• Vologya Mester
    Üdv Bátor Harcosok!

Sajnos nem mondhatok semmit, köt az a fránya titoktartási megállapodás. Pedig lenne mit, elhihetitek. Remélem az UBI kommunikációja hamarosan tisztázza a helyzetet, bár amilyen lassúsággal mennek a dolgok, a többi VIP taggal egyetemben nem várok gyors tisztázást... :( Abban azért mindannyian reménykedünk, hogy ha gyors kiegészítő készítés nem is lesz, de legalább az alapjáték fokozatos fejlesztése, javítása a kezdeti nehézségek ellenére folyamatos lesz, az ígéreteknek megfelelően...) Természetesen, ha lesz publikus infóm, azonnal megosztom Veletek!

Tudom, hogy nagy az ellenszenv az UBI kapcsán, amit meg is tudok érteni, mert kedvenc játékunkkal úgy játszanak, mint macska az egérrel, de ennek ellenére egy különleges ajánlatról szeretnélek tájékoztatni Benneteket. Az UBISoft kiárusítja a maradék Michael Arkangyal figurákat (képek itt: Michael Arkangyal Figura képekben). Az 500 db-os limitált kiadásból még 50 db várja gazdáját az eredeti 250 Euros (kb. 75.000Ft/db) ár helyett 50% (!) kedvezménnyel 125 Euros (kb. 37.500Ft/db) áron szállítási költséggel együtt. Tudom, hogy ez sem kevés pénz, de ez már egy elég jó ajánlat véleményem szerint, figyelembe véve azt a tényt, hogy Magyarországról eddig nem lehetett rendelni a szoborból és most is csupán a VIP tagságom miatt van erre lehetőség. Aki szeretne a figurából, kérem jelezze nekem a [email protected] e-mail címemen és intézem a megrendelést. Erre legkésőbb 2012. április 27-éig van lehetőségetek! Baráti üdv!