10317
  • axdnm
    kijött a patch, de az egységek még mindig vinnyognak gyorsított csatasebességnél. Hónapok óta várom hogy kijavítsák, de úgy látszik túl nagy elvárás ez a pénzemért. bicskanyitogató...
  • b-type
    Kaptyák be, Ekkora nagy játékból ilyen viccet csinálni, én szégyenlem magam a kiadó helyett.
    Ez a játék jó volt és még jobb lehetett volna ha hagynák..
  • Shiwo
    egy német csapatot bíztak meg? lol...addig se fogják bírni, mint a Black Hole...
  • Andrews2007
    Este lesz.
  • Botond #8420
    Hát még semmi nyoma a patchnek.
  • Andrews2007
    Kár, de sajna várható volt. :( S mi lesz a majd a kiegekkel? Mert én beleraknám a Black Hole logoját hisz az alapot a motort a grafikát, a világot, lényeket népeket ők kezdték el megalkotni. S ennek egy része a kiegben is benne lesz.
  • Micsu
    :(
  • Pio
    Hivatalosan is bejelentették, hogy a Black Hole nem dolgozik többé a játékon, helyettük a német Limbic Entertainment vette át a dolgokat.
    Az 1.3 pedig ma este érkezik.
  • Andrews2007
    Kiírja hogy játék vége mivel kilép az aki mentette pl, de előtte az a játék ugye már el lesz mentve és betöltheted később s onnan folytatjátok.
  • Perszepeta
    Na most jól felhúztam magam, de másik fórumon segítettek :D Egy beállítási probléma volt, úgyh ennyi...
  • Perszepeta
    Köszi, megvan hol keressem, DE! Ha már benne vagyunk egy új játékban, de mondjuk nincs időnk végigjátszani a pályát (amire baromi jó esély van) és legközelebb folytatni szeretnénk, és egyikünk elmenti, AKKOR kiírja hogy sikeres mentés, MAJD bejön egy ablak: JÁTÉK VÉGE és a statisztika. Ha ez így van, akkor SEMMI ÉRTELME NEM LENNE A MULTINAK, és kidobtam az ablakon egy csomó pénzt, hogy 2 eredeti játékot vettem meg barátnőmmel. Nyugtasson meg valaki, hogy van/lesz erre megoldás, mert akkor vagy játszunk 10-12 órát folyamatosan, ami lehetetlen, mivel azért van "normális" életünk is, vagy kukázzuk a multit, ami baromira bosszantó lenne.
    Amúgy a fentiektől függetlenül sincs meg a multi hadjárat mentése, csak az egyéni játékoké, illetve kampányoké. Confluxban természetesen bent vagyunk mindketten, tehát a hiba nem hiszem hogy nálunk van. Egyéb ötlet? Esetleg valaki nagy multistól, vagy akár fejlesztő ismerősétől? (Vologya Mester nem tudta a választ).
  • Andrews2007
    A Multiplayer almenüben alul van 3 gombjelszerűség abból az egyik a mentet multi pályák lesz. S elég a pályát indítónak felvennie a játékot. Betöltéskor természetesen az összes emberi játékosnak bent kell lennie a pályán és a Confluxon.
  • Perszepeta
    Jah a másik: manuálisan elmentettem, erre kiírta, hogy GYŐZELEM, és bejött az értékelés, tehát vége lett a pályának (pedig még nem akartuk befejezni). Ez miért van?! Más járt már így? Természetesen 2 eredeti játékkal játszom a párommal. Biztos mi vagyunk a lámák, vagy nem tudom :)
  • Perszepeta
    1-2 hónap óta most volt időm megint multizni, de továbbra sem tudom, hogyan lehet előhozni a mentéseket? Tudom, hol kellene keresni (kattintgattam a füleken), végignéztem minden opciót, de semmi. Létezhet, hogy a Hadjárat opcióban nem lehet menteni??? Nagyon nagy segítség lenne, és szerintem fontos dolog tudni a választ másnak is, hisz így ÉRTELME nincs, csak ha az ember 10-12 órát ül a gép előtt, főleg egy hosszabb pályánál, mire felfedez mindent, fejlesztget, az több óra... az meg a másik, kinek van erre ideje?! Tehát enélkül értelmét vesztené a multi. Köszi a segítséget, remélem kapok most már választ.
  • [SiX] Boci
    Ja azt kötött, mert ugye mást nem köthetett. Az UBI diktálta a feltételeket.
  • Szaruman
    Imho az ubi nem rugott föl semmi szerződést. Pont az a gond, h a BH előnytelen szerződést kötött az ubival, ami az ubinak lehetővé tette a köcsögölést (legalábbis ha jól vettem ki az eddigiekből).
  • Shiwo
    gyanítom az Ubi jobb ügyvédeket is megengedhet magának, így valszeg semmi következményez az ilyen húzásaiknak
  • noname123
    bocs a hosszú inaktivítás miatt tényleg nem volt ídőm se írni se játszani
  • noname123
    szóval az ubi megúszta hogy szinte minden megállapodást felrógott(a magyar fordításból ezt derült ki),és a BH iszonyatosan sok munkát és pénzt ölt bele amit az ubi-nak kellett volna finanszíroznia. Ennyi? semmi következménye nem lesz az ubisoft szerződés felrúgázának hitegetésének, profit elcsaásának?
  • mukievil
    A játékot meg bezzeg senki sem fizeti vissza :D !

