Hivatalos honlap | | Heroes Magyarország | | Dobozos vásárlás | | Digitális vásárlás | |
Lények | | Gépigény | | Hőstervező | | Manual |
-
Kuglee #8371 - Gyárts le nekem 3 hónap alatt 5 piros hordót, és küldöm hozzá a terveket?
- Ok, de, ha a tervek csúsznak, akkor a 3 hónap is csúszik annyival, ugye?
- Nem az időt tartani kell, de ne aggódj, már rég dolgozunk rajta, minden infót időben megkapsz.
- (Nincs mit tenni, nincs más meló). Ok.
...
3 hét múlva
- A hordó legyen inkább szögletes 6 oldalú és lehet, hogy a szín változni fog.
...
1 hónap múlva
- A hordó tetejére nem kell nyílás.
- De akkor újra kell csinálni a felső részt, és nem lehet megtölteni!
- Ez kell a fogyasztóknak hidd el.
- De így kifutunk az időből is!
- Az idő fix, nem halasztunk.
...
Ez így vállalhatatlan, a cég renoméját rontja, ha ez kimegy a kezünk alól! Kérjünk haladékot. Más cégekkel nem jutottunk még dülőre.
...
- Kell még idő, hogy használható legyen!
- Azt mi nem finanszírozzuk! De ha elkészültök vele, további hordókra is szűkség lesz a következő 3 hónap végére!
- Legyen hát!
...
- Már készülnek az újabb hordók, és javítottuk a visszahozott darabokat, mikor veszitek át?
- [néma csend és hullaszag]
...
- Mi van veletek lehalt a kommunikáció!
- Ő izé, átszervezések meg miegyéb, de rajta vagyunk!
...
- Igaz már csak 1 hónap van a korábban beszélt időből, de azt a határídőt kéne tartani!
- De nem kaptunk semmi anyagot hozzá!
- EZ van, ja és faragni kéne a költségvetésből is, persze ugyanannyi hordó mellett!
Remélem így talán jobban érzékeltethető, hogy zajlott a fejlesztés.
Beszéltek itt a két oldalról. Ott voltam, a bőrömön tapasztaltam, hogy mentek a dolgok. Rengeteg túlórával, hétvégézéssel.
És tudjátok mi a legszebb. A UBI-tól még egy köszönöm se jött a projekt végén. Egy összekötő kis cég küldött egy tortát a csapatnak, gratulálva a megfeszített melóért és a kitartásért.