TES
  • csoki89
    Az azért kemény hogy 26-os szinten vagy de még nem tudod eldönteni hogy mit csinálj :D 30-35 között sok ember már új karaktert kezd mert telibeszerepjátékos alkatok :)
    Gondolom akkor eddig össze vissza mindenbe belekóstoltál, ezzel a módszerrel még 40-es szintig is el lehet randalírozni.
    Páncélt válaszd ki: könnyű vagy nehéz, maradj az egyiknél. Könnyű nem véd annyit de sok előnye van. Nehéz páncélok nagyobb védelmet nyújtanak, de nehezek is, perk nélkül egy szett könnyen elfoglalhat 60-at amíg nincs ennek kiküszöbölésére perked.
    Amíg kétkezes fegyóra edzel, felejtsd el a blokkolást. Elég akkor fejleszteni amikor egykezesre gyúrelsz. Ott majd kedved szerint váltogatod: két egykezes vagy egykezes+pajzs. Utóbbit preferálják a legtöbben a skyrim játékostáborából, mert egy kis kovácsolással és pár perkkel kiegészítve hatékony lesz mind offenzív mind defenzív oldalról embered. A két egykezes a leghatékonyabb gyilokmester, sokkal hamarabb ölöd meg az ellenfelet - ha az nem egy menekülő köcsög mágus páldául - harcosok ellen a legjobb. A védelem hiányának kárát is pótolod azzal hogy sokkal nagyobbat sebzel így időd sincs bekapni annyi sebzést.
    Zárnyitást hanyagold ha nem vagy végtelenségig kényes. A legfölöslegesebb perkfa a skyrimben. Abszolút egyik pontjának sincs értelme.
    A sztorit akkor csinálod amikor kedved tartja, de vedd figyelembe hogy ha csak azt csinálod napok alatt kipörgeted a főszálat.
    A polgárháborúban mindkét oldal ugyanolyan (faszfej) szerintem és sokak szerint. Apróságok döntik el hogy ki hova áll. Nekem ilyenek például hogy sétálgatok wonderelgetek, erre 3 birodalmi jön az úton egy vagy több rabbal. És pofáznak h menjek onnan, nem az én dolgom, még bicskát is rántanak h megfélemlítsenek. Na hát volt már h kis távolság után íj elő, aztán dugiból had szóljon. Leszedtem őket a faszba... kell pofázniuk a dragonbornnak... cöh :D Na ugyanez van a stormcloakoknál is, vagy hasonlók.