10317
Hivatalos honlap | | Heroes Magyarország | | Dobozos vásárlás | | Digitális vásárlás | |
Lények | | Gépigény | | Hőstervező | | Manual |
-
BlazeH #8218 tisztán emlékszem, hogy a megjelenés előtti napokban hivatalos közleményben ígérték meg (talán Irina), hogy a town screenek ingyenes patchben lesznek elérhetőek. Azért tudom ilyen biztosan, mert ez volt az a hír aminek hatására úgy döntöttem, hogy megveszem a játékot. És szerintem sokan voltak még így vele. Szóval ezek után pofátlanság lenne pénzt kérni érte, és csak a beetetés képzetét keltené. -
#8217 mende monda. A town screenek azok már a megjelenés óta készülnek. Kizártnak tartom, hogy csak úgy odaadják. Biztos, hogy lesz de csak egy fizetős kiegészítő keretében. -
Lokker #8216 ez már MMH6 :P csak, hogy kötekedjek, de valaki tudja, hogy pontosan mennyi időt kaptak a fejlesztésre? -
#8215 van viszont egy csomó minden más...
Nekem már a pupom ki van a H3-tól komolyan, ez tette tönkre a HoMM4-t is, és tiszta olyan érzésem van hogy ennek a játéknak is azt róják fel sokan, hogy nem egy H3.
Ott van mindenkinek elérhető a HoMM 3 része, frankón lehet vele játszani, ez meg a HoMM6.
...bszki tényleg a rókabőr a legjobb üzlet... -
ArchDruid #8214 A griff támadás javítva lett, és működik. Csak a gépi játékosok nem tudják használni. Egyetlenegyszer sem támadott a gép a birodalmi griff zuhanó támadásával... Tehát valami ott még nem 100-as.
Meg mondjuk az se természetes, hogy a fejlesztett griff spec támadása nagyságrendekkel erősebb, mint a sima griffé. Lenne még mit javítani ezen. -
ArchDruid #8213 A lényvinnyogás akkor jelentkezik, ha a csata sebességét elmozdítjuk az alapértelmezettről. Én feljebb húztam, de csak picit, hogy mégse olyan komótosan cammogjanak a lények, a hangjaik meg olyanok lettek, mintha egerek cincognának... Azt nem értem, hogy a Beta alatt nem volt ilyen gond, ott tökéletesen működött, pedig ott is felhúztam a mozgási sebességet. Hagy lehetett elcseszni a kész játékra?
A lebutított vár definíciójhát meg szépen kifejtetted.. Pont ezekre gondoltam. Illetve a H3 stílusú városképeket, ahol ugye látod, mit építettél. (de bízzunk benne ez benne lesz később) A blacksmith hiánya nekem nagyon fájó pont... Meg ugye nincs shipyard sem.
Apropó hajózás: Miért van az, hogy a hajók totál némán mennek? Nincs semmi hang, semmi liccs-loccs, amikor hajózunk. Ez is zavaró. Meg az, hogy nem lehet summonálni a hajókat. Mindig újat kell építeni.
Meg ugye most már nincs munícó limitje a lövő egységeknek, tehát ha egy 100 fordulós csatát játszol, akkor is vígan fognak lőni nem úgy, mint a korábbi részekben, hogy 12-24 kör elteltével a lövészek kénytelenek voltak gyalog támadni...
Apróságok ezek, de bosszantóak, és levonnak a játék értékéből. -
Kuglee #8212 rumor
A Puppet animálta a lényeket. Trimages és még jó páran bedolgoztak a BH-ba egységek, épületek modelezésében. A terkepeket, terepcuccokat a BH belsősei készítették. -
Lokker #8211 Erről a lény vinnyogásról én nem tudok, pedig mintha valaki mondta itt, hogy akkor jelentkezik ha felpörgeti a csatákat. Nos kipróbáltam de nálam nem jelentkezett (lekopogom). A "leegyszerűsített/lebutított" vár alatt meg nem tudom mire gondolsz. Ha esetleg részletesen kifejtenéd, mert én csak arra tudok gondolni, hogy kevesled az épületeket, gondolok itt a magic tower-ekre vagy a külön vár és városháza fejlesztésekre, esetleg a várankénti speciális épületre, ja és a kovácsműhely jut még eszembe. Nos igen, utóbbi nekem is hiányzik de nem létfontosságú, mert talán a lőszeres kocsinak volt haszna meg a ballisztának ha arra szakosodtál de kb. ennyi. Mindent összegezve én nem sajnálom érte a pénzt, főleg, hogy nem is volt drága (8000 Ft) engem remekül elszórakoztat mind a látvány, a történet és a játék. Én remélem sokan inkább a pozitívumokat nézik benne nem pedig a hibákat keresik, mert akkor kár volt megvenniük. -
BlazeH #8210 A kalandtérképet nem tudom, de a lényeket nem a BH csinálta, hanem a Puppetworks. -
roticselli #8209 Heló ! Azt szeretném kérdezni, hogy valaki nem tudna-e küldeni nekem egy olyan mentést, ahol a Pokol lényes pályánál tart ! Újra lett rakva a gép, és elfelejtettem elmenteni a játék mentéseit ! Vagy jó egy 100% - os is, csak ne keljen előröl kezdeni! Előre is köszi ! -
Petiknight #8208 Szia igen a legutobbi patch mar javitotta. Udv -
mnorbi #8207 fejlesztett griffek támadását megcsinálták már ? -
ArchDruid #8206 Igen, ez tényleg nagyon jó lett. Az én kedvencem az, hogy ha más-más dinasztia fegyvert rakok a hős kezébe, az a csata közben, és a kalandtérképen is megjelenik a hős kezében!
Innen már csak egy lépés lenne, hogy az összeszedett artifactok is megjelenjenek a hősön... Bár azt elég nagy munka lenne megcsinálni, tekintve, hogy rengeteg artifact van.
Tényleg sok, apró, szerethető dolog van benne, csak az a baj, hogy legalább ennyi, vagy még több, amit utálni lehet benne..
Pl. a csata közben vinnyogó lények, a kalandtérképen nem megjelenő artifactok. (csak standard kinézete van mindnek. Minor, Major és Relic. Az összes relic pl. úgy néz ki, mint a grál a H3-ban. egy arany doboz, legyen az akármi valójában..), a leegyszerűsített, lebutított vár, stb.
-
Wootan #8205 Szerintem ha több időt kap a BH a játék elkészítésére, akkor simán megcsinálják az egyik legjobb Heroest. Más kérdés, hogy ez már egy "másik" heroes, mert a 3DO félének volt egy sajátos hangulata, főleg ha a might&magic rpg szériát is mellé vesszük.
Az a baj, hogy a többség csak a hibákat látja, pedig rengeteg jó/minőségi dolog van az új részben. Pl. a kalandtérkép hihetetlen jól néz ki, én van hogy csak forgatom jobbra-balra a mapot percekig, és nézem a tájat. A lények animációja is profi munka. Meg sok egyéb apró dolog pl. egyedi lovak/katapult fajonként, stb.
Remélem tényleg elkészítik a város nézeteket! Az ha jól sikerül, sokat dobhat pluszba a játékon. -
Petiknight #8204 Koszi szepen, vegre valami jo hir :) -
BlazeH #8203 Twitteren állítólag ma azt írták, hogy készül a következő patch és a town screenek is, és hamarosan lesz bejelentés.
Nem sok minden, de legalább valami :) -
BlazeH #8202 Ennyire azért nem rossz a játék én jól szórakoztam vele, és kiegészítőkkel elég frankó anyag kerekedhetne ki belőle. -
bgabor #8201 Már akkor tudható volt, amikor kijött a játék, hogy ez a cucc bizony se a Black Hole csapatot, se a Heroes szériát nem fogja megmenteni.
Sajnálom, mert nem hinném hogy valaha is újra magyar kézbe kerülhetne egy Heroes fejlesztése. Órási, egyszeri lehetőség volt, amit elfecsérelt a BH, és most megfizet érte. Ilyen a kapitalizmus. -
Petiknight #8200 Sziasztok,
van mar valakinek belso infoja a Balck Hole-rol? Mi lesz igy a kiegekkel? Ha tud valaki valamit irhatna privibe. Elore is koszi. -
axdnm #8199 juj de illúzióromboló. hát akkor várok. köszönöm, hogy válaszoltál :) -
BlazeH #8198 Vinnyogás még mindig van, nem javította a patch. -
axdnm #8197 Sziasztok!:) Van egy olyan probléma, hogy amikor felgyorsítom a csata sebességét, a hangok is gyorsulnak és az egységek irritáló(és hangulatromboló) hangon vinnyognak. Más fórumokon láttam régebbi kommentekben hogy ez a bug másoknál is előfordult, de újabb, 1-2 hónapos kommentekben már senki nem említette a dolgot. Nektek van-e ilyen problémátok, vagy nálam van a hiba? (a játék fel van patchelve, és eredeti.) -
Bigpigrib #8196 No például ha rémüldözni akar valaki akkor az átvezető introk grafikai kidolgozása az, amin lehet:)
A páya maga gyönyörű, a városnézet (nemérdekel:) a piac használata az kicsit izé, bár lehet benne van de nem találtam meg, hogy billentyűzettel is lehessen vásárolni, ha kell 69 db fa, az olyan idegesítő, hogy a csúszkával kell pepecselnem:)
Zavar, hogy nagyon kevés mentésre van hely.
