30713
TES
-
Austin Bailey #26155 A blades mitől egy ekkora faszfej? Most azt akarják, hogy nyírjam ki a rendes sárkányt. -
ati21 #26154 Sziasztok!
Nem rég próbáltam meg arra a helyre elmenni ahol a küldetést kaptam ahol a hatalomszó van de még mielőtt a küldetést megkapnám a régebbi mentésekből válogattam de akkor sem adja be nem lehet megtanulni hatalomszót. -
ati21 #26153 Sziasztok!
,,Ez is egy hiba lehetőség, ezzel én is találkoztam.
Megtanulja a szófalon lévő kiáltást a hős, de a küldetés valami oknál fogva beragad, s mivel az továbbra is aktív, nem mutat másik szófalat Arngeir"Az az igazság én meg sem tanultam a hatalom szót ,és hiába megyek a falhoz többször is nem csinál semmit azt is kipróbáltam a teremben nem ölök meg senkit hanem egyből oda futok a falhoz de ugyan úgy semmi.Lehet nem értem el a szintet?Már mint lehet úgy van a hatalom szó megtanulása hogy nem lehet egyszerre megtanulni mindet? Ugyan úgy mint a pusztító képességet szintről szintre lehet vele haladni. -
#26152 thx megvan -
csoki89 #26151 Na f@szom megint nem jól írtam.
Úgy értettem hogy a semmiből - bármilyen interakció nélkül - hoz nekem levelet h nédda' ott találsz egy szótat ha arra jársz esetleg...
De vágom amit írtál, az rendben van, félreértettem először :) -
csoki89 #26150 Konkrétan én arra gondoltam, hogy futár hoz nekem szófallelő-helyről térképet vagy ilyesmi.
De amit a második mondatodban írtál arra volt már nem egyszer példa, pedig nem szokásom üvöltözni emberek közelében. Mókából próbáltam már ki, adtak is a pofámnak, de az egyszer volt. -
#26149 Szokásod a városokban üvöltözni?
A levél tartalma kb annyi, hogy a frászt hoztad a városlakókra a hangoddal, de nagyon helyes, van itt egy érdekes hely, talán ott is tanulhatsz valami szép üvöltést...
Városokban rikoltozva előfordul, hogy egy városi őr megkér, hogy fejezd be a városlakók ijesztgetését...
Ne ellenkezz vele, mert kaphatsz egy kevés vérdíjat a fejedre, mondd, hogy többet nem fordul elő.
A futár természetesen nem az égből esik le, s nem is törvényszerűen jön, de nem is volt ritka a megjelenése, ha a Sárkányszülött közönség előtt hallatta a hangját. -
csoki89 #26148 Nekem még sosem jött futár olyan levéllel amiben simán csak egy szófal lelőhelyét találom : Minden szarsággal: öröklés, jarlok hívatnak, ki fognak nyírni húzzam meg magam stb, de szófalas soha -
#26147 Kőfejtő, "vályogvető" sok helyen van, első nekifutásból én is betáraztam követ, téglát, hogy az milyen jó lesz majd az épülő házhoz...
Fölösleges, mert minden manor mellett ott van a kőfejtő és a "tégla bánya" is.
Fát a fűrészmalmoknál lehet megvásárolni, ezen kívűl még elég sok apró-cseprő "valami" kell, mire teljesen kész lesz a manor. -
#26146 Ez is egy hiba lehetőség, ezzel én is találkoztam.
Megtanulja a szófalon lévő kiáltást a hős, de a küldetés valami oknál fogva beragad, s mivel az továbbra is aktív, nem mutat másik szófalat Arngeir
Megoldást nem tudok rá, nem foglalkoztam a problémával, egy másik úton "beszerezhető" szófal tippet tudok csak: városokban óbégatva - természetesen figyelve arra, hogy ne sérüljön meg ártatlan városlakó - időnként futár hoz "levelet egy baráttól", amiben szintén szófalak helye van jelölve. -
#26145 Menj közel a falhoz, sokszor csak ennyi a gond. -
#26144 Csákánnyal bányászhatod.
