30713
TES
-
Although #25875 -
#25874 "The quests "With Friends Like These..." and "Destroy the Dark Brotherhood!" are the only times that Astrid can be killed." -
csoki89 #25873 Nekem már volt olyan végigjátszás hogy kinyírtam asztridot a f@szba, utána szépen a többit is a búvóhelyen. Kiirtottam őket. Szóval igen, ki lehet őket irtani. A kunyhóban azt ölsz meg akit akarsz - valakit meg kell, anélkül nem jutsz ki onnan - de akárkit ölsz meg, utána betekintést nyerhetsz a búvóhelyükre, ott pedig ha csatlakozol csatlakozol ha, vagy ki is nyírhatod az egész bagázst. Azt hiszem engedni fogja a játék akkor is ha nem asztridot ölted meg (szóval nem válik küldi feladattá h kiirtsd őket) -
midian #25872 Értem tehát akkor hiába ölöm meg őket ott bent. -
#25871 Nem.
A kunyhóban kellett megölnöd "valakit" ott volt választási lehetőséged.
-
midian #25870 Sziasztok
A sötét testvériség küldetés kezdetén megöltem a kis házban a foglyot.
Aztán be tudnék ugye lépni a a jelszóval azon a titkos ajtón.Mi van akkor ha én nem szeretném őket követni ? Bent meg tudom ölni őket úgy értem hogy akkor is kipusztulnak úgy mint ahogy itt is írja ?http://www.elderscrolls.hu/skyrim-walkthroughs-and-articles/guilds-and-factions/dark-brotherhood -
hemmis #25869 köszönöm a választ a tolvaj céhes ruha kérdésben nem is azért kellene mert jobb ruhára van szükség csak nem akar többé üzletelni velem a csaj de már nagyon rég eladtam szerintem már így nincs meg ha csak nem marad a kereskedő kínálatában örökre -
Gót #25868 Sziasztok! Technikai problémám akadt. Legendary editionnal játszom, két dvd-s. Eddig úgy indítotam a játékot, hogy az első dvd-t olvasta be, steamen keresztül indítottam, onnan moddoltam is mindig. Most nem akarja indítani, mintha nem olvsaná be. Csak annyi történik, hogy bejön a bethesda logója és utána kilép. Mi lehet vele? Segítsetek légyszi! -
csoki89 #25867 Ilyen fél óránkénti vagy gyakoribb crashelések ellen mit tudok tenni? Nem rég jött elő, úgy hogy új modot sem raktam. És van fent ctd meg crash meg kurzorvillogás stb szarságok ellen ami csak lehet.
Olyan buziságok vannak egyébként hogy egy összeállítást ha csinálnék megnyernék vele egy "bugversenyt", ebben biztos vagyok :
Fantusz: igen, magamban sem mondhattam volna szebben, azon kívül h nem emlékszek mennyire erős a maxos TG frakk, de nem egy elszállt tákolmány, szóval simán hanyagolható. -
#25857 A Thieves Guild armort, ha a játékos önszántából eladta, vagy bármit is csinált vele, de nem viseli, nem kell sajnálni, a feljavított változat sem lesz annyival erősebb, mint az, amit "kukába vágott" a játékos.
Nem arról van szó, hogy nem hasznos a szet senkinek, de egy olyan karakternek, aki a kezdő szettet ilyen-olyan okokból nem viseli, vélhetően sokkal hasznosabb használ, fölösleges lesz a feljavított darab is.
Az enchant lehetőségeket figyelmen kívül hagyva, tolvaj-bérgyilkos vonalon ügyködők általában a Sötét páncél szettet viselik (előnyösebb bónuszok), de a szimpla tolvajoknak is ott lesz a Nightingale szett.
-
csoki89 #25856 Tonilla párszor felturbózza a szettedet, érdemes visszavinni. Ha tudod vedd vissza vagy tölts vissza ha nem túl sok mindent csináltál meg azóta. Ha viszont foglalkozol enchantolással, nincs baj. Magadnak is elég baró cuccot össze tudsz hajítani. Ha jól emlékszek nem esszenciális dolog h cserélje neked a szettet, nem függ tőle küldetés, csak a javadra válik mert egyre jobbat ad vissza -
#25855 Megszívtad. Ha még tudod vedd vissza attól akinek eladtad, különben nem kapsz új ruhát. Legalább az egyik darabja kell a csajnak. -
hemmis #25854 Sziasztok egy kérdésem lenne most épp a tolvajok céhében birkózom a küldetésekkel és egyszer csak a nő aki eddig átvette tőlem a szajrét akar adni valami új ruhát de csak a régi cserébe de én már aszt rég eladtam sőt még a másik ruhát is amit a ciszternában lehet találni hát azt szeretném kérdezni tudja e valaki hogy hol vehetek vagy lelhetek egy másik szett tolvajok céhe ruhát köszönöm -
robogo81 #25853 Jól mondod ez bug,hiába raktam bele a követ nem észlelte hogy az van benne,végül a konzolból átléptem és akkor mehetett rá a tűz.
