• Kuglee
    - Gyárts le nekem 3 hónap alatt 5 piros hordót, és küldöm hozzá a terveket?
    - Ok, de, ha a tervek csúsznak, akkor a 3 hónap is csúszik annyival, ugye?
    - Nem az időt tartani kell, de ne aggódj, már rég dolgozunk rajta, minden infót időben megkapsz.
    - (Nincs mit tenni, nincs más meló). Ok.
    ...
    3 hét múlva
    - A hordó legyen inkább szögletes 6 oldalú és lehet, hogy a szín változni fog.
    ...
    1 hónap múlva
    - A hordó tetejére nem kell nyílás.
    - De akkor újra kell csinálni a felső részt, és nem lehet megtölteni!
    - Ez kell a fogyasztóknak hidd el.
    - De így kifutunk az időből is!
    - Az idő fix, nem halasztunk.
    ...
    Ez így vállalhatatlan, a cég renoméját rontja, ha ez kimegy a kezünk alól! Kérjünk haladékot. Más cégekkel nem jutottunk még dülőre.
    ...
    - Kell még idő, hogy használható legyen!
    - Azt mi nem finanszírozzuk! De ha elkészültök vele, további hordókra is szűkség lesz a következő 3 hónap végére!
    - Legyen hát!
    ...
    - Már készülnek az újabb hordók, és javítottuk a visszahozott darabokat, mikor veszitek át?
    - [néma csend és hullaszag]
    ...
    - Mi van veletek lehalt a kommunikáció!
    - Ő izé, átszervezések meg miegyéb, de rajta vagyunk!
    ...
    - Igaz már csak 1 hónap van a korábban beszélt időből, de azt a határídőt kéne tartani!
    - De nem kaptunk semmi anyagot hozzá!
    - EZ van, ja és faragni kéne a költségvetésből is, persze ugyanannyi hordó mellett!

Remélem így talán jobban érzékeltethető, hogy zajlott a fejlesztés.
    Beszéltek itt a két oldalról. Ott voltam, a bőrömön tapasztaltam, hogy mentek a dolgok. Rengeteg túlórával, hétvégézéssel.
    És tudjátok mi a legszebb. A UBI-tól még egy köszönöm se jött a projekt végén. Egy összekötő kis cég küldött egy tortát a csapatnak, gratulálva a megfeszített melóért és a kitartásért.