Might & Magic: Heroes VI

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kristály még most is van, csak hogy kötekedjek. 😊
Azért a heroescommunity forumának többsége régi heroes veterán akik visszasírják a 3-at és elég kritikusak az összes újonnan megjelenõ résszel szemben. Az a tucatnyi szavazat meg nem jelent reprezentatív szavazást egy százezres nagyságrendben eladott játéknál. Én is szoktam olvasni hozzá is szólok néha, de gyanítom hogy a többség inkább csak játszik és élvezi, minthogy a heroescommunityn keseregjen 😊

Azért ez szerintem kemény!!! Fényévekre van a H4-tõl ez a játék!!! És nem negatív irányban!

A H4 rémidióta 2,5 D-s nézete miatt bukott szerintem és azért, mert a lények animációja esetlen volt és összevissza bukdácsoltak csata közben. Utáltam!

A H6 csataképernyõje ahhoz képest megváltás!

Más kérdés, hogy tényleg rengeteg Heroes védjegyet kivettek a játékból, pl. a Blacksmith épületet és a war machinákat, a különféle színû kulcs-sátrakat és kapukat, a helyõrséget (bár lett helyette Fort, ami ha nem is ua., de hasonló), a jó öreg resource négyest: sulfur, mercury, gem, crystal. És még sorolhatnám...

De ezek ellenére összehasonlíthatatlan ez a játék a H4-el...

Az egyetlen negatívum, amiellene szól, ez az online baromság! Utálatos! Szar! Nem játszhatsz, amikor kedved tartja, csak akkor, ha a szerver mûködik??
TreDoR
"Továbbá az a 4 másik nép is, és akkor azt hiszem letaszítaná a trónjáról ez a játék a nagy elõdöt, a H3-at! 😉"

Hát, jelenleg heroescommunityn a heroes 4-et készül letaszítani a legrosszabb heroes játék trónról, de persze kit érdekel a nemzetközi vélemény ha magyar fejlesztésû gamerõl van szó.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Sziasztok,
Uj info a hivatalos oldalon, elindult a Conflux WeB szolgaltatas, ha bejelentkezel az Uplay accountoddal, feltuningoltathatod akar a dinasztia fegyvereid is.:

Heroes 6 official page
Udv mindenkinek.
Ezt azért csinálja mert az ubifos launchered nem jó , nekem is ezt csinálta újra kell rakni és onnan indul a játék és jó lesz.

Talán indítsd újra a gépet, a játékot, az internetet. Mûködnie kell!
lehet az ubi szolgáltatása nem elérhetõ vagy hasonló, jobb ötletem nincs, esetleg tûzfal tiltja le, nézd meg engedélyezve van-e esetleg amíg játszol lõdd ki a tûzfalat.
Sziasztok! Lenne egy nagy bajom! Megrendeltem a játékot, megjött, felinstaláltam, lejött minden patch és egyéb upgrade, de mikor játszanék, azt írja, hogy nincs internetkapcsolat, pedig van. Mi a gond????
a Kapafogú Õsbehemót jó lenne Bossnak! 😊
Shiwo
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Shiwo
nekem mondjuk az az érzésem, hogy a késõbbiekben a Titán és a Behemót mint Boss fog szerepelni...

amúgy meg jó a mérete...egy sárkány igen is legyen bazinagy 😊 dnd-be még nem is számítana méretesnek 😄

Mondjuk kicsit túl lett méretezve szerintem.. 😄 A fél képernyõt beteríti kiterjesztett szárnyaival.

Leginkább a H3-as Azúr dragonra emlékeztet.. Az nézhetett ki így kb. a többi lényhez viszonyítva. 😄
Shiwo
tévedés..

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a sárki neve elvileg Malassa lánya...magát a sárkányistenséget nehéz lenne lenyomni.. amúgy ha jól rémlik, Malassa legkiemelkedõbb sárkánylovagjai kaphatják meg a képességet, hogy dragivá változzanak, gondolom ez is egy közüllük...

Igen, nem akartam a poént lelõni! 😛 Te megtetted!

Nem lett rossz! Csak kár, hogy nem mozog, hanem egy helyben áll és onnan pöfékel..

Reméljük a többi hét is benne lesz így vagy úgy...
Találtam ezt a videót youtube-on. Ashan 8 Sárkányistene, mellettük ott egy ikon, hogy melyik néphez tartozik.

