Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
DirectX 11 support
Improved game performance
New and improved lighting
Improved effects
New water animations
Improved shadows
Unified GUI that eliminates the need for separate GUI and simulation .exe while also speeding up mission load times. Later, this will
also allow us to integrate simulation elements into the Encyclopaedia and Mission Editor
Ability to access new maps that will be sold as separate modules
New grass and clutter
New clouds
Ability to create dedicated server
Skeleton animations
Depth of field support
Improved Oculus VR support
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
ezt nem is tudtam 😊 Nagyon hasznos fícsör <#eljen>#eljen>
www.pumaszallas.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu

írtam neki hogy hagyja abbafelé és törődjön bele, de úgy tűnik nem sikerül, viszont a pm-ekkel nem tudunk mit kezdeni, tiltsátok le és kész
viszont Laco-nak továbbra is kár volt tegnap kipontoznia magát, azt pl. továbbra se értem hogy többször leírta a másik topikba, hogy na mindjárt le lesz tiltva, de csak azért is visszament a "pofonért", nem tudom elhinni hogy ekkora lelki traumát okozott mindednkinek hogy fél napig zárva volt ez a topik, főleg hogy még van 12ezer másik topik 😄
"Nulla tenaci invia est via"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2014.12.22. 09:57:57
www.pumaszallas.hu
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2014.12.22. 09:58:17
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Olyan PM-et kaptam, hogy rögtön le is fostam a bokámat!
Azt hiszem emigrálok is mint a svéd turisták....
Szilikont szerintem ne fújkálj rá, mert hanyatt baszod magad a linóleumon... 😉
Mivel érdemes lekezelni a g940-et? Mármint sima szilikonnal lehet mint a műszerfalnál? Gondoltam a régieket is rendbe rakom, úgyis árulom őket.
üdv
Irgum valamint burgum!
Ennek örömére el is mondanám, hogy előbb láttam a Jupitert, és 3 holdját a távcsövemen-ez eddig kimaradt! Aztán lehet, hogy 4, az egyik marha gyanús...
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2014.12.22. 00:36:48
Üdv.
Jóska Gyerek :-)
Boldog Karácsonyi Ünnepeket Neked és természetesen "Mindenkinek"!!!
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
Ezt a magyar DCS közösségnek készítettem.
http://dcsworld.atw.hu/files/Karacsony.zip
Hogy miért karácsonyi? Repüljetek el a képen jelzett helyre és meglátjátok :-) (Raktam oda járművet, annak a szemszögéből is meg lehet majd nézni ha fentről nem lesz egyértelmű)
http://dcsworld.atw.hu/files/t1.jpg
Boldog karácsonyt kívánok mindenkinek!
Üdv.
Snowfox
Repednék én ha van egy jó csapat ,és fogadják a zöldfülű pilótát is. Szeretek repkedni,bár csak a fc3 gépei vannak meg egyenlőre .Gyakorlok egyenlőre az f15c amivel repülni leszedni aikat már tudok leszállás,navigálás nehezebb dió, de nem vagyok elveszett ember.
Utoljára szerkesztette: Ludowik, 2014.12.21. 23:06:29
Ez az SG. Nem ma kezdted, szerintem nem kell bemutatni. A leg elba**ottab mod/admin rendszer, amit magyar vagy külföldi fórumokon láttam az az, ami itt megy.
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás
www.pumaszallas.hu
(Így első ránézésre a célballisztikával ("sebzéssel" ha úgy tetszik) jóval többet foglalkoznak mint a külballisztikával. Érdekes.)
A módosítás nincs túlbonyolítva, egyszerűen átírod az értéket vagy tulajdonságot, elmented és kész.
A weapons ini-ben két rész van, egyik a fegyvere vonatkozik. Súly, tűzgyorsaság, használható lőszer (tárkapacitás, összetartás az aircraft ini-ben van):
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
// Generic Rheinmetall-Borsig MG 17 - Fixed
types Gun
GunClass Aircraft
WeaponType BULLET_LIGHT
BulletClass DetailedAerodynamic
Specification Mass 10.7 kg Action Automatic Fixation Static BarrelBore 7.92 mm Dispersion 6 mils RateOfFire 1100 to 1150 per minute ActiveRange 1 m to 4000 m
FSound bob/Weapons/MG_15 //9 mils dispersion equals 0.5 degrees/Cats
// 0 =
Bullet Mauser7.92x57_S.m.K. //(Spitzgeschoss mit Kern - AP) steel core - Armor Piercing
// 1 =
Bullet Mauser7.92x57_S.m.K.H. //(Spitzgeschoss mit Kern, - Hart) tungsten-carbide core, improved Armor Piercing
// 2 =
Bullet Mauser7.92x57_S.m.K._L'spur(gelb) //(Spitzgeschoss mit Kern, Leuchtspur (gelb) steel core and yellow tracer composition
// 3 =
Bullet Mauser7.92x57_S.m.K._L'spur(weiss) //(Spitzgeschoss mit Kern, Leuchtspur (Weiss) steel core and white tracer composition
// 4 =
Bullet Mauser7.92x57_S.m.K._Ub.m.Zerl. //(Spitzgeschoss mit Kern Ubungsmunition mit Zerleger steel core, tracer composition, explosive properties
// 5 =
Bullet Mauser7.92x57_P.m.K. //Phosphor mit Stahlkern steel core, incendiary
// 6 =
Bullet Mauser7.92x57_B. //Beobachtung (Observer round) explosive properties
A második rész a lövedék típusokra vonatkozik. Páncéltörő, gyújtó, robbanó, vagy egyéb, súly, kaliber, torkolati sebesség, nyomjelző, satöbbi.