Mondjuk ha a blackhole-hoz jutott belőle valami, és igaz amiket itt irkáltatok, akkor nem sajnálom tölük!
  • ArchDruid
    Nem lesz itt patch május előtt, az tuti..... :( és azokhoz a dátumokhoz is hozzá lehet adni minimum 5-6 hét késést, amit megadtak ezelőtt egy hónappal.
  • Kuglee
    Én inkább úgy látom, hogy a fiatalok, akik talán épp kezdik a szakmát, tele vannak energiával "ide nekem az oroszlánt is" mentalitással, ami jó. De a fiatalság (tapasztalatlanság) mindig magában hordozza a felmérés képességének a hiányát is, ezért aztán kevés infók alapján is képesek ítéletet és jóslatokat kinyilatkoztatni, szikalszilárd határozottsággal.
    Na, ezen én mindig röhögök :D és még csak nem is a lenézés szándékával, ha nem mert mulattat.
  • Fresh Duke
    Az idézettnek.

Rólad nem tudok semmit, nem Te állítod, hogy fél év alatt ennyi pénzből megcsinálod 3-4 másik (jobb esetben) tejfölösszájú, huszadrangú programozni tanulóval [a programozó erős kifejezés lenne] Scratch -ben a játékot.
  • Kuglee
    Pontosítsunk, ez nekem szólt vagy az idézetnek?
  • Fresh Duke
    Az ilyen szánalmas sz*rok miatt ilyen híg a szakma.
  • Kuglee
    So what effectively happens is that local companies employ cheap work force, most programmers are beginners. I know this, I work here. Btw, 1 million euro for 6 months??? That is a lot of money, where did it go then? How would you explain it if not with overall inefficiancy of both management and employees. I bet I could develop the full game from scratch given this amount with a team of 4-5 programmers.

Az ilyen okoskodásokon mindig beröhögök.
  • andorr1984
    Persze semmivel nem vagyok jobb, mert nem voltam túl okos, és megvettem eredetiben a játékot ahelyett, hogy vártam volna pár hónapot és utánaolvastam volna a kritikáknak.

De azoknak mondom, akik megvették és nem tetszik nekik:
    legalább tanuljunk az esetből, hogy a mai világban mennyire átverik a birkákat, és ne vegyünk legközelebb olyat, ami nem éri meg az árát.

Részemről eldöntöttem, hogy legközelebb jobban oda fogok figyelni mit veszek meg. Nem mind arany, ami fénylik.
  • andorr1984
    Kicsit szerintem a vásárlók is tehetnek róla.
    Ha nem vennének meg minden szemetet, ami reklámoznak, nem lennének ilyenek a játékok sem.
    Nemcsak az Ubisoftot kell kerülni, hanem az EA-t is, utálom, amit csinálnak.

Persze a Blizzardnak is mocskos az üzletpolitikája, de ők legalább adnak valami minőséget is cserébe. Legalább a játékaik jók.

