10317
  • Kuglee
    Ez az igazi hasbeszélő művészet, mehetne politikusnak is...
  • Zsknight
    Köszi, kicsit kusza, de a lényeget értem.
  • Lacoka12
    de jobb mint a semmi
  • r4pt0r
    Csak nem google fordító? :D
  • Lacoka12
    1. Mi az a reakció, hogy a tudat, hogy a rajongók többsége már elhagyta a játékot, és teszel valamit, hogy orvosolja ezt a helyzetet?

A vélemény a tagok a különböző közösségek nagyon fontos a számunkra, de csak egy részét képviselik az egész Heroes játékosok. Gyűjtöttük egy csomó visszajelzést a játék megjelenése után a fórumokon, weboldalakon, a Facebook oldalán keresztül is, és a post-launch felmérés válaszolt több mint 20000 játékos. Egy dolog, hogy tényleg átjön, az a tény, hogy nem mindenki játszik Heroes ugyanúgy, vagy ugyanazon okokból. A játékosok túlnyomó többsége kész az egyjátékos kampányt, játszottam néhány skirmish térképek és mozgott, más játékok, mint ahogy tette az előző részlet a sorozatból.

Ennek ellenére egyetértünk abban, hogy a post-launch támogatást Heroes VI csalódást okozott eddig. Meg kellett keresni egy új fejlesztői, hogy átvegye a javítási feladatokat, és ez óriási dolog bonyolultabb (és lassabb), mint várták. De ez a bizonytalan időszak most vége, és mi újra a nyeregben, dolgozik, hogy javítsa a dolgokat.

Minden esetben figyelembe vesszük Heroes VI legyen a baba. Persze, hogy született hibák, de fogjuk használni minden lehetőséget, hogy megbizonyosodjon arról végül átváltozik egy finom, egészséges fiatal játék

2. Mivel a jelenlegi M & M Közösség Developer tud mondani az oka, hogy hiányzik a közösségi tevékenység a termelők, és magad? Mi az oka ennek a csend, és azt kell javítani?

[Ubi_Irina] Az elmúlt 6 hónapban a közösségi aktivitás nem volt olyan magas, mint szeretnénk látni. Míg mi már szervezett néhány rendezvényen elindítása után a játék, megosztott közösség néhány érdekes hír, közölte a foltok, a tervezés, néhány Q & A tettek a csapat, és így tovább, egyetértek veled, hogy a közösségi élmény lehet, még izgalmasabb. Például szeretnénk látni a térképeket, a közösség által létrehozott, és ez olyasmi, amit jelenleg dolgoznak (Map Editor javulni fog együtt a foltok "sajtóközleményeket). Ez csak egy része a tervek több látható lesz hamarosan :-).

Fontos megjegyezni továbbá, hogy a kommunikációs csatornák változtatni az idő, de mi elkötelezettség, hogy vegye figyelembe rajongók visszajelzései ugyanaz marad.

A VIP fórum jött létre, pontosan erre a célra, és ez egy nagy érték számunkra, hiszen vannak olyan vélemények elmagyarázta, hogy mi tényleg reprezentatív az egész közösség fogja gondolni a különböző kérdésekben. Van egy csapat elkötelezett, hogy a közösség is (a közösségi vezetők, menedzserek Fórum, moderátorok, ügyfélszolgálati és közösségi fejlesztők), amely arra törekszik, hogy hozzon létre egy szilárd kapcsolat a játékosok között és a fejlesztők. Ahogy dolgozom a produkciós csapat, könnyű nekem, hogy az információt, amit keres (ha van válasz készen áll, hogy természetesen). Szóval, nyugodtan megtámadni engem bármiről kapcsolatos Might & Magic ;-).

Az M & M produkciós csapat mindig kíváncsi, mi a véleményed a különböző dolgokat, és kapsz egy jobb betekintést, mi folyik itt dolgozunk a fejlesztőknek "naplók, Q & A (mint ez), gameplay videók. Alapvetően mindez történik annak érdekében, hogy tartsa a kapcsolatot veled.

