30713
TES
  • Fantusz
    Ajánlott, de nem kötelező.
    Sőt, mi több, az unofficional patchek is okozhatnak bugot, ha a magyarítás után teszi fel a játékos, a végeredmény egy angol-magyar "vegyesvágott" lehet
  • hellboy4591
    Azért ez így nem teljesen igaz. Pl. ott vannak az Unofficial patchek, amiket tekinthetünk modoknak és elég erősen ajánlott a használatuk. Engem sok bugtól megkíméltek...
  • genndy
    Nem, mert nincs ilyen. Semmi sem kötelező.
    Egyébként bannerben a Modok fül, meg Nexuson a Top100-ból szemezgess.
  • TottiHUN
    üdv, valaki tudna nekem olyan modokat mondani amelyek szinte kötelezőek a játékhoz? :D
    Köszi előre is.
  • joceruza
    Mégegyszer köszi mindenkinek! Egy próbát megér.
  • genndy
    Biztosan, hiszen a mod is CK-val készült. A hogyanját ne kérdezd, sose használtam. Nem olyan egyszerű azért.
  • PiszkosFred
    Konkretan azzal hoztak letre, igy torolhetsz is belole barmit. De azert csak ovatosan, bonyolultabb annal, mint ahogy az elsore tunhet :)
  • joceruza
    Bocsi! Akkor ezzel a prorammal akár azt is meg lehet oldani hogy az"Immersive Armors v7"-ből el lehet távolítani mondjuk a fele ruházatot?
  • joceruza
    Köszönöm a gyors választ!
  • genndy
    Creation Kit kell hozzá, ingyenesen letölthető, abban lehet az .esp-ket módosítani.
  • joceruza
    Helló mindenkinek!
    Tudnátok segíteni abban hogy hogyan lehetne egy modot magyarítani? Ez a mod a "Realistic Needs and Diseases" lenne. Előre is köszönöm!
  • Horzsoló
    Az is lehet. Meg az is, hogy a felhasználó szép női lábfej fétises.
  • Fantusz
    A képek azt sugallják, hogy a modder nem rossz szabómester, divatos ruhákat tud varrni, de a csizmadia és cipész mesterségben nem jeleskedik
  • Horzsoló
    Meg van.
    player.addspell 4efc1
    majd,
    player.removespell 4efc1

és a láb nem füstölög tovább. :D
  • Horzsoló
    Kikacsolgattam a modokat egyenként melyek okozhatják, de egyik sem iktatta ki.
  • Horzsoló
    Azt sikerült kiderítenem, hogy ez a Dwaren spider steming feet effektje, de, hogy hogyan került a karakteremre azt nem tudom.
    Frosbite-ot már a kezdetek óta használok és csak most jött elő ez a füst cucc.
    A ruha a West Wind Combat Series craftolható változata.
    http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/48573/?

Szerintem az egyik legjobban eltalált ruha mod.
  • Calver
    mintha SkyUI-nál lenne ilyen lehetőség, nem? h kiírja a raktad lévő effekteket?

#25895: füstöléstől függetlenül, milyen páncél ez? mert kifejezetten kellemesen néz ki
  • IXEMGabeo
    úgy nézem ez a Frostbite féle varázslat lehetett
  • IXEMGabeo
    olyan mintha a sárkány lélek nem ugrott a te testedbe:D
  • PiszkosFred
    Ha semmi olyan extra hatás nincs a karakteren, se nem valami mod okozza, akkor tippre "beakadt" valamelyik korábban használt spell effektje, legalábbis annak néz ki. Lehet orvosolni, vagy konzollal, vagy a spell újra használatával, csak tudni kellene, hogy melyik volt az.
  • Horzsoló
    Sziasztok! az a helyzet, hogy elkezdett füstölögni a lábam. :D Így 110 óra játék után. Azt hittem, hogy a vérfarkassá válás miatt van, hogy bűzölgök és kb. valóban onnét származtatható az idő mikor elkezdtem füstölögni, de hiába gyógyítottam ki magam belőle, még mindig gőzölög a lábam.
    Vissza töltöttem egy régebbi mentést és ott még nincs ez a probléma, viszont a legutóbbi mentés 70 óránál tart, szóval elég sok minden oda veszne ha onnét folytatnám. Néztem neten megoldásokat rá de egyik sem vált be.