Ezek is ugyanúgy egyszerűen szerkeszthetők mint a többi ini.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
// Cartridge, 7.92x57, S.m.K. - Spitzgeschoss mit Kern - steel core - Armor Piercing
types Bullet
Cartridge Mass 24.0 g
Projectile Type ArmorPiercing Mass 8.211 g Bore 7.92 mm FormFactor 0.712 MuzzleVelocity 865 ms LifeSpan 2.0 to 6.0 sec
Tracer Color Black
//MOD EDIT FOR AP: RL Mass 11.5 g * 0.714 = 8.211
//Cartridge, 7.92x57, S.m.K.H. - Spitzgeschoss mit Kern, Hart - tungsten-carbide core, improved Armor Piercing
types Bullet
BasedOn Mauser7.92x57_S.m.K.
Projectile MuzzleVelocity 865 ms
// Cartridge, 7.92x57, S.m.K. L'spur (gelb) - Spitzgeschoss mit Kern, Leuchtspur (gelb) - steel core and yellow tracer composition
types Bullet
Projectile Mass 10.15 g LifeSpan 4.0 to 6.0 sec MuzzleVelocity 905 ms
Tracer Color Orange
// Cartridge, 7.92x57, S.m.K. L'spur (weiss) - Spitzgeschoss mit Kern, Leuchtspur (weiss) - steel core and white tracer composition
types Bullet
//BasedOn Mauser7.92x57_S.m.K._L'spur(gelb) //Seems to not allow white tracer. Replaced by the actual code instead/Mattias:
Projectile Mass 10.15 g LifeSpan 4.0 to 6.0 sec MuzzleVelocity 905 ms
Tracer Color White
// Cartridge, 7.92x57, S.m.K. Ub.m.Zerl. - Spitzgeschoss mit Kern Ubungsmunition mit Zerleger - steel core, tracer composition, explosive properties
types Bullet
Projectile Type HighExplosive LifeSpan 1.0 sec Fuse Contact Payload Concussion 0.10 g of Amatol
//Historical value = 0.5 grams pf Amatol but reduced to 0.15 'cause it was too effective/Mattias
//MOD EDIT FOR HE/I/DeWilde: RL Payload 0.15 g * 0.6666 = 0.10 g
// Cartridge, 7.92x57, P.m.K. - Phosphor mit Stahlkern - steel core, incendiary
types Bullet
Projectile Type ArmorPiercing Mass 7.25 g Payload Thermal 0.30 g of Phosphor MuzzleVelocity 905 ms
//Historical value = 0.50 grams pf Phosphor but reduced to 0.45 to match white tracer since no info on the payload was found/Mattias
//MOD EDIT FOR AP: RL Mass 10.5 g * 0.714 = 7.25
//MOD EDIT FOR HE/I/DeWilde: RL Payload 0.45 g * 0.6666 = 0.30 g
// Cartridge, 7.92x57, B. - Beobachtung - (Observer round) explosive properties
types Bullet
Projectile Type HighExplosive Mass 7.75 g Fuse Contact Payload Thermal 0.33 g of Amatol MuzzleVelocity 855 ms
//MOD EDIT FOR AP: RL Mass 10.85 g * 0.714 = 7.75
//MOD EDIT FOR HE/I/DeWilde: RL Payload 0.5 g * 0.6666 = 0.33 g
És ennyi. Hoyg ezután milyen röppályán repül a lövedék, mekkora az átütő képessége, robban-e, stb ezeket már a core.dll számolja ki.
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2014.12.20. 23:38:48
www.pumaszallas.hu
Az érdekelne, hogy milyen adatokat kell megadni egy egy fegyverhez és lőszerhez. Pl lövedéktömeg, kezdősebesség, fajlagos terhelés, szórás különböző távolságokon stbstbstb... A konkrét adat nem is érdekes most. 😊
www.pumaszallas.hu