Might & Magic: Heroes VI

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ma végeztem a nekro kampánnyal, nagyon tetszett különösen a vége.Fenntartásaim voltak a kritikák alapján de kellemesen csalódtam az új herosban.
Konkrétan Irináról van szó (Sanctuary kampány), Might-os és Blood-ra van fejlesztve.
Ezek szerint csak Könnyeseknek van az, ami Antonnak ?
(Anton valóban Tear-es volt nálam)
S Steames a játékotok?
Valószínûleg függ a skill idõtartama a hõs szintjétõl és a tear szinttõl is. 30-as hõsnek 2-es tearrel tovább tart. Másodlagos hõsöknek nem is fejlõdik a tear szintje, azoknak mindig gyengébb lesz.

Tegnap este kétszer kidobott a fõmenûbe de amúgy ment.
Elõtte tényleg volt hogy 1 napig nem men.

b-type
kellene a statokról egy kép, mert sztem nagyjából arról lehet szó, hogy Anton végig lett 'tápolva'...azaz végiglátogattad vele a legtöbb statnövelõ helyeket...míg a másodlagos hõs csak szinteket lépett.
Nagy különbség van a kettõ között...van hogy egy szintlépés ad két luck-t azt szeva...ellenben egy nagyobb térképen begyûjtesz 3-4 varázserõt/erõt/mágiavédelmet/védelmet szintlépés nélkül...
...meg persze a varázstárgyak is beleszólhatnak..
Sz az hogy egy szinten vannak az piszkosul nem azonos hõsöket jelent.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Valamit nem értek. Meg tudja valaki nekem ezt magyarázni ?
Arról van szó, hogy amikor Antonnal (Haven) végigvittem a kampányt, az Ellencsapás III nevú képessége (ami azt csinálja, hogy az ellenfél ütése elõtt támad vissza) az elsõ 3 körre vonatkozott, a többi harcos típusú hõsömmel ugyanazt kifejlesztve csak az elsõ 1 körre van hatással.

Ez miért van ?
Simán pöccre elindul (mikor lesz a lvl 40 megemelve, mondjuk 90 re?😊
Véleményem szerint jó a sztorija, nekem talán még jobban is tetszett, mint a mostanié.

Crome

enlightened
És a sztorija van olyan jó mint a 6nak? Mert ez most elég érdekes lett így a 4. pályára. Volt egy cutscene ami nagyon kemény volt, tetszik a történet nagyon eddig.

Szerintem nem lesz nehéz, sõt... persze van amiben másabb lesz, mint pl. a skill-ek felvétele, vagy a teleportok, de nehézségben tuti nem lesz nehezebb. Én végigvittem a kiegészítõivel együtt normálon és egy kivételével egyik pályán sem voltak nagy gondjaim.

Crome

itt is pöccre megy
Shiwo
nálam megy

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Te most utánozol?Szintén nekro negyedik pálya, szintén egy nap néha egy térkép, megcsinálok minden mellékkvesztet.<#nevetes1>
Nektek elindul a játék??? Nekem és sokaknak már vagy 3-4 napja nem.
enlightened
Szerintetek ha, a heroes 6 mellett elkezdek játszani az 5-el is. Akkor az nehéz lesz, mert más játékstílust igényel? Jó az 5-nek a sztorija. Nekem azt mondták jobb és nyomjam végig a 6 elõtt vagy mellett mert megéri.

enlightened
A kampányban én minden side questet megcsinálok. Egy pálya 5 -6 óráig is eltart nálam, de van melyik egy napig. 50 órám van a játékban és a 4.dik nekro pályán vok, a többibe bele se kezdtem. Normalon tolom. Most ez a 4.dik pálya eléggé megizzaszt, de ha ugy játszom a csatákat, hogy ne nagyon legyen veszteségem, akkor haladok. Bár még mindig hátra van 4 sheogh portal :S meg egy csomó felszíni vár.

Egyébként én azt hittem, hogy Kiril valami nagyon kemény srác lesz a démonok között, de belenéztem youtubeon és eszméletlen nyámnyila unszimpatikus karakter :S

