10317
Hivatalos honlap | | Heroes Magyarország | | Dobozos vásárlás | | Digitális vásárlás | |
Lények | | Gépigény | | Hőstervező | | Manual |
-
Lokker #8584 Kifejtenéd, hogy miért nem éri el a Heroes 3 szintjét se?
Speciel nekem tetszenek az új várnézetek, semmi extra dolog csak a lényeg. Szerintem jól néznek ki, főleg az Orc várnézet tetszik. -
#8583 De abban megegyezhetünk, h a h3 szintjét sem éri el... -
#8582 amúgy nem fogja megütni, mert többen sírtak a H3 féle 2d-s képést, mint az 5. részben lévőért.. mondjuk ízlések és pofonok, speciel nekem is jobban bejött az ötödik rész látványvilága várilag, de ez van...örüljünk, hogy legalább az eredeti gagyit lecserélik (és örüljünk, hogy van egyáltalán várnézet, s nem az ubi akarata érvényesült ebben a dologban... és van, akinek tetszik ez az új is, s lehet nekik van igazuk, mi a fenének kell állandóan elégedetlenkednünk... -
#8581 lesz -
SlipKnoTiaN #8580 A várnézeteknél sztem az lenne a minimum h megüssék a H5-ben lévők szintjét.
Am azt lehet tudni h a DLC-ben lesz-e magyar nyelv vagy nem??! -
Wootan #8579 Tegnap facebook-on linkelve volt a fullos haven townscreen, de ahogy látom mára eltűnt... -
ArchDruid #8578 Miért lenne fura? Ha jártál már valaha várromot látogatni, tudhatnád, hogy a várakat dombra, hegyre építették! :P
Ez sajnos a Haven vár nézete... Vagyis csak a háttér, mert a Village Hallon kívül semmi nincs felépítve. Viszont, ha fullosan fel lesz építve, lehet szebb lesz.
A Haven vár a pályán is eléggé silányul néz ki. De ez van, ezt kell szeretni!! -
#8577 Nem megy az uplay :( -
#8576 Ingyenes v nem ingyenes, ez akkor is gáz. Főleg a heaven. -
Cyrax86 #8575 De itt a nosztalgia volt a fő irányvonal, nem 2012. Egy ingyenes patchben nem hiszem, hogy többet el lehetne várni. -
#8574 szerintem ezek csak conceptek. -
hapi #8573 Nekem egyik város kép sem tetszik, egy rajzolt háttérre a játék enginjével rajzolt poligon házak. Könyörgöm 2012 van. A városképeknek úgy kéne kinézni, mint ha a legvagányabb CGI renderből lenne kivágva. Ez egy kevés munkával és újra hasznosítással összecsapott szar. -
Kheled #8572 Haven vára lesz, persze még nagyon nincs felépítve semmi. Kicsit fura, hogy mindegyik vár dombon van -
#8571 Ezmiez? Városkép? Remélem, h nem... -
#8570 fészről:
-
#8569 Szégyen gyalázat, de besültem a Necro második pályánál, ahol az álomban kell mászkerálni. Szépen elkezdetem a szokásos módon lezúzni az ellenekt, a seregem pedig elkopott és utánpótlás szinte semmi. Így a végén a a hősöm testvére széjjel nyír.
Valami ötelt, hogy ne kelljen újrakezdeni? -
#8568 egy kérés:
valaki aki végigtolta már az összes kampányt megtenné nekem azt a szívességet, hogy összeírja a kampánypályák (magyar) neveit és elküldi privát üzenetben? -
#8567 viszont szerencsére az új várnézetet patch-ben is kiadják, nem kell érte fizetni (meg is lincselnék őket az emberek, ha fizetni kellene érte :D ) -
Kheled #8566 csak új vár kinézeteket, először én is azthittem, hogy lesz vmi kalóz faj a névből ítélve, de az csak a neve az updatenek. -
donatus13 #8565 Sg már új városokat is ír a cikkében , én nem hallottam sehol ,hogy kapunk valami új várat... -
#8564 ez jobban tetszik, mint a necro vár -
Pio #8563 Újabb várnézetet kaptunk:
-
Cyrax86 #8562 A dlc szerintem is drága így új faj/vár/lények nélkül, viszont az rendes a fejlesztőktől, hogy a patch része lesz az új városnézet. A Sanctuary-ra vagyok nagyon kiváncsi.
