Might & Magic: Heroes VI
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A H4 rémidióta 2,5 D-s nézete miatt bukott szerintem és azért, mert a lények animációja esetlen volt és összevissza bukdácsoltak csata közben. Utáltam!
A H6 csataképernyõje ahhoz képest megváltás!
Más kérdés, hogy tényleg rengeteg Heroes védjegyet kivettek a játékból, pl. a Blacksmith épületet és a war machinákat, a különféle színû kulcs-sátrakat és kapukat, a helyõrséget (bár lett helyette Fort, ami ha nem is ua., de hasonló), a jó öreg resource négyest: sulfur, mercury, gem, crystal. És még sorolhatnám...
De ezek ellenére összehasonlíthatatlan ez a játék a H4-el...
Az egyetlen negatívum, amiellene szól, ez az online baromság! Utálatos! Szar! Nem játszhatsz, amikor kedved tartja, csak akkor, ha a szerver mûködik??
Hát, jelenleg heroescommunityn a heroes 4-et készül letaszítani a legrosszabb heroes játék trónról, de persze kit érdekel a nemzetközi vélemény ha magyar fejlesztésû gamerõl van szó.
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Uj info a hivatalos oldalon, elindult a Conflux WeB szolgaltatas, ha bejelentkezel az Uplay accountoddal, feltuningoltathatod akar a dinasztia fegyvereid is.:
Heroes 6 official page
Udv mindenkinek.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
amúgy meg jó a mérete...egy sárkány igen is legyen bazinagy 😊 dnd-be még nem is számítana méretesnek 😄
Leginkább a H3-as Azúr dragonra emlékeztet.. Az nézhetett ki így kb. a többi lényhez viszonyítva. 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem lett rossz! Csak kár, hogy nem mozog, hanem egy helyben áll és onnan pöfékel..
Reméljük a többi hét is benne lesz így vagy úgy...
Sorban:
1. Asha (Rend sárkány, nekrók istene)
2. Elrath (Fény sárkány, emberek istene)
3. Urgash (Káosz sárkány, infernok istene)
4. Ylath (Levegõ sárkány, talán a leendõ Academy, varázsló nép istene?)
5. Shalassa (Víz sárkány, Snactuaryk istene)
6. Sylanna (Föld sárkány, talán a leendõ elf nép istene?)
7. Arkath (Tûz sárkány, talán egy leendõ Törp faj istene?)
8. Malassa (Sötétség sárkány, talán egy leendõ Dungeon, sötét elf isten?)
Nézzétek meg!
Bárcsak mind belekerülne egy leendõ kiegészítõbe, mint Boss-szörny! 😊 Továbbá az a 4 másik nép is, és akkor azt hiszem letaszítaná a trónjáról ez a játék a nagy elõdöt, a H3-at! 😉
Kedves játék készítõk, akik olvassák ezt... Remélem jófele kapisgálok, és vannak ilyen tervek a jövõre nézve! 😊
Nekem néha játszás közben egyszerûen megfagy, és nem tudok sehogy se kilépni, csak újraindítással.
A drivereim frissítve vannak. Nem tudom, mi lehet a baj.
Talán ez is valami bug ?
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Sok sikert! Baráti üdv!
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Bezony, akkoriban menteni kellett elõtte. De itt most elférne pár 'ajándék' hozzáértés.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
mittomén..
😊)
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
neutral krícsörnek elmenne...
Amik nagyon hiányoznak, és sztem egyszerûen kellenek:
1-kis épületek ahol képességeket lehet kapni, sztem nem a szintkorláttal van a baj, hanem hogy kevés képességet tudunk begyûjteni...térkép nagyságától függõen 2-3-4 nyugodtan jöhetne, választási lehetõséggel (hogy mi között az legyen a játékkészítõk megoldása...képesség-képesség, képesség-varázstárgy-képesség-XP...stb)
...DE már a térkép betöltésénél dõljön el, hogy ne csábítson mentés-töltésre játékost.
-2:semleges lényeknek a Medúza a maga kõvé változtatásával
-3:félszerzetek (!!) parittyával! ..légyszi-légyszi! <#zavart1>#zavart1>
najó befejeztem 😊
A H2-ben a kísértet tényleg nagyon szemét egy lény!! 😄DD Én is sokat szívtam miattuk, de a H5-ben is! Ugy 50% eséllyel lyukat ütöttünk, ha megtámadtuk.... És persze amikor mi támadtuk a gépet, mindig lyukat ütöttünk, de amikor a gép minket, akkor mindig talált az ütés!
De ezek a képesség-csalások mindig is voltak a játékban. De a H6-ban itt van pl. a várostrom! Amikor én vagyok a várvédõ, az ellenfél 100%, hogy kétszer egymás után is telibelövi a kapumat katapulttal, azután még 1-2 ütés, és már benn is van a várban! De amikor én ostromlom a várat, a béna kapapult még csak véletlenül se lövi a kaput... Rendszerint csak akkor, amikor már az összes falat rommá lõtte....
Nektek nem hiányzik a várostromnál, hogy lõjön a két torony?? Korábbi részekben három torony is tudott lõni!
Most a Kastély fõtornyába be lehet helyezni az íjászokat, de érdekes módon az MI egyszer sem rakta fel a toronyba az íjászait! Pedig a Betában a várostromok mindig úgy kezdõdtek, hogy a lövõ egységek automatikusan a toronyban vannak! Kár, hogy ezt kivették belõle!
A HoMM2-ben az AI kegyetlen volt...persze az õ törpéje lerázta magáról a támadó mágiát (az a hülye hang 😊) ), de az enyém az tuti bekapta,..de ez csak csepp volt a tengerben, a küklopsz paralizálása, az unikornis vakítása...stb, csalt az AI ahol tudott.
pl. a dzsintõl féltem mint a tûztõl...bár vagy mert ritkán volt, vagy mert mit tudom én, de ott nálam is felezett ahogy kell. 😄
De mindenesetre nem csíptem a %-s esélyt mert az leginkább csak az AI-nak járt
De a ghost az valami über volt 😄D
Szegény íjászaim hullottak, mint a legyek.
és utána dolgoznak a passzívak:
és persze végig védekezik,...regenerálódnia kell.
A visszatámadásban csak az a baj hogy nem biztos hogy veszteség nélkül úszod meg...egy szerencsés visszatámadás miatt pont bukhatod a regenerálódást, vagy a gyógyítás lehetõségét...de ez csak a gép ellen probléma...emberi ellenfélnél nem ezek számítanak, nem a veszteség nélküli csata az elsõdleges.
A HoMM2-ben is és a H3-ban is..tuti õket lõtték a vártornyok, és az ellenfél is csapkodta villámmal õket emberesen. 😊
De nem tudom, ez AI sztem jól van megírva...az elõzõ részekben is ez volt az érzésem (fõleg a 4. részben), csak mintha szándékosan szarvashibákat is programoztak volna beléjük...komoly, csatákat eldöntõ hibákat.
Mert egyébként sokkal nehezebben jönne össze egy olyan sereg ami a végjátékhoz kell.
vagy mittomén, de az tény hogy pl. a 4. részben csak néztem miket csinál...gyakorlatilag az AI-tól lestem el mit érdemes, viszont minden részben vannak órdító AI baklövések...és ez nekem azt sugallja hogy valszeg direkt..a játékos kedvéért.
A Haven kampányban imádták a griffejimet támadni, csak azért maradt életbe sok, mert mindig felrepítettem õket.
Sanctuary-ben a kardforgatóimat támadta, Most tolom az infernót, most meg a kutyáimat szeretik.
Szal vannak lények amiket elõszeretettel, sõt kényszeresen támad...felületesen figyeltem még, mert egyenlõre nem kell véresen taktikázni.
Szal kb. a szokásos:
-távolról sebzõ és gyenge védelmû lények elsõsorban,
-aztán közel került lények(gondolom a távolsági büntetés megszûnése miatt)
De pl. szvsz imádják a Naga-s 'kardforgatót' támadni...vannak lények amiket 'kedvel' az AI 😊
ebbõl adódóan adva vagyon két frakció kiegészítõhöz...
apropó...nem tom volt-e róla szó, az ubi meg van elégedve a H6 eladásaival? jól fogy a játék?
de pl szokott olyanokat, hogy 3 Pretorian van egymás mellett, akkor nagy eséllyel a középsõ elé áll és úgy támad, hogy mind a három megszurkálja
vagy ha papnõket támadok nekrókkal, akkor ahelyett, hogy támadásra használná a gyógyító erejét, inkább próbálja visszagyógyítani magán a sérüléseket...persze többet megölök, mint amennyit feltámaszt, így jóformán két körig csak áll egy helyben élõ céltáblaként funkcionálva..
jó, megértem, hogy nem egyszerû kemény MI-t írni...
mondjuk érdekelnének részletek, hogy pl a H6-ban hogyan is mûködik a MI, miket vesz figyelembe a harcban, stb..