10317
  • BlazeH
    Ha ez igaz akkor viszont tuti, hogy nem lesz két kiegészítője.
  • Lokker
  • ArchDruid
    Tök jó ez az ork kampány! Nagyon tetszik! :D

Csak tudnám kinek a zseniális ötlete volt Axl Rose-nak elnevezni a madarat a második pálya elején?? :DD
  • BlazeH
    Nem kellene már lenni egy bejelentésnek a kiegészítővel kapcsolatban?
    A korábbi részeket mindig fél évre rá követte a kiegészítő.
    Az MMH6 4 hónapja jelent meg és még semmi hír.
    Lesz egyáltalán?
  • Bigpigrib
    Bizony.
    Homm3 ban a pályaszerkesztővel is nagyon vicces dolgokat lehetett csinálni (mondjuk ott teljesen értelmetlen lett volna, bármilyen achievement rendszer)
    (beraksz pár ezer nyomi lényt, majd beáll hozzád egy ultimate mindentverő sereg, és leirtod a pályát)
  • Shiwo
    lehetségesnek tartom, hogy kreált pályán direkt nem kapsz xp-t dinasztiamódra... gondolj bele, simán lehetne olyan pályát készíteni, amivel pár óra játék alatt már platinában járna a dinasztia...
  • Wootan
    Valahol olvastam egy hírt az UBI idei terveiről, és HeroesVI nem volt benne, szóval gyanús hogy nem lesz kiegészítő az idén...
  • raul99
    Még egy észrevétel, lehet hiba, nem tudom. Villámcsatába a dinasztiafegyver nem kap xp-t sem kampányban, sem egyjátékos módban.
  • andorr1984
    Van valami hír az új patchről ? (1.3)
  • raul99
    köszi Csurbolya csak ennyit akartam, már rakom is újra
  • Csurbolya
    Na megnéztem én "egyjátékos módban hivatalos mapon a csaták után" megkapom az XP-t a dinasztia fegyverre is!!!! Tehát nálad lehet valami gond!
  • Csurbolya
    Ezt még nem figyeltem meg de elképzelhető. Xp-biztos kap de mindjárt megnézem ,hogy a csaták után is kap -e nálam. De egyébként a hivatalos oldalon a confluxban fel tudod tuningolni őket.(mit ahogy ezt mát írták előttem)
  • raul99
    Úgy látszik nem voltam egyértelmű ,az a bajom ,hogy egyjátékos módban hivatalos mapon a csaták után a fegyver nem kap xp-t, csak kizárólag ládákból és a tudás kövekből. Szóval ez normális?
  • Csurbolya
    Köszi ezt ismerem ezek a pályák megvannak ,de engem minden pálya érdekelene amihez hozzá tudok jutni!!!
  • Bigpigrib
    Fogja az ember a legnagyobb pályát, beállít egy ellenfelet, amit az elején széjjelvág, illetve odarak egy hőst az ajtó elé. Utána fog egy másodlagos hőst és végigkalandozik a pályán, (annál van a húzandó dw)
  • Bigpigrib
    "és a játékban szereplő pályák sem adnak xp-t egyjátékos módban a dinasztiafegyvereknek."Dehogynem adnak, így lett az arachne lvl 5
  • Bigpigrib
    Én nagyon remélem, hogy nem oldják meg. Csak és kizárólag hivatalos mapon lehessen dinasztiafegyvert húzni.
    (annak mi értelme, hogy csalással kimaxolja az ember?, ennyi erővel kivehetnék az achievement rendszert is)
  • raul99
    Valaki ha tud segítsen! Kipróbáltam , és a játékban szereplő pályák sem adnak xp-t egyjátékos módban a dinasztiafegyvereknek. Előre is köszi

itt a link ahonnan mindenféle heroeshez tölthetsz le pályát
    http://www.maps4heroes.com/heroes6/maps.php
    Az oldal tetején találod,hogy hova kell bemásolni a pályákat.
  • Csurbolya
    Én igényt tartanék bárki szerkesztett pályájára!!! Ha valakinek ilyen van szívesen venném ,ha megosztaná velem/velünk!
    Köszi.
  • raul99
    Remélem azért megoldják a szerkesztett pályákon is az xp kérdést , mert az igazán fanatikus fanok nagyon szép pályákat tudnak összehozni
  • Bigpigrib
    a játék eredeti pályáin mindenütt van xp.
  • Bigpigrib
    Szerkesztett pályán én sem játszottam (ha nem kap xpt valamelyest érthető- mert úgy is meglehet egy pályát csinálni, hogy fegyverszintezésre:)(ami azért szerintem csalás)
  • Csurbolya
    1. Nem tudom. Nem játszottam még szerkesztett pályán!
    2. Nem! Minden játékmódban fejlődik a fegyver!
    3. Passz! Sokára! Remélem először a zavaró bugokat javítják!
  • raul99
    Sziasztok ,lenne 3 kérdésem a játékkal kapcsolatban.
    1. Egyjátékos módban , szerkesztett pályán a dinasztia fegyverek nem kapnak xp-t, miért?
    2. Csak a kampányban lehet fejleszteni a dinasztia fegyvereket?
    3.Mikor lesz változás a várak kinézetében?
  • Bigpigrib
    Sajnos csak arra tudok válaszolni, amiben van tapasztalatom, úgy ahogy (multizni ezzel még sosem sikerült senkivel (bár három gépen is lehetne tolni:)
    ------------
    Infokat köszi, a barbárokkal tolom most (Jaguárék:)
    ----------------
    Tegnap szerencsétlenkedtem Michael ellenében, javarészt kiirtotta a seregemet a last whishjével (tuti van arra valami normális taktika, én az orosz móddal próbáltam (Rárohanunk és betunkoljuk)
  • seramiland
    # a kentaur sétáltatást kipróbálom, de nem lenne logikus (mert jól el vannak osztva a lények, csak ne sétálgasson össze vissza:)

Azért hasznos az a sétálgatás, ha a gaz ellen épp mellé áll és blokkolja a lövési képességét: elsétál, aztán lő.
  • Perszepeta
    #8143-44-re valaki? Mert még mindig nem jöttem rá :S
  • ArchDruid
    Nem lehet sajnos. Se Főnixet, se elementálokat. Nincs Elemental conflux, meg semmilyen épület, ahol lehetne venni belőle. Csak idézni lehet őket.

A tűzmágia nem olyan jó. A sebző spellek lóf...t se sebeznek. Amit ott érdemes használni, az a belső tűz, meg a sebzésnövelő erősítések.

A legjobb a légmágia, és a villámcsapás. Én mindig azt fejlesztem ki. Na meg a sötét mágia. Időstop, meg a hipnotizálás. Juggernautot azért érdemes vinni, mert nagy a kezdeményezése, és mindig az kezdi a csatát. Akkor lehet varázsolni. A legjobb lény az infernoban a Marcangoló :-) Többezres seregeket iktattam ki velük.
    Úgy kell őket használni, hogy vársz velük, majd ha az ellenség közelebb jön melléjük állsz, de nem támadsz. Következő körben rá kell varázsolni egy gyorsítást, hogy az jöjjön, és akkor robbantani a csontszilánkokat! Közelharcban nem túl erős, és az ellenség általában mindig azt pusztítja, de í spec képességével nagy terminátort lehet belőle csinálni. 150%-os sebzést visz be mindig.
  • Bigpigrib
    köszi az infot.
    Szokatlan a hatalmas kitárt szárnyú főnix hulla, ráadásul idézett volt:) (egyáltalán fel lehet fogadni olyat valahol?:)
    a kentaur sétáltatást kipróbálom, de nem lenne logikus (mert jól el vannak osztva a lények, csak ne sétálgasson össze vissza:)

a Juggernautot igazság szerint csak ballasztnak vittem:)próbáltam vele kaput bontani hirtelen ötletből, na majd meglesem.
    Tesztelgettem a mágiás alhőst, Kiril(30) mellé felfogadtam Jeddite-t (lvl25) tűzmágiával. De nem igazán jött be. Van valami 5 let reá?:)(mire tegyek, most nincs előttem a karakterlap)
    (igazság szerint alacsonyszintről érdekelne, mert valamiért úgy találom, hogy a mightos hős sokkal hatékonyabb, mint a magic)
  • ArchDruid
    # Juggernaut / Ravager speciális képességét (Unstoppable Charge) nem tudtam használni (az lehet hogy nem bug, csak én vagyok béna, de akármire/mögé, rá kattintottam, nem tette lehetővé)

Pedig az működik, csak nem rá, meg mögé kell kattintani, hanem mellé, egy üres kockára. Mivel a lépésszáma korlátozott, nem lehet akármilyen messze elküldeni. Akkor jó, ha ilyen világoskék keret jelenik meg a lények alatt (amiket meg fog ütni)

A főnix az tényleg egy bughalmaz még mindig. Ha megölik, nekem is ott marad és kitakarja a fél képernyőt, de nem csak ostromkor, hanem minden csatában.
  • seramiland
    Hahó!
    A főnix nekem is többször ott ragadt... de azt gondoltam, ez a normális, mivel a többi lény hulla is ott marad a csatatéren, amíg valaki át nem halad rajta. Vagy nem?
    A fejlettebb kentaurnál az áthúzott piros karika azért jelenhet meg, mert ő tud haladni és lőni is egyszerre, vagyis ha először lősz, utána tudna sétálni - ezt lehet kiiktatni az áthúzott piros karikával, ha nem akarod, hogy menjen. Nem ezt láttad? A hasítást pedig csak ezután adná meg... tény, hogy néha nem adja meg, más lénynél már nekem is feltűnt, de lehet, hogy ez is normális. Nekem úgy tűnt, ha először várok és a várakozás utáni cselekedet során pusztítja el az első ellenséges csoportot, akkor nem mindig kapom meg a plusz cselekvési lehetőséget.
    A Juggernaut speciális képessége pedig működik, csak nagyon keveset tud lépni és az sem mindegy, hogyan (csak egyenesen, asszem), ha ezt használja, és ha nem érne el senkit, akkor automatikusan nem tudja használni - mert minek is. Majd vigyázz, hogy a saját egységeidet ne pofozd le közben. :)
  • Bigpigrib
    nos, a vasárnapi 15 óra played azért nem rossz, szerintem:) kimondottan elégedett vagyok a történettel. A földalatti pályák (utsó quest) állati gyönyörűek.
    # Bugreport: viszont a szegény főnix (ostromkor) a leverés után nem tűnik el, ottmarad, és a csapatok átgázolnak az odafagyott figurán:)
    # Kentauroknál a bal felső ikon egy pirossal áthúzott valami jelenik meg (amikor aktivizálódik a hasítás, a combat log szerint:) ha megnyomom, néha tüzel, néha meg következő lényre ugrik (ami egy 60 as csapatnál, már csataeldöntő hiba:)
    # Juggernaut / Ravager speciális képességét (Unstoppable Charge) nem tudtam használni (az lehet hogy nem bug, csak én vagyok béna, de akármire/mögé, rá kattintottam, nem tette lehetővé)

• Perszepeta
    Végignéztem mindent, de sehol sem látom a mentésem. Annak kell menteni, aki létrehozta a játékot, ugye? Vagy mindkét gépen? Pedig biztos valahogy el lehet menteni/előhozni, mert vannak elég hosszú multis pályák is, amit pl 6-8 óra alatt lehet megcsinálni. Nem hinném h ekkora "baki" lenne a játékban, pláne így, h 2-3 óránként kidob a szerver, és kezdhetjük előről a játékot.
  • Cobra.
    A mentéseknél ki lehet választani a különböző játékmódokat, ott keresd meg (sárga ikonok).
  • Perszepeta
    Baromi jó, 2 óra multizás után kidob a játék! Elvileg közben tudtam menteni, de hiába lépegetek a betöltés menüben a füleken, mégsem látom a mentésemet. Ez miért lehet? Biztos már én vagyok álmos így éjfél után, de nem jöttem rá. Valaki tudna segíteni, aki szokott multizni?
  • Perszepeta
    Multizás közben lehet menteni? Illetve ha párommal 2 gépen játszunk multiban, mentünk-kilépünk, akkor vissza tudjuk tölteni a játékot? Bár fura lenne ha nem, de azért megkérdem :)
  • Bigpigrib
    A "kentaur fosztogató" nál bugos a "hasítás" képesség. (lőhetne mégegyet, de nem teszi)

plusz fura, mert már megvolt a "kukta" achievementem, (vizes nagapüfölős pálya:) és most újra megadta.(a kentauros bug jobban zavar)
  • Shiwo
    nekem úgy rémlik, hogy nem város előtt volt

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    fák mellett, artifact-nál, kincsesládánál vagy ilyesminél....azt hiszem, hogy délkeleti rész felé támadott meg...tán vár is volt a környéken, de nem közvetlen az előtt támadott
  • farferi
    A 3. inferno küldetést már szinte teljesen megcsináltam, de a vadorzót nem találom.Elvileg az egyik város előtt van, de ott nincs.Ez bug, volt ilyen valakinél?
  • Bigpigrib
    Köszi, hasznos információ.