10317
Hivatalos honlap | | Heroes Magyarország | | Dobozos vásárlás | | Digitális vásárlás | |
Lények | | Gépigény | | Hőstervező | | Manual |
-
Mikatesuka #8264 Hm :D Ha megjelenne egy kiegészítő akkor talán megvenném a játékot. Régebben is terveztem, hogy megveszem, viszont annyit játszottam a bétával, hogy meguntam. :'D -
Andrews2007 #8263 Jól néz ki városképnek se semmi lenne. :) Mi ez a szivárogtatás mostanában? :) -
donatus13 #8262 Törpéket akaroook:D -
Zsknight #8261 Dungeon, ez az, remélem lesz Black Dragon, Manticore, Minotaurus és társaik... Gyönyörű kép, várós kiegészítő lesz nagyon. -
erdbal #8260 -
erdbal #8259 Lessz itt még kiegészítő!!! -
ArchDruid #8258 Hmmm...
és az nem lehet, hogy ezek a képek a készülő városnézetekről is mutatnak ezt-azt? Pl. a Haven, Stronghold és Sanctuary képekre célzok.. -
Pio #8257 Kis nőnapi figyelmesség:
-
#8256 szerintem előtte készültek mint concept art-ok, a decemberi feltöltés csak azt jelzi, hogy akkor töltötte fel őket a netre.. -
Andrews2007 #8255 Hmm nagyon szépek lettek, viszont a játék megjelenése utániak mint látom. Csak nem alternatív fejlesztési lehetőségek lesznek megint egy kiegészítőben esetleg? :) -
#8254 Ha megnézed a képeken az aláírást, akkor látod, hogy ki készítette őket. Googleben rákeresve meg lehet tudni, hogy ő a Black Hole-nál dolgozik "senior graphic artist" pozícióban. -
Andrews2007 #8253 Ejha jól néznek ki. Rajongók csinálták vagy prekoncepciós rajzok? -
Pio #8252 Néhány rajz:
-
#8251 A Might & Magic világában a legtöbb istennek van sárkány alakja is. Ez azonban nem jelenti azt, hogy sárkányok lennének. Asha például van, hogy pók alakban, van, hogy sárkány alakban jelenik meg az elbeszélésekben.
Szvsz, és amennyire tudom az eddigi M&M játékok alapján. -
#8250 mint irányított egység... hát, akár a történet haladtával veszíthetnek valamiért az erejükből, vagy egyszerűen a "korcs" sárkányok csatlakozhatnak a csapatokhoz..
azt sem tartanám lehetetlennek, ha a champion szint mellett idővel (valamelyik kiegészítőben) megjelenne egy negyedik, még erősebb kategória, ahol gyengébb sárkányok, titán, behemót foglalna helyet, és lenne belőlük mondjuk 1/hét vagy 1/hónap... -
#8249 szerintem az "isten-sárkányok" valójában nem is igazán istenek, de rendkívül hatalmas erővel, már-már félisteni hatalommal bíró fősárkányok, melyek ellen a halandó erő már kevés....de mellettük vannak "normál" sárkányok, melyek csak "kisebb hadsereg" erejével rendelkeznek (boss-ok).. -
Lokker #8248 Ha itt sárkányok az Istenek akkor nem tudom, hogy kerülhetnének bele mint irányítható egység. -
raul99 #8247 Csak a szokásos tippekkel segíthetek. Legújabb video Driver ,Direct X. Nem tudom,hogy a program használ e nvidia physxet ha igen,az sem árt. A szükséges Direct x-et és nvidia physxet általában a telepítő lemezen megtalálod. Remélem valamelyik megoldás használ. -
#8246 Ha leírod a géped összeállítását és oprendszert, akkor talán. -
Szimi77 #8245 Sziasztok...
...nagy rajongója vagyok ennek a játéknak.. minden részével játszottam eddig... de valamiért ez a rész sehogy nem akar elindulni a gépemen.. :( Mindig azt írja ki, hogy hibát észlelt, és ezért leáll... többszöri újratelepítés, patch frissítés után is... :-( ...egyszer indult el... ne kérdezzétek mitől.. :-(
..tud valaki segíteni nekem?
Előre is örök hála!! -
raul99 #8244 Üdv mindenkinek!
