The Elder Scrolls V: Skyrim

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a magyarosításhoz tud valaki adni egy linket? a nexus oldalára ezért ha nem kell nem regisztrálnék! köszönöm!

PTW
Nem tudom eldönteni, hogy az Enderal vagy az Andoran a jobban várós. Mind a kettõ elképesztõ...

Andoran

PiszkosFred
Az a kis ido mar nem oszt, nem szoroz 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Szaruman
A Requiem még mindig a legjobb mod a skyrimhoz.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Kössz szépen(y)

Lusta voltam😉))

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Calver
fel <#idiota>

amúgy banner-ban modok (bár úgy nézem még a... "színesebb" verzió van fent), illetve a gems gomb a barátod. amit ajánlani tudnék modok közül, az a SkyRe, teljesen megváltoztatja (abszolút de pozitív irányba) Skyrim élményét. illetve még Apocalypse Spell Package, nagyon jó cuccokat ad, de a kettõ csak részben kompatibilis... elvileg kompatibilitás patch készül, márciusban volt az h jövõ hónapra kész <#bohoc>

"The trees move. Do you not see it?"

Felsorolná valaki, hogy az elmúlt másfél évben miféle kiegészítõk és grafikai módosítók jöttek ki a játékhoz? Tavaly március, április környékén játszottam utoljára a Skyrimmel csont szûzen...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

én már sajnos nagyon régóta követem, lassan kijöhetne
Könyörgöm olvass már utána: Javítják a hibákat...
lecsapod úgy dühbõl, és Rest In Peace (RIP) 😊

Molnibalage
Ez volt már?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Sziasztok, tudja valaki, hogy mi van ezzel a magyarítással? Már hónapok óta 100%-on áll, és még mindig nicns közzétéve. Azt hallottam, hogy bekavar bizonyos patcheknél, de ennyire rossz lett, hogy hónapok óta nem tudják megjavítani? <#pardon1>

sziasztok azt tudja valaki hogy ha a játékban egy karakter megharagszik rám a és már nem akkar beszélni velem akkor ki lehet valahogy békíteni
genndy
Felesleges, az nem sokat segít.
Legfrissebb patch legyen fent, Steamnél ez automatikus. Alapjátékhoz akkor nincs nagyon tippem, nálam az nagyon stabil volt.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

papi08
Kevesebb textúra pakkot?! Tegnap kezdtem játszani, nem volt idõm még ilyen pakkokat felpakolni 😄

Vagy akkor vegyem lejjebb a grafot? :/

13 éve itt. Szép idő.

genndy
Nem, az a rögtön indításnál jelentkezõ kidobást javítja (javította, mert lehet hogy patchel már orvosolták).
Rossz memóriakezelés miatt van. Több vram/ram sem segít, mert bármennyi is van a gépben, a játék rosszul használja, megtelik és akkor kivág. Vannak elvileg trükkök rá, de nekem még egyik se jött be. Vagy hozzászoksz, vagy használj kevesebb textúrapakkot (fõleg a táj az ami zabálja a nagy nyílt tereken).

papi08
Még egy gyors kérdés:

Ugye van az a hibamegoldás kidobálás ellen hogy: "Állítsd a hangot 24-bitre, és 48k HZ-re". Na, én átállítottam, de sajnos még így is kidobál egy hosszabb játékmenet után.

Mi lehet a baja? :/

13 éve itt. Szép idő.

genndy
Nagyon kell figyelni hogy TUTIRA az emberkére kattints. Szerintem nem az õ ID-jét kaptad, hanem a mögötte lévõ földet, fát, stb., azzal meg nem tud mit kezdeni, tehát a saját arcodat mentette.

xblades
Nem szeret ez a program engem 😞

Gyanúsan furcsa volt hogy minden lementet arc egyforma, pedig konzol modban mindig rákattintottam az adott karakterre és megjelent az eltérõ ID-je is, mégis mindegyik esetben a saját karakter arcát menti el. <#kuss>
Érdekes mintha a Falloutnál nevet is írt volna a kijelölésnél az ID mellé.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

papi08
Win8-am van(😛), de tökéletesen mûködik ez a megoldás! Köszönöm, örök hála! 😊

13 éve itt. Szép idő.

genndy
Tipikus Win7 jogosultsági probléma. Nem fér hozzá az ini-hez.
Kapcsold ki az UAC-ot, vagy indítsd Rendszergazdaként a játékot.

papi08
Sziasztok!