Sorban:
1. Asha (Rend sárkány, nekrók istene)
2. Elrath (Fény sárkány, emberek istene)
3. Urgash (Káosz sárkány, infernok istene)
4. Ylath (Levegõ sárkány, talán a leendõ Academy, varázsló nép istene?)
5. Shalassa (Víz sárkány, Snactuaryk istene)
6. Sylanna (Föld sárkány, talán a leendõ elf nép istene?)
7. Arkath (Tûz sárkány, talán egy leendõ Törp faj istene?)
8. Malassa (Sötétség sárkány, talán egy leendõ Dungeon, sötét elf isten?)

Nézzétek meg!

Bárcsak mind belekerülne egy leendõ kiegészítõbe, mint Boss-szörny! 😊 Továbbá az a 4 másik nép is, és akkor azt hiszem letaszítaná a trónjáról ez a játék a nagy elõdöt, a H3-at! 😉

Kedves játék készítõk, akik olvassák ezt... Remélem jófele kapisgálok, és vannak ilyen tervek a jövõre nézve! 😊
enlightened
Az elején nagyon nem szerettem ezt a játékot, mert nem mindent vágtam még és nehéz volt, de most már nagyon szeretem, és egyre izgibb. Közben elkezdtem a heroes 5-ot, de azzal nem birok játszani, mert kikészít, sokkal lassabb mint a heroes 6 és rondább meg bányafoglalósdi az õrületbe kerget. Inkább nyomatom tovább a 6-ot mert ez nagyon tetszik. Most épp Kirillel vagyok.

Nektek szokott néha lefagyni a játék ?
Nekem néha játszás közben egyszerûen megfagy, és nem tudok sehogy se kilépni, csak újraindítással.
A drivereim frissítve vannak. Nem tudom, mi lehet a baj.
Talán ez is valami bug ?
Azt hiszem, találtam egy hibát: démoni utolsó pályán, mikor a felszínre jöttem, elindultam keletnek, majd a "körforgalomnál" (ahol a térképet fel lehet fedni) észak felé fordultam, be, egészen az elsõ várig. Sikerült elfoglalnom, onnan kezdve már csak a vár mellett álló ellenséget kellett lenyomnom, és az egész térkép az enyém lett, kényelmesen körbejárhattam. 😊

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Üdv Bátor Harcosok! A Heroes3 Complete verzióhoz tudomásom szerint nincs magyarítás. Viszont az alapjátékhoz és a Shadow of Death kiegészítõhöz létezik magyarítás. Ha a SOD magyarítást felteszed a Complete verziódra, akkor az AB kampányon kívül minden magyar lesz benne! Innen letöltheted: Heroes 3 SOD magyaritas

Sok sikert! Baráti üdv!
Guren
a kentaurokat én is imádom, fõleg a fejlesztett változatot. egy jó might hõssel párosítva nagyon brutál. másik kedvenc meg a dreamwalker. masszív egy dög.

Nekem az egész kolóniában a kentaur íjászok, és a veremlordok a kedvenceim. 😊

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Nem tudtok véletlenül olyan magyarítást, ami jó a Heroes 3 Complete edition-höz ? Ez egy csomag, amiben alapból benne van a Heroes 3 RoE, SoD és AB.
b-type
hát itt most van hely 😊)
Bezony, akkoriban menteni kellett elõtte. De itt most elférne pár 'ajándék' hozzáértés.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Megoldottam, de elég fura hogy a 4. napon veszteséggel ugyan de simán verhetõ a 6.-on meg már lehetetlen.
Shiwo
én mondjuk nem szerettem, mikor randomra megtanítottak valami skill-t, amit mondjuk nem is akartam megtanulni, és így nem volt hely "fontosabb" skilleknek

b-type
Ilyesmit nem terveztek?

mittomén..