Zavar, hogy elérted a max dinasztia szintet, és nincs nagyon kilátás, hogy hogyan tovább. (nagyon kevés achievement hiányzik, már, az meg nem mozgat, hogy építs 25 csónakot:)
Ami legjobban zavart, (bugok mellett) az a túl kevés hivatalos pálya.
#ahogy az ember halad előre a játékidőben, egyik pillanatról a másikra (csak gép ujraindítás segít, ami azért nonszensz) elvész az a lehetőség, hogy az utánpótlásszállító karaván hőse 2 csoportra tudja osztani tudja a lényeket. (a grafika az alapkép mögött jelenik meg, ami sajnos bug)
-
Aspyrin #8195 faszom a conflux-ba :@ -
donatus13 #8194 Max egy 100 ember csak nekünk már nem jó , mert én ugyan csak 300 órát játszottam de a csapatom másik két tagja kb 900 at és mindig ugyan azok ellen játszani már unalmas, sajnos igen nagyon rosszul áll a játék , ubisoft tönkre tette. -
Lokker #8193 Felejtsétek már el ezt a megjelenési dátumot meg ezeket, ha erre tudjátok verni akkor az a gáz. El kell fogadni hogy ekkor jelent meg és nem akkor, nem (volt) kötelező megvenni. A másik meg, hogy azért a 8eFt amibe került a játék még azt se lehet mondani, hogy sokat kértek érte. Ha ennyire nem tetszik akkor meg nem kell vele foglalkozni kész.
A városnézetről meg annyit, hogy nekem ez ami most jelenleg van, tökéletesen megfelel. Ha meg a h3 városnézet került volna bele akkor meg azért ment volna a sírás, hogy mekkora lámák csak másolni tudnak meg semmi újat nem mutatnak fel. Játszatok vele ne azt nézzétek mikor jelent meg. -
hapi #8192 A RUSE ennyire rosszul áll? Most akartam kipróbálni, egy átlagos este mennyi játékos van fenn? Könnyű játékot találni? -
hapi #8191 ---és hát nyilván nem egy évvel vagyunk a megjelenés után.
Az első megjelenési dátum március volt, tehát 13 napot csúsztattam, sztem az nem sok.
Tehát kb egy évvel vagyunk a várt megjelenés után, ez barátok közt is minimum gáz. -
donatus13 #8190 Az a baj ,hogy rengetegen azt hiszik ,hogy a kiadó semmit nem csinál csak kiokádja magából a játékot, a hibák és a gondok miatt csak a kiadó a felelős mert alig adnak időt elkészíteni egy játékot , lásd fifa, vagy érdemes elolvasni a need for speedes programozók írásait milyen hajtást kaptak és hánynak ment rá a családja és hány készült ki teljesen az ,hogy ilyen irányba mentek a játékok az mind a kiadók miatt van, én nagyon szeretek programozni de a multis hajtás az kegyetlen. Meg még azt hozzátenném ,hogy elég sok játékom van lásd SC 2 , battlefield 3 , homm 5,6 is persze , RUSE stb stb egyiket se mondanám hiba mentesnek a gond az ,hogy ha nem tarol a játék a legtöbb kiadó lásd ubisoft akik miatt tönkre ment a RUSE is a világ egyik legjobb stratégiája, fogja és leállítja a játék támogatását de én ma már úgy vagyok vele ,hogy ubisoft játékot nem veszek. -
#8189 Túl nagyokat csúsztatsz.
Nyilván nem kell két percet várni, bár kell az tény. Nálam a laptopon is elmegy kategória, az asztali gépemen meg 20 mp..bár az tény hogy látni ahogy pakolja ki a grafikát.
---és hát nyilván nem egy évvel vagyunk a megjelenés után.
Azt levettem hogy nem azt kaptad amit vártál...azt is elfogadom, hogy sokan mások sem. Nem a fejlesztő céget képviselem...egyszerűen nekem nincs bajom a játékkal, szeretem.
Kicsit Deja vu érzésem van...a Heroes IV-nél voltam hasonló szituban, tök sokan savazták nekem meg tetszett....
Nem tudom miért menne csődbe...remélem nem,...de úgy néz ki ez már a a HoMM fejlesztők sorsa..
-
hapi #8188 Ezek tök jók amiket itt írsz, kár hogy figyelmetlenül olvasol. Ezt arra írtam hogy miért nem kapnak több megrendelést vagy munkát, miért megy csődbe a cég. Tehát az egész "Kiadói szemmel nézve" bukta. Az hogy neked meg nekem tetszik attól nekik még nem lesz miből enniük...