Nem tudjátok, hogy mitõl lehet az, hogy a játék nem jegyzi meg a mentett billentyû változtatásokat? Megváltoztatom, majd mentem, a játékot is elmentem.. De semmi, minden belépés után meg kell változtatnom újra..

Valaki? :/

Köszönöm!

13 éve itt. Szép idő.

Husimoto
Fraed, Genndy tényleg köszi e szerint fogok eljárni. <#worship><#worship><#worship>

PiszkosFred
Nem fajt, ha fajna, nem csinalnam 😊 Viszont tenyleg ezert szedte ossze par ember nem keves meloval a fenti listat, hogy azt atolvassa megtalalja az ember azt a modot, ami esetleg erdekli. Nem limlom vackok vannak a listaban, hanem azok, amelyeket a legtobb ember hasznal. De, ehhez tudnod kell elobb azt, hogy mit akarsz egyaltalan javitani.

genndy
Frednek igaza van, hallgass rá.
Nagyon hasonlót tudtam csak én is válaszolni korábban a #24419-ben.

Husimoto
Köszönöm szépen. Remélem nem fájt a jóindulatú tanácsadás. 😄

PiszkosFred
Joindulatot szeretnel? Akkor parancsolj kerlek: butasag a jatek ismerete nelkul egybol modokkal kezdeni. Jatssz, nezd meg, hogy mi nem tetszik benne, es arra keress megoldast/modot. Ne azert rakj fel modot, mert mas felrakja, ennek semmi ertelme. Elobb ismerd meg egyaltalan azt, amivel jatszani akarsz. Ez igy jo?

A hivatalos textura modokat a steamrol szedd le, vagy ha nem onnan, akkor a nexusrol a 2k textura modokat. Minden massal varj 2-3 napot, es majd utana meglatod.

Husimoto
Köszi, tudok olvasni végig is olvastam csak egy kis segitséget jóindulatot szerettem volna kérni, hogy azok közül melyiket érdemes felrakni? Ti melyiket hasznájátok.

PiszkosFred
Topik fejlec, bal oldal "modok" menupont.

Husimoto
Sziasztok megvettem a játékot. Nézegetem a módokat, tudnátok tanácsot adni hogy melyiket érdemes felrakni? Itt a többségnek melyik van fent, Köszönöm elõre is...

xblades
Az én lebegõ sziklám ilyen állapotban van még.
Ami inkább egy váz, leginkább látvány elem. Fent egy települést elkészíteni már idõigényesebb.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

templomban egy oltárnál imátkozni kell, az leszedi a legtöbb rontást, betegséget.

Sziasztok
Az aktiv hatásoknál,olyat látok hogy szikla izület .
Ezt vagy amik itt megjelennek hogy lehet eltüntetni ?
PiszkosFred
A showracemenu-vel siman be fogja, bar a sminket es egyeb csuszkakat ujra be kell allitani ilyenkor, de ez legyen a legkisebb gond.

xblades
Oké sikerült így, csak még a játékban kell kipróbálni betölti-e.

Kösz

PiszkosFred
* Object ablak

PiszkosFred
Igen, TES CS a CK 😊 (regi beidegzodes)

Szoval CK indit.
Nyisd meg a Skyrim.esm-t (open es X-eld be a Skyrim.esm), majd OK (ha jon kerdes, Yes, yes, yes...stb)
Ezutan Oject ablak, azon belul Actors - Actor - Preset - NordRace - Female (ha mondjuk eszaki csajrol van szo)
Dupla klikk rajta, felugrik egy uj ablak, ott keresd meg a Character Gen Parts fulet, es ott van az Import, amivel le tudod cserelni a korabban elmentett arcra a presetet.
Save plugin, es kesz is.

xblades
A Tes Cs a Creation Kit akar lenni?

A "megkeresed az adott faj presetjeit..." résznél ezt a menüben hol találom?
Mert ilyen sort ott nem találtam.

Köszi

PiszkosFred
Ha companion arcot akarsz magadnak, akkor toltsd le a modot, es amikor a 2. pontban mented az arcot, akkor az annyiban valtozik, hogy nezz az adott tarsadra, es konzol lehozasa kozben kattints az illetore, ekkor o lesz a "target" (az ID-je is megjelenik a kepernyo tetejen), es azt mentsd el.

Ha nincs targetelve senki, akkor defaultkent a karaktered arcat menti el. Barki arca lelophato igy, csak konzol modban kattints az illetore, es mentes.

A tobbi lepes ugyanaz innentol.

