Might & Magic: Heroes VI
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Kell lennie egy fõkönytárnak...pláne ha már játszottál is vele..mondjuk nem igen vágom hogy miért nem rakott ki parancsikont, nem emlékszem hogy opciós lett volna.
alapesetben bármelyik meghajtó/programfiles/ubisoft/Might & Magic a kiindulás, errõl kell startoljon a játék.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
szerintem rossz helyen kerested, az UbisoftGameLauncher.exe nálam a ..\Program Files (x86)\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\ könyvtárban van, míg a játékot a ..\Program Files (x86)\Ubisoft\Might & Magic Heroes VI\ mappába telepítette (64 bites windózom van, azért van (x86) a programfüles után...
mondjuk mintha telepítéskor megkérdezné, hogy a játék fájljait is felpakolod-e, ha nincs meg sehol a játék (Might & Magic Heroes VI.exe -t vagy gu.exe -t keresgélj), akkor próbáld meg újra telepíteni
illetve javasolt, hogy a gu.exe-vel indítsd mindig, mert az leszedi a patcheket a játékhoz ... sõt, elõször 3szor egymás után is indítsd el, majd mikor végzett a patch telepítéssel és bejön a launcher, akkor lõdd ki, mert nem automatikusan szedi az összeset, hanem elõször csak az 1.1-et, majd az 1.1.1-et végül az 1.2 patchet tölti le
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Van egy olyan problemam, hogy telepites es patcheles utan nem akar elindulni a gama.Tegnap kaptam meg, feltettem mindent es jatszottam is vele kabe fel orat, ma reggel nem indult.A jatek konyvtaraban nincs 1 db inditofajl sem, mindossze egy UbisoftGameLauncher.exe, de ezzel nem indul.Start menuben sem es az aszalon sem hozott letre parncsikont amivel indithatnam, ugye nem komoly, hogy csak lemezrol fut?
Sajnos az oldalunk fóruma pár napja nem mûködik, mert a hardwired szervert javították és nem sikerült tökéletesen a fórumunk visszaállítása. Remélem, hogy hamarosan rendbeteszik és mûködni fog minden...
Baráti üdv!
Vologya Mester

Békés, boldog és szeretetben teljes pillanatokban gazdag Karácsonyt kívánok és emlékezetes szentesét minden Heroes VI fórumozónak!
Most már legalább tudom milyen minimum géppel játszani, argh
Crome
Crome
Általában normalon szoktam játszani Heroes játékokat (1-6), King's Bountykat is (bár azokat hardon is), de nekem nem tûnt nehezebbnek a Heroes 6 normalon.
valami tipp, hogy mivel tudom gyorsítani?
(nagygép szervízben)
Crome
Történet módban tök mindegy hogy mit ír ki a térképek végén...veterán, hõs, bajnok...nem ez számít, hisz ahol átviszem a hõst egy második, harmadik térképre ott maxolni kell a tartósan tulajdonságot növelõ helyeken, összes aréna, összes +védelem, +erõ..stb, mindent végig kell nyomni, és ez idõ....azaz nem számít minek értékel a játék a végén, mert a végkifejlet elõtt még körbenézel minden addig kihagyott érdemlegességért.
a megfelelõ varázstárgyak megint csak nagyon fontosak,..szal mittomén hol mennyire lehet elcsúszni, de én még eddig nem éreztem hogy a gépnek bárhol komoly sansza lett volna ellenem...és nem spártaian nyomom, mert azért nálam is befigyelt a bõséges kezdõ nyersanyag, és a sok és gyors lényszaporulat a semleges mobokra...ez azért számít, mert így a kezdeti szintlépés is gyorsabb, és ha csatlakoznak az is több.
Szal egyenlõre én sem sanyargatom magam a normállal...élvezhetõen játszom, majd késõbb, a késõbbi végigjátszásoknál kínzom magam a szigorításokkal 😊)
Én sem megyek feljebb, ...szerintem még sokszor ki fogom játszani, ezért pont ott kell játszani ahol jó.
Pont a tieteket olvasva gondolkoztam el azon, hogy egyedül a HoMM 5 részét nem vittem többször végig, sõt csak az alapjátékot játszottam ki, a két kieget nem is.
...és talán pont ezért van az hogy nem igazán érzem Ashan-t 'magaménak'...a HoMM történetét nagyon sokszor ledaráltam, a HoMM3 történeteit szintén sokszor.
