10317
  • gandrus
    Mielőbbi gyógyulást!
  • Vologya Mester
    Üdv Bátor Harcosok!

Annyit tudok, hogy a játék világszerte jól fogyott (pontos adatokat én sem ismerek). Talán 1x kapunk pontos tájékoztatást is az UBI-tól...

A patch a jövő héten a meghírdetettek szerint meg kellene, hogy érkezzen... Sajnos erről sincs több infóm, többek között azért, mert egészségügyi problémák miatt sajnos nem vagyok egy kis ideje aktív tagja a VIP közösségnek... :(

Baráti üdv!
  • Zsknight
    Az eladási dolog engem is érdekelne, + a várva várt patch megjelenése is.
  • YencY
    Sziasztok! Vologya Mester nem tudom, hogy titkos-e a válasz vagy sem, de kiváncsiságból megkérdezném, hogy mi a véleménye az ubisoftnak a játék eladási mutatóiról? Hozta az elvárásokat?
  • Vologya Mester
    Üdv Bátor Harcosok!

Igen, ez egy nemzetközi verseny... :) A digitális rajztábla szerintem kézzel készített műnek számít, bár már más is kérdezett erről és nem tudtam egyértelmű választ adni... Majd a beküldés után eldöntjük... :) Baráti üdv!
  • Shiwo
    jah, meg egy kérdés Vologya Mester...

a digitális rajztáblával készült képek mely kategóriába számítanak?
    4. kategória (mert hát grafikus programba kerül be, és valamennyire számítógépes rajznak tűnik) vagy az 5. kategóriába (lévén kézzel készül) ?
  • Shiwo
    jah, hogy ez nemzetközi verseny ?

vagy csak nekem nem jött le az eredeti kiírásból, hogy az lenne ?
  • Botond #8297
    Steam store nevű online boltban féláron megveheted a játkot, ami így nem 50 euró hanem 25.
  • Vologya Mester
    Üdv Bátor Harcosok!

#8286-os hozzászólásomban leírt Térkép- és háttérképkészítő versenyünk többek kérésére (UBI engedéllyel) 2012. április 30-áig meghosszabbítva! Pályázzatok és nyerjetek, mutassuk meg, hogy tudnak a magyarok, ha akarnak... :) Baráti üdv!
  • Csurbolya
    Az mi? Mire jó?
  • Botond #8294
    Van 3db -50% heroes6 steames kuponom, ha érdekel vkit. Így 24,98 EUR a vételára steamen.
  • ArchDruid
    Na igen, de nem tudtam, hogy ennyire túlzásba vitték a túlbiztosítást. Kicsit idegesítő, hogy mindig felugrik egy ablak, hogy XY módosítást akar végrehajtani a merevlemezen. Engedélyezem-e? Meg, hogy Rendszergazdai jogosultság kell, hogy ezt áttegyem innen oda... fuck!

Na mindegy! Vologya tanácsa bevált, már működik!
    És megoldódott a Heroes 6 problémám is. Nekem csak a telepítő cucc kellett, hát lekaptam torrentről... Az accountom működik, mentéseim szinkronizálva, és felpeccselve 1.2.1-ig. Az Ubi meg bekaphatja...

Többet ilyen online szoftvervásárlást nem csinálok! Legyen itt a kezembe a korong, rajta a program oszt cső! Nem függök senkitől és semmitől! :D
  • Shiwo
    nekem például bevett módszerem a win7 ezen hülyesége ellen, hogy a programokat nem a "Program Files"-ba telepítem
  • enlightened
    Sziasztok!

Gondoltam benézek így pár hónap után hátha van már townscreen de úgy tűnik fél év alatt nem sikerült összehozni, szóval ez már csak kiegészítőben lesz kapható sajna :S
  • ArchDruid
    Köszi a segítséget! Megcsináltam, most működik.

A H6-al meg majd lesz valami.

Jól jön egy Mester a Hősök Csarnokába! :-)
  • Vologya Mester
    Üdv Bátor Harcosok!

Az asztalon a játék és a térképszerkesztő ikonján is nyomj egy jobb egér gombot, majd Tulajdonságok -> Kompatibilitás -> Futtatás a következő kompatibilitási üzemmódban: Windows 98/Windows ME - > Alkalmaz és már megy is! :)

A Heroes VI. kapcsán pedig írj az UBI supportnak, ott biztosan tudnak segíteni Neked, szerintem... Más ötletem nincs...

Remélem működni fog minden! :) Baráti üdv!
  • ArchDruid
    Volna egy kis problémám! Illetve több is, de hátha valaki tud megoldást rájuk! :D

Először is, Win XP-t használtam egészen tegnapelőttig, és flottul ment minden a Heroes is, a pályaszerkesztő is, de tegnap újítottam Win 7-re, és azóta nem tudom használni a pályaszerkesztőt. Ja, Heroes 3-ról beszélek! Szóval megnyitni meg tudom, de módosítani és elmenteni már nem, mert ez a hülye Win 7 nem engedi módosítani a Program Files mappán belüli dolgokat.
    Kapok egy ilyen hülye üzenetet, hogy:

A fájl elérése megtagadva!

