TES
  • csoki89
    Szerintem én fantasztikusan kihasználom a Skyrimnek azt a hibáját, hogy a megfelelő perkekkel bármit el lehet bárhol adni ugyebár. Amikor elérem azt a szintet - kb 25-30-as között már egálban szoktam lenni - hogy egyenlő vagy akár több pénzt tudok termelni magamnak (potik, saját enchantolt cuccok - akár az említett banishelt daggerek - kalandozás közben összeszedett fölös loot) mint ami a kereskedőknél van, akkor mindig átforgatom a lóvét: megveszem mindenféle kereskedőnél azt ami számomra értékes - ércek, lélekkövek, még ismeretlen bűvölés, vagy bármi ami mondjuk éppen kell - aztán visszaszedem a pénzét azzal hogy eladom a fölös cuccot. Erre írtam hogy lvl 25-30 között már nullára ki tudom zsigerelni az árusokat, ha nem is mindet.

Nem tudom van e olyan mod, ami mondjuk megakadályozza cuccok eladását - akár van perked akár nincs - például, most is felmentem Winterholdba, a destruction-öm éppen megugrotta azt a szintet hogy csomó új varázslat volt Faraldánál. Persze hogy megvettem az összeset, meg még egy 5000 coinos scrollt is. Lett a drágámnak hirtelen 16 ezer píze. 70-es szinten gondolhatod milyen cuccokat lootolok, fogom, nehézségi sorrendbe teszem, és a fegyvereket páncélokat adom el először - mert igen, meg tudja venni, speechnél ez a perk fontos ha nem akarsz a pénzzel szarakodni :) Ha maradt még lóvéja, akkor jönnek a potik. Személy szerint réges rég nem szedem össze az italokat, csak az ultimateket. Csak saját kezűleg készítettet használok. Max kérésre írom le miből van, hogy ne spoilerezzek, de a legdrágább italom 14 ezret ér! Ebből nem hordok sokat magamnál mert úgyse tudom eladni, csak ilyen esetekben amit most említettem.
    Elkalandoztam... a lényeg az lett volna itt, a kérdés ugye, hogy most egy darab szaros italt eladok tulajdonképpen 14 ezerért, vagyis majdnem annyiért. A perk megrakása után akárkinek.... ennek az elejétől fogva nem látom értelmét, persze kihasználom ha már így van, de amúgy hülyeségnek tartom. Kicsit paradoxon de na :)

Egyébként a banish-enchantra visszatérve, ha nem konkrétan hajazol rá és keresed, akkor nem igen találsz olyan cuccot egy jó darabig. Csak mert az dobja meg igen durván a vastőröket értékben, meg akármit.
    Én nem használok banish daedrás fegyvert, de van a falamon egy Bipolar Blade, 2 enchantal, 270 körül sebez, az 127 ezret ér :O