"Darkwater Crossing - Behind the boxes on the rock face near the smelter.
Dragon Bridge - Left of the Dragon Bridge Lumber Camp (office).
Dawnstar - At the smelter, near the Iron-Breaker Mine.
Embershard Mine - Left of the entrance.
Falkreath - Behind the Falkreath Barracks, next to a wall of vertical logs.
Half-Moon Mill - East, behind the uncut lumber pile.
Hall of the Vigilant - In the Pale, at the bottom on the path leading to the house on the right.
Ivarstead - Behind Narfi's rundown shack.
Kynesgrove - Behind the inn on the left.
Morthal - Behind the porch of the Guardhouse next to a Swamp Fungal Pod.
Hlaalu Farm - just outside the fenced in wheat field near the grindstone.
Winterhold - behind the Jarl's longhouse on the base of the mountain.
Hall of the Vigilant - slightly northwest of Fort Dunstad or southwest of Dawnstar.
Pinewatch - Directly west of Helgen, southwest of the Shrine of Talos.
Bilegulch Mine - Left of the entrance.
Shor's Stone - To the right of the path between Sylgja's House and the mine entrance.
Katla's Farm - Behind the goat pen and to the right of Solitude Stables House.
Battle-Born Farm, Whiterun - In the rock face behind the farm .
Black-Briar Lodge - Behind the lodge directly across from the guard tower entrance." (elderscrolls.wikia) -
adler741 #26143 Nekem meg Hollobanya Petrát öljem meg ,azt rég elpatkolt már szegény -
ati21 #26142 Sziasztok!
Szeretném kérni a segítségeteket mert elakadtam a játékban MAGAS-HROTHGAR-ban a szerzetesekhez el szoktam menni hogy mindig adjanak ez küldetést amiben megmutatják egy újabb hatalom szó helyét amit majd meg tudok tanulni elég gyorsan haladtam vele és kaptam egy új hatalomszó lelő helyet ami megtanulhatnák,de hiába megyek oda nem ad be semmit nem kezd elsötétülni a kép és nem tanulom meg a hatalomszót de a jel ott van a fal előtt ez a hely ahol van.EZÜSTVÁJAT BÚVÓHELY ha valaki tud nekem segíteni ebben hogy mi lehet a gond? Az megköszönném és minden ellenséget likvidáltam a búvóhelyen úgy ahogy az összes többinél és eddig nem volt gond jelenleg 39 szinten vagyok. -
#26141 Ott van az épülő ház közelében a "bánya" -
#26140 honnan lehet szerezni Quarried stone-t
kellene a hause építéshez -
#26139 Nem jó kifejezés azt elporladás, mert a csontváza megmarad a sárkánynak, kivéve, ha destruction mágus villámmal csapta agyon, s a "porlasztás" perkje is megvan...
A halott sárkányról "leég" a bőr és a hús, s ezzel a fényjelenséggel együtt nyeli el a sárkányszülött a lelkét, csak egy csupasz csontváz marad a sárkányból, a képernyő bal felső sarkában pedig megjelenik az "elnyeltél egy sárkány lelket" felirat.
Előfordul, hogy nincs fényjelenség, nincs lélek elnyelés sem, olyan esetekben, ha respawnolt (szófal közelében megöltél egy sárkányt, később találsz ott másikat) ez nem bug.
Ilyen esetben a sárkányon rajta marad a bőr, lehet lootolni (sárkánycsont, sárkány pikkely), de nincs további jutalom...