Shiwo
régen ez így volt...manapság sajnos ez már nem így mûködik, szerintem nem tudnál 3 olyan játékot mondani az elmúlt 3 évbõl (de lehet még régebbrõl sem), amire igaz lenne, amit leírtál

régen összeült egy csoport programozó, összehoztak valami játékot és kerestek hozzá kiadót...manapság a kiadó fogja a bevált címet, keres egy csapatot, akikkel megcsináltatja lehetõleg minél hamarabb, ostorozva õket, ha nincsenek kész (nem csodálkoznék, ha még a kötbért is rájuk vernék), kapod amit kapsz, és reménykedhetsz, hogy utólag kijavítják a hibákat

de hibátlan játékos amúgy is közel lehetetlen készíteni, pláne egy heroes bonyolultságú játéknál

tesztelésrõl meg annyit, hogy alapesetben akadhat rá fél tucat ember, vagy annyi se.. késõbb a létszám felhízik mondjuk 100-ra, de még annyi ember se képes 1-2 hét alatt minden hibát megtalálni...még késõbb nyilt lesz a béta, teszteli 1-2 ezer ember..õk már elég sok mindent megtalálnak, de képzeld el, mikor az 1000 ember nekiáll jelentgetni a játékban maradt 50-100 hibát...ezt mind feldolgozni nem egyszerû... a hibákat prioritásba kell állítani, hisz lehet olyan hiba, ami mindenki számára nyilvánvaló, de a játék élvezhetõségébe annyi gondot nem okoz, míg lehet olyan apró hiba, amibe csak nagyon kevesek ütköznek bele, de komoly gondokat is okozhat, vagy teljesen felboríthatja a játék egyensúlyát, igazságosságát... ehhez add hozzá, hogy bár tudják mi a hiba, meg kell találni a több százezer sornyi programkód között, hogy mi okozza...pláne akkor érdekes, ha a hiba nem mindenkinél jön elõ...pl csak azoknál, akiknél van "ß" karakter a nyelvben..bármi ilyen hülye hiba elõállhat... de megpróbálnak a készítõk megfelelni a dolognak, és idõbe javítani a sok hibát... majd kiadják a játékot, és jobb esetben pikk-pakk lesz a játékra akár több százezer "teszter", akik szintén belefuthatnak olyan hibákba, amibe elõtte a pár ezernek nem sikerült, és persze elárasztják a készítõket azon hibákkal, amikrõl tudnak, csak még nem volt idejük javítani, mert a kevésbé látványos, de súlyosabb problémákkal foglalatoskodtak..

egy hangyányit azért próbáljátok ezt végig gondolni

Nem szabad így kiadni, mindenki csak vár.
Vannak jó példák is, kiadnak egy játékot ami tényleg játszható és utánna olyan patch-eket amiben még új pályák és küldik is vannak stb., így is lehet, ezt kéne eltanulni.
A skirmish egész más játékélményt ad mint a kampány. Ott nincs történet, nincsenek csõszerû pályák, elõre meghatározott seregek, és szabályok (pl amíg egy bizonyos küldetésig nem jutsz el, addig az ellen nem támad). Skirmishben agresszívabban kell játszani, terjeszkedni, maga a kihívás ami érdekessé teszi (fõleg hard AI ellen).

Shiwo
én speciel játszom, és még egy darabig el is leszek vele, lévén munka mellett max 1-2 órám van jut rá naponta... inferno kampánnyal végeztem, most tolom a haven-t.... hogy miért jó egyeseknek a skirmish? erre normális választ nem igazán lehet adni...leginkább azért, mert leköti...fel lehetne tenni a kérdést, hogy miért lõdöz valaki órákig "csúzlival" maradakat, hogy miért passzinánszozik órákat vagy miért képes valaki heteket eltölteni egy sakk-partival...szóval Crome-nak igaza van, kinek a pap...

Érdekes... én tolom az F1 2011-et is és ott is olvastam már olyat, hogy valaki csak szimpla nagydíjakat megy, nem pedig karriert. Ott sem értem, hogy annak mi értelme, mikor a 0-ról indulva VB-t nyerni az igazi. Persze kinek a pap...

Crome

enlightened
Te jó ég? De hogy? A skirmish az uncsi, mert nincs célja a játékodnak. A kampánynál van egy sztori ami ha érdekes akkor van értelme vinni. De hogy csak úgy pályákat csináljak meg az miért jó?

Guren
engem a kampány soha nem érdekelt, a skirmishbe meg már beletettem több, mint 170 órát, úgyhogy most várok új pályákra.

enlightened
De nem értem miért? Már elvileg kiadtak egy csomót. Én mióta játszom nem találkoztam hibával. A campaign-t végig lehet tolni simán.

TreDoR
Gondolom sokan várnak még pár patchet (én is) és majd utána.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

enlightened
Valaki még játszik egyébként ezzel a játékkal, vagy már lecsengett mindenkinél?

