The Elder Scrolls V: Skyrim

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azeriel
De azt hogyan? Mert ha mod managerrel raknám be akkor azt írja, hogy már fent van, és felül írja az elõzõt (pl a landscape-t a dungeon) Vagy ezt csak manuálisan lehet felrakni rendesen?

Malakai
Mindegyiket rakd fel, ja és már van 1.6 egy ötödik Riften pakkal.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Azeriel
Ja meg a "Skyrim HD v1_5 FULL - Towns", így már négy fajta....

Azeriel
Amúgy van ez a Skyrim 2K HD texture pack, talán a leghíresebb, ebbõl van két fajta. A "Skyrim HD v1_5 FULL - Dungeons" a "Skyrim HD v1_5 FULL - Landscape" és a "Skyrim HD v1_5 FULL - Misc" Most ezeket mindegyiket le kell szedni, vagy mi? Mert anno próbáltam, egyszerre csak egyet engedett felrakni, de most akkor mi a különbség, és melyik az amelyik le textúráz mindent? (már ha van olyan)

Azeriel
Bárcsak érteném, hogy hogyan kell ilyeneket csinálni :'D

genndy
Igen, az összejön. Vagy 2 ágra a 100%.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Csacsi
4 cuccal lehet mind a 4 agra osszejohet a - 50 %.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

max enchanttal és bûvölés itallal +28%-os fortify alchemy tárgyakat lehet csinálni, amibõl 4 lehet egyszerre rajtad. Ebbõl tudsz csinálni +30%-os enchant italt, amit ha megiszol, akkor +29%-ra tudod emelni a fortify alchemy-t, amivel 32%-os enchant italokat lehet csinálni. Ezt a számot én már nem tudtam emelni, viszont ha 100-as enchanttal ez megiszod, akor páncélba tudsz olyat rakni, hogy 2 varázslat -18% manából és 2x10%-kkal gyorsabb mana regeneráció. Én nem próbáltam soha a várzsló karaktert, de ha monjuk 3 varázsfára raktál perket, akkor jobb mintha két 25%-os manacsökkentõt raksz a páncélba.

Csacsi
Koszi a tippet.Asszem berakok 50 %-ot es ha ugy is csak lovok es futok akkor majd kitalalok valamit 😊

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Fantusz
A 4x25% mana csökkentés valóban azt eredményezi, hogy zéro manából lehet varázsolni az adott iskolához tartozó spelleket, sõt a dupla effect miatt ezt két mágia irányzattal is meg teheted, vagy kombinálhatod.
Ez lehet a csúcs, amit nem kötelezõ kihasználni, de 100-as enchant, és perk szükséges hozzá.
A lényeg inkább "valahol út közben" van, különösen, ha pure mage a karaktered.
Mana nélkül esetenként elég nehéz túlélni a harcot, s ha nem használsz mana csökkentõ enchantot, bizony nem tart ki sokáig a varázserõd.
Minél hamarabb megszerzed a Black Start, annál könnyebb lesz csökkentened a szükséges mana mennyiségét enchantolással.
250-300 manánál nem kell több a karakternek, inkább a mana felhasználást csökkentsd

Azeriel
Meg ha mod managerrel rakod be úgy se jó, mert az a datába rakja ugye.

Azeriel
Nem babrálok ilyenekkel, meg az nem váltana át magától egy enb miatt. De mindegy most már, újratelepítettem, visszaraktam a módokat (egy részét) aztán jó.

genndy
Ugye azt a d3d9.dll -t is betetted amire az egész ENB-zés épül, a Nexuson nem elérhetõ, de éppen ezért minden ENB-nél linkelve van?
Ja, és még véletlenül se a Data mappába másoltad ez ENB fájljait hanem a Skyrim fõkönyvtárba ugye.

Malakai
Antialiasing gondolom nincs bekapcsolva, nvidia control panelben / nvidia inspectorban / catalyst control centerben is megnézve, hogy nincs ráerõltetve a játékra, az okoz fekete képernyõt, másról nem tudok.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Myselor
újra raktam és annyi,de továbbra se müködnek az ENB modok,semmi hatása 😊
Azeriel
Ugye? Szerintem erre senki nem tudna választ adni... <#fejvakaras>

Malakai
Ha úgy gondolom, hogy balfasz vagy, akkor megírom, hogy mit balfaszkodsz el, de nem tudom mit balfaszkodhatsz el, márha balfaszkodsz. 😊

De fogalmam sincs, mi lehet a probléma. Ilyen alap dolgokra tudok gondolni, mint videokártya driver frissítés, meg AA kikapcsolása, se driver control paneljében ne legyen ráerõszakolva az AA.
De, hogyha mindent kiszedsz, akkor hogyan maradhat rossz na arról fogalmam sincs.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Azeriel
Ja, az volt, meg is oldotta, mostmár csak vissza kell raknom a modokat, hogy be tudjam tölteni a mentésemet rendesen. Csak most ilyen enb szerûeket hanyagolok, már örök rejtély marad, hogy hogyan tudja az elrontani (elméletben ez lehetetlen)

Myselor
töröld az egészet,egy uninstall nekem megoldotta
Azeriel
Sejtem, hogy azt, én csak mondtam, hogy tuti nem az én hibámból történik ilyen, hanem valami más, csak a fene tudja, most letörlöm az egész data mappát a picsába, ha ez se oldja meg akkor nemtudom...