Az viszont hiba, ha a nem respawnolt sárkány lelkét sem kapja meg a Dragonborn - oka lehet a Dragonborn DLC hibás működése, vagy a modok rossz sorrendbe állítása (nálam még nem fordult elő)
-
#26138 Már akkor amikor az élete elfogy és meghal a sárkány, akkor el kellene porladnia - a cucc kiszedéstől függetlenül. A #26128-es hozzászólásban van egy link, kövesd az oldal instrukcióit - hátha az segít rajtad. (Nekem még sohasem volt ezzel gondom, de ha az sem segít akkor írj és megpróbálok utánanézni.) -
horthy #26137 A sárkány nem porlad el legalábbis az én gépemen lévő Skyrim-be . Azt mondja a munkatársam hogy el kell porladnia minden sárkánynak ha kiszedtem belőle a cuccot ! -
#26136 A sárkány átkutatása nélkül is meg kellene kapnod a lelkét, egyből miután megölted. -
horthy #26135 Ha megölök egy Sárkányt akkor elszivom a lelkét automatikusan ha kiszedtem belöle a cuccot ? Mert ez se müködik nálam . -
Austin Bailey #26134 remélem azt észrevetted, hogy a központi ebédlőt 3 irányba csak 1-1 térrel lehet bővíteni, tehát az oldalankénti 3 lehetőség közül (van egy lapostetős, egy torony, meg egy félnyeregtetős) csak az egyiket építheted fel. Én úgy építettem fel ugyanezt a házat, hogy van egy télikert (nevezzük így), egy raktár, és egy fegyvertár. A télikertet és a fegyvertárt azért építettem, mert a 3-3 lehetőség küzül azok voltak a legpraktikusabbak (a télikert helyére lehetett volna hálószobát, és enchant vagy alchemy oltárt, a fegyvertár helyére meg konyhát vagy könyvtárat-szerintem ezek mind fölöslegesek, mert alapvetően vannak a központo térben is). Az északi oldalra azért építettem a raktárt, mert annak lapos a teteje van rajta egy teraz, és így van panoráma Solitude felé. Egyébként ritkao nyomorék volt az, aki ezt a variálható házat kitalálta. Például a külső kert mindenhol a ház és a mellette lévő hegyközött, vagyis totálisan árnyékban van. Ezen kívül minden helyiség borzalmasan zsúfolt, és egy csomó dolog teljesen fölöslegesen van hatszor minden szobában. Például a fegyvertárba a próbababák közé bezsúfol egy kovácsműhelyet, miközben a pincében is van, meg az udvaron is. Ráadásul elég hülyén néz ki a fa padlón egy kemence. Ezen túl meg hozzák a szokásos formájukat, amit már az Oblivionban is utáltam, hogy minden sarokba raknak hordót, zsákot, meg egyéb nem lakásba illő elemeket. (kültéren meg a város holt tereibe sziklákat) Jó ötlet lett volna ez a felépíthető ház, ha jobban átgondolták volna a helyszíneket, a bővítési lehetőségeket, és az elrendezést. Ezek még a szokásos TES-féle elrendezési szokásoknál is értelmetlenebbek lettek. -
#26133 Vagy nem figyelsz a párbeszédekre, vagy a játékoddal nem stimmel valami (virágbolti?), mert ennyi bog nem szokott előfordulni.
Gyerekeknek lehet ajándékozni játékbabát, gyerekruhát, almát, édességet, meséskönyvet, fakardot, tőrt, s nem emlékszem olyanra, hogy ne fogadták volna el.
A házadban rendezkedhetsz, ha van hozzá kedved, hangulatod (nekem nem nagyon volt), mind a három manor különbözik picit, van ahol trófeákat lehet összeállítani, vagy halakat nevelni...
Svent te kérted meg, hogy legyen a házvezetőd?
A bárdnak alapvetően semmi köze a manorodhoz, de lehetőséged van néhány személyt felkérni, hogy legyen a háznagyod.