Azért franchise-os részt látom nem vágod, mert sokkal könnyebb egy meglévő világot, meglévő játékmechanikát frissíteni, mint létrehozni egy újat. Marketing szempontból is könnyebb mert a szegény vásárló ember tudja mire számíthat, ráadásul vannak akik a cím miatt azonnal megveszik.
Bugok meg igen is vannak mert 2012-ben ne kelljen már a loading felirat után még 2 percet ülnöm és várnom hogy a hősöm megjelenjen a képernyőn, ráadásul elvárná az ember hogy ezeken a gépeken lehessen finoman scrollozni. Majdnem egy évvel az első megjelenési időpont után még mindig vannak dolgok amik egyszerűen nem működnek, ez nem csak kiadói szemmel nézve szégyen. -
#8187 -Nem lettek kész időre...ez olyan, hogy egy kiadó nyilván a saját üzleti megfontolásai alapján határoz meg időpontot, ez nem most fordul elő első (vagy akár második) alkalommal a játéktörténelemben, hogy nem egyezik a játékfejlesztők kívánalmaival.
-a halasztás gondolom uez.
- Van benne bug, a tele van/volt az óriási túlzás...nem mondhatok mást, mert játszok vele a demo óta, érdek nem fűződik a véleményemhez.
Az amiket látok, pl. a fejlesztett griff támadás, meg hogy a főnix ottmarad...engem nem igazán zavarnak.
-A kritikákat nem olvasom, a Gamestart meg pláne nem...persze ettől még léteznek, tudom...sajnálom ha így van, de én HoMM vonalon a saját értékítéletemben bízok, lévén ismerem a sorozatot, és sok időmet szépítette meg az eddig megjelent részek....kivéve a HoMM 5. része, mert azt szerintem úgy elverte a Kings Bounty mint a szél...csak úgy porzott.
-..sok síró beszólás a fórumon:..át ha hasonlóak mint itt, akkor ez nem igen probléma, hisz menet közben derül ki hogy a síró beszólások mögött játékos probléma van (..teszem azt: "én akkor is Hard-n játszom, ha nem értem...mert eddig is hard-n játszottam minden résszel"..stb)
- eladásról nekem sincs infóm...és szintén nem befolyásol,..mivel nekem megvan, és örülök neki...gyűjteményes darab.
...a bejáratott franchise nálam bukó, mivel NWC/3DO meghalt, a HoMM 6. részét nem azok csinálták akik a HoMM 5. részét...szóval nem tudom mi a 'bevezetett'...
Tartom magam ahhoz, hogy jó a játék...én jókat játszom...és ez csak jobb lehet idővel. -
hapi #8186 Félre értesz sztem is jó játék, mert van kihívás és van "mélysége" a taktikai csatáknak. Vagyis le lehet játszani egy csatát óriási veszteséggel, vagy trükkökkel mindent kihasználva akár veszteség nélkül is.
Viszont kiadói szemmel nézve:
- nem lettek kész időre
- halasztani kellett a megjelenést
- tele volt (és van sajnos) buggal
- nem kapott túl jó kritikákat (gamestaros teszter inkább átadta másnak mert különben lehúzta volna...)
- sok a síró beszólás a forumokon
- valszínű eladásban sem remekelt bár erről nincs infom
Szal kiadóknak, befektetőnek ez nem egy mézes madzag, hogy bejáratott franchise-ből ennyit tudtak kihozni. -
Bigpigrib #8185 és nem a városnézet miatt vagyok bosszús. -
Bigpigrib #8184 Vannak benne lehetőségek (de szerintem is el lett cseszve, mondom ezt platina szinten) -
Petiknight #8183 Huppsz, hat most ideges lettem. Valaki mar megint jol jar es valoszinu sok penzt rak el a zsebebe :( Koszi a hirt, remelem lesz kieg, mert ez igy szep es jo de valahogy keves :(. -
Kuglee #8182 Ződeket beszélsz.Ha már rumor kell, pl. egy a sokból: a a TownScreen-ből semmi se lett volna az eredeti UBI tervek alapján, ami bekerült, az a BH nyomására és plusz munkájának köszönhető. -
#8181 Absz. ellenvélemény.
Ez egy jó játék. -
hapi #8180 Egyértelműen elbaszták, mert adott időre csak egy bughalmazt tudtak összedobni, hiába az igényes külső is, mert ugye hangosak akik hiányolják a városnézetet. Szóval a kiadók ezt látva nem sietnek az ajánlásokkal... -
Kuglee #8179
Nem lesz itt semilyen kiegészitő, se újabb patch...