Botond
Nekem ma délelõtt is jó volt.
enlightened
Skyrim de 5 nap és uncsi lesz. Én már minden házat megvettem és már nincs mit csinálni.

gandrus
Én se tudok belépni, mióta karácsonyra kaptam egy Skyrimet. 😊

(nem a ubi szerverek miatt)

Szintúgy már vagy 3 napja.
Csak én nem tudok belépni a játékba, vagy ti se ?
Olyasmit ír ki, hogy az ubisoft szolgáltatás jelenleg nem elérhetõ, próbálja meg késõbb.
Nincs mit! Én sem használtam a leírásokat, a térkép részét viszont használni tudtam párszor és az jó volt.

Crome

Azért az, hogy gyorsan végigvinni könnyûn kicsit túlzás. :-) Nekem így sem volt egy galoppmenet, inkább úgy írnám, hogy pont élvezhetõ volt. Nem éreztem, hogy könnyû lenne, de meg sem kellett szakadnom.

A sztoriról szólva õszintén volt, hogy párszor elvesztettem a fonalat, de amúgy sem egyszerû az egész történet számomra. :-)

Crome

Shiwo
volt már pár patch, és a béta teszttõl már megjelenéskor is nagyon messze volt a játék (lévén benne voltam a 100 fõs zárt bétában, és tudom, hogy akkor mennyi bug volt és milyenek)..biztos tartalmaz még hibákat, de végigjátszható

Egy térkép, végre.A leírást nem használom de a térkép nagyon jól jön, idõmegtakarítás végett.Köszi.
Tudna valaki adni egy helyzetjelentést?
Van e már patch, ha igen volt e valódi haszna vagy még mindig szinte béta állapotban a játék?
enlightened
Na ez a végigjátszás viszont nagyon hasznos.

enlightened
Ja úgy azért más:S Easyn gyorsan végig lehet menni a pányákon normalon azért már megizzasztanak.

A sztori egyébként érdekes volt? Mert engem egyelõre nem nagyon fogott meg.

Igazából ahogy eddig észrevettem több pályát is próbálva minden ugyan az normalon meg easyn csak az egységek kicsivel erõsebbek a pályán + a gép egy kevéssel nagyobb sereget csinál ezen kívül kevés az eltérés, bár lehet ,hogy csak nekem tûnik úgy hogy semmivel se taktikázik jobban vagy ilyesmi😊

Amint már írtam én egy-két kivételével mindent könnyûn csináltam. Szóval bármit írok az arra a szintre vonatkozik.

Crome

Szívesen segítenék, de õszintén megmondom már nem emlékszem arra a pályára igazán. A nerko kampány volt amivel kezdtem, szóval arra emlékszem kevésbé. Viszont itt egy végigjátszási segítség angolul, nekem segített párszor, hátha neked is jól jöhet.

Crome

enlightened
De ezt normal fokozaton tetted? Vagy easyn? Mert én normalon akarom megcsinálni de nem megy.

A hármas nekro pályát hogyan csináltad meg így, mert én pont ott filózok?Kitakarítottam a földalatti részt a démonoktól és elfoglaltam az orkok várait a saját "szigetemen" Viszont amint hajóra szállok, hogy megkeressem Miranda városait egybõl partra száll nálam így nem igazán tudok a seregmegosztásnál jobbat csinálni.Meg az is zavaró hogy a térkép kb. fele még sötét, így amíg hajókázok és megtalálom az ellent addig folyamatosan erõsödni fog.
Én egyel nyomtam végig, akárcsak az összes többit. Valahogy idegesít, ha több hõsre kell figyelnem. :-)

Crome

Aha, hát erre nem is gondoltam, de köszi az infót!

Crome

Rita79
Jahh, próbáltam offlineban is, csak elsõ indításkor szükséges egy online belépés. addig nem enged offlineba.
Viszont akkor nyugodt vagyokm mert nem nálam van a hiba.

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

Shiwo
a serialt amúgy sem kéri a telepítéshez, azt az online account-od aktiválásához kéri...szóval légy türelmes, nem a telepítést bactad el, lényegébe az elvárt folyamatos online kapcsolat miatt szívsz te is...

Shiwo
pedig úgy néz ki, hogy sikerült rosszul idõzítened a telepítéssel, mert tényleg uborkáéknál halt le valami, és nem lehet játszani (legalább is online, offline módban lehet elindul, csak az offline mentéseid nem fogod látni majd, ha online indítasz...)

Rita79
Sziasztok,
Eredeti játékom van. Már másodjára telepítem újra, de nem akar elindulni. Azt írja ki, hogy az Ubisoft szolgáltatás pillanatnyilag nem elérhetõ. Na de 2 órája? Találkozott már valaki hasonló jelenséggel?
Hogy tudnám elindításra bírni a játékomat? Már egyszer sikerült korábban, csak windows reinstall volt. Most meg nem bírom elindítani. Érdekes módon a serialt sem kéri.

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro