Might & Magic: Heroes VI

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

koszi akkor marad a reménykedés hogy a pecsben jön uj 8 játékos xxl es pálya.. ilyen kevés mappal együtt kiadni.. ehh.
TreDoR
Am. úgy tudom, a map editorral készített pályák online nem játszhatóak.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Elkezdtem átolvasni, borzalmas...:)

Most itten lebzselek épp http://www.maps4heroes.com/heroes6/maps.php
Tudom, de a forumot vegigolvastad? Elvileg ott irtak, bar lehet rosszul emlekszem.
A segítõ szándékot köszi, azonban a pdf file csupán azt tartalmazza, hogy hogyan kell használni az editort :)nem azt, hogy hol van az exe :D

A második kisérlet:
C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\might and magic heroes vi
nincs steam könyvtár a gépen.

A H3 ban annyira egyszerû volt, itt nem tudom, hogy minek kellett ezt is ennyire el....
Djuree
az a sci-fi baromság az mm6-ban volt a legnagyobb blõdség amit elkövettek a játékvilág ellen. egy amúgy zseniális játékot elbasztak a végére...

Waaaaaagh!

Shiwo
jah hogy ki lehet kapcsolni...ez eddig eszembe se jutott :D

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Tovabba meg valaki feltette ugyanezt a kerdest a hivatalos forumon is. Itt elolvashatod:
http://forums.ubi.com/eve/forums/a/tpc/f/5861060878/m/4221029459
Elvileg a pdf fileban le van irva minden:
http://static2.cdn.ubi.com/gamesites/mightandmagic/heroes6/download/Heroes6_Editor_Quickstart_Guide.pdf
Remelem segit. Udv
Olvastam korábban, hogy van valami térképszerkesztõ alkalmazás is ehhez a
.. merre találom?
"De Ashan?
Oké, van történelme, de igazából nem égeti át a játékost igazán szvsz."

nos én sem néztem jó szemel a teljes világ váltást, szerintem biztos meg tudták volna oldani a sztori tovább szövését és valószínûleg Axeoth-ot is tovább tudták volna bõvíteni.

a helyzet az hogy jó néhányan a régi világhoz szoktunk hozzá, természetesnek vettük a régi M&M játékokban hogy sci fi lézerfegyverekkel küzdnünk (csapat statjainak kimaxolása után XD), és inváziós démon ûrlények ellen harcoltunk mindezt fantasy környezetben, most meg úgy érezzük mindig mintha hiányozna valami ebbõl az új világból.
(igen egy kis sci fi hiányzik)

akik meg most ismerkednek a M&M világnak új hullámával(Asha) nekik meg ez lesz a természetes, és furán néznek a régi M&M világára.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Egyik elsõ dolgom volt a mentés szinkronizálás kikapcsolása :)

Szia,

nalam ugyanez a problema. 5-mbites netem van csak, de kozben nem toltok semmit a feltoltesi sebesseg is elfogadhato, elvileg ennek a savszelnek elegnek kellene lennie egy par megas file szinkronizaciojahoz. Szoval bizti vagyok benne, hogy nem nalunk van a gond.
Vaklárma volt, véletlenül került ki egy link, de még nem a végleges patch.

Shiwo
mondjuk nem tudom, hogy ki hogy van vele, de nekem emlékeim szerint a "mentések szinkronizálása" kábé egyszer volt sikeres, telepítés után, mikor még 1 mentésem, ha lehetett...azóta mindig eltököl vele 1-2 percet és benyögi, hogy sikertelen.. tippek, hogy miért van ez?

(eredeti példány és tûzfalban engedélyezve az ubilauncher..a híreket, miegymást megjeleníti, a conflux is megy)

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

a kínaiak állítólag ma megkapták az 1.2 patchet, 224Mb

A Barbár kampány 3. pályán meddig kell védeni a várost meddig jöhetnek a naga seregek?
Sziasztok!

