The Elder Scrolls V: Skyrim

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Myselor
hát nekem valami ízléses kéne😊
Myselor
köszönöm😊
a modok 50%-a ilyen, feltéve ha nem baj, hogy járulékosan az összes nõ fekete csipkebugyiban lesz, illetve van "suck my cock" opció followereknek <#sniffles>

Calver
e!

rakd fel hozzá a less makeup cuccot is.

"The trees move. Do you not see it?"

Myselor
srácok aki nagyon vágja a módokat tudna nekem olyat amivel szebb lesz a nõi karakterek bõr texturára arc és egész test?és amivel lehet sminket rárakni .és olyat amitõl elmosodik a háttér nem jut eszembe a neve.nagyon megköszönném
Ok.köszi a segítséget

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

PiszkosFred
Átláthatóbb, jobban rendszerezett és picivel könnyebb kezelhetõ egy PC-s számára a SkyUI. Aki konzolon is szokott játszani (saját tapasztalat), az megszokta a Skyrim menürendszerét, sõt, fel sem horkant miatta. De, aki csak PC-s környezethez van szokva, az sikítófrászt kapott 2011.11.11-én az inventoryt meglátva 😊 Ezen javít valamicskét a SkyUI.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Amúgy ez mivel tud többet az alap UI-hoz képest?

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

attól függ. Az én karakteremnek például úgy néz ki a fejlesztése, hogy a one handeden van annyi, hogy az egykezes tárgyak + 100%-ot sebeznek illetve a két egykezes tárgyas vonal van kifejlesztve. Ezen kívül az enchant 100-as, valamint az alkimia 100-as és minden enchant ital 32%-kkal erõsebb. (ennél erõsebbet én a játékban sehogy sem tudtam csinálni) Ebbõl a max, amit ki lehet hozni, hogy lehetett csinálni 4 db +47%-os one handen enchantolt cuccot. Ezen kívül a kovácsolásom is 100-as. Illetve tudok csinálni + 130%-os kovácsolás italt, amivel fel tudom kalapálni a one handed fegyvereket. Összesen tehát a one handed fegyverek sebzését 278%-kkal tudtam növelni + a 100+130%-os felkalapálás. Így a Dragonbane 518-at sebez. Egy darabig a másik kezében egy scimitart hordtam, ami 478-ot sebzett. (ezeket az értékeket még one handed italokkal tudom javítani) Na most ebben a szituációban csináltam azt, hogy nem vettem el a blades templomból akaviri katanát (blades swordot), meg Delphine-tõl sem vettem el, ami a szobájában van, de a Dragonbane-hez bénán nézett ki a scimitar, ezért hozzáadtam egyet az inventoryhoz. Felkalapáltam, és így a sebzése 492.Vagyis összesen akár 1010-et sebzek egy kétkezes kombóval, amibõl +10 az az érték, amit az akaviri katana jelent a scimitarhoz képest. 1010-es sebzésnél a +10-et nem érzem csalásnak azért, hogy jól nézzen ki a karakterem kezében a cucc. Ezen kívül hozzáadtam még 30 iron ingotot is az invetoryhoz, mert volt kb 200, de elfogytak házépítés közben és pont ennyi kellett, hogy befejezzem. Igaziból körbeutazgathattam volna skyrimet, hogy összeszedjem, de semmi értelmét nem láttam. Azt sem lehet mondani, hogy nem volt pénzem, mert 92 000 pénzem van és már minden megvehetõ házat megvettem. Szerintem ha ott tart, hogy védelem szempontjából nem jelent semmit a karakterének, akkor nyugodtan dobhat magának tágyakat, ha attól boldogabb. Nem mindenki akarja 20 különbözõ karakterrel végigtolni a játékot.

PiszkosFred
Akkor így már világos, a SkyUI-hoz kell, azért van benne. Hasznos jószág, jó ötlet volt beletenni.