PiszkosFred
Mod es utilik nelkul is meg lehet oldani:

- Letoltod a nexusrol ami tetszik (modokra figyelj oda, mit ker hozza, mert sok esetben mod nelkul mas az eredmeny)
- Elmented az arcot konzollal (spf "arcneve") "" nelkul
- kilepsz
- elinditod a TES CS-t
- megkeresed az adott faj presetjeit. Mondjuk Eszaki csajrol van szo, akkor a Nord preseteket, kivalsztod az utolsot es importalod a korabban mentett arcot.
- Elmented egy apro kis pluginnak (esp)
- Elinditod a Skyrimet, aktivalod a modot elotte ofc a datafilesban, belepsz, betoltod a regi karaktered menteset
- konzolt lehozod, showracemenu parancsod beirod
- kivalasztod a nord fajt es ott eltekersz az utolso presetig, vagy addig, amelyet a TES CS-ben atirtal/ahova importaltal
- kesz

Amire figyelni kell, hogy a TES CS-ben erdemes a skint/borszint is exportalni, mert voltak mar vicces jelenetek abbol, hogy az egyebkent csinos feher pofibol a vegen csinos neger vagy kinai borszinnel rendelkezo pofi lett 😊

"Roviden ennyi" 😊

xblades
Igen gondoltam.

De engem így érdekelne:

Saját karakter arcát >>> egy feltöltött kísérõ arcára cserélni
(Nem akarom a meglévõ társam arcát kicserélni)

Mint írtam:

"Mert ugye a saját normális karakterét (mentését) senki sem teszi fel."

De kösz

Nem cseréli ki a fõkaraktert, csak az arcát. Mindenesetre azért készíts biztonsági másolatot a mentésedrõl. Társakat tudtommal nem lehet. Jah és csak olyan karakter kinézetére ajánlatos kicserélni, amilyen fajjal jelenleg vagy.
xblades
Kösz

Ezt használtad már ? Mert olyan mintha csak mentésekbõl másolná át fõkaraktert.
Tehát pl a nexuson lévõ letölthetõ társakat nem lehet?

Mert ugye a saját normális karakterét (mentését) senki sem teszi fel.

wantonly
Értem, köszi a tanácsot! Én is a felveszek/megmozgatok valamit dologgal szoktam kikerülni. A Vsync be volt kapcsolva, most kilõttem, remélem segít.
genndy
Igen, jelentkezik.
Asszem Havok hiba, valahogy az fps-hez van köze. Próbáld ki ki/bekapcsolt Vsynccel, hátha megoldja. Tuti módszert nem tudok, de lehet hogy van. Én ilyenkor meglökök vagy megfogok valamit vagy nekimegyek az asztalnak, akkor megjelenik a többi is.

wantonly
Mivel nem mûködik a keresõ, ezért érdeklõdöm, hogy az "eltûnõ tárgyak" bug másnál is jelentkezik-e vagy csak nálam, esetleg van-e erre valami javítás? Arra gondolok, hogy egyes tárgyak idõnként eltûnnek, majd megjelennek, ha ráviszem az egeret kiírja mi van ott, de nem mindig látszik. Elég gyakran jelentkezik a probléma. Úgy emlékszem régen is gond volt ez már, azóta azt hittem javításra került, esetleg a hiba az én készülékemben van-e? 1-2 mod, official és unofficial foltok vannak feltelepítve, SKSE és a Nexus-ra kikerült magyarítás.
xblades
Hello

Tudtok olyan lehetõségrõl ahol a pl. Nexusra feltöltött arc, fej formát fel lehet applikálni a saját karakteredre?

Köszi

PiszkosFred
Másik projekt nem hülyeség. Ha támpontok kellenek, akkor érdemes elolvasni a könyvet, és szerintem ha komoly a szándék, akkor találnál a közösségen belül scripteket író embereket. Nem tudom, van e futó projekt az IC kapcsán, de én örülnék neki, ha készülne egy Skyrim mod belõle. Tudom, tisztában vagyok vele, hogy nem 2 perc az egész 😄 De hátha...

Infernal City

xblades
Hello

Nem, mert annyi van mint égen a csillag.
De viccet félretéve, rengeteg közül választhatsz, és oda a kezdeti érdeklõdés után már csak úgyis a dolgaid le illetve felvétele miatt mész.

Volt egy másik projektem, "felhõváros" hasonló lebegõ szigetekkel mint az Avatarban volt, de az is csak egy üres város lenne. Igazán küldetéssekkel és aktív Npc-el lenne teljes de azt meg nem tudok készíteni.
Így marad látványelem az én verziómban.