Might & Magic: Heroes VI

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Steam hiba még mindig. Jelenleg ez a játék nem elérhetõ. Próbálja meg késõbb.
enlightened
Nekro 4dik pályára tudtok tippet adni? Arra lennék kíváncsi, hogy ti egy hõssel nyomultatok végig a mapen, vagy ketté osztottátok a sereget anastasya meg a varázsló között és mindkettõvel mentetek két külön irányba? Nem gyenge úgy a sereg ha ketté van osztva? Ha betámadják a várat mialatt nem vagyok ott mit csináljak?

Jaja, már több mint 3 órája nem megy!!!
Az epilógusban attól függ, hogy melyik hõst választhatod, hogy könny vagy vér útján vitted végig az adott hõst. A sziporkázó sötétség címû pályát vér, az angyalok hullatta könnyek pedig könny hõssel lehet elkezdeni. Ha egy hõst mindkét úton végigviszel, akkor mindkét pályán lehet használni.
Hát ez már nem igaz... Megint nem megy az a sz*ros Uplay és nem tudok játszani! <#falbav> Kezdem már unni...

Errõl írtam pont lentebb. Én is azt hittem elõször, hogy valamiért nem engedi elkezdeni, aztán kiderült, hogy engedi, csak nem mindegy, hogy melyik hõssel akarsz nekivágni. Nagásat engedte, meg még asszem egyet, viszont az Infernos és Nekro hõst tuti nem. Legalábbis nálam nem.

Crome

Sajnos Shiwo a nekrót rosszul mondta. Ott a hõsöd szintjétõl is függ, ha 5. szintû vagy akkor jöhetnek az elit lények, és ha 10 akkor a championok, bár a szintekben nem vagyok teljesen biztos. A töltõdése meg a kapott, és osztott sebzéstõl függ.
Nálatok is azt írja ki a steam, hogy Steam hiba jelenleg nem elérhetõ a játék, mikor a Heroes VI cd key-re kattintok.
Terminátor14
Sziasztok!

Valaki tudna adni egy 100%-os mentést a kampányról?
Os újratelepítésnél sikeresen elfelejtettem a mentéseket átrakni máshova, pedig már csak az epilógus 2. pályája volt hátra. (amit egyébként valamiért nem engedett elkezdeni..)

CSAK a Fradi

Nálam azért nem egészen így volt, mert a végsõ kampánynál a föld alattit nem engedte bármelyik hõssel elkezdeni. Az elsõnél meg nem is próbáltam végig, mert ott a Nekrokkal nyomtam és azt engedte rögtön.

Crome

Így már tiszta,köszi.
enlightened
Könnyûn túl könnyû , de normálon meg elvérzek azonnal, nem tudom mi lenne a jó számomra. De tényleg szeretném végig nyomni a játékot meg érdekesnek tûnik a sztori. 5 testvér 5 szemszögbõl látja a történetet és végül összeforr az egész és választhatsz kivel viszed a végsõ kampányt.

Shiwo
javítom magam 😊

"ha most minden lényem szerencsés az elsõ körben, akkor az elsõ kör végén nagy eséllyel meg tudok idézni egy champion lényt."

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Shiwo
félre értetted, ahogy töltõdik a kör, ahhoz arányosan tudod alkalmazni...most a pontos arányokat nem tudom, ill hogy mitõl nõ a nekróknál, de hasra ütve úgy tudnám elmagyarázni, hogy mondjuk mikor a képesség 1/3-a töltõdött meg, akkor tud core lényt, ha már a 2/3, akkor elitet is, és ha az egész, akkor champion lényt is feltámaszt... persze valószínû, hogy nem is kell a teljes képesség...

kicsit konkrétabb példa, az infernóval most fejeztem be nem rég a kampányt, ott kábé a következõ a helyzet:

- akkor nõ a csík, ha az egységeim közül valamelyik szerencsés támadást tesz, vagy ha az ellenfél pont az ellentettjét, azaz szerencsétlenül támad, kisebbet sebezve (a pontos megnevezését így nem tudom fejbõl a dolognak..) bár utóbbi nem nagyon szokott lenni, szóval a csík szépen töltõdik, ahogy jönnek a kis patkók a lényeim feje felett... Mikor már sárga a csík és alkalmazható (kb a negyedénél), akkor tudok core lényt megidézni vele.... mikor eléri kábé a felét, akkor már elit lényt is lehet idézni..mikor a 3/4-e, akkor lehet champion lényt, s mikor teljes a kör, akkor az idézett lény azonnal megjelenik, nem csak a démoni kapu (aminél várni kell egy kis idõt)

ha most minden lényem szerencsés az elsõ körben, akkor az elsõ kör elején nagy eséllyel meg tudok idézni egy champion lényt... ha viszont körökön keresztül nem szerencsés egyik sem, akkor nem tudok idézni, mivel nem töltõdik a köröcske...

remélem így érthetõ

Azt neked kell tudni, hogy viszed e normálon vagy sem. Próbáld ki könnyûn és meglátod mennyivel könnyebb úgy vagy sem számodra. Én pár küldetés után éreztem, hogy a könnyû fokozat lesz jó nekem és úgy nyomtam végig (néha még könnyûn is megizzasztott egy-egy pálya).