Igen a SkyUI-t,meg valami unofficial patchet is

PiszkosFred
Valószínûleg beleraktak akkro a magyarításba valami olyan modot is (gondolok itt inkább UI-t módosító modra), amely kéri. Használd akkor, az a biztos.

ok,kösz,csak a magyarítás miatt kérdem,mert ezt is tartalmazza

PiszkosFred
Ha van modod, ami kéri, akkor igen. Ha nincs, akkor felesleges.

Mire jó ez az SKSE? Érdemes avval indítani a játékot,vagy nem?

Fantusz
Az ilyen ügyeskedés szerintem kívül van a megengedhetõ határon, de mindenki úgy játszik, ahogy az neki tetszik

Fantusz
Lootból össze szedni egy teljes daedric szetet, nem túl sanszos, kb esélytelen.
Idézésben magas szinten jártas (min 90-es conjuation, conjuration ritual spell teljesítése) karakter az Atronach Forge-bõl, a megfelelõ tudás, és alapanyagok birtokában elõvarázsolhatnak teljes deadric szetet, fegyvereket.
A daedric páncél elég mutatós, és a legmagasabb védelmi értékkel bír, de egy nehézpáncél viselésben képzett karakternek az alacsonyabb minõségû heavy armor is megfelelõ védelmet ad (pontos adatot nem tudok, de a páncél érték max 350 körüli, amit el lehet érni egy acél szettel is)

ha esetleg nagyon kéne konzollal hozzáadhatod az inventorydhoz.

Értem. Köszönöm a gyors válaszokat 😊

nekem eddig páncélokat nem is dobott, csak két daedra harci bárdot.

genndy
48. szint fölött van rá esély hogy találhatsz, de nincs kötött helye, leginkább a dungeonok végén lévõ "boss-chest"-ekben lehet. De 1/20 esély van rá, hogy daedra páncél lesz, mint bármi egyéb. Tehát találni elég esélytelen, de lehet.
Kovácsoktól lehet még összeszedegetni szintén kb. ettõl a szinttõl indulva lassanként a szettet.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Malakai
Erõsebb sárkányok dobnak, meg elõferdül itt-ott, de nem embereknél.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Sziasztok. Arra lennék kíváncsi, hogy daedrikus páncélzatot csak kovácsolni lehet, vagy össze is lehet szedni valahonnan? A kovácsolás mûvészetét nem ûzöm (illetve nincs is kedvem 90-es szintre feltornázni csak emiatt), az erõsebb cuccokat inkább kalandozások során szeretem megkeresni. Így érdekelne, hogy kovácsolás nélkül lehetséges-e szert tenni az egész páncélszettre. Ha igen, hol keressem?

bocs megoldodott 😊

üdv ujra.. olyan problémám van.. feltettem a legujabb patchet rá a magyaritást indul, magyar de csak kis ablakba megy és nem tudom teljes képernyõbe tenni alt-enterrel.. menübe meg nincs ilyen vagy nem találom..

igen gondoltam.. köszi már nagyon vártam 😊

genndy
Természetesen. Csak DLC-zni meg modolni ne akarj, mert akkor olvashatod az angol szövegeket.

üdv.. mükszik a magyarositással a game?

szerintem a skyrimra ez nem igazán érvényes

Azeriel
És ezt most miért is mondod? Be van állítva minden tevékenység után a mentés és 5 percre van állítva az auto mentés. Csak már 10 lvl óta betegen mászkáltam mert nem tudtam mi baja.

gerey
A F2 tízparancsolat, megfelelõ passzusai, erre a játékra is érvényesek:

