább a Hyberionból irányítgattam õket. Nem tudom egyeseket miért zavar annyira.
Csak a megjelenési dátumtól tartok nagyon...
Egyébként ez még nem is nagy késés, fõként, ha a hányatott sorsú Infinity-hez hasonlítom. Mindössze 6 éve várok rá, azóta még egy beta sem jött ki, és azt hiszen optimista vagyok ha azt mondom, 2015-re talán lesz egy Pre-Alpha...
ALL I WANT IS WORLD DOMINATION
Én úgy gondolom, hogy itt a felállás egyértelmû, és hasonló a Reunion esetéhez is: Egosoft el kezdte komolyan fejleszteni az új játékot, ám:
a) a játék nem tudott idõre elkészülni, így sürgetve kiadtak egy kis kiegészítõt, melyen nem kellett sokat dolgozni
b, a cég pénz készlete kezdett kimerülni, így egy radikális mindent vagy semmit lépéshez nyúltak, és kiadták az AP-t, bízva a fanok táborában (és pénztárcájunkban).
Mindenesetre ez már lényegtelen. Egy ilyen marketing lépéssel biztos, hogy kihúzták magukat a bélsárból, és továbbá az újonnan megjelent kép (a hidrogén gyûjtõ hajó) is tanúskodik arról, hogy a Rebirth fejlesztés alatt áll. A késés meg nem mindig rossz dolog, feltéve ha nem Duke Nukem-rõl, vagy Valve játékairól van szó.
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Az Albion nem várt kiadása pedig kifejezetten irritáló volt annak tükrében, hogy már mindenki a Rebirth-öt várta.