😊)

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

A heaven második kampányban ti elõször Jorge kastélyát vertétek le vagy a nyugatra lévõt.Jorge már az elsõ pár napban irtó erõs, nem bírok vele ha felszedek minden sereget akkor sem, a nyugati város meg könnyû, de azonnal beindítja a bárók invázióját.Mi a francot csináljak , egyik se jó.?
Mondtam, hogy folyamatosan javítjuk a magyarítást. 😊 És reményeim szerint így lesz ez a jövõben is! 😉 Szeretnénk közel tökéletesre csiszolni, ha lesz rá lehetõségünk! Örülök, hogy neked is sikerült valami bosszantó hibát javítani! 😉 Baráti üdv!
f
írjátok már le nekem mi bajotok a heroes 4-el szerintem az a legjobb és csak anyi hibája van hogy össze vonták a nekrot és az infernot
Shiwo
vagy boss-nak 😊

Na meg hát ugye a Behemóóót!! 😄

neutral krícsörnek elmenne...
b-type
Az nálam sokadik 😊
Amik nagyon hiányoznak, és sztem egyszerûen kellenek:

1-kis épületek ahol képességeket lehet kapni, sztem nem a szintkorláttal van a baj, hanem hogy kevés képességet tudunk begyûjteni...térkép nagyságától függõen 2-3-4 nyugodtan jöhetne, választási lehetõséggel (hogy mi között az legyen a játékkészítõk megoldása...képesség-képesség, képesség-varázstárgy-képesség-XP...stb)
...DE már a térkép betöltésénél dõljön el, hogy ne csábítson mentés-töltésre játékost.

-2:semleges lényeknek a Medúza a maga kõvé változtatásával
-3:félszerzetek (!!) parittyával! ..légyszi-légyszi! <#zavart1>

najó befejeztem 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Persze, hogy az íjászt támadta a gép, hisz az gyenge volt, és úgy tudott támadni, hogy közben nem sebzõdött (lõtt) kivéve talán a Titánt, mert az brutál erõs volt, és nem hatott rá se a vakítás, se a felejtés...

A H2-ben a kísértet tényleg nagyon szemét egy lény!! 😄DD Én is sokat szívtam miattuk, de a H5-ben is! Ugy 50% eséllyel lyukat ütöttünk, ha megtámadtuk.... És persze amikor mi támadtuk a gépet, mindig lyukat ütöttünk, de amikor a gép minket, akkor mindig talált az ütés!

De ezek a képesség-csalások mindig is voltak a játékban. De a H6-ban itt van pl. a várostrom! Amikor én vagyok a várvédõ, az ellenfél 100%, hogy kétszer egymás után is telibelövi a kapumat katapulttal, azután még 1-2 ütés, és már benn is van a várban! De amikor én ostromlom a várat, a béna kapapult még csak véletlenül se lövi a kaput... Rendszerint csak akkor, amikor már az összes falat rommá lõtte....

Nektek nem hiányzik a várostromnál, hogy lõjön a két torony?? Korábbi részekben három torony is tudott lõni!
Most a Kastély fõtornyába be lehet helyezni az íjászokat, de érdekes módon az MI egyszer sem rakta fel a toronyba az íjászait! Pedig a Betában a várostromok mindig úgy kezdõdtek, hogy a lövõ egységek automatikusan a toronyban vannak! Kár, hogy ezt kivették belõle!
dan5445
#7952 Agrael benne van a 6-ban Raelagként.

Guren
az az összes részben úgy volt, nem csak a kettõben. idegesített is, mert a kedvenc lényem mindig az elf íjász volt :C

b-type
Persze 😊 (csóri ork számszeríjas.. <#zavart1>)
A HoMM2-ben az AI kegyetlen volt...persze az õ törpéje lerázta magáról a támadó mágiát (az a hülye hang 😊) ), de az enyém az tuti bekapta,..de ez csak csepp volt a tengerben, a küklopsz paralizálása, az unikornis vakítása...stb, csalt az AI ahol tudott.
pl. a dzsintõl féltem mint a tûztõl...bár vagy mert ritkán volt, vagy mert mit tudom én, de ott nálam is felezett ahogy kell. 😄
De mindenesetre nem csíptem a %-s esélyt mert az leginkább csak az AI-nak járt
De a ghost az valami über volt 😄D

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Emlékszem, a HoMM 2-ben az volt, hogy ha volt íjászod vagy valamilyen távolsági támadód, a gép 100%, hogy azt támadta.
Szegény íjászaim hullottak, mint a legyek.
b-type
azért ha arra gondolsz ez piszkosul ki is használható...egy might hõs pl.:

és utána dolgoznak a passzívak:

és persze végig védekezik,...regenerálódnia kell.
A visszatámadásban csak az a baj hogy nem biztos hogy veszteség nélkül úszod meg...egy szerencsés visszatámadás miatt pont bukhatod a regenerálódást, vagy a gyógyítás lehetõségét...de ez csak a gép ellen probléma...emberi ellenfélnél nem ezek számítanak, nem a veszteség nélküli csata az elsõdleges.