A fenti kiadók pedig ilyenek maradnak, mert a sok agymosott játékos megveszi a cuccaikat. Buta fogyasztókból lehet a legjobban megélni.
  • NovaTerra
    A Blizzardnak egy jó ideje könnyű dolga van, mert olyan anyagi forrással rendelkeznek, hogy bátran fejleszthetnek hosszú évekig. Ráadásul a rajongók miatt garantált a több milliós eladás. Míg más fejlesztőknek nem fog a kiadó végtelen időt és pénzt adni, mert nem kockáztatnak.
  • [SiX] Boci
    Ez nagyjából így is van. Attól lesz jó egy játék, hogy szánnak rá elég időt és pénzt. Tesztelik/teszteltetik és ha valamelyik része nem jó, akkor megváltoztatják amíg jó nem lesz. Így működik a Blizzard például, nem véletlen, hogy a játékaikra nem lehet minőségi panasz és tudod, hogy ha egy Blizzard játékot veszel, akkor ahoz supportot is fogsz kapni. Ha egy kiadó nem ezt csinálja, nem fordít elég pénzt és nem ad elég időt a fejlesztőnek abból keletkeznek a rossz/bugos kiadott játékok.
  • [SiX] Boci
    A jó eladás megvolt ezért is érthetetlen az UBI viselkedése. Ha már a kiadásra nem adtak elég időt és pénzt akkor legalább supportálnák látva a jó eredményeket. Minden normális kiadó nyomatná hozzá a kieget meg a patcheket, nem így az UBI.
  • TVelvet
    Szerintem ezt már mindenki tudhatja, hogy nagy részben (és általában) nem a fejlesztőkön bukik meg a játék, hanem a kiadónál...
  • kissssss
    "Szerintem meg a h6 jo jatek lett volna, ha mar az elso kiadas, nem egy bugfest. "

a jó munkához idő kell de úgy látszik ezt nem kapták meg a BH srácok, utólag meg már kár takarózni a warezal meg a megváltozott játékos bázissal, cöhh légfőképen úgy hogy közben kiderült az ubi telibesz***a az egész munkát és folyamatosan változtatott a terveken.

erről eszembe jutott a knights of the old republic 2 esete, szintén kevés idő jutott a játék fejlesztésére és egy félkész játékot kellet kidobni a piacra, a rajongóknak kellet utólag normális szinte pofozniuk a programot hogy játéknak lehessen nevezni.
  • kissssss
    jah hát persze makulátlan....
  • Jakuza001
    Szerintem meg a h6 jo jatek lett volna, ha mar az elso kiadas, nem egy bugfest. Nekem kifejezetten jobban bejott mint az ezt megelozo 2 resz.
    Na de annyi hiba volt benne, hogy kozel ket honapig meg jatszani se tudtam vele vegig egy kampanyt , mert a jatek kozepen lefagyott es nem tudtam folytatni magat a jatekot.
    Ha ott egy kevesbe bugos jatek jon ki es hamar megjelennek az extrak hozza, ez egy jo jatek lett volna, jo eladassal.
  • [SiX] Boci
    "Az a baj szerintem, hogy Heroes játékmenete nem felel meg a mai kor játékos bázisának nagy részének. Emellett ott a warez, ami mindig magas egy nem kifejezetten multi központú játéknál. Emiatt óvatos a kiadó"

Ez így van, a Heroes célközönsége jóval kisebb mint mondjuk egy MW vagy egy BF3 közönsége, de ennek ellenére az eladások jók voltak, több ment el mint várták.
  • MrStokes
    Ez a jelenseg eppen azert vicces, mert ez meg pont hogy gerjeszti a kalozkodast, mivel epp eszu ember ezek utan nem rohan azonnal megvenni adott mediamaszlag altal az egekig magasztalt termeket. Szvsz.
  • NovaTerra
    Az a baj szerintem, hogy Heroes játékmenete nem felel meg a mai kor játékos bázisának nagy részének. Emellett ott a warez, ami mindig magas egy nem kifejezetten multi központú játéknál. Emiatt óvatos a kiadó. Óvatosság alatt természetesen a befektetett tőkét értem. M&M jogokat biztosan nem fogja eladni a Ubisoft. Mert az több, mint csak a Heroes. Csődbe szintén nem fog menni, mert csak az évenkénti Assassin's Creed-ből is "eltengődne", de emellett van még jó néhány sikeres címe.
    RUSE is ebe a kategóriába tartozik. Rétegjáték és nincs meg a megfelelő mennyiségű vevőbázis és emiatt leállítják a terméktámogatást.
    Sajnos ez van.
  • NovaTerra
    Szerintem ez csak önigazolás. A demóból is látszott, hogy a H6 jó játék. Nincs vele semmi különösebb gond. Vannak benne hibák, de nem több, mint a játékok többségében.
  • donatus13
    *ide