The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Spiders Begone
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Ez nekem már asszem elég hardcore, hogy elõvegyem újra. A survival meg egyéb modra meg azért nem tartok igényt, mert annyi idõm azért már nincs. A mechanikus pók modot kellene már csak megtalálnom.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Vmiért a nexusos nincs rendes changelog... Amit linkeltem, nem teljesen friss, de nagyjából képet kapsz, h mit változtat a mod.
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Egyébként Susarc, attól függetlenül h ennyire ismersz és szépeket írsz nekem 😊 fasza kis topicot nyitottál, most csekkoltam.
Genndy egyébként így látatlanba te tiszta apám vagy az írásaid, hozzászólásaid alapján. Csak az öreg már kicsit odébb van a 40tõl.
Na de kösz az infot, igazad van nem néztem utána, és nem is olvastam végig a leírást, csak ami érdekelt belõle. És így fikáztam utána igen, tudom, túl van beszélve. Nem is követem annyira a dolgokat ezzel kapcsolatban, egy szó mint száz, bocs
Tutira veszem,hogy annyit beszél angolul,hogy yes meg no......mute-ot neki azt hali!
egy ilyen kis butus kamasznak úgysem tudod megmagyarázni.....
Tul van ez mar beszelve, Csoki is belatta, hogy hirtelen felindulasbol cselekedett - a kesobbiekben valoszinu picit visszafogottabb lesz, es ennyi pont eleg is ahhoz, hogy normalis mederben folytatodjon a kommunikacio a topikban.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Tehát nagyrészt a saját munkáját adta ki (mert rengeteget dolgozott a fordításban, tesztelésben, hibajavításban; az igaz, hogy saját szája íze szerint átdolgozta), de szó sincs arról hogy egy külsõs kontár tette föl ezt a változatot. Fred ezt tudta (gondolom õ is folyamatosan követi a MorroHun fórumot is, mint én), azért is kapta fel a vizet. Oké, nem követhet mindenki minden rezdülést a játékkal kapcsolatban, de a magyarítás leírásából is elég jól kiderül, hogy ki ez a csávó, mit csinált eddig és miért tette föl a fordítást.
Na. Túl is beszéltük.
nem is kellett volna megküzdenem a bányában és a broken tower reduct helyszínen a forsworn briarhearttel😊
ugyanis, ha mögé lopózom és kiveszem a szívét akkor azonnal földet fog csata nélkül xDDD óóó
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
leírom még1x
CsinálJ te egy Magyarítást ami nem SZAR te puki...
http://www.akciofigura.hu
Viszont rengeteg stat, amit más (TES) játékokból megszokhattál eleve nincs a Skyrimben.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Elég lett volna annyit írni, hogy "föltettem, de félig angol, mi lehet a baj", és akkor Fred se kapja föl a vizet (akibe szintén nem szép dolog belekötni, ha már annyit tesz a TES népszerûsítéséért, szállítja a híreket folyamatosan, stb.), és hasznosabb segítséget is kapsz.
A második kérdésedre a válasz egyébként a "set timescale to <szám>" konzolparancs, ahol a szám alapból 30, ha kisebbet írsz be akkor lassul az idõ, de scripthibákat is okozhat, szóval elszaródhat a játék.
elleszek vele míg jön TESO😛
További jó szórakozást, de ha egy mód van rá, ezt a topikot ezzel a stílussal kerüld el. Köszönöm.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Ne haragudj ha megbántottam a kicsi lelkedet. Ha nincs kedved vagy "szarsz rá" h válaszolj, akkor ne csinálj semmit, de ne pofázzál hülyeséget. A magyaron kívül angolul beszélek és németül is tudok, ettõl függetlenül ha szart nem tudnék más nyelven, akkor mi a redva közöd van hozzá? Ha fingod nincs hogy honnan tudom letölteni azt a szart, akkor egyszerûen nem írsz, te "fórum tálentuma".
Fantusz:
Csak le akartam csekkolni h mit sikerült a srácoknak összehozni, de megbántam mert nagyon furcsa az angol után. Szóval leszedtem inkább. Ettõl függetlenül sem értem h amit a nexusról leszedtem - tudva mindezt amit írtál, hogy a kiegészítõk bekavarhatnak - az hol magyar, hol angol, ott is ahol 100 h alap skyrim és mod se piszkál ahhoz a részhez, szóval valahogy összekavarodott az egész, m1, leszedtem mert am sem tetszik magyarul.
187 poker lekvár:
Nem tudom hány éves vagy de mielõtt marhaságokat pofázol, legalább arra figyelj már oda h helyesen írd és küld el te foskonténer!
De az összes ilyen idétlen, amelyik 1 mondatot ír le de szótárazni kell hozzá, meg hírbõl sem ismerik a vesszõt meg egyéb írásjeleket! Nem mintha sok közöm lenne a fórumhoz úgy általában, de hányinger néha milyen zsenik rohangálnak itt, gondolok a helyesírásra vagy hogy a játékban hol kell felbontást állítani... <#falbav>#falbav> Értelmes dolgokról ritkán van szó. Már amennyire mozognak itt a dolgok mostanság... na sikeresen felb@sztam magam....
21. szinten vagyok szóval már mind1...
Enchanter 5 pont
Insightful enchanter 1 pont
Corpus enchanter 1 pont
Extra effect 1 pont
8 pont, 100-as skill elérése után egy tárgyba kétféle hatást is bele lehet rakni.
Pl egy kesztyû lehet ilyen: + 40% sebzés íjjal, +40% sebzés egykezes fegyverrel.