Crome

enlightened
Sziasztok. Tudom, hogy eddig nem sokra jutottam. Csak a kezdõ küldiket meg a nekro elsõ 3 pályát csináltam meg. De a nekro 4diket nem tudom egyszerûen megcsinálni normalon. Szerintetek levegyem a nehézséget easyre? De akkor nem lesz túl könnyû a játék? Egyszerûen nem bírom megtartani a várakat. Elindulok és közben hátbatámadják a várat, de ha ott hagyok erõket, akkor meg nekem marad kevés és leölnek kalandozás közben.

Ezt hogy érted?Mert azt észrevettem, hogy a második pályán amikor van liched meg sorsszövõd azokat csak a szellemmel tudtam feléleszteni, a nekro képességgel nem.Akkor ha az elsõ körben pl. csontit élesztek a következõben már lehet lichet?Vagy félreértettelek?
Én sem 😊 tegnap vagy 3 órámba került átszenvedni magam és vagy 4 szer kezdtem neki a 3 pálya ment nagyon de a 2 pálya az kegyetlen volt ennyit még semmivel se szoptam de annyira tetszik a történet ,hogy mindent próbálok megcsinálni.

b-type
..ja és az árnyak (sötét) azok elég sz'patósak tudnak lenni egy nekrónak.
..csak fizikai sebzés jó, nem mindig éri meg velük harcolni..hacsak nem fontos dolgot õriznek.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

b-type
használd a hõs nekromanta képességét, és a szellemek gyógyítását..a szellemek lehetõleg akkor gyógyítsanak amikor körbeveszi az élõ ellenség a szövetségest, vagy a szellemet (akit gyógyítani akarsz).
sok mindenre nem kell figyelni mert elég erõsek....de mivel a játék elején övék az elsõ történet, ezért pl engem is megszívattak, nem tudtam hogy a hõs feltámasztását lépésekben tudom használni (alap-elit-bajnok lény), ezért csak akkor használtam amikor fullon volt 😄
pedig azért van f'ngatós rész a nekróknál is...az emlékeknél nekem is majdnem elkoptak a seregeim..nagyrészt a saját hülyeségemnek köszönhetõen, de még akkor nem voltam képben a játékkal.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

"nekronak sok baja nem lehet"<#nevetes1>Úgy legyen.
b-type
A nekroknál elvileg nincs morál...már régen voltam élõholtakkal, a regeneráció meg sztem akkor nagyon jó ha magas a morál.
...mert akkor ugye akkor egy körben kétszer regenerálódik, persze felemészt egyet, de kit érdekel, addigra vagy amúgy is vége a csatának, vagy nagyobb csatáknál meg újra aktív ez vagy az.

Szal morál függõ, de végül is a tömeges regeneráció az jó dolog, kell.
Mellég az életszívás..és nekronak sok baja nem lehet a gép(!) ellen.

Köszi.A tömeges regeneráció amúgy hat a nekró lényekre, mert a gyógyítás ugye sebez, én meg a nekro kampányt tolom?
b-type
Én általában az õsi (prime) varázserõnél szoktam húzni az általános varázserõn, és utána húzok a varázslat fajtája szerint (fény, föld..stb).

Bár jelenleg kampányra(!!) én a -might- hõsre esküszöm, és ott a regeneráció és a gyógyítás ami játszik...persze ha a kaszt megengedi akkor az életszívás is...ezek tömeges hatásúként is elérhetõek egy -might- hõsnek.
A lvl15 felett megszerezhetõ képességek sztem jobbak a might vonalon mint a magic-n.
a 4-5 váras térképen elõbb-utóbb dobja a +8 varázserõs nyakláncot, az elfér.
De szvsz(!!) A -magic- hõs alacsony és közepes szinten erõs, a -might- beállítottságú hõs magasabb szinten erõsebb.
brutál képességek vannak, ..teszem azt amikor egy saját lény megöl egy másikat (elsõ alkalommal) akkor teljes cselekvést kap újra (+csomó morál)..sztem kicsit több gondolkodás kell, de nagyon kemény...aztán ott van az ellentámadás a támadás elõtt..változó értékek vannak, nálam most a csata elsõ 3 körében visszatámadnak mielõtt ütnék õket, ez egy kardmesternél, vagy egy griffnél nagy táp.
Tömeges regeneráció az szvsz kell (jó az az 5 kör), a tömeges gyógyítás sokat nem fog érni, de néha jó, illetve nekrók ellen támadásnak is elfér, a sima gyógyítás jó...eleve keveset sebzõdnek a lények.

Köszi a sok segítséget 😊

A kampányok teljesítésével tudsz újakat szerezni, vagy csinálnod kell saját hõsöket a dinasztia menüben.

Nem gyengébb, csak magasabb szinten kevesebb pluszt jelent az a 9 mágikus erõ.

