Might & Magic: Heroes VI
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezek szerint csak Könnyeseknek van az, ami Antonnak ?
(Anton valóban Tear-es volt nálam)
Elõtte tényleg volt hogy 1 napig nem men.
Nagy különbség van a kettõ között...van hogy egy szintlépés ad két luck-t azt szeva...ellenben egy nagyobb térképen begyûjtesz 3-4 varázserõt/erõt/mágiavédelmet/védelmet szintlépés nélkül...
...meg persze a varázstárgyak is beleszólhatnak..
Sz az hogy egy szinten vannak az piszkosul nem azonos hõsöket jelent.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Arról van szó, hogy amikor Antonnal (Haven) végigvittem a kampányt, az Ellencsapás III nevú képessége (ami azt csinálja, hogy az ellenfél ütése elõtt támad vissza) az elsõ 3 körre vonatkozott, a többi harcos típusú hõsömmel ugyanazt kifejlesztve csak az elsõ 1 körre van hatással.
Ez miért van ?
Crome
Crome
Egyébként én azt hittem, hogy Kiril valami nagyon kemény srác lesz a démonok között, de belenéztem youtubeon és eszméletlen nyámnyila unszimpatikus karakter :S
régen összeült egy csoport programozó, összehoztak valami játékot és kerestek hozzá kiadót...manapság a kiadó fogja a bevált címet, keres egy csapatot, akikkel megcsináltatja lehetõleg minél hamarabb, ostorozva õket, ha nincsenek kész (nem csodálkoznék, ha még a kötbért is rájuk vernék), kapod amit kapsz, és reménykedhetsz, hogy utólag kijavítják a hibákat
de hibátlan játékos amúgy is közel lehetetlen készíteni, pláne egy heroes bonyolultságú játéknál
tesztelésrõl meg annyit, hogy alapesetben akadhat rá fél tucat ember, vagy annyi se.. késõbb a létszám felhízik mondjuk 100-ra, de még annyi ember se képes 1-2 hét alatt minden hibát megtalálni...még késõbb nyilt lesz a béta, teszteli 1-2 ezer ember..õk már elég sok mindent megtalálnak, de képzeld el, mikor az 1000 ember nekiáll jelentgetni a játékban maradt 50-100 hibát...ezt mind feldolgozni nem egyszerû... a hibákat prioritásba kell állítani, hisz lehet olyan hiba, ami mindenki számára nyilvánvaló, de a játék élvezhetõségébe annyi gondot nem okoz, míg lehet olyan apró hiba, amibe csak nagyon kevesek ütköznek bele, de komoly gondokat is okozhat, vagy teljesen felboríthatja a játék egyensúlyát, igazságosságát... ehhez add hozzá, hogy bár tudják mi a hiba, meg kell találni a több százezer sornyi programkód között, hogy mi okozza...pláne akkor érdekes, ha a hiba nem mindenkinél jön elõ...pl csak azoknál, akiknél van "ß" karakter a nyelvben..bármi ilyen hülye hiba elõállhat... de megpróbálnak a készítõk megfelelni a dolognak, és idõbe javítani a sok hibát... majd kiadják a játékot, és jobb esetben pikk-pakk lesz a játékra akár több százezer "teszter", akik szintén belefuthatnak olyan hibákba, amibe elõtte a pár ezernek nem sikerült, és persze elárasztják a készítõket azon hibákkal, amikrõl tudnak, csak még nem volt idejük javítani, mert a kevésbé látványos, de súlyosabb problémákkal foglalatoskodtak..
egy hangyányit azért próbáljátok ezt végig gondolni
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Vannak jó példák is, kiadnak egy játékot ami tényleg játszható és utánna olyan patch-eket amiben még új pályák és küldik is vannak stb., így is lehet, ezt kéne eltanulni.
Crome
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Olyasmit ír ki, hogy az ubisoft szolgáltatás jelenleg nem elérhetõ, próbálja meg késõbb.
Crome
A sztoriról szólva õszintén volt, hogy párszor elvesztettem a fonalat, de amúgy sem egyszerû az egész történet számomra. :-)
Crome
Van e már patch, ha igen volt e valódi haszna vagy még mindig szinte béta állapotban a játék?
A sztori egyébként érdekes volt? Mert engem egyelõre nem nagyon fogott meg.
Crome
Crome
Crome
Crome
Viszont akkor nyugodt vagyokm mert nem nálam van a hiba.
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
Eredeti játékom van. Már másodjára telepítem újra, de nem akar elindulni. Azt írja ki, hogy az Ubisoft szolgáltatás pillanatnyilag nem elérhetõ. Na de 2 órája? Találkozott már valaki hasonló jelenséggel?
Hogy tudnám elindításra bírni a játékomat? Már egyszer sikerült korábban, csak windows reinstall volt. Most meg nem bírom elindítani. Érdekes módon a serialt sem kéri.
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro