10317
Hivatalos honlap | | Heroes Magyarország | | Dobozos vásárlás | | Digitális vásárlás | |
Lények | | Gépigény | | Hőstervező | | Manual |
-
Vologya Mester #8544 Üdv Bátor Harcos!
Erre a kérdésre nem tudok válaszolni, ugyanis sokan ígértek segítséget fizetés után. Én nem is kértem konkrét összeget senkitől, mindenki a saját elbíráslása és teherbírása szerint segítsen, ha tud. Cserébe lehet kérni az általam felajánlott dolgokból, volt aki élt a lehetőséggel és volt, aki nem. A kezelés előre láthatóan még 2-3 hétig tartani fog, ez biztos... Ne terheljük itt a topikot, inkább írj a [email protected] e-mail címemre és ott kérdezz, ha szeretnél még valamit... Baráti üdv! -
#8543 Kedves V.mester
Eleget tettél itt értünk h én is segítsek,még ha nem is értek 1et veled a topic használatában... Minden hozzászólásod olvastam még ha Pioét nem is...
Mennyire van még szükséged? -
Vologya Mester #8542 Üdv Bátor Harcosok!
andorr1984: Privi üzi ment...
Köszönöm Mindenki segítségét, aki megkeresett és bármilyen szerény mértékben támogatott vagy a közeljövőben fogja megtenni. Még június közepéig várok segítséget, utána jelentkezem a párom állapotával kapcsolatban.
Addig is jó Heroes játékot Mindenkinek!
Baráti üdv! -
andorr1984 #8541 Vologya.
Van neked msn vagy valami skype címed, amin keresztül lehet veled beszélgetni egy kicsit ? -
#8540 Szerintem nem is lesz innentol kezdve mar ertelme patchelni. -
#8539 Gyengítik a gyógyító varázslatokat, és úgy kicsit nehezebb lesz a játék... -
steweee #8538 az meg mi a csuda ? -
#8537 1.3-tól teljesen jól játszható. Most 1.4 van, érdemes most tolni hadjáratot, mert 1.5-ben jön heal nerf. -
Micsu #8536 sajnos mi már azt is tudjuk hogy már nem a blackhole fejleszti :S -
steweee #8535 számomra meglepetés volt, és kellemes. hátha vki esetleg nem tudta hogy :
http://hu.wikipedia.org/wiki/Black_Hole_Entertainment
:) -
Lokker #8534 Már az elejétől érdemes volt hozzákezdeni szerintem, kellemes órákat lehet vele eltölteni. Az alap játék szerintem rendben van. Kiegészítő meg majd egyszer. -
steweee #8533 a legutolsó peccsel már mennyire kiforott ? érdemes már nekikezdeni hogy ne legyen bugos ? kiegészítő mikor jön hozzá ? -
josi #8532 Nem, csak ha megveszed. -
#8531 sziasztok!
Lehet játszani a heroes 6-tel hamachival? Vagy egyéb módon egymás ellen? -
Micsu #8530 más a facebookon kunyerál vesét, de egyébként e post nem igazán arról szólt sztem -
Pio #8529 OFF
Aki figyelemmel követte a topikot az tudja jól, hogy Vologya Mester elég sokat segített nekünk, hozott infókat, illetve első sorban neki köszönhetjük azt, hogy a topiklakók közül mindenki, aki szeretett volna részt vehetett a zárt bétán. Nem kevés órát szöszöltünk vele azért, hogy ez lehetséges legyen.
Egy szó, mint száz bőven hozzátett annyit a topikhoz, hogy szerintem nyugodtan "kunyerálhatna" is akár, de a lenti post távolról sem erről szól, igen korrekt ajánlatokat tartalmaz, amivel aki akar, élhet.
Ha valakit nagyon zavar, hogy ez a post kikerült írja meg nekem privátban, ha sokakat zavar eltávolítom, de szerintem a legkevesebb, amit tehetünk cserébe a sok segítségért az, hogy ezt kint hagyjuk és jobbulást kívánunk! -
Vologya Mester #8528 Üdv! Nem kunyerálok, ha nem tűnt volna fel, inkább cserét ajánlottam a segítségért cserébe... Sajnálom, hogy így látod a dolgokat... És persze mindenki magából indul ki, én nem szoktam lopni, csalni, hazudni, ha szégyen, ha nem... És nem kívánom senkinek, hogy hasonló helyzetbe kerüljön, mert szvsz ilyen dologra nem lehet felkészülni sem anyagi, sem egyéb téren! :( Ja és persze biztosan mindenkinek van más problémája is, ezért mindenki eldöntheti maga, hogy van e lehetősége segíteni vagy nincs... Semmi sem kötelező!!! Baráti üdv! -
#8527 Ha nekem ilyen problémám lenne (van más) nem itt kunyerálnék... lopni csalni hazudni még mindig nem szégyen!!! -
#8526 OFF:
úristen,...hát nekem nem kell semmi(jó dolgok), kaptam már tőled egy H3 SoD-t egy metróaluljáróban ha emlékszel rá :)
fizu után segítek.
addig is a sok szerencsét. -
Vologya Mester #8525 Üdv Bátor Harcosok!
Ezt a levelet a Heroes fórumba írtam 1 héttel ezelőtt, szeretném megkérni az Sg.hu Heroes VI. topikjának olvasóit is, hogy aki tud, segítsen:
Még sohasem kértem segítséget Tőletek, sokáig gondolkodtam, hogy megtegyem e, de úgy gondolom a Heroes Társadalom már megmutatta összetartó erejét, ezért most megteszem...
A feleségem múlt hét pénteken kórházba került agyvérzés gyanúval. Azóta már több kórházat is megjárt az országban és kiderült, hogy az agyában az egyik ér okozta az agyvérzést. Az orvosok kockázatosabbnak tartják a műtétet, mint a hosszabb kórházi ápolást és speciális terápiát, de a TB (számomra érthetetlen módon) nem támogatja ezt a kb. 1 hónapos felépülési folyamatot...
Ezért a család úgy döntött, hogy anyagi tűrőképességünk határáig egy fizetős egészségügyi intézménybe helyeztetjük át a feleségem, ahol megkaphatja a szükséges ápolást, kezelést és felügyeletet... Ennek azonban ára van, ami napi ~25.000Ft... (Kiszámolhatjátok, hogy 1 hónap alatt ez egy óriási összeg... És akkor még nem beszéltünk az egyéb költségekről...)
Úgy döntöttem, hogy ennek finanszírozhatósága érdekében megválok a legtöbb Heroes relikviámtól, illetve aki úgy érzi, hogy tudna Nekünk segíteni, bármekkora anyagi segítséget is örömmel fogadnánk. Cserébe a lejjebb felsorolt dolgokból tudok küldeni köszönetképpen a felajnlásokért... (Kérem, aki anyagilag segíteni tudna, írjon a [email][email protected][\email] e-mail címemre és ott beszéljünk a részletekről.)
Ezeket tudom felajánlani a segítségetekért (Aki tud támogatást küldeni, az válasszon, adja meg a címét és postázom, illetve budapesti személyes átadás is megoldható!):
500Ft vagy több küldése esetén:
Heroes VI. poszter
Heroes kotta Rob King és Paul Anthony Romero aláírásával
1500Ft vagy több küldése esetén:
Heroes Collection lemez (bontatlan)
3000Ft vagy több küldése esetén:
Heroes V. Gold csomag (bontatlan)
Heroes VI. póló fekete vagy fehér (M, L, XL méretekben)
7500Ft vagy több küldése esetén:
Might and Magic: Heroes VI. lemez (bontatlan)
Valamint a relikviáimból összeállított csomag (eszmei értéke felbecsülhetetlen, piaci értéke mai áron ~150.000Ft), melyre lehet licitálni, aki a legtöbbet ígéri érte, az kaphatja meg (Licitálni a [email protected] e-mail címemen lehet. A minimum összeg, amennyiért odaadnám: [b]50.000 Ft[\b] A licit május 31-én 22:00 órakor zárul és ide ebbe a Heroes topikba minden nap este feltüntetem az aktuális árat):
- King's Bounty: The Legend (felújított kiadás 2008.)
- Heroes Collection csomag
- Heroes IV: Complete csomag
- Heroes V. Gold csomag
- Heroes V. póló L-es méretben
- Might and Magic: Heroes VI. csomag
- Heroes VI. poszter
- Heroes VI. póló fekete és fehér L-es méretben
- Heroes VI. kotta Rob King és Paul Anthony Romero aláírásával
- 2 db kód 50-50 Euro (~28-30.000Ft) értékben, amely 2012-ben az UBIShop webáruházában váltható be digitális játék vásárlása esetén
- Heroes VI. MICHAEL ARKANGYAL szobor, melynek értéke 250 Euro (~70-75.000Ft)
Köszönöm, hogy elolvastátok a levelem és méginkább köszönöm, ha segíteni tudtok. Baráti üdv! -
Csurbolya #8524 köszi -
ArchDruid #8523 Na figyelj!
Kaptunk egy pályát, amit Egyéni játék elindításával érhetsz el. A többi pálya között van felsorolva, a neve: "Az ősök szigetvilága".
Egy gigantikus pálya 4 választható játékossal.
Ez a lobbi dolog meg azt jelenti, hogy ha interneten akarsz másokkal játszani egy custom mapon, de neked nincs meg az a pálya, letöltheted attól, aki kezdeményezte a játékot. Hogy pontosan miként megy ez, azt nem tudom....
Battle for Middle Earth 2-ben ez a folyamat automatikus volt, egyik gépről áttöltődött a másikra minden hiányzó fájl. Megoldhatták volna itt is így. -
Csurbolya #8522 Ezzel kapcsolatban : "A lényeg az, hogy elérhető az Archipelago pálya, illetve a lobbiban letölthetjük a nem meglévő custom mapokat a hosttól."
Pontosan hol érhető el ez a pálya?
lobbiban: Ez mi? Hol van? Honnan lehet ezeket letölteni? -
#8521 Igen, úgyhogy pörgetni kell a hadjáratot, mert jön heal nerf 1.5-el, és úgy nehezebb lesz. -
#8520 Kint az 1.4 patch. -
Lokker #8519 Utolsó lehetőségként próbálj meg belépni a barátod accountjával hátha mégis be lett oda regisztrálva, ha azzal se megy akkor kénytelen leszel keresni valami alternatív lehetőséget a játékra. -
Pio #8518 Ubisoft hét van a Steamen, ami azt jelenti, hogy egész héten minden Ubi játék 33%-kal olcsóbb, így a Heroes 6 is.
Persze érdemes várni, mert minden nap extra akciók is vannak, valamelyik nap tuti sorra kerül a M&M franchise is. -
Pio #8517 Biztos, hogy a haverod nem regisztrálta? Nem kell ahhoz elindítani se a játékot, hogy regisztrálja. És akkor az ő Ubisoft accjával lehet használni a játékot.
Ha biztos, hogy nem, akkor sajnos szerintem nincs más megoldás, hisz utólag azt már képtelenség bizonyítani, hogy beregisztrálta-e valaki avagy nem. :( Max talán a Ubisoft, de szerintem "személyiségi jogok" miatt ezzel kapcsolatban nem adnak ki infót. -
donatus13 #8516 Ezek szerint akkor valaki mégis felhasználta:) -
aka911 #8515 Igen!
Haver vette egy pár hónappal ezelött!
1x nem volt telepítve se regisztrálva!
Azért adta oda mert neki nem volt vas hozzá! :)
10000ft-ért vette!
576-ba!
Azért nem értem mert ezek teljesen egyedi kulcsok!
Hívtam az 576-ot ott azt mondták nem tudnak vele mit kezdeni!
Hívtam a forgalmazót ők meg fel sem veszik!
úgy,hogy egyre jobb a helyzet!
Pedig már nagyon szeretném kipróbálni!
Az olcsóbb megoldást meg nem szeretném! :) -
Pio #8514 22-én délelőtt karbantartás miatt nem fognak menni a szerverek.
aka911: megbízható forrásból származik az a kulcs? -
aka911 #8513 hello!
Kérdésem lenne!
Heroes 6-hoz nem jó a kulcsom azt írja,hogy használatban van!
De semmi nem lett regelve meg semmi!
Válaszotokat előre is köszönöm!
-
ArchDruid #8512 Végre valami váratlan jó hír!!! Köszi Pio!
És kösz a Limbicnek is. Kipróbálom a Map editort. A Tutorial NAGY ötlet!Talán végre használható lesz pályaszerkesztéshez is! :-) -
Pio #8511 Új patch érkezett:
- Added the Custom Map Exchange feature, allowing players to download missing maps in the lobby, from the host.
- Added the Archipelago map, previously available only during the Christmas event, in Skirmish mode (solo and multiplayer)
- Added features in the map editor:
o Help Files: Added tutorials in the Map Editor
o Initial Map Setup: Set a trigger to set up the initial structure allowing to save a map right after creation
o Unified Object Behavior: Implemented unified behavior for all affected objects (e.g.: object selection, scaling, rotation handling, etc.)
o Mini map: Removed the non-functional mini map from the Map Editor
A lényeg az, hogy elérhető az Archipelago pálya, illetve a lobbiban letölthetjük a nem meglévő custom mapokat a hosttól.
Ezen felül a pálya editor kapott helpet, kikerült belőle a minimap, egységesebbé vált a használata és kreálás után azonnal menthető a pálya.
A következő patch balance patch lesz. -
ArchDruid #8510 Haha!! Ez a Hősök Tere nagyon tetszik!!! Megnézném így a teret!!! :-) -
rosscowka #8509 ********************SPOILER veszély***********************
A heroes.hardwired.hu oldalon a pokol végigjátszáshoz uccsó pályához a következő kiegészítésem lenne:
"Most már elég erős a hősöd és elegendő a sereged, hogy az E várat is elvedd! Miután ez megtörtént egy lila hős vár majd a 3-mas pontnál - a jobb oldali képen az a sereg látszik ami nála van hard fokozaton - de még nem kell megtámadnod, ugyanis nem mozdul meg."
Dehogyis nem. rögtön a következő körben megtámadja a várost, elég szép sereggel, bár igaz nem annyian vannak, mint az első csatában.
-
#8508 felkerült a heroes.hardwired.hu-ra a háttér és térképkészítő verseny végeredménye -
#8507 Ahhoz jó lenne tudni, hogy milyen frakció, milyen hőse (pl. Kastély, és harcos vagy varázsló típusú). -
Rusy #8506 Sziasztok most kezdtem el játszani a játékot, eddig nem nagyon volt időm illetve volt mindig más, valamint vártam még a javításokat, most visszaolvasgatva sajnálatos amiket írtatok a játékkal kapcsolatban, magam is amiatt jöttem a fórumba, hogy szétnézzek hogyan is érdemes fejleszteni egy hőst, mert ez a skill fa ami benne van a játékban finoman szólva is érdekes, majdhogy nem a hős a legyengébb egység a seregemben azt hiszem most 8-as, és nem tudom mire osszak pontot, valaki tudna nekem mondani 1-2 tippet mire érdemes fejleszteni egy hőst, mert momentán nem nagyon látom. -
[SiX] Boci #8505 Na igen, ha a Black Holenál marad a game, már lassan új faction is lenne benne...