Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Boldog,és Békés Karácsonyt Mindenkinek!
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Azért érdekelne mert van egy UH-1H Huey-m de nem sokat repültem, nekem anyira nem jött be. Ha valakinek van kedve cserélni F-86F Sabre vagy Fw 190 D-9 Dora érdekel.
<#taps>#taps><#worship>#worship><#nevetes1>#nevetes1>
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
Karácsonyra megleptem magam a DCS Mig21el, eddig csak polgári repülőszimulátorokkal repültem, FS2004, FSX, főleg C172vel és egy kicsit B737el repültem, de érdekel a katonai repülés is.
A Mig21 nagyon szép gép, a valóságban is és a szimulátorban is, nagyon tetszik, csak teljesen más mint amiket eddig próbáltam, angolul nagyon keveset tudok, és ezért kéne némi segitség, egyenlőre a navigáció érdekelne, ha valaki már jobban ismeri a tipust leirná hogy mit hogy kell. A VOR, ADF, DME ezekkel már jól tudok navigálni, polgári géppel, a katonai navigáció is olyasmi mint a polgári vagy más? Próbáltam az oktató részt, az inditás még ment is, bár ott is volt aminél nem értettem miért kell, de a navigáció nem megy, sokadik próbálkozásra sem sikerül, mert nem értem.
Mivel csak most kezdek katonai szimulátorral repülni érdekelne, hogy egyeltalán hogy megy ez az egész, miket kell tudni még, először navigáció, ezzel is akarom kezdeni, de gondolom nem árt ha közben tanulnám a légiharc rejtelmeit, aztán gondolom a fegyverendszerek kezelése, de aztán? Van valamilyen leirás vagy könyv amiből ilyesmit lehet tanulni?
Előre is köszönöm a segitséget.
De gondolom, pont emiatt a költség különbsgek miatt van , hogy nem lehet egymással összekeverni.
Christmas Sale starting on December 23nd at 15:00 UTC and ending on January 5th at 9-00 UTC, we are offering a huge 70% off sale on most DCS products from our e-shop at:
https://www.digitalcombatsimulator.com/en/shop/
DCS: F-86F Sabre: $49.99 to $14.99 (70% off)
DCS: Fw 190 D-9 Dora: $49.99 to $14.99 (70% off)
DCS: UH-1H Huey: $49.99 to $14.99 (70% off)
DCS: Mi-8MTV2 Magnificent Eight: 49.99 to $14.99 (70% off)
DCS: Flaming Cliffs 3: $39.99 to $11.99 (70% off)
DCS: A-10C Warthog: $39.99 to $11.99 (70% off)
DCS: Black Shark 2: $39.99 to $11.99 (70% off)
DCS: P-51D Mustang: $29.99 to $8.99 (70% off)
DCS: Combined Arms: $19.99 to $5.99 (70% off)
F-15C for DCS World: $9.99 to $2.99 (70% off)
A-10A for DCS World: $9.99 to $2.99 (70% off)
Su-25 for DCS World: $9.99 to $2.99 (70% off)
Su-27 for DCS World: $9.99 to $2.99 (70% off)
DCS: MiG-21Bis: $49.99 to $24.99 (50% off)
DCS: Bf 109 K-4: $49.99 to $39.99 (20% off)
Utoljára szerkesztette: Adam Jonas, 2014.12.23. 16:29:49
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás
Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X
Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X
Olyan kérdésem lenne hogy steam-en megvettem a játékot és elég sok kiegészítőt. Egyszer újratelepítettem a gépet és a játékot, akkor vettem észre hogy véges a kulcsok felhasználhatósága. Ha letelik az újra aktiválhatóság, akkor utána mi a teendő? Lehet kérelmezni hogy újra aktiválják a kulcsokat, vagy újra meg kell venni?
Előre is köszi a választ.