Bátorkodom némi megjegyzést tenni a Heroes 6 kapcsolatban. Azért vetemültem erre a bátorságra mert idestova 15 éve játszom a sorozattal és amikor megtudtam ,hogy magyar kézbe került, nem volt kérdés ,meg kellett venni a játékot. Némi játék után ,kezdett kialakulni bennem a vélemény,
Pozitívumok: Nagyon tetszik a vér és könny útja. Tetszenek az új csatakiáltásokhoz tartozó bónuszok, pl: első gyilkolás utáni plusz lépés stb.Összességében ide sorolnám a nyersanyagok csökkentését is , sokkal dinamikusabb a játék. Tetszenek a Dinasztia fegyverek és az online megoldás , annak ellenére, hogy év elején volt némi fennakadás. Tetszik a 3 szintes felosztás /alap,elit,bajnok/
Negatívumok: Ami nagyon bosszant és nem tudom ,hogy bug vagy sem az a villám csaták alatt a dinasztia fegyverek nem kapnak xp-t /sem kampányban, sem single playerben/ az eddigi összes patch megléte mellett. Nekem a Heroes-hoz hozzátartozik a szerencse is bármennyire is bosszantó tud lenni a hot seat módban kiegyenlítődik a véletlen szerű képességek alkalmazása és szerintem az 5. részben jó megoldás volt pénzért változtatni a képességeken. Ami még számomra rettenet /azután hogy fizettem 9000ft-ot/ az a város kinézet, nem tudom fog e változni ,de remélem. Nagyon sajnálom ,hogy kimaradtak a tündék , és a sárkányok.
Összességében kellemes játék ,de a sok bosszantó apró hiba ellenére , amíg nagy változás nem lesz visszatértem a Heroes 5-höz.
Csak azért mertem megfogalmazni a véleményem , hátha a fejlesztők közzül valaki elolvassa. remélem lesz javulás ,de azért éljen a HEROES!!!
Egy ötlet a fejlesztőknek: Szívesen Játszanék egy olyan Heroessel, ami a mai, közeli jövőben játszódik, asah világában.
Üdv mindenkinek. -
Vologya Mester #8243 Üdv Bátor Harcosok!
Régen jelentkeztem be ide, hogy írjak, bár minden nap olvasom a fórumot. Sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudom a korábban megjelent információkat, szóval erről ha lehet ne kérdezzekek. Köszönöm!
Más: Még 1 hónapig lehet pályákat, kézzel és géppel készített háttérképeket küldeni a térkép- és háttérképkészítő versenyünkre értékes nyereményekért. Akit érdekel, itt megnézheti a részleteket:
Térkép- és háttérképkészítő verseny a Heroes Magyar Honlapon értékes nyereményekért
Baráti üdv! -
Bigpigrib #8242 Jön e hivatalos új pálya?:)
A vélemény az felfogható visszajelzésnek fogyasztói szemszögből.
pl a játékban moderálhatná valaki a conflux gömb bejegyzéseit, mert nem kevés olyan hozzászólás(politikai, faji, vallási stb) van benne, amiért másutt még az accját is banolják az embernek. -
Andrews2007 #8241 Persze mindkettő legyen felfejlődve a kampány pályái során.
Hmm érdekes hír, jó is s egyben rossz is lehet.... Városképekről még mindig nem dumáltak. -
Andrews2007 #8240 Jól olvastad mindkettővel lehet, én is tudtam. -
farferi #8239 Egy angol leírásban olvastam, hogy ha van tear meg blood hősöd is akkor mindkettőt lehet.Elég szívás, hogy újra kell játszanom ha a másik befejezésre is kíváncsi vagyok.Na mindegy, akkor ennyi volt a heros egy időre, remélem lesz még kieg, az alant írtak elenére. -
Pio #8238 Megtörtént a bejelentés, ITT olvasható.
Jelen ütemterv szerint a játék szinte minden hónap végén kapni fog egy patchet, az elsőt március végén, ez egy bugfix patch lesz, a tartalma a linken olvasható. -
Pio #8237 Elvileg már ma este jönni fog az infó a legújabb patchről. -
BlazeH #8236 Azt hittem attól függ hogy tear vagy blood a hős. -
ArchDruid #8235 Nem bénázol, csak nem vágod a dolgot!
Nincs két pálya az epilógusban, csak egy! A végigjátszott kampány 6 hőse közül lehet választani, hogy kivel akarod végigtolni. És attól függően, hogy Infernoval, vagy Sanctuaryval indulsz, lehet választani a két pálya közül. -
Pio #8234 Kicsit moderálgattam, nem értem, miért van szükség erre, tényleg csak így tudtok kommunikálni egymással?