Bocsi ha hülye a kérdés, de a demoban is hotseaten csomó hõs volt most megnéztem van 5 darab és inferno-s egy sincs :S

Magasabb szintû hõs gyengébb mint a közepes?😮

Persze, hogy segítettél, köszi.Lassan azért már kezd körvonalazódni a kép, még jó hogy nem költöttem el a pontokat és még van 5db 15-ös szintûként..Ezekre gondoltam még:láncvillám, bábjátékos,tömeges kõbõr vagy tömeges regeneráció, utolsó sötét mágia erõsítõ meg tömeges hatástalanítás.Jó lesz remélem.
Hülyeséget írtam, nem kell hozzá második szintû könny/vér, független tõle. A +9-re remélem jól emlékszem 😊

A mágikus erõ növelés szerintem hasznos dolog:
Ha a hõs eléri a második szintet a könny vagy a vér útján, akkor a három mágikus erõ növelõ képesség +9 mágiát ad az adott csoportban.
Hogy ez mit jelent:
Egy 20as szintû hõsnek, 20 mágikus erõvel +20% sebzést ad az összes sötét varázslatára, és 20%-kal növeli a szellemek, lichek és a bajnok egység sebzését pókformában, valamint növeli a varázslatok hatóidejét (szerencsés esetben egy körrel tovább tart a bábmester 😊).
30-as szintû hõs esetén ha 30-as mágikus ereje van, akkor viszont ez már csak +5%.
Szóval közepes szintû hõsöknek nagyon jó, maximális szintû hõsöknek már csak "elmegy".
Remélem segítettem 😊

ezen konkrétan mit értesz?
Nah sikerült a hõs húzásában van a lényeg😊

+ még egy jó tanács 10 percenként lecsatlakozol a confluxról ezért érdemes minden nagyobb harc elött,után menteni.

Ha nem tévedek azon a pályán nagyon fontos, hogy minimális veszteséggel kell minden harcot megvívni, különben nem lehet végigcsinálni. Én vagy 5x kezdtem neki, míg végül sikerült.

Crome

vagy lehet az a baj túl sokáig idõztem és késõn jutottam el a várig:S

Egy tippet tudok adni ha még nem tartasz itt, amikor az emlékeidben vagy jól nézd meg a mellék küldiket és csináld meg mert nagyon sokat számítanak bár én így is képtelen vagyok itt túljutni, biztos rosszul csinálok valamit nem hinném ,hogy ilyen borzalom nehéz lenne a játék könnyû fokozaton:S

Jó tudni, hogy ilyen is lesz, én is ott tartok.
Ennek a mágikus erõ növelõ szakértelmeknek van valamilyen komolyabb értelme?Mert 2 pontot is ráraktam a sötét növelésére de nem igazán vettem észre, hogy olyan nagy változás lenne a varázslataimban.
Nekromanta küldinek 2 részét csinálom könnyû fokozaton képtelen vagyok átjutni az utolsó feladaton amikot a tükörképemmel kell megharcolnom valaki tud adni valamit tippet ,hogyan kell végig csinálni a pályát?

Ezt meg nem figyeltem. Mindegy, így is jó volt, csak az elsõ 1-2 kampányban még nem igazán figyeltem oda a normális pontelosztásra és jó lett volna változtatni utólag. Na majd hátha a kiegészítéseknél (remélem lesz) már hasznát tudom majd venni.

Crome

Ez így ebben a formában nem felel meg a valóságnak <#vigyor>

A 10. szint és a 21. szint elérésénél is aktívvá válik a respec gomb, és akkor újra tudod osztani a skilljeidet! <#taps>
Kijött az 1.2.1-es patch, ami javítja az "achievementlopkodós" bugot. Mást nem csinál.
Én most kezdtem normálon nyomom de azt hiszem elõször végig viszem könnyûn aztán normalon majd hardon mert így normalon is az elsõ pályán megyek a 2 ik várhoz és már halálos sereg vár rám:S

Köszi, én is ezekre gondoltam elsõre.Gondolom nem érdemes szétszórni a pontokat különbözõ mágiaiskolákra hanem egyre kell koncentrálni.Bár az õsi mágiában a tömeges lassítás-gyorsítás még piszkálja a fantáziámat, majd meglátjuk.
Én easy-n szoktam játszani. Anastasya-val a Vér útját választottam, és mágia típust. Tömeges regeneráció és Élet lecsapolása (tömeges) varázslattal mindenkit le tudtam verni könnyedén.
Kicsit magasabb szinten nagyon hasznos volt az Idõstop is.
Vége. :-S Várom a kiegészítõket. ;-)

Crome

Aha, köszi! Kár, hogy kampánynál nem lehet, egyszer-kétszer jó lett volna. Bár most meg már amúgy is mindegy, egy kampányom van hátra és kész. :-)

Crome

Shiwo
amikor belépsz a "Dinasztia Hõseim" szekcióba, hogy hõst állíts össze magadnak párbajhoz, és elosztod a pontokat 😊

kampány/játék közben nem variálható

Shiwo
de speciel át is állítható bármi másra, én pl betettem a több gombos egerem két oldalsó gombjára, és úgy tök kényelmes forgatni 😊