Itt is egy újabb bug-jelentés (akár Vologya Mester figyelmébe is ajánlom):
A nekro kampány utolsó pályáján, amikor a végén Uriel-lel harcoltam, a 2 íjász egység nem az én csapataimat lõtte, hanem minfig elfordult 90 fokkal (kvázi északnak), és belelõtt a nagy semmibe <#violent> <#nevetes1>

Mondjuk ezt nem feltétlen bántam, illetve normál helyzetben is legyilkolásztam volna, csak gondoltam, megírom érdekességképpen... más már találkozott ezzel?
Nagás kampány uccsó pályájára kéne ismét egy-két jó tanács, mert a démonok nagyon durvának tûnnek, annyian vannak mint a franc és erõsek is ráadásul... :-)

Crome

nem :(

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Nekem sem akar felmenni. Talán karbantartják.
Még mindig csinálják a Confluxot? Updatelik? Nem akar rá csatlakozni pedig mint látható be van kapcsolva a net.
b-type
..hát nekem piszkosul, sok dolog hiányzik, hiányoznak a felemlegetett félszerzetek, a semleges, de toborozható Medusa...de leginkább annak az érzése hogy szinte minden várhoz fûzõdött valami...oké, hogy egy térkép szempontjából csak egy vár, de azért tudtad.
A fantasy az egy mûfaj szvsz, nem szégyen komoly mélységében ûzni,..régebben ez valahogy jobban ment.
De majd megpróbálok jobban elmerülni....ugyan azt a farakást õrizte a legyilkolandó mobcsapat a Heroes korábbi részeiben is, valahogy még is más volt.
Sztem nagyon jól sikerült ez a rész....sokkal jobban mint az elõzõ (saját vélemény), de ..talán a 3d miatt a franc tudja, régebben könnyebb volt ráismerni egy térképen, hogy az hol is helyezkedik el a földrészen (egy öböl mondjuk). Remélem a készítõk 'tökre belebuzulnak' ebbe a világba és a történéseibe, mert akkor lesz mindennek súlya.
...mert jelenleg azon gondolkodom hogy megcsinálom Enroth-t H6 térképnek :))))

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Végigvittem tegnap a Necro kampányt.
Összezavarodtam a végére a történeten. Annyi név van, hogy nem tudtam hova tenni, nem értettem, hogy ki kivel kit akar megölni, hogy most akkor MI VAAAN ?
Ti hogy voltatok ezzel ? Jobban értettétek, mint én ?
Még egy kérdés.
Mightos hõsnél érdemes lehet megtanulni a (tömeges) regenerálódás varázslatot ? Azért nem egyértelmû, mert nem tudom, hogy mightos hõsnél gyengébbek is a varázslatok, vagy egyszerûen csak kevesebb van belõlük választható.
Ha nem is ma, de karácsony elõtt biztos kiadják.

Vagyis délután háromra lesz elérhetõ, fákk. Remélem, jön a peccs.

This website is currently undergoing maintenance.
Services will be restored at approximately 4:00 AM GMT/ 09:00 AM EST

Ez a váza a világ leírásának:
http://mightandmagic.wikia.com/wiki/Ashan

Ehhez ad hozzá részleteket minden egyes termék ami kijön, Heroes 5, Clash of Heroes, Dark Messiah, és a Heroes 6 kézikönyvõl is kiderülnek új részletek. A 9 M&M és 4 heroes játék által megalkotott világ persze hogy terjedelmesebb volt, a Ubisoftos éra még csak a második Heroesnál jár.

(egyébként kicsit nekem is hiányzik a régi, sok kellemes elmény fûzõdik hozzá)

b-type
Az biztos hogy a M&M sorozattal már kifejezetten komoly háttér állt rendelkezésre...bár egyfajta képzavar is, tekintve a M&M komoly sci-fi vonatkozásait, ami a HoMM sorozatban csak lazán jön át...itt-ott lezuhanó ûrhajó hõsökkel, vagy Kreegen népséggel,..akik aztán szegény Halfling-k lankás megyéit tûzes démonlakta térséggé gyurmázták :))
De hát mivel a két játék szorosan kapcsolódik ezt le kell nyelni.
De Ashan?
Oké, van történelme, de igazából nem égeti át a játékost igazán szvsz.
Van egy sztorivonal aztán nagyjából kész, nincs igazán mélysége szvsz. :(
Egyébként a történetek jók...de valahogy a levegõben lógnak...de aztán lehet hogy én vagyok a hibás benne, a franc tudja.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

sajnos a régi M&M világnak vége, köszönhetõen az uborkaszaftnak.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

15-16-án lesz Play with the Dev Team esemény.
Arra illene már nem ezzel a bughalom verzióval kiállniuk...