Próbáltam elmenteni Save as...-el, úgy el is menti, de azt a fájlt meg nem látja a Total Commander... Mintha nem is létezne. Megnyitni is csak úgy tudom, hogy a szerkesztőben nyomok az open-re.
    Van valakinek valami jó ötlete, hogy hogy lehet ezt kikerülni? Tíz évig XP-t használtam, azt már ismerem, de Win 7-hez totál újonc vagyok még. Ötlet??

A másik probléma:
    Heroes 6-ot előrendeltem Ubishopban anno, de most elveszett a telepítő (balfék módon leformattáltam véletlenül...) és szeretném visszakapni a játékomat. De a letöltő link, amit e-mailben kaptam már nem üzemel. Azt mondja sorry, de 30 napom volt, hogy letöltsem... ilyenkor mivan???

Én kifizettem ezt a szoftvert, szóval elvileg akármikor hozzájuthatnék az Ubi accountomon keresztül nem? Valaki? please Help!! :)
  • gandrus
    Valóban akadnak hibák, és egyetértek, ettől még játszható, nem olyan rossz a helyzet. A fordítás körülményeit nem ismerem, de én is voltam már részese pár hivatalos fordításnak, szóval van elképzelésem. Ahhoz képest, meg a szövegmennyiség/minőséghez képest szerintem nem rossz a fordítás. Bár még csak a démon hadjáratnál tartok. :)
  • Vologya Mester
    Üdv Bátor Harcosok!

Biztos vagyok benne, hogy fizikai erő és mágikus erő van a játékban, mert a kezdetek óta így fordítottuk... :) Persze az is igaz, hogy vannak még hibák a fordításban, de az vesse ránk az utolsó követ, aki ismeri a fordítás körülményeit... És tudok nem egy nyelvi fordításról, ahol olyan hibák vannak jelenleg is a játékban, amik után több, mint jogosak a reklamálások... Szerencsére nálunk nem ennyire rossz a helyzet és bőven játszható a játék a magyarítással... :)

Más: Még 11 napig lehet pályákat, kézzel és géppel készített háttérképeket küldeni a térkép- és háttérképkészítő versenyünkre értékes nyereményekért. Akit érdekel, itt megnézheti a részleteket:

Térkép- és háttérképkészítő verseny a Heroes Magyar Honlapon értékes nyereményekért

Baráti üdv!
  • gandrus
    Magyarított játék is lehet jól fordítva. A nem hivatalosak főleg, mivel ott nincsenek rövid határidők, ellenben van (jó esetben) elhivatottság és tesztelési lehetőség.

De persze te soha ne játssz magyarított játékkal, mert még rájönnél, hogy jó fordítások is léteznek...

Might & Magic Heroes VI fordításában voltak hibák, és még a jelen verzióban is találni, ez nem vitás egyébként. Mondjuk kérdés, hogy milyen körülmények közt készült a fordítása.
  • Charadras
    Na, ezért nem játszom SOHA magyarított játékkal...
  • Andrews2007
    Fizikai erő az nem? A Magic meg mágikus erő. Tudtommal. :)
  • nyikszi
    Aha, köszi. Igen, így.
  • Cobra.
    Might kasztos karakter tudja csak használni. Egyébként komolyan így van lefordítva a játékban?
  • nyikszi
    Sziasztok! Van egy olyan tárgyam, amihez Fizikai tehetség szükséges. Az melyik fejlesztésnél lehetséges?
  • Kiskubu
    Köszönöm az ötleteket! Játékot is újra raktam: semmi :(.
    Aztán felraktam a kártyámhoz azt a drivert, amit vele kaptam (2010-es) és műkszik :). Nem akarom elkiabálni, de úgy néz ki egyenlőre ezze a driver-rel megy. Még egyszer köszi :)!
  • Shiwo
    nekem a héten leszedett valamit
  • axdnm
    Amikor bejelentették az új patchet ubiék, írták, hogy valamikor március 2. felében adják majd ki. Azóta van erről valami infó, valóban jön a hetekben a beígért patch?
  • Shiwo
    én úgy vettem észre, hogy a játék egyszerre mindig csak egy patchet telepít.. legalább is eleinte így volt, lehet most sem változott.. tehát felpakolja az 1.0-ra az 1.1-et, ha legközelebb elindítod, akkor az 1.1.1-et, utána 1.2 volt asszem, majd 1.2.1 tán... ha most raktad fel nem rég, érdemes a launchert párszor újraindítani addig, míg végül nem talál frissítést...

nézegettem ubi fórumot, ott volt, akinek segített, hogy a grafikát totál low-ra, volt aki azt figyelte meg, hogy főleg akkor fagy ki, ha az ellenfél köre közben az egeret ráviszi valami varázslathatásra (ezt a részt nem teljesen értettem, hogy pontosan mire is utal), de ahogy elnéztem, ezek is főleg az 1.1.1-es verziónál jelentkeztek
  • Lokker
    Esetleg a játékot telepítsd újra minden drivert frissíts meg esetleg a hivatalos fórumon nézz szét.
  • Kiskubu
    Sziasztok!
    A gondom a következő:

Gyári játékom van. Játék közben, amikor csata kezdődik, vagy már kezdődött és nyitnám a varázskönyvet jön az imádott hibaüzenet: ... hibát észlelt és leáll.
    Nem mindig csinálja ezt. Van úgy, hogy 2-3 órát tudok enélkül játszani.
    Volt már DirectX, Codec, kártya illesztő újratelepítés. Semmi nem változott.
    ATI 5800 HD kártyám van 1G rammal.
    Ha valaki tud segíteni, nagyon megköszönöm!
  • Andrews2007
    Sajnos 2-3 szor nálam is már előállt ez a kép. :)
  • andorr1984
    Mindig izgulok picit, amikor nem tudok belépni.
    Bár a következő néhány javításig nem kívánok játszani ezzel, csak most beléptem, gondoltam megnézem, változott-e valami.
    Kedvenc Ubisoftom most is a helyzet magaslatán van.

Egyébként pedig megnyugtat, hogy nemcsak én nem tudok belépni a játékba, így nem az én gépemmel van baj, köszi :)
  • gandrus
    Kösssz Ubi...
  • Cyrax86
    Szerintem bármelyikkel lehet, talán van is ilyen teljesítmény hogy játszd végig ugyanazt a kampányt mindkét úton, és akkor elméletileg a fináléban 2x lesz ott az arcképe.
  • Suvegm
    Sziasztok!

Nagyon köszönöm a segítséget! :-)
    Így persze már érthető a dolog...
    Akkor majd valamelyik kampányt újra játszom...
    Mindegy melyik hősnek választok vér útját?
    Mert mondjuk a Pokol hősnek, vagy az Élőhalott hősnek választok vér utat, de mondjuk a kedvencemmel, a Kastély hőssel (Aki viszont maradt Könny utas) játszanám végig a végső kampányban az Alvilág pályát, az is megoldható?

Üdv.: Misi
  • Cyrax86
    Ne aggódj, nincs se a gépeddel, se a lemezzel hiba. :)

Az alvilági finálét csak akkor tudod választani, ha az 5 kampány legalább egyikében a hőssel a "Vér" útját válaszottad. Előfordulhat, hogy mindegyikben a "Könny" útját preferáltad, így mindegyikkel csak a Michael arkangyalos pálya választható. Tehát ezek nem egymást követő térképek, hanem tulajdonképpen kétféle végkifejlet játszható le.

Amennyiben a "+" ikonra kattintva az összes hős végiglapozása során csak az égbeli pályát engedi a játék, akkor az 5 kampány valamelyikét újra kell játszanod. Nekem is csak azért volt meg a Vér útja a Stronghold kampányban mert az egyik patch előtt a játék hibás lett, ha abban a kampányban a Könnyet választottad.
  • Shiwo
    tipp: csak Tear hőseid voltak, nincs Blood-os (valami olyasmit olvastam, hogy az uccsó pályához az kell)
  • Suvegm
    Sziasztok!

Komoly segítségre - tanácsra lenne szükségem!

Annak rendje és módja szerint megvettem drága pénzért, eredetiben az Erő és Varázslat Hősei VI. részét...
    Végigharcoltam az összes létező kampány játékot, holott a barbár harmadik pályája nem volt piskóta...
    Direkt nem csináltam meg a végső játékot...
    Aztán, mikor már csak a végső két játék volt hátra, a Kastély hőssel megcsináltam a végső játék első pályáját is!
    Miután lenyomtam szegény Mihály Arkangyalt is, izgatottan vártam, hogy a játék legutolsó pályájára léphessek, de legnagyobb megdöbbenésemre, nem az jött, hogy a térkép folytatása, hanem a játék befejezése...!!!
    Utána pedig még döbbentebben tapasztaltam, hogy semmiféle módon nem engedi megnyitni az utolsó - Alvilág pályát... :-(
    Pedig minden megvan!
    Mit tegyek?
    Nagyon remélem, hogy tud itt valaki tanácsot adni!
    Ekkora kicseszésre ugyanis nem számítottam!
    Pont a végső játékot nem játszhatom le?! :-((
    Valami géphiba lehet esetleg?
    Vagy az eredeti lemezem gyári hibás?
    Kérlek, benneteket, segítsetek néhány jó tanáccsal!

Előre is nagyon köszönöm!

Misi
  • kissssss
    ohhh :-)