A negyedik részt megszerettem, de mégsem játszottam újra olyan sokszor, az Ötödik részt ugye írtam hogy egyáltalán nem játszottam újra,...most ennél a résznél, a hatodiknál érzem azt hogy oké, ez megint jó lesz.
Szal sztem tök mindegy, hogy milyen fokozaton játszol/játszom elsõ alkalommal végig, mert a következõ javításokkal-kiegészítésekkel majd ráérsz feljebb és feljebb menni...hiszen addigra már kell is, mivel már nagyjából tudod mit hol merre.
Crome
"..teszem azt én a Nekro-t mágussal vittem végig (mert csak belevágtam alapon), de utólag lehet hogy 'magic' hõssel érdemesebb lett volna.."
..
teszem azt én a Nekro-t mágussal vittem végig (mert csak belevágtam alapon), de utólag lehet hogy 'might' hõssel érdemesebb lett volna
..vagy a taktika nem jó, vagy elcseszed az idõt nem tudom, vagy nem maxolod ki a térképeket a +-s bónuszokért a tulajdonságokra, de lassan befejezem az összes kampányt (sajnos), és semmi extrával nem találkoztam...voltak nagy csaták, de a legtöbb arról szól hogy szinte veszteség nélkül hozzam ki.
A szett cuccok megmaradnak...ezt is érdemes kihasználni, minden szett cuccot megszerezni a térképeken...leverni az õket õrzõ mobokat, még ha már meg is van a szinthatár.
...sztem figyelni érdemes azt is hogy milyen vártípus történetét kezded el, és ha úgy érzed átalakítani a hõs beállítottságát..teszem azt én a Nekro-t mágussal vittem végig (mert csak belevágtam alapon), de utólag lehet hogy 'magic' hõssel érdemesebb lett volna, az emberek kampányát 'might',..a Naga-t kampányát szintén 'might'..stb.
Jó dolog a 'Magic'-s hõs is, de sztem egy jó 'Might' jobb.
Na mindegy, lehet hogy átszaladtok eleinte a pályákon, ezért nehezebb a vége, nem tudom...de sztem ebben a játékban semmi komoly nehézség nincs, normál beállításon, és egyedi többin (nagy tömegû semleges mobok-sok nyersanyag..stb)
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Az hogy kevesebb lenne a lény? 300-400 as lénycsoportok jönnek a kampányok végén (illetve futnak) dinasztia wpn szintezésre jól használható.
Picit más
A nagás pályát, könnyûre állítottam, mert kellett, viszont sokat segít, hogy van egy Arcachne kimaxolva a fõhõsnél (életszívó kard)
illetve a gépi ellenfél a gyengébb karakterek felé veszi az irányt.
Tehát, van az infernos (Kiril) 1-2 alhõst kell kitenni az örvény közelében a vízre, a partoktól elfelé, így a nagák, szerencsére azokat üldözik (a taktika miatt elmenekül a hõs😊 1 kört lehet ezzel nyerni.
A pokolkutya fura módon nem támad úgy, hogy aki körülötte van mindenkit sebezzen (bug vagy feature?😊 a gép szerint õ a legveszélyesebb, így az ember rá tolja az "erõsítést" (arachne segítségével meg egész jól dolgozik) A Csontik ellen még nem találtam meg az ellenszert, sajna tõlük nem szív semmit😊
Crome
Crome
Normalon játszod?
A semleges lények is már alapból sok-hordaként kezdenek a 2-3. kerület felé. Most a 3 hétre már több száz tenyésztõ anya õriz dolgokat pl.
Crome
Szerintem is ez lesz. 😊 Csak vegyék csak vegyék. 😊 Azért mondjuk már majd meg is éri, meg ha lesz 1-2 új nép is.
A 4. naga pályát valaki tudta már abszolválni? Kicsikét nehéz. 😊 A 2 gépi 2 különbözõ nép legkésõbb a 2. hét elejére de talán már az 1. hét végére rendelkezik bajnok egységgel és 30-50 darabnyi elitekkel. 😊 Ez úgymond kezdési csalás, már ha azt nézzük hogy te ilyet soha a büdös életbe nem tudsz elérni a pálya elején a szûk idõ kereteké s a kevéske nyersanyag okán. No de legalább van benne kihívás.
De hol van a beígért teljes nézetes város??? Úgy látom, ezt már rég elfelejtették. Vagy majd a következõ expansionbe benyomják és akkor azt is megveszik.