Köszönöm! -
#25852 Pedig így kell. Belerakod, varázsolsz rá tüzet (nem kell Arnielé feltétlenül), kiveszed, mész a következőhöz. 3x kell eljátszani.
Ha nem megy, akkor bugba futottál, megoldását sajnos nem tudom (illetve max. küldetésugrasztás, wikin megnézhető a küldetés kódja). -
robogo81 #25851 Sziasztok.
Hogy kell a törp konvektort használni?
Arniel adott 1 elgörbült lélekkövet hogy ezeknél használjam,a térképen lévő legelsőnél berakta,ráküldtem a varázslatot,akkor kiírta hogy rendben keressem a többi tárolót,a következőnél már belerakva semmi sem történt,elvileg többen kellene használni,de égethetem semmi sem történik. -
SaGa #25850 A Deadly Dragons felülírja, ha úgy állítod be... -
csoki89 #25849 Nekem be is van állítva h azért ne teljen el túl sok idő két sárkány között, meg én hajszolom is őket. Olyan szinten legalábbis hogy ha meglátok a térképen egy fejet, akkor arra veszem az irányt. -
IXEMGabeo #25848 én nagyrészt ancient dragont kapok, de eleddig kevés sárkánnyal harcoltam, mert lopakodó a karakterem:D -
csoki89 #25847 Valaki meg tudja mondani hogy kaphattam a pofámba egy Legendary Dragont 49-es szinten? Megszenvedtünk vele, a fél ork-tábort kiirtotta, tulajdonképpen akihez nem tartozik küldetés az meghalt, a többiek köszönetet mondhatnak a készítőknek :D Azt hittem csak 72-es szintnél jöhet először. Vagy a Deadly Dragons ezt felülírja? Nem emlékszek h szó lett volna erről... Mindenesetre egy élmény volt. Rohadt kemény! Meg az a mély hang neki... beszarás -
csoki89 #25846 Apocalypse Spell Package-ről van szó, 2-es pontban ír az esetről
Where to get the spells
----------
1/ THE CLASSIC VENDORS: The books are sold by the usual spell vendors: Farengar, Sybille, Wylandriah and the other spell vendors in the towns of Skyrim sell novice and apprentice spells, as well as adept spells in their specialty domain. More powerful spells can be found at the College of Winterhold: each College trainer sells the spellbooks associated with their own school of magic.
2/ THE WANDERING VENDOR: In case another mod interferes with the scripts used to provide the classic vendors with spellbooks, you can also get the spell tomes at a new vendor, Kyrgar the Hidden at the Lady Stone. Once the community thorougly tests the scripts and no problems are found, this vendor will be removed.
3/ LOOT: The books and scrolls are available as random loot.
Benne vagyok a slamasztikában. Egyedi szarság szerintem :D Miért lett 10 darab egymással harcoló spell-árusom, arról fingom sincs. Valószínűleg a modok egy különleges összekavarodása... m1.
Na most ha kikapcsolom amíg elmegyek a cuccért, nem fog összekuszálódni a játék? Csak mert nekem már jó pár spellem van innen-onnan. Max addig nem használom őket... Próba cseresznye -
#25845 Sziasztok olyan gondom lenne,hogy nem tudom aktiválni a Bend will-t mert Miraak elszívja az összes lelket de még egy hiányzik.Hiába mentem vissza Skyrimbe ott is megjelenik a rohadék és már nagyon kezdem unni.Ilyenkor mit lehetne tenni? -
Austin Bailey #25844 nekem ez olyan, mintha beraktál volna két modot, amik mind a lady stonehoz kötődnek. Szerintem az egyiket kapcsold ki, monjuk azt, ami a 15 akármicsodát adja, nyírd ki a 3 vérfarkast, vedd fel a páncélt, aztán kapcsold vissza. -
#25843 Egy év után újra visszatettem a játékot, valamint a kiegészítők steamen pont akciósak voltak o/
És ezer köszönet annak, aki összegyűjtötte itt a topicban a modokat, zseniálisak!
Találtam még pár apróságot, ha valakit érdekel, pl improved running animation, stb. -
csoki89 #25842 Igen, lehet félreérthetően írtam bocsi. Tudom hogy így van, rájuk, az "asszonyaimra" alkalmaznám, de mint mondtam ez füstbe ment. Amazokat a görcsöket akármilyen módon eltirhítanám a föld felszínéről, de nem tudom. Mindegy. Visszatöltéssel megoldom, aztán a páncélokért majd elmegyek egyedül. Én ott tudom hagyni a retkeket, had küzdjenek. -
#25841 UFO-s shoutra csak a saját embereid hagyják abba a harcot, akiknek parancsolhatsz, nem akárki. :)
Egyébként egy másik modod bugzott be, ami ugyanoda pakol dolgokat. -
csoki89 #25840 Konzol nem működ -
csoki89 #25836 Istenem....