Fallout2 tízparancsolat:
1: Lopj!
2: Gyakran ments!
3: Kötelezõ olvasmányok: Fallout 2 Hintbook, First Aid Book, Big Book of Science, stb...
4: Gyakran ments!
5: Az NPC-knek midig jobb fegyver és jobb páncél dukál! Õket nem tudod hackelni...
6: Gyakran ments!
7: Párbeszéd elõtt és után, HARC elõtt és után, pályáról be-és kilépéskor, meg minden 5. percben, meg reggeli, ebéd és vacsora után...nem, ne moss fogat...MENTS!!!!!
8: A legjobb, ha 5 másodpercenként mentesz.
9: Ments gyakran!
10: (A változatosság kedvéért) Ments gyakran!

az komoly... 😞 <#falbav>
Srácok ha jól emlékszek van valami konzolparancs - vagy mod(?) - amivel az íjazás távolságát változtatni lehet. Mivel most egy nem is olyan messze lévõ élõlényt is valahogy b@szik eltalálni a karakterem, nem hiszem hogy azért mert nem találom el. Mintha eltûnne a semmibe a nyílvesszõ...
Azeriel
Elkezdtem elölrõl onnan amikor még nem volt ez a betegség. Végülis csak 20 óra játék...<#zavart2>

Azeriel
Letöröltem pontosan úgy ahogy a leírásba mondja, de így is megmarad... csodálatos...

Azeriel
Pedig a telepítéssel nem volt gond, minden mûködött rendesen, meg nemlátom hogy lenne egyedi módja az installnak, csak az uninstallnak.

Fantusz
Másold be a google fordítóba, a lényeget ki tudod sakkozni.
De ha most jutottál oda, hogy ezt megnézd, sanszos, hogy nem jól telepítetted a modot.

Azeriel
Fantusz
Léptél már szintet, mióta visszaestek a statjaid?
Valami ilyen bug is volt régen, ami a szintlépéskor visszaállt - ennek nincs köze a Frodtfallhoz, de elvileg már javították.

Azeriel
Mér, nem elég ha deaktiválom a módot?

genndy
De igen, attól volt. Az más kérdés, hogy mit ír a készítõ, hogyan kell HELYESEN, nyom nélkül eltávolítani a modját... megintcsak olvasnod kell.

Azeriel
Hát, leszedtem, de még mindig pirosak, szóval nem attól volt....

Fantusz
Frostfall nem sok szöveget tartalmaz, a lényegét kell megtanulnod.
Hidegben bolyongva kihûl, kifázik, végsõ esetben megfagy a karaktered, s a "fázás" különbözõ képességek csökkenésével jár.
A craftolás nem bonyolult, talán csak ott van néhány angol szó.
Favágó fejsze alap felszerelés kell, hogy legyen, s szükség esetén fát vágni, tüzet rakni, fedezékbe húzódni (sátor craftolás).

Az lehet még hiba lehetõség, ha valamiért bebugosodott a Frostfall, mert ha nem fagytál halálra, fedett helyeken átmelegedve vissza kellene állni eredeti értékre a statoknak (a bal felsõ sarokban pedig kiírja az állapot változásokat)

Azeriel
Hát, akkor leszedem, megvárom míg ezt is magyarosítják... pedig marhasokat dob a játékon, parázni hogy mikor fagyok meg, kerülgetni a folyókat, tábortüzet rakni mert szarrá fagyok, és ezek szerint meglehet fázni, még jobb, csak ugye jó lenne érteni. 😄

genndy
Az összes piros a Frostfall miatt van. Találj rá gyógyírt, nem ismerem a modot. Gondolom leginkább fel kell melegedned.
Mellesleg nem árt picit átolvasni a mod leírását, ha ezen is ennyire meglepõdtél hogy mi ez, ugyanis pont ezért nehezítõ...

PiszkosFred
Hát, akkor ezt az okozza. Megfáztál, vagy átáztál, vagy mittomén, valami speckó FF effekt 😊

Azeriel
Csak a Frostfall.

Fantusz
Frostfall, vagy más nehezítõ mod?

Azeriel
Ittvan de én nem látok semmit...

PiszkosFred
Az aktív hatásokról mutass egy listát, egybõl kiderül mi a gond. De ne bmp-ben lécci 😊