3. Ön többször tervezési döntések célja, hogy korszerűsítse a játékot, és felkeltheti a szélesebb közönség, de annak ellenére, hogy a közösségi vezetők keményen dolgoznak az aktivitás megőrzését, azt látjuk, nincs bizonyíték egy ilyen közönség. Annak fényében, hogy tud mondani általánosságban mennyire jól a játék adtak el? Már meghaladta a várakozásokat kelt, "OK", vagy eddig bizonyítottan a flopot?

Annak ellenére, hogy a változó PC-piac, Heroes VI jól teljesített, sőt felülmúlta várakozásainkat egyes területeken. Anélkül, hogy részletezném konkrét számadatokat, ez volt a legerősebb bevezetése vagy bármely Heroes Might & Magic játék, de még nem érte el az eredeti várakozásokat.

4. Szerint az amplitúdó Studios honlapján, és láthatóan-H5 és a H6 egykori író Jeff Spock a Twitter észrevételeit, több igen figyelemre méltó tagjai Ubisoft produkciós csapat elhagyta a céget felénél Heroes VI fejlesztési indítani saját, független stúdió. Mi volt az oka az indulás? Gondolod, hogy ártott Heroes VI?

Termelés Heroes VI kalibrálni 4 éves, és ilyen hosszú időn keresztül mindig lesz némi forgalom és belső változásokra. Ez nem jelenti azt, ezek a helyek maradtak üresen - a Ubisoft, hogy egy nagy cég, így egy személy nem ugyanaz a hatása, mint kellett volna egy kis fejlesztő stúdió. Mindig szomorú látni, tehetséges és energikus emberek elhagyják, de néha az életben találkozunk lehetőségeket (ebben az ügyben, ami a saját cég), akkor csak azt kell folytatni :-). Mindenesetre kívánunk nekik a legjobb, és a projekt úgy néz ki, nagyon izgalmas.

Ami Jeff, ő egy független író, így amíg ő valóban nem a vezető író Might & Magic már, ő még mindig dolgozik velünk néhány bejelentés nélkül projektek.

5. Mivel az előző kérdésre, mi vajon milyen érzés dolgozni a Might and Magic márkanév alatt Ubisoft. Melyek az iránymutatások dev csapat utasította, hogy csatlakozzanak, és hogyan szabad, hogy ezek követik a saját elképzeléseit, és közli, hogy a világon?

Mint tudod, a Might & Magic VI átterjed számos játék, amely által kifejlesztett különböző cégek. Ez Nival a Heroes V, Arkane a Dark Messiah, Vízidisznó a Clash of Heroes, a Black Hole és most a limbikus Heroes VI, stb

Mind ezek a játékok alakultak ki szoros együttműködésben Ubisoft gyártók és szakértők, akik a (megfelelően nevezik) Ubisoft Partners stúdió. Hamarosan rájött, hogy valóban meg kellett adni egy "keret", hogy a stúdiók és pontos iránymutatásokat a világ és annak lakói Asán, és jóváhagyja a terveket, hogy hozzon létre. Ez a jóváhagyás főleg kitér művészeti irányt, de játék design is. Például, egy vámpír lény nem támadni Fireballs, akkor is, ha egy játék tervezője hirtelen úgy érzi, ez félelmetes.

Ennek ellenére, mi mindig nyitott az új ötletek, a fejlesztők által benyújtott, amíg azok összhangban vannak a VI. És amíg van leíró dokumentumok, amit a "magas szintű" játék design ennek vagy annak Faction legyen, ők csak irányelvek és mindig üdvözölték beszélgetés a fejlesztőkkel szemben, ha azok olyan funkció, vagy szeretné, hogy valami újat az asztalra. És szabadon megvitatni ezeket a gondolatokat, a közösségek, ha kívánják, amíg nem ütköznek a kialakult PR tervet.