Itt egy kép róla:

http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2014_1_27_in5fl77dyf.bmp

Voltam már szentélynél, ittam betegség kigyógyító potit, stb.
    Van ötletetek?
  • ApPa123
    Én nem raktam be semmi modot ( nem tom legendary editben mi van )
  • genndy
    Tudom, de ha "crashelget", akkor azt én úgy értelmezem hogy egy darabig eljut a játékban, nem rögtön az elején lép ki.
  • MaRee
    Van egy régi bug ami miatt crashel a játék már a játék elején a hangkártya driver miatt, az első kérdés is ez a gyik-ben.
  • genndy
    Nem a hangtól függ. Minél több modot használsz, annál gyakoribb a crash. Főleg a textúramodok tesznek be a játéknak a vram elfogyása miatt.
  • ApPa123
    Frissítettem a hangkártya driverem legújabbra, hang 48000 stúdión van és mégis crashelget a játék.... valakinek nincs ötlete ( Legendary edition )
  • Fantusz
    Fegyvereket, páncélokat, és a játék legjobb lovát bérgyilkosként kaphatod meg, plusz 30ezer arany körüli összeget...
    Astridnál van egy tőr, a testvériség kiirtásával kb annyi a jutalmad, plusz 3ezer arany.
    Játék-taktikailag problémás az, amit szeretnél, a polgárháborús küldetéssorban sem lehet tetszés szerint átállni egyik oldalról a másikra.
    Nem állítom, hogy ez így rendjén van, alkalmasint kényszerből kell tovább lépni bizonyos utakon, ha haladni szeretne a hős (vérfarkassá válás, polgárháborús választás, Testvériség tagként, vagy az ellen, Paarthurnax)
  • midian

A kérdésedre válaszolva.
    Azért mert mondjuk kaphatok esetleg valami jó fegyvert ,páncélt, aranyat.
    Lehet hogy nem voltam eléggé figyelmes és nem láttam hogy ezzel a testvériség tagja leszek.
    Amúgy meg abszolút nem szoktam kritizálni játékokat ,de ezt akkor is hiányosságnak látom,hogy nem dönthetek később másképp.
  • fatmax
    Akkor hiába akarom fenntartani a jófiús álcát, valami nyoma csak marad :)
  • genndy
    Azt pont nem
    Mindegy, kifizeted a vérdíjat és kész, vehetsz majd házat.
  • fatmax
    Sziasztok !
    Ha már a Testvériség ...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Amikor a császárt próbáljuk megmérgezni , meglehet valahogy úgy csinűlni a küldesést , hogy ne kerüljön vérdíj a fejemre ? A későbbiekben itt akartam házat venni .
  • Fantusz
    Csapongó, következetlen döntésekre nehéz játékot írni, bár nem lehetetlenség.
    A kunyhóban van választási lehetőséged, ha ott Astrid kérését teljesíted, bizonyítod neki, hogy te is bérgyilkos jellem vagy, s a szentélybe már testvérként léphetsz be...

A Skyrim játékmenetének egyik sajátossága, hogy gyermekeket nem
    lehet megölni, sőt bántani sem.
    Ha Testvérként lépsz először a Szentélybe, Babete élménybeszámolóját hallgathatod, nem kikerülhető jelenet, ha a bérgyilkosokat kiírtani érkezel, nincs ott a gyerek.
    Egy elkezdett küldetéssort jogodban áll nem csinálni, túlbonyolítást azonban nem kellene elvárni (előbb bizonyítod Astridnak a rátermettségedet, majd megölöd az egész csapatot - miért is? mi a célod ezzel?)
  • midian
    Elég baj ez hogy utána már nem változtatható a döntés
    Meg az is kemény hogy ha meg is lehetne ölni őket akkor sem engedi a játék hogy segítőt levigyek magammal mert hát azért elég nagy falat nekem ez a pár harcoska.
  • csoki89
    Az utolsó mondatomat visszavonom. Upsz... bocsika :D Remélem jó játékoshoz híven mentettél az akció előtt :D
  • genndy
    Ha csatlakoztál hozzájuk akkor már nem lehet kiirtani őket. Ahhoz
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Astridot kell megölni a kunyhóban, csak akkor indul ez a lehetőség.
  • midian
    Megpróbáltam megölni a búvóhelyen őket de már az elsőt sem tudtam.
    Az élete lemegy ,de utána újra full életerővel újratámad.
  • Malakai
    Oda kell menni és felszállni rá. :)

Ha elvesztetted a lovat, akkor fast travelt használj, ott meg kell jelennie (ha van ott istálló, akkor ott lesz).
    Ha ott sem találod a lovat, akkor jó eséllyel elpusztult mikor otthagytad.
  • genndy
    Gyorsutazásnál pl. megy veled.
    Vagy mod: Convenient Horses. Ebben asszem lehet fütyülni amire odajön.
  • HyperMonkey
    Ha veszek lovat, felszállok rá és megyek valahová, majd leszállok, ezzel nincs is bajság. De a ló marad ott a helyén. Hogy lehet később újra előhívni ha egy darabig nem használom?
  • Although
    Van már megjelenési dátum, 2015. Eddig 10e órájuk van benne. Ha abból indulok ki anno az Oblivionnál is jobbat csináltak. akkor itt sokkal nagyobb különbség várható a javukra egy már gyengébb történethez képest. nagyon város.