Myselor
hát énsem értem.csak válaszoltam malakainak mivel õ ezt gondolja rólunk.:|
Azeriel
Hát, én speciel 110% hogy nem csináltam semmi olyat vele, mert minden fájlt amit beraktam azt kiszedtem a játékból, egyet írt felül, azt meg lementettem elötte és visszaraktam, vagyis nem most ugyanolyan mint az enb elött még is fekete... értek az enb-hez, mert anno sokat szórakoztam vele, de ilyet, hogy kiszedem teljesen és úgymarad még sosem láttam...

Myselor
nemtudom.biztos balfaszok vagyunk ezekszerint...
Azeriel
Hát, ezen vagyok én is fennakadva, hogy hogyan lehet ez, hogy beleraktam az enb fájlokat, elcseszte, kieszedtem, és úgymaradt... újrainstalláltam és úgymaradt...

Engedjetek meg nekem még egy kérdést: Van-e olyan karakter, akinél pénzért fejleszthetem a Beszédkészség képességemet? Eddig csak egy ilyen karakter találtam, Ysoldát Whiterunban.

Malakai
Nem tudom, hogy tudjátok egy ENB-vel elcseszni a játékot. Mentésekbe se épül be, exe-t se piszkálja. Persze nekem fekete képernyõ problémám se volt soha.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Azeriel
Most azzal szórakozok, hogy mûködjön egyáltalán... mert most raktam újra és még mindig fekete a kép... -.-

Myselor
fura nekem müködött,bár nem elsõre,másodszor bemásoltam már jó volt.próbáld meg hátha😊
Csacsi
Köszi. Még gondolkozm rajta, mert eléggé God mode szagúnak tûnik.

Pontosan. 4 25%-os csökkentéssel, ingyen lövöldözheted a fireballt.
Azeriel
Hát, nekem is ez volt fent... 😄

Csacsi
Szaisztok. Nemrég kezdtem a játékot. Pure Mage vagyok, amolyan hit and run stílusban, néha megídézve magam mellé 1-2 támogató lényt.

Na most nézegettem az Enchantoilást. És az lenne a kérdésem, hogy mivel elég hamar kifogyok a Manából, van olyan enchant, hogy bizonyos varázslatok kevesebbe kerülnek. Kérdés, hogy ezek összeadódnak, vagy kiütik egymást? Mert akár 4 25%-os csökkentéssel, ingyen lövöldözhetném a fireballt?

Myselor
és ezt használom még hozzá,jól át lehet állítani a karaktert
http://skyrim.nexusmods.com/mods/29624//?
Myselor
én ezt használom próbáld ki,tök jól müködik😊
http://skyrim.nexusmods.com/mods/10168/?
Azeriel
Egy olyat én is beraktam és nem indult el tõle a játék, amint elindítottam "program mûködése leállt", szóval maradtak a sima hajak (amik marha rondák sajna)

Myselor
hát igen,én mondjuk msot csaj hajakat arcot ilyeneket használok😊 sok tök jó régi mod nem él már.így maradnak ezek^^
Azeriel
Mostmár én is hagyom a fenébe, csak most újra kell raknom mindent rajta a textúrákat meg mindent...

Myselor
én nekem is elbaszta ma telepítettem újra miatta,most van bent egy de semmi effekt.mindegy inkább játszom😊
Azeriel
Jólva, ki a fene gondolná, hogy egy enb eltudja b*szni az egész játékot...

Azeriel
És mostmár hiába veszem ki minden fekete marad, kurvajó -.-

Azeriel
Õõõ, nem, nem fogja le, egyáltalán nem mûködik... Most is kipróbáltam egyet, beraktam, és a játékba csak fekete kép van, semmi más, de a menü meg minden látszik rendesen, csak minden más fekete.

Myselor
te milyen ENB-t használsz?vagy valaki akinek mûködik sajna nekem ez a dynavision nem müködik de sokaknak nem ahogy olvasom egy másik ENB sem
Myselor
hát jó majd nézegetem akkor köszi😊
Myselor
én is így jártam,jól lefogta a játékot de változás nem volt
Azeriel
Az hogy lehet, hogy nálam nem mûködnek az ENB-k? Anno sokat szórakoztam velük, mind mûködött, én állítgattam be õket iniben személyre, de skyrimnál nem mûködik nálam, a Dynavision se.

Malakai
ENB-bõl annyi van mint a nyû, nézegesd õket, képek mindig, néha videók is vannak, ízlés kérdése, kipróbálod tetszik ok, nem nem.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Myselor
és amúgy az ENB-t melyiket ajánlod?és hogy tudom ezt bekapcsolni rajta?
Myselor
köszi😊 nem minden link él de a nagyrésze igen
genndy
DoF-ra a Dynavision. De ENB-kben is benne van, viszont ez külön cucc. Lehet hogy kell neki SKSE.

Nõre: #20955
Remélem még jók a linkek.

Myselor
amúgy amire gondoltam valami ENB mod lehet,nemtudom.régebben raktam fel olyat amit csak bemásoltam és txtben vagy iniben lehetett állítani.amivel elmosodik a háttér ha közelítesz vagy valami ilyen volt.ezt szeretném csak nem emlékszem melyik az.és valami arc modellt nõnek és testre😊