6. Volt egy csomó pletykát Black Hole, mielőtt bejelentette, hogy helyettesítés limbikus Entertainment. Most úgy tűnik, hogy átterjedhet más média. Kívánjuk, hogy ad egy esélyt a hozzászólásra, de leginkább azt szeretné, hogy a bizonyosságot, hogy tovább javítja a játékot: mik a tervei a jövőben támogatni Heroes VI?

Nem tudjuk, hogy semmilyen hivatalos véleményét erről Fekete Lyuk. Ami fontos az a tény, a javítási terv folyamatban van a limbikus, és mi nem felejtette el az ígért townscreens is, ami természetesen fel kell szabadítani az ingyenes javítás. Terveink túl, de még túl korai lenne a részleteket.

7. A rajongói oldalakon egy meglehetősen általános az egyetértés, hogy mit lehet tenni megmenteni Heroes VI. Mit gondol, a legfontosabb új / megváltozott a szükséges szolgáltatásokat a játék fejlődik és túlélni?

Abból, amit olvastam, vannak valójában sok különböző vélemények, hogy mit lehetne javítani Heroes VI, így messze egy "általános egyetértés" :-)

Az alacsony szintű változások, a tervek szerint először dolgozni egyensúly magát: hogy a képességek relevánsabb, csökkentheti a gyógyítás hatalma / feltámadás varázslatokat, hogy a Core egységeket sérülékenyebb, növeli a kárt a varázslatokat. Ezt kell látni a jövőben foltok. Hosszú távon mi is szeretnénk, hogy támogassák a különbség a Might and Magic hősei és a frakciók között magukat. Tudjuk, feljavítani a Skill rendszer, Sim fordulók és RMG fontos jellemzői a közösség, így nagy a mi "lemaradását" a funkciók hozzáadása a jövőben.

8. A Map Editor dolgoznak. Ez jó. De a rajongók is szeretnék, ha Kampány szerkesztő annak érdekében, hogy nagyobb és történet-szekvencia alapú térképek átvitelét hősök / műtárgyakat. Tekintettel arra, hogy Heroes VI alapja erősen a kampányokra, van rá esély, hogy valaha kapok egy kampány szerkesztő megjelent?

Nem ígérjük, semmit, de a szerkesztő kampány egyik jellemzője szeretnénk felvenni a szerkesztőnek valahol az út mentén. Lehet fogadni Julien hozza vissza ebben a témában az asztalra minden ülésen :-)

9. Tekintettel a középszerű sikere Heroes V és a kibocsátási és érdektelen alaposan utólagos szakaszában Heroes VI, a közösségi erősen megkérdőjelezi Ubisoft elkötelezettségét a Heroes sorozat - úgy néz ki szeretne lépni valami más már. Milyen mértékben van összpontosít Heroes VI és a pásztorkodás a játék, hogy egy kielégítő állapotba?

Heroes V ténylegesen a legsikeresebb Heroes játék minden alkalommal az eladások tekintetében, és bebizonyította, hogy egy nagyon népszerű játék. Az eladott több mint Heroes III pl.

Might & Magic fontos márka Ubisoft, és nem tervezi, hogy elhagyja azt. Ez magában foglalja a Heroes VI és a Hősök egész sorozat. H6 volt a célja, hogy a zászlóshajó a Might & Magic márka 2012-ben és azon túl, és bár nem volt a játékban is álmodta, hogy legyen (még nem, egyébként), mégis kikövezte az utat a Might & Magic a nagyon közeljövőben.

10. Vannak tervek, homályos és nem hivatalos vagy egyéb, közvetlen folytatásai a Hősök sorozat túli Heroes VI, vagy más játék a franchise-M & M? Ha igen, nagyjából mikor szándékozik megvalósítani ezeket a terveket (közeljövőben, a távoli jövőben)?