Van egy modom, két páncélt tartalmaz. Riverwoodtól visszább, a lady stone-nál van két láda azon a kis szigeten. 4 kiba*zott kemény vérfarkas védi a ládákat, megölésük nélkül ki sem nyithatóak. Na most ez mind hót mindegy, ami miatt írok, az az hogy ugyanitt valami Kyrgar the Hidden nevű immortal figurák - vagy 10-15 - gyilkolják egymást, és az én két szép szál asszonyom is beállt irtani, bár fölöslegesen. Így egy végeláthatatlan harc, és nem tudom őket sehogy leállítani. Visszatölteni nem akarom mert próbaképp hagytam h elteljen egy kis idő, bő fél óra amíg én küldit is oldottam meg. Aztán visszamentem fast travellel, és amikor kirakott akkor állt ott mindenki mint egy fasz, aztán megint rákezdtek a harcra... Elvileg van UFOm, de a skyUI-ba nincs beállítási lehetőség. Csak mert régen valaki írta itt hogy van egy shout a modban amit rájuk ordítva abbahagyják a harcot. Tehát ötlet? -
Austin Bailey #25835 azt hiszem akkor még csillagjegy volt az atronatch... -
Austin Bailey #25834 ja de tényleg. A bátyám kedvenc a karaktere volt az atronatch kő meg a breton -
#25833 A tyúk kopasztás is munka, azért mégsem jár fizetség, köszönet :-)
Nincs ebből gond, könnyen megtanulható, hogy a tyúkokat nem szabad bántani, annak ellenére, hogy azt nem jelzik, a termény betakarítás viszont nem tiltott, kezdetben lehet vele némi aranyat is szerezni (később is, csak akkor már nem sok kedvünk van alantas mezőgazdasági munkával, favágással tölteni az időt - dolgozzon, aki szegény)
-
#25832 A zöldség leszedése és nekik eladásához mindig úgy álltam hozzá, hogy fizetnek a munkáért, hogy leszedted. Persze pár darab zöldség csak, amit kiszedsz, minek fizetne azért, ráadásul ha nem mész oda hozzá akkor simán elviheted, de ez már inkább a fantázia, hozzáképzelés része. :) -
#25831 A csirke szent állat Skyrimben :-)
Ehhez képest, ha valamelyik gazdának letaroljuk a termését, egy rossz szavuk sincs, sőt fizetnek is a zöldségekért (a búzát ne érdemes vissza adni, ha szüksége van a hősnek gyógyitalra a játék elején a búza az egyik alapanyag, a másik valamelyik hegyi virág) -
#25830 Városokban ne öldösd az álatokat, az valaki tualjdonában van. Remélhetőleg nem ölted le a farmert is a csirke mellett... :)
Ha csak a csirke volt az áldozat, akkor az még csak tulajdon rongálás, szóval alacsony a bírság, elteszed a fegyvert és egy őrhöz mész. Ha a lakosok a nyakadnak ugrottak, akkor inkább lépj le a városból pár napra. Azalatt lenyugszanak, de a bűntett megmarad, szóval őrnél továbbra is fizetni kell, vagy visz a dutyiba. És ilyenkor őrhöz ne közelíts fegyverrel a kézben. :)
És ne öldösd a szegény parasztok megélhetését! :) -
spibal #25829 sziasztok!
a jatek elejen tartok. most menekultem ki a varbol amit megtamadott a sarkany. most elertem egy faluba, de nagyon ellenseges mindenki. kinyirtam valakinek a csirkejet, es rogton megtamadot. bementem valakinek a hazaba vagy a fogadoba es ott is rogton nekem estek. nem lehet valahogy beket kotni veluk. nem akarom lemeszarolni az egesz falut. -
#25828 Hogy a képek miért nem jelennek meg, azt nem tudom, de akkor csak a linkek:
1.
2.
3. -
#25827 Sziasztok!
Lenne valami ötlet, hogy mitől ilyen a játék a Sharpshooter enb classic version modtól?
A másik két ismert moddal is ez volt, de azoknál durva grafikai bugok is előfordultak, így azokat hagytam.
Minden esetben visszaállítottam az eredeti fájlokat és úgy kapta a következő modokat.
Nem csak a sötét részeknél, és nem csak szikláknál fordul elő.
Remélem nem küldik szét a topikot a képek.
Szóval van valami ötlet, mitől lehet ez?
VGA driver a legfrissebb, de régivel is ugyanez.
Sima alap Skyrimmel nincs gond. -
sirGalahad75 #25826 Köszi a választ és a linket, megpróbálom! -
Tcsm #25825 Köszi a válaszokat a polgárháborús küldetéssort már végigvittem de azt hittem,hogy magányvára bevétele után még folytatódik.Azért így tényleg elég gyenge, jó lett volna ha belerakják ki lesz végül a nagykirály és,hogy a domínium égkoszorú függetlensége után mit csinál a legyengült birodalommal esetleg megtámadja a független égkoszorút,hogy magába olvassza.
-
koj #25824 A játékhoz milyen modok vannak amiket érdemes letölteni? Főleg új varázslatok lennének jók.