The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
destructiont azért kezdtem el fejleszteni, mert 25-ösön állt alapból a karakteremen és valami támadó formula kell, ha észrevesznek így a tüzet választottam fõ fegyveremnek...
Túl sok az íjász már így unalmasnak véltem íjas, tolvaj, osonónak menni
enchantot mostanában kezdtem el fejleszteni azt a játék elején igen nehéz, ha nincsenek telitöltött varázskövek...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Neked így szimpatikus a hõsöd, fejleszd nyugodtan:-)
A leírásodból itélve a dunmer valamiféle settenkedõ orvgyilkos, aki alkalmanként varázsolgat is, de szûkös a mana készlete, ezért nem nevezhetõ mágusnak.
Volt jónéhány karakterem, közöttük eléggé kedvelhetõ lett számomra a destruction+illusion képzettségû mágus, ez a két szakterület nálam fölöslegessé tette az íjászatot, egykezes fegyverhasználatot (tõr) - volt olyan is, de egy másik karakterrel, amelyik meg a detructionban volt járatlan.
Folyamatosan varázsolni, mana kifogyás veszélye nélkül az enchant fejlesztésével lehet...
Az alchemy sajnos elég félszeg képesség, szerintem kilóg a hasznos skillek sorából - amíg gyenge az a baj vele, mire meg mester szintre jut vele a karakterünk, szinte fölösleges lesz (feltételezve, hogy az elsõdleges támadó skillek (egykezes, íjászat + lopakodás is fejlesztve van)
Az illusion az a mágia ág, ahol van értelme a mester szintû varázslatoknak, bár, az enchant feljesztése nélkül nehéz elegendõ manát kigazdálkodni a folyamatos varázsláshoz, destructionnál nincs sok értelme a mester szintû spelleknek, expert varázslatokkal le lehet tarolni egy falut, ha elegendõ a mana.
Dark Elf 21-es szinte egyelõre...
fõbb erõsségek:
illusion 54-es kb és a varázslatok, fear, fury, calm
destruction 41-es kb és a varázslatok, fireball, fire rune
sneak 56-os ezenfelül már gurulni is tudok halkan és az íjakra 3x-os nagyobb sebzés. Következõ terv a kis tõr 15x sebzésének befejlesztése
alchemy 34-es szint
light armor 27-es erre 1 perk van téve
speechre és az enchantra max a smithingre tervezek 1-1 perket tenni, de a többit az elõzõleg felsoroltakra pakolok
Tehát nekem jelenleg megy. (20:20 -kor)
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
A ház még odébb van de ami késik az eljön<#hamm>#hamm>
De ha eladni nem akarod, rakd be a hazad konyvespolcara, foleg a hiresebb koteteket. Jol mutatnak.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Kérdés,azokat a könyveket,amiket csak úgy olvasásra lehet felvenni,el lehet adni?
Az alapjáték (Skyrim) magyarítása, minden további szöveg, ami nincs benne az alapban angol marad.
Nincsenek magyarítva a DLC-k sem, a legtöbb nyelvi kavarodás innen eredhet, de nincs olyan mértékû kavarodás, ami miatt ne lehetne használni a modot.
További modok használtatával persze össze lehet kuszálni olyan szintre, hogy az már valóban zavaróan hat, de errõl nem a készítõ tehet.
- Teljesen magyarítva szeretnél játszani?
- Skyrim + magyarítás (sem Davnguard, sem Dragonborn, sem Hearthfire, sem szöveges modok)
Másik fontos: mi az a konzolparancs amivel le lehet lassítani az idõt? Mert utálom h 20-30 perc alatt lepörög egy napom és alig csináltam valamit...
Név szerint:
- OBIS
- Dragonspear
- Audio Overhaul for Skyrim
- UFO
- Weareable Laterns
- Duel - Combat Realism
Na most valamelyik kinyírta a játékot - indulás után 5 másodperccel kidob az asztalra buháhá - de szerencsére nem manuálisan csináltam úgyh elvileg nexussal szelektálhatom melyik férgeskedik.
És am köszi Although. INPC-t majd rakom, az OBIS-t most megnézem mit dob.
Az obis-t csak elolvastam gondolom te is, ha az a cél minden percben legyen mit ütni akkor jó. Nem mondanám lore friendlynek de nem is gyilkolja. Ha nem ez cél akkor az immerisve patrol elég kell legyen. ennek már van patch a requiemhez is.
Volt egy olyasmi mod h magammal cipelhettem - a hátamon - egy hálózsákot vagy mi a szöszt. Akkor nem tudom az megoldható e hogy legalább pár dolog - esetleg ki lehet választani melyik pár - látszik h nálam van, szóval objektíve lóg a hátamon meg az oldalamon stb (a fegyverek legalább).
Reális beltéri sötétség miatt jól jönne a cipelhetõ karbitlámpa is (h ne candlelightolnom meg fáklyát váltogatnom kelljen folyamatosan).
Csekkoltam ezt az új modot, called OBIS. Nem tudja valaki milyen, mármint h lorefriendly dolog ez? Nem rak be final fantasys faszikat 5 méteres bárdokkal stb? Mert akkor felejtõs.
Van többfajta better dragonfight mod is, az is jól jönne egy.