A nulla mana használatot elérni négy cucc enchantolásával tudod:
- gyûrû (-25% mana destruction, -25 mana illusion)
- amulet (-25% mana destruction, -25 mana illusion))
- testpáncél (-25% mana destruction, -25 mana illusion))
- sisak (-25% mana destruction, -25 mana illusion))
Ezekkel a cuccokkal a destruction, és az illusion is nulla manából használható.
Természetesen lehet más hatásokat is rakni a cuccokra, de van némi korlátozás, testpáncélba pl. nem lehet sebzésnövelést, vagy lábbelire mana csökkentõ enchantot tenni.
Az gondolom tiszta, hogy csak azokat a hatásokat tudod enchantolni, amelyeket elõbb megtanultál...
Mágikus tárgyakat szét kell bontani, ha még nem ismered azok hatását, s úgy gondolod, hogy annak megismerése neked hasznos lesz.
Így hogy az enchantot hanyagoltad, elég soká lesz 100-as, de érdemes alkalmazni a meglévõ tudásod - csinálj magadnak mágikus cuccokat, s ahogy fejlõdik a tudásod cseréld erõsebbekre.
Ehhez segítség az Azura Star, a küldetés fönt indul északon, Winterholdtól délre, Azura szentélyét kell fölkeresned (minél hamarabb - 10. szint alatt -, mert magasabb szinten az ellenfelek nagyon megerõsödnek)
melyik fejlesztés ez konkrétan, amire perket kell pakolni? mármint, hogy nulla manából lehet szórni a varázslatokat szinte...
igen elsõsorban a sneakre mentem rá a legjobban ill. az illusionre...
destruction varázslatokat tekintem kiegészítésnek igazából
Az is lehet, hogy az illetõ, akinek így lezárva jogosultsága lenne a hibát javítani, már nem fórumozik, vagy nincs rá ideje, de a lényeg az, hogy egy önként vállalt munkába rondított bele egy másik személy.
de ez már más téma.mint az is hogy aki hozzá szerkesztett "újjlenyomatot" hagyott maga után...ki lehetne rúgni innen de úgy hogy egészen odáig szálljon ahol tanítják a kúltúrát hagy gyarapodjon szellemileg,javára,javunkra válna.
Az a szomorú eset áll fent, hogy lévén a modok folyamatosan frissültek, bõvültek, nyitva hagyták a lehetõséget, hogy azt "külsõsök" is szerkeszteni, módosítani tudják, s valami vadbarom rondított így bele.
A teljességhez hozzá tartozik, hogy a lezárás után már lett volna idõ javítani, de, mások szabad idejét számon kérni nem illõ . idõ hiányában nincs javítva, de tudtommal már nem firkálhat bele akárki.
ez igen!amúgy észre vehetõ a melegekre utaló egy két utalás,én nem tudom nekem skyrim modokról nem a meleg társadalom tagjai jutnak eszembe,nem is értem hogy olvastam hirtelen melegekre célzó utalást fantasy játákkal kapcsolatban..kissé gyanús az emberke kissé homofób stilusa itt ott,dehát tudjuk hogy álltalában azok útálják "õket" akik magukban felfedeznek vonzalmat irántuk és így akarják önmaguk elõtt ellensúlyozni hogy kissé melegekecskék!ha itt forumon elvárható nem egymás sértegetése a KÚLTÚRA betartása EGYMÁSSAL szemben akkor elvárható lenne hogy betartsák ugyanezen elveket pár lépéssel "kintebb" is!
Több cuccba lehet pakolni +40% fegyveres sebzést, vagy mágusoknál két mágia iskola mana használatát nullára csökkenteni.
Lehetõség, élni nem kötelezõ vele, mert tény, hogy ezzel már nincs ellenfél, nulla manából szórhatja a karakter a hamvasztó lángokat, tömeg ellen a Mayhem...
200-250 manánál nem érdemes tovább fejleszteni a mágiát, tiszta mágusnak sem, inkább az életerõ, vagy kitartás...
Az enchant elég könnyen fejleszthetõ, ha Mage csillagjegyed van, és oda figyelsz rá.
A két kicsi lélekköveket kell összevásárolni (Winterhold), ha magad fogdosod bele a lelkeket az idézés is gyorsan kúszik fölfelé, s érdemes a köveket néhány szintlépést tartalékolni, amikor már valami komolyabb cuccot tudsz bele enchantolni, pénzszerzésre sem rossz (nagyobb mennyiségû enchantolás elõtt csillagjegyei is válthatsz).
A leírtak egy "pure mage" karakterhez passzolnak inkább, nálad a mágia mint kiegészítõ lehetõség van jelen, s az enchant is azért fejlõdik lassabban mert nem Mage csillagjeggyel dolgozol.
Nehezítõ modokkal más a világ, tény, hogy van annak cheat-jellege, hogy nulla manából folyamatosan lövöldözi a kaparter az olyan varázslatokat, amelyeket amúgy jó esetben egyszer-kétszer tudna elsütni.
Lehet érdemes lenne meglátogatnom Winterholdot ott emlékeim szerint durva varázslatokat árultak...ott vannak az adept, expert akár master féle varázslatok...
alapjáték nem volt kedvem a modokhoz bár lehet ráférne 1-2 grafikai tuning😊
Calcelmotól vettem köveket és beletettem általam kovácsolt gyémántos, rubinos gyûrûbe avagy nyakégbe...
"The trees move. Do you not see it?"