• kissssss
    Igen jó lenne ha többen megvennék, de ilyen háttérrel(uborkaszaft mossa kezeit a botrány után) mégis mi a fészkes fenét vársz???

Mert jelenleg a hatos rész a h4 szintjén mozog jónak jó a játék hangulatos is de egy idő után az embernek már az életöl is elmegy a kedve a sok hibától, bug bug hátán javítások sehol amit pedig a játékhoz kiadtak javítást az meg kb a csoda kategóriába sorolható és akkor ez még csak a jéghegy csúcsa a kiegészítőkről és a hol működő hol nem működő multiról még nem is beszéltünk.

Ha a kiadó cég nem nyújt elegendő anyagi támogatást a fejlesztőknek és nem ad elég időt a fejlesztésre/munkára akkor annak rendje és módja szerint a program hemzsegni fog a hibáktól, márpedig hogyha egy félkész/hibás programot dob ki a piacra valaki akkor annak lesz visszhangja, vagy nem veszik elegen vagy mindenhol azt lehet olvasni hogy milyen elcseszett hibáktól hemzsegő lett az adott program.

A lényeg az hogyha továbbra is ilyen magatartást tanúsít az ubiszaft akkor csak a saját pénze ellen fog dolgozni addig amíg tönkre nem megy, ezen jó lenne ha elgondolkodna már a fél banda mert ebből meg fog semmi jó kisülni.

és igen lewarezoltam és ki is próbáltam és sajnos be is igazolódót az amit IDE EBBE a fórumba leírtam jó néhány hónappal ez előtt, egy félkész program lett amiért kár lett volna NEKEM megjelenéskor pénzt kiadnom, hmm milyen érdekes a 6 rész is ugyan úgy fog járni mint az 5 rész csak úgy érdemes pénzt kidobni érte ha az ember vár legalább 1 vagy 2 évet és boltban megveszi a teljes kiadást az összes kiegészítővel és javítással együtt.

"Szóval biztos nem tett volna rosszat a játéknak, ha legalább a rajongók megveszik."

a bűnt már a kiadás előtt elkövették a játékkal(Kuglee #8371 érthetően elmagyarázta), ubisoft amit megfőzőt azt most már igya is meg.