Mission: SnowFox Karácsony
Jelszó: ott lesz a szerver nevében
2. Azzal a feltétellel, ha tudom sasolni live stream-en keresztül.... ;)
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Majdnem mentem én is Snow-al, csak közbejött egy családi dolog.... pedig imádom azt a várost, egy ideig jártam oda suliba, nagyon megszerettem.
Utoljára szerkesztette: Cancri55, 2014.12.23. 05:05:08
Mi ketten kivittük a cuccot, hogy akinek van kedve az kipróbálhassa a valódi röpcsizés mellett a szimulátorozást is.
A röpcsizés pénzes volt, de a szimulátorozás ingyé ment.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Jut eszembe, Pest-Szentlőrinc óta voltatok airsoft-ozni Tibiékkel?
Leon légyszi rendezd, vagy inkább töröld ki légy szíves. Majd ha valaki kérdezi elmondom mi volt<#nevetes1>#nevetes1>
Ja, befejeztem a minyó kampányt..az utolsó misszió hibás volt, a mai javítás rendezte..
Utoljára szerkesztette: sure, 2014.12.22. 21:45:59
Isten nem bottal, hanem VMware.
Nekem csak a Dora modul van meg és kerestem anno hozzá jobb hangot, ekkor akadtam erre az emberre:
diveplane
Fw 190 D-9 Dora Audio Production 3.0 Mod
Egyéb DCS "anyagai".
http://www.digitalcombatsimulator.com/en/files/?PER_PAGE=50&arrFilter_pf
youtube oldala
Van neki a K-4-hez is "hangjai" stb.
Utoljára szerkesztette: zoltang, 2014.12.22. 20:00:46
namindegy, akkor ez van, majd 3hét 6 nap múlva vissza tud jönni ha akar, ha nem akkor meg nem jön
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2014.12.22. 18:47:13
"Nulla tenaci invia est via"
Vagy nulla bünti és bocsánatkérés - vagy semmi.
Ismerve Lacát ennél kevesebbel nem fogja beérni, ez tuti.
Egyébként eléggé gerinces srác (már amennyiben egy közel 50 éves ember srác :) ) és szavatartó.
Ennek köszönhetően ne lepődjetek meg semmin.
Van valakinek valami ötlete, hogy mit lehet kezdeni az x-52 joyának totálisan ragadóssá váló gumírozásával. El sem lehet így engedni a joy-t. :)))
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.
www.smart-bus.hu
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
<#banplz>#banplz>
Te is láthatod hogy normális banda vagyunk <#pias>#pias>
GOOBY, pls
viszont én továbbra is inkább azt tanácsolnám hogy nyugodjatok végre le ti is, remélhetőleg ő is megteszi ezt..
nem tudom, hogy Laco vagy bárki más hány éves, nem nyitogatok adatlapokat mielőtt válaszolnék valakinek, sőt még utána se..
szerintem megkapta a kellő tiszteletet ameddig megadta ő is, de amikor elkezdet értetlenkedni, mi is úgy válaszoltunk neki, ahogy ő nekünk..
az hogy mekkora nagy valaki itt a topikban, sokat nem jelent a modi topikba, ha odajön hőbörögni olyan dolog miatt, ami már folyamatban van, majd többszöri jelzés után is folytatja, szerintem arról nem mi tehetünk
nyugodtan vissza lehet olvasni a modi topikban..
arra meg hogy töröltem a tegnap délutáni kommenteket IL2 topikból, amikre egyébként a moderálási elvek szerint bőven minden jogom megvolt, ugyanúgy kaptam a megjegyzéseket, de ha mindenki megkapta volna a kommentekért járó jogos felkiáltójeleket, biztos mindenki elégedettebb lett volna.. :DD
ui: részemről annyit tudok felajánlani, hogy ha sikerül végre lenyugodnotok, igyekszem megoldani, hogy Laco-ról is lekerüljön az utolsó pontja.. így csak 5 percenként írhat, nem nyithat új topikot stb, de nem lesz kitiltva..
"Nulla tenaci invia est via"