The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Belsõ nézetre passz. Google. Görgöt tekergesd, míg bele nem megy a kamera a karakterbe.
#25043 Myselor : nem a magyarítás hibája, egyszerûen elérted a térkép szélét. Nem ott kell átmenni, keress egy barlangot, ha minden igaz a jelölõ is oda mutat.
#25047 Azeriel : attól függ, milyen vidót láttál. Lehet a gyári lecserélve (de ebbõl is van egy rakat, nem csak amiket Deer linkelt), meg lehet totál új faj, saját textúrával.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
a magyarítást használom ,angolul edig ilyen nem történt.
a másik hogy nem tudok belsõ nézetre kapcsolni mindig átvált külsõ nézetre ,ehez van valami ini parancs?
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Magas felbontású textúrákhoz a Steam-es High Res Texture Pack-ot használom.
Más. Ezzel a játékkal is az a bajom, mint a Dragon Age Origins-szel: csinálok egy csomó karaktert, már nem tudom hanyadikat és képtelen vagyok eldönteni mivel induljak. 😄
Ezen kívül ott van a Steam Workshop, ha nem wirágbolti a játékod, hanem eredeti, akkor onnan is tölthetsz modokat, egy kattintás után, bár személy szerint jobb szeretem, ha én telepítek valamit manuálisan, mint egy automata rendszer, de ez csak az én hülyeségem 😊
"The trees move. Do you not see it?"
ApachiiSkyHair
Climates Of Tamriel
Enhanced Blood Textures
Pure waters
Footprints
Wet and cold
Alternate Start - Live Another Life
Winter is coming - cloaks
Cloaks of Skyrim
Immersive Armors
JaySuS Swords
De van valami mód, ami lecseréli az összes arcot benne élethûbbre??(nem csak a nõkét, meg nem csak 1-2 npc-nek, hanem úgy kb mindegyiknek, mert átnéztem az egész nexust és én ilyet nem találtam)
dialógusokba szerintem nem nyúl bele, perkek és varázslatok szövegeit biztosan módosítja, tárgyaknál nem tudom lenne-e vmi változás. mindenesetre betöltési sorrend megfelelõ rendezésénél (magyarítás, utána SkyRe, h amit felül akar írni, felül is tudjon) kétlem, h nagy összeadás lenne.
de, röviden és tömören: jó. nagyon. teljesen helyrerúgja a Skyrim alapból... nagyon finoman szólva lebaszcsizott harcrendszerét, élvezetessé teszi, és közel sem oly' hihetetlenül egyszerûvé. hozzáad egy rakás új fegyvertípust, és lehetõ tesz alapból nem létezõ karaktertípusokat is, én spec jobb kézben maul-t lengetõ (harci kalapács), ballal bénító varázslatokat hajigáló kismágussal nyomultam legutóbb. ess neki, megéri.
ja, és kapcsold ki a picsába benne a stamina sebességmódosítóit.
Az ötlet mondjuk nem rossz: próbáld rendszergazdaként indítani, hátha nem tudja létrehozni a Dokumentumok könyvtárban az ini-ket és az a baja.
Egy új kickstarteres game eg skyrimes moder csapat által havok motorral, morrowind szintû azt hiszem.
Ezt még legelõször csinálta, amikor át kellett állítani a hangot a Vezérlõpultban 44,1 kHz-re, de elvileg ezt javították. Azért megpróbálhatod.
Na de, megpróbálom ezt az inist.
Meg vannak egyéb beállítások, amik a remegõ/villogó árnyékok esetén lényegesek fõleg.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
fInteriorShadowDistance=1000
iBlurDefferedShadowMask=10
fShadowDistance=2000
iIntShadowMapResolution=4096
iShadowFilter=3
iShadowMapResolution=4096
iShadowMapResolutionPrimary=4096
iShadowMapResolutionSecondary=2048
iShadowMapResolutionInt=4096
iShadowMaskQuarter=8
iShadowMode=3