Abban az időben fogod olvasni ezt a Q & A, akkor elindították a Beta Duel of Champions, a kártya játék a Might & Magic univerzumban által kialakított csapatok Ubisoft Quebec. Bár a béta egyelőre csak Franciaországban, a játék már generál egy csomó visszajelzést és lelkesedéssel sok közösségben világszerte. És ez csak egy a sok projekt dolgozunk, néhány nagy, kis, minden így valami új és izgalmas Might & Magic. 2012 és 2013 lesznek foglalva év számunkra :-)

11. Hogyan értékelnéd a jelenlegi viszonya a VIP rajongók? Mit mondanál, mi a véleményük a játék, és a kezelése a fejlődés? Gondolod, van olyan pont, hogy kommunikál a VIP rajongók, vagy azok nem a saját szerepét?

Meg kell emlékezni, hogy így a játék egy olyan közös munka köztünk, a fejlesztés és a stúdió VIP rajongók. A VIP rajongók már régóta képviselői a közösségek és mindig működött a hangját a többi rajongók. Most, a megszorítások a játék fejlesztése jelentette, nem tudtuk végrehajtani, hogy mindig számos visszajelzés, sok a megbánás. Mindenesetre, nincs szándéka, hogy lezárja ezt a fórumot, és mi továbbra is együttműködik a VIP-k a lehető legnagyobb mértékben a jövőbeli projektek a Might & Magic márka.

• Szaruman
    Tbh, semmi lényeges infót nem közöltek. Inkább gagyi magyarázkodás.
  • Zsknight
    Remélem azért majd a lényeget valaki lefordítja.
  • Petiknight
    Ok javitok "itt", a linkbol meg toroljetek ki a http:\ es mukodni fog, bocsi a rossz belinkelesert.
  • Petiknight
    Sziasztok,

a hivatalos oldalon ismet kitettek egy ujabb Exclusive Community Q&A-t. Akit erdekel it elolvashatja:

hivatalos oldal

Sajnos nincs idom, hogy leforditsam. Udv Mindenkinek
  • SlipKnoTiaN
    Azt vágja vki h az miért van h beírom a játékon (Heroes 5 alap) belül az online kódomat az nem fogadja el??! Hozzáteszem 6 éve vettem a játékon megjelenés után max. 1 hónappal, annyi a kód hibája h kicsit gyűrött a papírtok amin van.
    Végre rászántam magam h felnézzek az olcsó vérű ubi szerverre erre ezt játsza be velem. Jah és a Kelet törzsei kódját elfogadta, a Végzet pörölyeiét pedig nem találom szal ezek tárgytalanok, csak megemlítem.

Bocs h ide írtam, de a Heroes 5 topic elég halott (Sandro biztos jól érezné magát ott) ezért írtam ide.
  • Lokker
    Azok is megvannak és vissza is másoltam de úgy néz ki, hogy ez a mentés visszamásolás nem igazán akar működni vagy valamit én csinálok rosszul.
  • gandrus
    Szerintem nem elég a mentett állásokat kimenteni, mert a users\"felhasználói név"\My Documents\Might & Magic Heroes VI\"felhasználói név" könyvtárban tárolja a profilod adatait (win7 home premium esetén, felhasználói név mindenkinek egyéni). Nekem a következő két file van ebben a könyvtárban: DynastyData.bin, ProfileData.
  • Lokker
    Lementettem a save mappát meg ami mellette volt de a játék mégse látja annak ellenére, hogy ugyan oda másoltam vissza ahonnan lementettem. A másik érdekesség hogy a hadjárat mentései nincsenek közte csak amit haverokkal játszottunk. Csak azért zavar a dolog mert hardon játszom a hadjáratot és pont a heaven 2. pálya végén voltam. De ez már az én lámaságom, hogy miért nem vittem végig.