b-type
Emlékszem a Griffek mindig is kedvelt célpontok voltak.
A HoMM2-ben is és a H3-ban is..tuti õket lõtték a vártornyok, és az ellenfél is csapkodta villámmal õket emberesen. 😊

De nem tudom, ez AI sztem jól van megírva...az elõzõ részekben is ez volt az érzésem (fõleg a 4. részben), csak mintha szándékosan szarvashibákat is programoztak volna beléjük...komoly, csatákat eldöntõ hibákat.
Mert egyébként sokkal nehezebben jönne össze egy olyan sereg ami a végjátékhoz kell.
vagy mittomén, de az tény hogy pl. a 4. részben csak néztem miket csinál...gyakorlatilag az AI-tól lestem el mit érdemes, viszont minden részben vannak órdító AI baklövések...és ez nekem azt sugallja hogy valszeg direkt..a játékos kedvéért.

Shiwo
jah, infernónál tényleg elõszeretettel támadja a blökit, érdemes tartani golyófogónak

Én úgy vettem észre, a gép azokat szereti támadni, akik végtelenszer képesek visszatámadni.
A Haven kampányban imádták a griffejimet támadni, csak azért maradt életbe sok, mert mindig felrepítettem õket.
Sanctuary-ben a kardforgatóimat támadta, Most tolom az infernót, most meg a kutyáimat szeretik.
b-type
kb mint az elõzõ részekben, elsõ blikkre...mert még mindig a kampányban vagyok csak.
Szal vannak lények amiket elõszeretettel, sõt kényszeresen támad...felületesen figyeltem még, mert egyenlõre nem kell véresen taktikázni.
Szal kb. a szokásos:
-távolról sebzõ és gyenge védelmû lények elsõsorban,
-aztán közel került lények(gondolom a távolsági büntetés megszûnése miatt)

De pl. szvsz imádják a Naga-s 'kardforgatót' támadni...vannak lények amiket 'kedvel' az AI 😊

Shiwo
csak Agrael egy X száz éves démonúr, Kiril meg egy tejfeles szájú kölyök, aki épp most csöppent bele a dologba...mondjuk lehet a játékban annyira nem bontakozik ki, de valószínûleg a legtöbb ember megzakkant volna, ha hasonló szituációba keveredik, szóval lelki ereje az van... én bízom benne, hogy valamely kiegben még szerepelni fog és "bedurvul"

enlightened
Én most játszom a heroes V-el. Agrael elég kemény benne. Jobb lett volna ha a 6-ban is Kiril helyett egy hasonló karakter lenne az infernoban. Mert Kiril nagyon nyámnyila.

Normálon is ilyen sajnos a gép. 😊 Erõfõlénnyel próbál csak azonosulni persze a harcban.
Shiwo
a zárókampányt még lektorálás alatt sem játszottam, nem tudom mi a vége, de ha tippelnem kellene, akkor azt mondanám, hogy lesz egy olyan kieg, ami bemutatja, hogyan bukik el az elfek egy része és veszik fel a faceless-ek hitét...

ebbõl adódóan adva vagyon két frakció kiegészítõhöz...

apropó...nem tom volt-e róla szó, az ubi meg van elégedve a H6 eladásaival? jól fogy a játék?

Shiwo
nem csak nem használja a képességeit, de elég hülyeségeket is lép... bár én könnyû fokozatban játszom, nem tudom, hogy nehézbe rafkósabb-e valamivel..

de pl szokott olyanokat, hogy 3 Pretorian van egymás mellett, akkor nagy eséllyel a középsõ elé áll és úgy támad, hogy mind a három megszurkálja

vagy ha papnõket támadok nekrókkal, akkor ahelyett, hogy támadásra használná a gyógyító erejét, inkább próbálja visszagyógyítani magán a sérüléseket...persze többet megölök, mint amennyit feltámaszt, így jóformán két körig csak áll egy helyben élõ céltáblaként funkcionálva..

jó, megértem, hogy nem egyszerû kemény MI-t írni...

mondjuk érdekelnének részletek, hogy pl a H6-ban hogyan is mûködik a MI, miket vesz figyelembe a harcban, stb..