Ez audio overhaul is felkeltette az érdeklõdésem. De akármi realitás mod, ami a fizikán, biológián, élõlények viselkedésén jó irányba változtat, esetleg pofázik hozzám a kísérõm mint a dragon age-ben, stb.... De köszi az eddigieket is Genndy 😊
Frostfall
Realistic Needs and Diseases
így hirtelenjében.
Elõveszem megint az öcsköst, bár lehet hamar megunom. De szeretném most máshogy játszani mint régebben. Tudom GEMS, meg modok stb. olvassak ami a válasz itt általában amikor modokról érdeklõdnek, én mégis bepróbálkozok aztán max a levegõben maradok a kérdésem.
Szóval nem szeretnék "felsõbbrendû hardcore rpg-s" játékot faragni az öreg skyrimból, de valami nehézséget mégis vinnék bele most. Gondolok ilyesmikre hogy kajálni-piálni kell, fázik az öcskösöm, esetleg tüszõs mandulagyulladást kap egy hevesebb esõzéskor, szóval betegségeket el tud kapni. Lenne pár gondolatom, de többet nem is írok, elõbb érdeklõdnék hogy segítene e valaki? Mivel nyilván igyekszik mindenki a legjobb modokat kiszûrni, és nincs kedvem a nexus meg a többi modgyûjtõ hely összes mindenségét átnyálazni. Ismerek sok modot, de mivel régen játszottam nyilván vannak újabbak és jobbak is.
Szóval ha idefirkálgatom az igényeimet, segít valaki?
"The trees move. Do you not see it?"
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
mi a trükk?
már ez a fav lista is kész katasztrofa ahogyan mûködik
(\__/) ( X.x) ( } . { )
te, van nektek valami külön ismertetõjeletek? karlendítés, bizonyos fajta menetelés, méretes pénisz az arc közepén, esetleg minden hó elsõ péntekén kecskeáldozás Zardoz-nak? vagy esetleg tervek a mocskos casualok kiirtására, vagy még inkább munkatáborba zárására, ahol pixelrõl pixelre kell nektek hardcore rpg-s felsõbbrendû fajnak festegetni a textúrákat az Oblivion modokhoz? (mert mint tudjuk tõled, Skyrim egy nagy rakás szar, minden játékosával együtt)
na, csak egy kis finom célzást adj! ne érjen már minket teljesen meglepetésként, amikor felsõbbrendû fajod átveszi a hatalmat...
"The trees move. Do you not see it?"
Talán a nem hardcore rpgseknek az ERSO-SPERG párost, amit valaki javasolt már, az inkább való. És az is elég jó tud lenni utoljára ezzel próbáltam, oblivion szerû élményt adnak. Ami, ha valaki nem fél életét a requiem elõtt akarja tölteni akkor tényleg elég is.
Griffith
Ez egy karakter abból amit csináltak megeszi az összes Beth által készítettet. Morrigan meg ez a bérgyilkos nagyon jó lett. De a companionok is mind. Mostanra ha jól olvastam a kis blades khajit questjét is befejezték egytõl egyig baromi hangulatos kis questet tettek bele. Megmondom õszintén teljesen felesleges a magyar fordításra várni mert ami igazán jó került a játékba azt nem a beth csinálta. De ez az én véleményem.
Journey
Raktak bele pár új éneket is.Van egy ami nagyon jó lett de nem találom Komolyan többet adtak bele abból, hogy a skyrim alapvetõen egy északi lore lenne, mint a Beth akik inkább a saját idióta amerikai világukat erõltették szövegileg. Illúzióromboló.
Nem gondoltam, de lett aki belenyúlt az alapquestekbe is
Enanced Skyrim faction Ez is egy változat, nagyon jó lett sok kiegészített párbeszéd, quest módosítás valahogy így kellett volna alapból is. Nagyon ötletes a felvétel nyerés, és jók a kiegészítõ szövegek is sajna nem fejeztem be. De szerintem akit le tud kötni a skyrim és tényleg nem a realizmus modokra megy, hanem kis életet akar a játékba amitõl élõ lélegzõ lesz a világ, ez a kettõ szerintem kötelezõ. Ez a srác Aelára is csinált egy kiegészítést. Szóval ennyi. Az interesting npc továbbra is megtalálható a 3dncp.com-on.
Arra azért nagyon jó hogy lássa az ember mennyire butító játékokon leledzünk. De hát ezt már a tel aviv 2-ön nyomott nem vagy okokosabb mint egy 5.-es. is elég volt bizonyítéknak 😊
Pár problémám akadt és szeretném a segítségeteket kérni!
1.A "A Dawnguard" DLC-ben, A "Prophet" feladat végén -miután jelentettem Isrannak, ismét beszélnem kellene a Moth Priest"-tel, de mivel valamiért megbántodott, folyamatosan ellenségesen lép fel. Amikor meg elfogy az életerõ csíkja, akkor pedig csak piheg a földön (ahol összeesett)és "Bocsi, de elfoglalt vagyok"!! Igy nem tudok tovább menni..
2. Kaptam "Aela the Huntress" hölgytöl egy feladatot: "Clear out The Greenspring Hollow". Itt egy "Sabre Cat"-ot kellene megölni, de amikorra odaérek, már halott az messzi égböl pedig egy sárkány riog...
A halott macsekkal nem tudok semmit tenni, mert már nem mozdul. Rajta van a feladatjelzõ nyil, de csak halottgyalázásig jutok..
Ha valaki esetleg tud valami megoldást, azt elöre is megköszönöm, mert a visszatöltések nem vezettek eredményre.