Might & Magic: Heroes VI
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Crome
Valaki tudna adni egy 100%-os mentést a kampányról?
Os újratelepítésnél sikeresen elfelejtettem a mentéseket átrakni máshova, pedig már csak az epilógus 2. pályája volt hátra. (amit egyébként valamiért nem engedett elkezdeni..)
CSAK a Fradi
Crome
"ha most minden lényem szerencsés az elsõ körben, akkor az elsõ kör végén nagy eséllyel meg tudok idézni egy champion lényt."
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
kicsit konkrétabb példa, az infernóval most fejeztem be nem rég a kampányt, ott kábé a következõ a helyzet:
- akkor nõ a csík, ha az egységeim közül valamelyik szerencsés támadást tesz, vagy ha az ellenfél pont az ellentettjét, azaz szerencsétlenül támad, kisebbet sebezve (a pontos megnevezését így nem tudom fejbõl a dolognak..) bár utóbbi nem nagyon szokott lenni, szóval a csík szépen töltõdik, ahogy jönnek a kis patkók a lényeim feje felett... Mikor már sárga a csík és alkalmazható (kb a negyedénél), akkor tudok core lényt megidézni vele.... mikor eléri kábé a felét, akkor már elit lényt is lehet idézni..mikor a 3/4-e, akkor lehet champion lényt, s mikor teljes a kör, akkor az idézett lény azonnal megjelenik, nem csak a démoni kapu (aminél várni kell egy kis idõt)
ha most minden lényem szerencsés az elsõ körben, akkor az elsõ kör elején nagy eséllyel meg tudok idézni egy champion lényt... ha viszont körökön keresztül nem szerencsés egyik sem, akkor nem tudok idézni, mivel nem töltõdik a köröcske...
remélem így érthetõ
Crome
..csak fizikai sebzés jó, nem mindig éri meg velük harcolni..hacsak nem fontos dolgot õriznek.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
sok mindenre nem kell figyelni mert elég erõsek....de mivel a játék elején övék az elsõ történet, ezért pl engem is megszívattak, nem tudtam hogy a hõs feltámasztását lépésekben tudom használni (alap-elit-bajnok lény), ezért csak akkor használtam amikor fullon volt 😄
pedig azért van f'ngatós rész a nekróknál is...az emlékeknél nekem is majdnem elkoptak a seregeim..nagyrészt a saját hülyeségemnek köszönhetõen, de még akkor nem voltam képben a játékkal.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
...mert akkor ugye akkor egy körben kétszer regenerálódik, persze felemészt egyet, de kit érdekel, addigra vagy amúgy is vége a csatának, vagy nagyobb csatáknál meg újra aktív ez vagy az.
Szal morál függõ, de végül is a tömeges regeneráció az jó dolog, kell.
Mellég az életszívás..és nekronak sok baja nem lehet a gép(!) ellen.
Bár jelenleg kampányra(!!) én a -might- hõsre esküszöm, és ott a regeneráció és a gyógyítás ami játszik...persze ha a kaszt megengedi akkor az életszívás is...ezek tömeges hatásúként is elérhetõek egy -might- hõsnek.
A lvl15 felett megszerezhetõ képességek sztem jobbak a might vonalon mint a magic-n.
a 4-5 váras térképen elõbb-utóbb dobja a +8 varázserõs nyakláncot, az elfér.
De szvsz(!!) A -magic- hõs alacsony és közepes szinten erõs, a -might- beállítottságú hõs magasabb szinten erõsebb.
brutál képességek vannak, ..teszem azt amikor egy saját lény megöl egy másikat (elsõ alkalommal) akkor teljes cselekvést kap újra (+csomó morál)..sztem kicsit több gondolkodás kell, de nagyon kemény...aztán ott van az ellentámadás a támadás elõtt..változó értékek vannak, nálam most a csata elsõ 3 körében visszatámadnak mielõtt ütnék õket, ez egy kardmesternél, vagy egy griffnél nagy táp.
Tömeges regeneráció az szvsz kell (jó az az 5 kör), a tömeges gyógyítás sokat nem fog érni, de néha jó, illetve nekrók ellen támadásnak is elfér, a sima gyógyítás jó...eleve keveset sebzõdnek a lények.
Ha a hõs eléri a második szintet a könny vagy a vér útján, akkor a három mágikus erõ növelõ képesség +9 mágiát ad az adott csoportban.
Hogy ez mit jelent:
Egy 20as szintû hõsnek, 20 mágikus erõvel +20% sebzést ad az összes sötét varázslatára, és 20%-kal növeli a szellemek, lichek és a bajnok egység sebzését pókformában, valamint növeli a varázslatok hatóidejét (szerencsés esetben egy körrel tovább tart a bábmester 😊).
30-as szintû hõs esetén ha 30-as mágikus ereje van, akkor viszont ez már csak +5%.
Szóval közepes szintû hõsöknek nagyon jó, maximális szintû hõsöknek már csak "elmegy".
Remélem segítettem 😊
Crome
Ennek a mágikus erõ növelõ szakértelmeknek van valamilyen komolyabb értelme?Mert 2 pontot is ráraktam a sötét növelésére de nem igazán vettem észre, hogy olyan nagy változás lenne a varázslataimban.
Crome
A 10. szint és a 21. szint elérésénél is aktívvá válik a respec gomb, és akkor újra tudod osztani a skilljeidet! <#taps>#taps>
Kicsit magasabb szinten nagyon hasznos volt az Idõstop is.
Crome
Crome
kampány/játék közben nem variálható