Telitalálat teljesen legyalultam az adott partíciót.
  • Shiwo
    hát...szerintem az attól is függ, hogy winreinstall során mit is csináltál... pl formázva lett-e a merevlemez, gyalulva a partíció vagy csak le lett törölve pl a windows/documents/program files könyvtár

utóbbi esetben a file recovery programmal még lehet is rá esély, ha nem írt azóta adatot az adott szektorokba a winyó.. formázás/partíció törlése esetén tudtommal komolyabb dolgok kellenek a visszaállításhoz
  • Lokker
    A mentéseket valamilyen módon vissza lehet hozni ha elfelejtettem winreinstall előtt menteni őket?
  • Shiwo
    hát... ha ilyen ütemben jönnek továbbra is, akkor nyár vége - ősz eleje...
  • andorr1984
    Tudom, hogy nagyon bonyolult ez a téma, meg írták is többen.
    Meg kavarás is van itt a fejlesztők körül, hogy ki mit hogy stb.

De azért bátorkodom megkérdezni, hogy nagyjából mikorra várható újabb patch-ecske ?
  • Shiwo
    ha a gu.exe-vel indítod, akkor automatikusan lecsekkolja és leszedi mindig a legújabb frissítést
  • chaoswar
    Végre, nagy nehezen sikerült ráakadnom az 1.3 -as hun-cz magyar nyelvű pacth-re, mert amit először adtak meg a hivatalos uborkás oldalon link, az nem volt elérhető, és valaki mostanában volt olyan rendes és még egyszer, de jól be linkelte...
    az angol 1.3-as patch nekem fel sem ment rá, mert nekem magyar nyelvű a heroes 6-om, tehát nem is engedte az angolt, rátelepíteni..
    Az első észrevételem az volt telepítés után, hogy gyakran lecsatlakozik a játék a Conflux-ról menet közben, idáig meg nem csinálta...az 1.2.1-nél
  • Csurbolya
    Akkor ez valami bug lehet nálam mert természetesen megszereztem az inferno várat! DE nem kaptam meg a pengét! Nem néztem ,hogy az a hős SARAH csak a végén kezdtem el keresni, Miuután a főharcnak vége lett akkor esett le ,hogy nem tudtam megszerezni a fegyvert! Sebaj újrajátszom a pályát ,hátha....
    köszi
  • chaoswar
    Találtam egy-két térképet H6-hoz a neten, annak bocs, aki már tudja
    ezt címet: http://www.maps4heroes.com/heroes6/maps.php

Én készítettem egy térképet, az első térképem :) , csak úgy próbaképpen
    a H6 editorral, elég macerás vele készíteni, és egyfolytában a Quick Map Editor Guide-ot kellett néznem hozzá...területekre fel kellett osztanom a map-et és végülis minden egyes négyzetcentimétert ki kell jelölni valamivel, mert különben nem fog működni, főként a combat map-ekre kell nagyon odafigyelni..
  • TreDoR
    Az igaz, hogy a map editorral készített pályákkal online nem lehet játszani? Mert akkor felesleges sztem arra várni, hogy sok map legyen hozzá.
  • Shiwo
    hát..igazság szerint a H6 map progi minden lett, csak nem egyszerű, és nem tudom, hogy ki mit tapasztalt, de nálam a textura-választó részen 10-ből 7szer kifagy a program -.-

hogy átvezető videót miképp lehetne vele készíteni, arra meg sehogy nem sikerült rájönnöm, pedig több órát elbacakodtam vele...

jobbulást amúgy
  • Vologya Mester
    Üdv Bátor Harcosok! A Stronghold kampány leírása 1-2 héten belül várható (attól függ mennyi időnk lesz megcsinálni...) Lassan haladunk, kevesen vannak, akik segítenek a részleg kialakításában, én meg egészségügyi problémákkal küszködök, amelyet valószínűleg június környékén tudnak orvosolni egy műtéttel... Sajnos ez van... De azért igyekszünk! :) Valamint készülnek a lények leírásai is, már csak a semleges lények és a várak lényeihez 1-2 kép hiányzik és az is meglesz. Letölthető térkép tudtommal nemzetközileg is nagyon kevés készült, a pályakészítő versenyünkre pedig sajnos egy sem, szóval egyelőre a fanok által készített pályák nem a Heroes VI. erőssége... De majd szétnézek a neten, hogy mi a helyzet és ha találok, rakunk ki térképeket is hamarosan. A térkép- és háttérképkészítő versenyünk pedig holnap éjfélkor zárul, ha valaki még pályázna... Részleteket a #8286 számú hozzászólásomban olvashattok. Baráti üdv!
  • andorr1984
    Mikor lesz fenn a Stronghold kampány végigjátszása a hardwired-on ?
    És letölthető térképek ?
  • ArchDruid
    Nem is értem, hogy tudtál feljönni a felszínre anélkül, hogy legyőzted volna Saraht? Nekem tiltva van a feljárat, amíg el nem foglalom az Inferno várat...
  • ArchDruid
    Hali!

