The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
https://www.twitch.tv/sp1gu
Se vér se végtagok leszakadása semmi. A szûz Skyrimben ilyen cenzúra nem volt, ez alapjáraton benne van az LE-be? ha igen, hogy lehet kikapcsolni?
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Egy kis segítéséget kérnék. Feltettem JaySus sword + immersive weapons és így van sok fegyverbõl 3 a kovácsmûhlelyben. Abból 2 különbözõ értékkel. És bár a wyre bashban össze mergeltem a levled listjüket de...
falskaart meg én is néztem, majd ha eluntam magam akkor az is sorra kerül.
kérdés:
Valami ötlet, hogy miért nem megy? SkyUI 4 van. minden dlc, unofficial patch, meg még 1-2 mod, leginkább immersive armor/weaponok
dynavision
Nálam:
- Alternate Start, hogy ne keljen ugyanazt a Helgenes kezdést újraélni tizedszer.
- Skyre: a kihívásért, nem akarok pikkpakk verhetetlen varázslófejvadászkovácsenchanterré válni, itt ki kell találni merre mész
- Interesting NPC's a szerepjátékért, és az újdonságokért
- Falskaar, új sziget, állítólag jó
-Frostfall: hogy ne akarjak egész nap a jeges vízben lubickolni, ez mégiscsak egy hideg világ. Pedig alapból akár egy szál gatyában is mászkálhatsz éjszaka a hóviharban, ami szintén nem tetszik. Itt számít a környezet, de csak a Lite beállításal használom, mert a túlzott realitás már olykor idegesítõ.
(Ezek a sarokkövek. Ezen kívül van egy rakat mod, amitõl szebb, változatosabb lesz a világ, a fények , a vértek . . .)
Meg persze az Unofficial patchek.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Mind a két mod/program használ egy saját xinput1_3.dll-t, hialgoo képes lenne proxyzni, csak valamiért mégis hibát ír
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
hialgoboostot használok, mert azzal nincs FPS csökkenés nélküli lagom ultra shadowon, a gondom az lenne, hogy nem tudok vele x360ce-t használni, beállítom hialgooban truera, x360ce-s filet átneveztem xinput1_3_x360ce.dll-re, hialgooban is átírtam, mégis azt írja, hogy failed to load xinput1_3_x360ce.dll error code c1.
Ötlet?
Biztos valamelyik mod lesz a ludas az 50-bõl, szóval már jön is le újra a drága egy "tiszta" installra <#gonosz3>#gonosz3>
vagy 4-5 napnyi pörgetés és ténykedés után végre visszatért a palotába
Kössz a segítséget.
amúgy pörgettem idõt is de se a házamnál se a palotában nem találtam
a házat meg nem vetem meg whiterun-ban hanem a kiegészítõ segítségével építettem sajátot viszont valahogy nem akarta elfogadni.
http://www.akciofigura.hu
szükségem lenne egy kis segítségre
sajna az elmúlt 1 órában mindent elbaltáztam és save nélkül nem tudok visszamenni elé
az lenne a kérdésem hogy van e valami olyan mód hogy a térképen megnézhessem hogy hol tanyázik a segédem vagy magamhoz hívjam ? mer annak ellenére hogy megmondtam hogy maradjon ott valamiért mégis eltûnt ( valszinü talált magának ellenfelet és sikeresen elment vagy nem tudom mer egyszerûen bejártam mindent a környéken de sehol se találtam, se whiterun palotájában nem találtam)
a másik meg hogy a lovam a barlang szájában van és ahogy felszállnék rá bedob a barlangba és ott is a textúta alá, erre viszont tudtommal van mód hogy shouts al magamhoz summonoljam de nem találom a módot és ez lenne a másik kérdés hogy mi is a neve.
elõre is THX
No comment.
Ami feltûnõ a video alapján az a kreativitás jelenléte a készítõk részérõl. És ez csak a class rendszer a korábbi video, ami a questrõl készült, mutatta hogy pl. esemény kapcsolódik a quest induláshoz.
Szóval valahogy így kellene csinálni szerintem.
Enderal moddb
Wiki: Purity, Bugs.
Röviden: Farkasnak kell elõbb segíteni, különben Vilkas bebugzik.
Találkozott már valaki olyasmivel, hogy Vilkas a bajtársaktól arra kér segítsek neki megtisztulni, de amint kilépünk az épületbõl vissza is megy rögtön és nem is akar csatlakozni hozzám mert azt mondja valaki már van velem. Pedig nincs!
A q-t pedig átrakja a készekhez, de a térképen jelöli 😊
http://www.akciofigura.hu
Mod-okat tedd sorrendbe, az ott leírtak alapján!
elmentem Delphine-nel sárkányt ölni. Sahloknir meg is halt rendben, ellenben a lelkét nem nyeltem el, és nem tudok beszédbe elegyedni Delphinnel utána, ami tovább vinné a sztorit, csak azt mondogatja, hogy hûha, ezt lesd meg, vagy valami ilyesmit.
egyébként már vagy 2-3 sárkány óta nem nyeli el a karakterem a lelket. Ez ismert bug, vagy csak én jártam pórul így?
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Várj szépen 1,5-2 hónapot (saját becslésem!), mikor majd kijön a végleges. letöltöd, játszol, örülsz.
Segítsetek, hogy tudnám magyarosítani a játékot? tudom még a végleges nem jött ki a Morrohuntól, de valami véglegesítetlen verzió is jó lenne!
Kérlek segítsetek, így nem valami élvezhetõ a játék!
Várd meg a TESO-t.
azt szeretném megkérdezni, hogy van e lehetõség co-opreative modra valahogy (multira)
vagy ezt csak az online MMO változattal lehet megtenni ?
Az Optimizer Textures (Ordenador)-t, elég ha egyszer lefuttatod. Kitömöríted valahova, elindítod, megadod a Skyrim mappa elérési útvonalát, az elsõ 5 pipát hagyhatod ahogy van, ha gondolod a Resize Pattens-t és a Resize Down-t is bepipálhatod, rondább nem lesz, a BSA fülön a Compressed BSA-t is kipipálhatod (kicsit idõigényesebb lesz a textúratömörítés, de megéri). Aztán Start, megvárod míg kiírja, h végzett. Ennyi. Törölheted is. Vagy megtartod, felpakolsz mindenféle graf-ot, mod-okat, stb. És lefuttatod újra. Töredezettségemntesítést is lenyomhatsz a gépeden, az se árt. Összes patch-et + az Unoff patch-eket se árt felrakni a game-re.
Egyéb *.ini trükkök, tweak, stb:
elder-scrolls-v-skyrim-beallitas-trukkok-es-javitasok
skyrimguides/tweak_guide
skyrim-tweak-guide-graphics-and-performance
A gépem nem túl erõs (i5, 4 giga ram, nvidia geforce 310m (fõleg ez a gyenge pont)), így örömmel láttam, hogy a modok között volt 2 teljesítmény-javító mod is. Eddig 1024*768-cal, minimum grafikával (egyedül a látótávolságot kicsit feljebb véve) futott el nagyjából zökkenõmentesen, de még így is idõnként akad. Szóval a 2 mod közül: "HIALGOBOOST GPU UPGRADE" és "Optimizer Textures" melyik lenne a jobb, vagy érdemes mindkettõt felrakni, futnak párhuzamosan? Eddig csak a skyui-t használtam, de jó lenne több moot is kipróbálni, csak félek az fps további csökkenésétõl.