Omlás
Remélem neked :]

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Carlos
Akkor majd meglátjuk kinek lesz igaza... ;)

Þór vígi þessi rúnar

Omlás
Én ehhez nem fûzök sok reményt :( szerintem csak jövõre :'(

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Carlos
karácsonyra kintlesz...

Þór vígi þessi rúnar

Lehet-e mar tudni valamit az esetleges kiegeszitokrol? Eladasok szempontjabol tud valaki valamilyen adatot? Sikeres volt a jatek? Ubi melyen hallgat.
Állítólag 1 héten belül érkezik az 1.2.
Helló!

Átküldtem.

Crome

b-type
Valamiféle történelmiséget hiányolok egyedül a Játékból...nekem kifejezetten hiányzik.
Oké Enroth elpusztult, vele Antagarich, Jadame..és az egész Ironfist-Gryphonheart történet.
...de oké, elvégre Enroth-ba is egy portál hozott.

Viszont Axeoth-ba is érkeztek Kreegen-k, és azért több mint félszázan az addig megismert Enroth-i karakterek közül. Magnus és Solymr, A HoMM 1-2-3 részeibõl ismert hõsök mint:Sandro és Luna, Crag Hack, Yog, Gem, (rákerestem a pontosság kedvéért) Christian, Orrin, Sorsha, Tyris, Verdish, Rion, Adelaide, Caitlin, Mirlanda, Calh, Moandor, Straker, Fiona, Charna, Tamika, Ayden, Ash, Aislinn, Vidomina, Bron, Krellion, Tazar, Shiva, Piquiedram, Ufretim, Iona, Neela, Aenain, Astral, Grindan, Malcom, Theodorus, Aine, Brissa, Cyra, Daremyth, Ajit, Dace, Darkstorm, Jeddite, Xyron, Sephinroth, Ignatius, Ivor, Kyrre, Ryland, Jenova, Mephala,
ahol még a karakterek hasonlóságára is figyeltek.

Tehát még a Heroes IV-ben is volt némi történelem...már aki nem volt lesokkolva, és nem sírta vissza a régi jól megismert világot az azért kapott belõle :).

Viszont, a Heroes 5. része csak úgy átpottyantott Ashan-ba, a Heroes 6 meg még a 'régi' Ashan-ba.
De azért ilyen nevek mint Nicolai, vagy Kilburn, Valeska..és a fegyverek közül az Angyalok Szövetsége, azért vissza-vissza néz a régebbi részekre.
Jó lenne valahogy átkötni....

hello tudsz akkor mentést küldeni pls?
Jericho19
Kiadhatnák már azt az 1.2-es patch-et.

For the Empire!

A Necro kampány kész van, a Heaven is, a Nagánál most már a 3. résznél vagyok, szóval ezekkel tudsz majd játszani. Hova küldjem a mentést? Cheat-et nem tudok, nem is akarok használni hozzá. Az egyetlen "cheat" amit max. használok, hogy könnyûre veszem a nehézséget. :-)

Crome

azt megköszönném akkor én 4. pályán tartottam csak tönkrement a winyom :(
másik kampányokkal hogy állsz az élõholtas még jól jönne ott ugy 5-6 nál lehettem mivel 13 órás 1 pálya nem sok erõm mardt elõrõl kezdeni :S
vagy tudsz esetleg cheatet? :D
Nagásat pont most csinálom. A 2. kampánynál vagyok, onnan tudok küldeni.

Crome

Heroes 6 és a Nagás kampányról kéne de igazábol mindröl jöhet :D
Melyikrõl?

Crome

valaki tudna nekem kampányról Save-t küldeni pls? <#hamm>
8 gb memóriával, már érezhetõen jobban fut a cucc:)
Ok, köszi a tippeket, kipróbálom õket!

Crome

b-type
Sztem semmi extra, egy hõst be kell állítani a teleport kilépõ kapujához, szinte az egész sereget neki adni, Anton-nak kell egy gyors lény a jó kezdeményezéshez, és a fõnix idézéssel le kell tarolni a környéket, eddigre Anton-nak ez nem lehet probléma, akár might akár magic egy regenerálódása tuti van, azzal õ elvan a fõnixekkel.
Minden más sereg mehet egy másodlagos hõsnek a teleporthoz...egy idõ után már az is felesleges.