Sarah ott áll, és várja, hogy odaérj hozzá Ur-Gorthol (vagy mi) nevű Inferno vár előtt a Föld alatt. Kb. az első hét végén odaérsz, van egy kis csapata, azt levered, jön egy párbeszéd rész és utána megkapod a Kapcsolat pengéjét és 30000 exp-t és tiéd lesz a vár is. Nincs főnökharc, Sarah csak egy hős. Tök mindegy, hogy vér vagy könny úton mész, Sarahnak ott kell lennie.
  • kene84
    A válasz igen. 2 pályából áll a tutorial.
  • robi3
    Sziasztok!
    Bocs hogy nem a jelenlegi témához írok de lenne 1 kérdésem a heroes 6-om nem eredeti de rendes verzió na most az a kérdésem hogy a gyakorló küldetésekben csak 2 pálya van?
  • Csurbolya
    oks. köszi.
  • Shiwo
    így fejből nem tudom, majd megnézem, hogy megvan-e
  • Csurbolya
    Én a könny útját járom. Megpróbálom újrajátszani úgy ,hogy nem alakítok át semmit. hátha.....

Te meg tudtad szerezni a Kapcsolat pengéjét?
  • Shiwo
    én is passzolom a kérdést, vér útját jártam, de előferdülhet, hogy nem kellett volna átalakítanod a dolgokat...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

amennyire rémlik, hozzám csatlakozott Sarah, nem kellett leverni...

a Caps Lockot meg nyomd ki plz, kisbetűvel is olvasható a kommented
  • TreDoR
    Nincs.
  • Csurbolya
    BOCS NEM EGYENSÚLY HANEM KAPCSOLAT PENGÉJE!
  • Csurbolya
    MÁS ÖTLET? VALAKI???
    HOGY SZEREZZEM MEG AZ EGYENSÚLY PENGÉJÉT?
  • Csurbolya
    Köszi már olvastam. Szó sem esik benne erről...
    Felderítettem az egész térképet de sehol nem találom SARAH-t.
  • andorr1984
    http://heroes.hardwired.hu/ Itt olvastad már a végigjátszást ?
    Bal oldalon Heroes 6 Leírások , Kampány (hadjárat) végigjátszások, Pokol (inferno) végigjátszás.
  • Csurbolya
    Sziasztok. Inferno kapány 4. pályálá!
    Győzd le SARAH-t küldetést ahol a kapcsolat pengéje a jutalom(dinasztia fegyver) ,hogyan kell megcsinálni?
    Én végigvittem de sehol nem találom. Az Arcátlanok könvtárában a végső csata után nem kapom meg!
    Én úgy csináltam meg ,hogy átalakítottam a várakat nem törődve a könny küldetéssel. Ez a hiba ? Ezért nem tudok küzdeni SARAH-val?
  • Lokker
    Először is itt (szerintem) mindenki eredeti programmal rendelkezik, a másik, hogy ez a " kiírja h bezárja a programot hiba üzenet" szöveggel meg főleg tudunk segíteni, lévén rengeteg féle hiba üzenetet kidobhat. Inkább próbálj meg keresni egy warezes H6 fórumot vagy bővebben írd le mi a baj mert ez kevés. Ennyiből azt mondanám frissíts drivereket, telepítsd újra a játékot vagy keress rá a hibaüzenetre, hogy mi miatt dobhatja fel.