Alap esetben a Winstadt Manor személyzete:
- Valdimar a housecarl
- Sonir a bárd
- Engar a kocsis
Ha figyelsz a gyerekek párbeszédjére, kiderül, hogy utálnak ott élni, félek a mocsárban lakó szörnyektől, trolloktól
-
horthy #26132 Felépitettem az elsö saját készitésü házam Winstadt Manort . Kérdés a következö :
Sven-en ( Folyammfenyvesi bárd ) kivül lehet-e más szolgám és öt hol találom ? Mivel érdemes böviteni a házat ? Két gyerek már van . Könyvtár , valami növényházat is láttam , háloszoba , büvölö és alkémiai torony stb . Mondjuk büvőlő és alkémiai keverő alapbol van a házba . Istálorol egyebekröl nem is beszélve . Ja a gyerekek nem fogadják el az ajándékot azt irja tul nehéz gyerekruhát , almát , játékbabát stb ez valami bug ? -
Austin Bailey #26131 továbbra sem jó -
#26130 Nem nyomod túl hosszan az "E" gombot? Az is lehet még hogy beragad, próbáld ki úgy hogy át rakod másik billentyűre. -
rucc #26129 Sziasztok! Most kezdtem el játszani ezzel a játékkal és nagyon bosszantó, hogy néha nem tudom kifosztani a hullákat. Pl levágok egy farkast vagy egy harcost és ahelyett hogy felvenném a fegyvereit vagy a bundáját csak a hullát vagy a tárgyat emelgetem. Találok a földön egy nyílvesszőt és ahelyett hogy elraknám csak csak lebeg ott előttem mintha a kezemben fognám. -
#26128 Ha nem működik a sárkányok lelkének elszívása, célszerű betartani a következő betöltési sorrendet -
#26127 Creation Kitben az ajtónál miért nincs teleport fül? Nem tudom mit ronthattam el, de így nem tudom összekötni az ajtókat. :( -
#26126 Morrovind Magyaríttás FAQ. -
Although #26125 Használd a BOSS-t. -
Austin Bailey #26124 Fúha, nem működik a keresés. tudna nekem valaki írni egy sorrendet az unoff patchekre? Valamiért nem kapjom meg a sárkánylelkeket. -
Austin Bailey #26123 nekem tetszik :) -
#26122 Ott lesz Solitude-ban a kastélyban (Castle Dour), de tudtommal nem lehet kinyírni.
Egyszerűbb ha konzollal odaadod magadnak, akkor még kinyírni se kell szerencsétlen győztes hadvezért:
player.additem 0005cbfe 1
De tényleg nincs benne semmi extra, sima Steel Heavy Armor (sőt még kicsit gyengébb is). -
#26121 Tullius páncéljában sincs semmi extra.
Nagyon sok páncél mod létezik, vannak gyengék és jobbak, s az sem kizárt, hogy ezt a páncélt is "odaadja" valamelyik mod. -
Austin Bailey #26120 mind a kettő gáz. A birodalom azért, mert birodalom, az Ulfric rohadtul idegesít a fatalista dumájával. Az lenne a legjobb, ha egyik sem lenne. Mellesleg be akarom gyűjteni a Tullius páncélját, mert az Ulfric ruhája egy nagy szar. -
#26119 Miért nyírnád ki a jótevődet?
Nem a megfelelő oldalhoz csatlakoztál? - lázadó oldalon végigjátszva is úgy érezheti a játékos, hogy mégiscsak a birodalmiak oldalára kellett volna állni
-
Austin Bailey #26118 nem jött be :( Továbbra sincs ott a Jarl ha visszamegyek, az imperial legio meg azonnal megölni a dragorborn-t (valamiért százan vannak) -
#26117 Nem hiszem hogy ki lehet nyírni, szerintem csak a viharköpenyes oldal teszi ölhetővé a háború végén.
26113 *"thanejává" -
Austin Bailey #26116 Ezekre gondoltam. Tulliust nem lehet kinyírni a küldetéssor után?