Ki lehet fejteni kulturáltan is azt, hogy nem egyezik a véleményetek, nem értem, miért kell agyhalottazni meg parasztozni meg szarozni. Figyeljetek már erre oda! -
Wootan #8233 Twitteren írták, hogy készül a következő patch, és a townscreen is fejlesztés alatt áll, és hamarosan infót is adnak ezekről.
Egyébként én sem értem, miért kell ideírni a fikát. Az hogy valakinek nem tetszik a játék az egy dolog, lehet másnak meg tetszik/tetszene ha kipróbálná, de a negatív vélemények elveszik tőle a kedvét.
Szerintem jó játék a Heroes6, vannak hibái (bugok elsősorban) és hiányosságai (townscreen), de ha ezeket javítják, akkor egy igen jó kis játék lesz belőle. -
Csurbolya #8229 Nem hiszlek el tieteket! Mi van veletek? Én rohadtul nem vagyok kíváncsi a veszekedéseitekre. Szarok a véleményetekre! Az lenne a jó ,ha ez a forumon a játékkal kapcsolatos tapasztalatainkat osztanánk meg egymással!
Fejezzétek be!
És ha valaki szerint meg szar játék az ne játsszon vele és ne irkálja tele baromságokkal a forumot! -
bgabor #8228 Érdekes, én sehol nem oldastam ilyet a neten. Linket tudnál adni erről? -
Kuglee #8226 "A Heroes6 fejlesztői elkészítettek egy játékot, a saját szájuk íze szerint értelmezve a Heroes hagyományokat, sok sok helyen magasról téve azokra."
Csak, hogy képben legyél: Az UBI franciák istápolták a H6 game design-t, és nem a BH. Utóbbi az iparos kivitelező volt a megrendelő akarata szerint. Persze próbáltak hatni a hülyeség ellen, minimális sikerrel, ahogy hallottam. -
Kuglee #8225 A helyedben nem tenném oda a rozsdás bökőt, hogy lesz kieg és townscreen... -
Zsknight #8224 "...hova a fenébe sietnék, évekig fogok játszani ezzel a játékkal."
Nem csak ezzel az összes előzővel. Csak ajánlani tudom, hogy tegyétek fel a régieket is és egymás után játszatok egy egy pályát. Azután térjünk rá, hogy milyen szar ez a rész. Szerintem is kellemes órákat fogok még eltölteni vele. -
farferi #8223 Bakker, az epilógusnak csak az egyik pályáját lehet végigjátszani? Van tear meg blood hősöm is, megcsináltam az elsőt és nem lehet kattintani a másodikra.Én bénázok vagy ez van? -
#8222 Én inkább úgy gondolom, hogy a mai játékostársadalom már tök más mint ami régen volt....ami részben érthető is, de hogy bizonyos rétegek is, mint pl. a körökre osztott stratégiai játékok kedvelői is....pedig ez van, sztem nagyon felhígult, és most lehet savazni, de akkor is ezt látom.
Ez az én saját véleményem, mivel már valahova leírtam ezért csak másolom:
"Sztem(!) a játékosok legnagyobb része akkora répa mint a ház.
Olyan játékkínálat van főleg a warez miatt, hogy azt hiszik piszok drága az idejük...mert ez az érzés lesz valakin úrrá, hogy játszik egy játékkal, de közben kijött egy nagy név..vagy valami más, és hűha.
...és ezért azt hiszik értékes az idejük...de lófszt sem csinálnak valójában.
...ja és persze lesz@rozzák bárki munkáját, döbbenet miket olvasok, régebben egy játék fejlesztői sokkal nagyobb értéket képviseltek, jelenleg alig, a fent említettek miatt (még mindig szerintem!).
"
Ezt gondolom én, és pont.
Nálam meghatározó játék a HoMM, nem csak egy a sok közül, bár mással is játszom ha időm engedi, de ha lehet játéknevet mondani akkor ami az én életemben mindig jelen volt az a HoMM.
El tudom dönteni hogy mi az ami kiveri a biztosítékot és mi az ami nem, és mivel jókat játszok a 6. résszel, ezért nem gondolom hogy, elcseszték.
Max. megváltozott a felvevő piac...és így lehet hogy piaci szempontból melléfogás nem egy újabb HoMM 3. részt készíteni, de én azért magamban örülök hogy nem így történt...
...hova a fenébe sietnék, évekig fogok játszani ezzel a játékkal. -
#8220 akkor meg sokan azon sírnának, hogy tök ugyan az, mint a három....