The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Még a játék elején vagyok - elvileg a mod is aktiválva van a Nexus Mod Manager szerint - viszont játékon belül még nem elérhetõ.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Jöhet a folytatás (remélem csinálnak).
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
A medve nem játék.
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
A medve nem játék.
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
ez kb. olyan mint mikor harc közben nincs több poti és elkezded zabálni a kaját... realisztikus már maga a helyzet is hogy ütnek egy kardal te meg zabálod a trappistát... és 20 db. után nem hányod magad össze xD bár mióta éhezik is a karakterem nem nagyon van nálam kaja!!
(\__/) ( X.x) ( } . { )
A játékhoz hozzáadott custom ruhákat hol vagy hogy a fenébe kell használni? Amit megszereztem a kalandok során azt ok hogy az inventoryba, de az elõbb említett cuccok nyilván nem jelennek meg itt.
Köszi.
Egyébként van offtopik, banner jobbra lent.
Vannak uj promo videok is par naponta.
bEnableFileSelection=1 -et
Ezzel a legújabb Unofficial Skyrim Patch -el kissé most széthullott a magyrítás. :/
Ha nem tudsz pipálgatni, az se gond:
1. törlöd az ini-ket, és hagyod hogy a játék indításnál legenerálja (Dokumentumok/My Games/Skyrim/Skyrim.ini és SkyrimPrefs.ini)
2. Ha nem akarod törölni, akkro kézzel beleírod az .esp-t a megfelelõ sorba a C:\Users\<Felhasználónév>\AppData\Local\Skyrim\plugins.txt -be. Mod manager ugyanezt csinálja. Ebben van a betöltési sorrend (föntrõl lefelé megy rajta végig). Így legyen:
Skyrim.esm
Update.esm
Dawnguard.esm
HearthFires.esm
Dragonborn.esm
Unofficial Skyrim Patch.esp
Unofficial Dawnguard Patch.esp
Unofficial Hearthfire Patch.esp
Unofficial Dragonborn Patch.esp
Tanulság? Ne engedjük a kölköket a dolgozószobában tévézni ha mi nem vagyunk bent! <#bohoc>#bohoc>
A medve nem játék.
Inventory, varázslatok : F
Kedvencek megnyitása: Q (alapértelmezetten)
Mágiabarát játékosnak nem feltétlenül kell cipelni plusz fegyvereket,idézett fegyverekkel is jól lehet csapkodni szükség szerint...
Az idézõ az egyik legerõsebb karakter (ezt értelmezheted jó és rossz értelemben is), a conjuration gyorsan fejleszthetõ, a dremora lordok hatékony tankok (másik irányzat a necromancia talán szórakoztatóbb, de a segédek gyengébbek)
teljesen fogyatékos vagyok ilyen játszás terén, de most két hétig nálam van haverom PS3-ja és gondoltam kipróbálom a Skyrimet. Egy olyan kérdésem lenne, hogy megoldható-e, hogy egyszerre tudjak varázsolni és legyen kard a kezemben? Mert alapjában varázsolnék, de amikor túl közel jönnek, akkor meg csapkodnék, de elég idegesítõ, hogy mindig be kell lépnem a menübe és átváltani kardra. vmi egyszerûbb mód? akár csak annyi, hogy egy gomb nyomással tudjak váltani a kettõ között. köszi
csak azért néztem meg milyen magyarul, hogy tudjam mire számítsak, de nem igazán jött be, maradok az angolnál
jelenthetem, de kiindulva az eddigi hibavisszajelzéseimre érkezett válaszokból inkább nem koptatom a billentyûzetet
shit happens
Ha a magyaritas okozta a hibat, biztos vagyok benne, hogy ki lesz javitva, csak szolni kell nekik, hogy hibat talaltal - megis csak erre valo a beta tesztelese.
shit happens
~ cSuwwi segítségével átugrottam a küldetést, és próbáltam minél elõrébb jutni a fõszálon, hogy találkozzak sárkánnyal.
Patcheket is felraktam, de sajnos ahogy megöltem egy sárkányt , nem égett el, és a lelke sem lett az enyém.. újból megállt a küldetést. 😞
Nagyon elkeserítõ, szeretem a játékot, de újrakezdéshez nincs energiám és idõm.
xfire: rolandoprofile07 BFBC2: viruska_
amúgy simán lehet csak azért mert az skse-t nem töltötte be, máshogy indítottad, stb.
shit happens