Szerintem még van remény a karácsonyi piacra egy rendes kieghez, amiben kapunk legalább egy új várat... -
#8561 kiegnek olcsó, DLC-nek drága... meglássuk, hogy miket is fog tartalmazni -
#8560 hahaha, azt hiszem ideje warezolni. -
#8559 Might & Magic Heroes 6 Pirates of the Savage Sea" will be available on July 12 for a price of 9,99 euros (£7,99) -
Lokker #8558 Vajon ingyen egy content patch formájában fogjuk megkapni vagy pedig keményen perkálni kell érte? -
#8557 Ez a kalózos izé dlc vagy kieg lesz vajon? -
#8556 ismerve az eddigi munkásságukat szinte biztos, hogy késni fog... (: -
ArchDruid #8555 Épp most jelentették be Facebookon:
"Hello Heroes,
as some of you have already guessed, Crag Hack finally finds his way back to Ashan!
"Might & Magic Heroes 6 Pirates of the Savage Sea" will be available on July 12! Get ready!
At the same time we've got another great news for you: thanks to fan, player and journalist feedback on this subject, we are now providing a favorite feature of past Heroes games, adding beautifully animated Town Screens, tailored specifically to the expectations of Might & Magic fans. Town screens will be available with the patch 1.5 on July 12 as well!
Learn more about Crag Hack and see more town screens on the official site =>
Szóval július 12.-én lesz (hacsak nem késik pár hetet) :)) -
Andrews2007 #8554 Na szuper lett. A többi is hasonló lesz ugye? Követik akkor a 3. rész szuper városnézeteit. A városmenedzselés viszont marad úgy ahogy volt vagy ez is teljes képernyős lesz és alul navigálhatunk mint a 3. részben? -
donatus13 #8553 Nekem tetszik, engem már egy új vár érdekelne:D -
#8552 amúgy kinek mi a véleménye róla ?
én szerintem korrekt, az eddiginél ezerszer jobban néz ki, bár az 5-ben lévő nekro várnak valahogy nyomasztóbb hangulata volt ránézésre -
#8551 nem látom a végzet hegyét :) -
Pio #8550 Hivatalos, facebookon kirakták, ez lesz az új necro várnézet. -
#8549 hivatalos, vagy már kiszivárgott ? :) -
Pio #8548 -
ArchDruid #8547 Jött valami új info az 1.5-ös patch-ról. Július közepére datálták az elkészültét. Valamint Ma indult valami puzzle játék, ami az elkövetkező napokban felfed valami secret content-et.
Részletek itt!!!
Akárhogy is nézem, csak arra tudok gondolni (a körvonalak alapján), hogy ez a készülő Necropolis várnézetről lesz egy kép -
Tibbbor #8546 Elkezdtem az extra vagy utolsó kampányt(amikor a korábbi hőseink közül választhatunk egyet) és egyszerűen másnapra eltűntek a kimentéseim.Más is járt így? -
#8545 Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.
Vettem egy regelt Heroes 6-ot, megkaptam hozzá a felhsznevet, kódot , uplay fiókot, mindent. Viszont nekem van már uplay fiókom, saját felhasználónévvel. Van arra lehetőség, hogy a játék kódot vagy a reget átviszem a saját fiókomra??? Vagy legalább arra, hogy a felhasználó nevet megváltoztassam? Még el sem kezdett vele játszani a srác, mert nem bírta a gépe, ezért adta el...