Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

írtam neki hogy hagyja abbafelé és törődjön bele, de úgy tűnik nem sikerül, viszont a pm-ekkel nem tudunk mit kezdeni, tiltsátok le és kész
viszont Laco-nak továbbra is kár volt tegnap kipontoznia magát, azt pl. továbbra se értem hogy többször leírta a másik topikba, hogy na mindjárt le lesz tiltva, de csak azért is visszament a "pofonért", nem tudom elhinni hogy ekkora lelki traumát okozott mindednkinek hogy fél napig zárva volt ez a topik, főleg hogy még van 12ezer másik topik 😄
"Nulla tenaci invia est via"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2014.12.22. 09:57:57
www.pumaszallas.hu
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2014.12.22. 09:58:17
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Olyan PM-et kaptam, hogy rögtön le is fostam a bokámat!
Azt hiszem emigrálok is mint a svéd turisták....
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Szilikont szerintem ne fújkálj rá, mert hanyatt baszod magad a linóleumon... 😉
Mivel érdemes lekezelni a g940-et? Mármint sima szilikonnal lehet mint a műszerfalnál? Gondoltam a régieket is rendbe rakom, úgyis árulom őket.
üdv
Irgum valamint burgum!
Ennek örömére el is mondanám, hogy előbb láttam a Jupitert, és 3 holdját a távcsövemen-ez eddig kimaradt! Aztán lehet, hogy 4, az egyik marha gyanús...
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2014.12.22. 00:36:48
Üdv.
Jóska Gyerek :-)
Boldog Karácsonyi Ünnepeket Neked és természetesen "Mindenkinek"!!!
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
Ezt a magyar DCS közösségnek készítettem.
http://dcsworld.atw.hu/files/Karacsony.zip
Hogy miért karácsonyi? Repüljetek el a képen jelzett helyre és meglátjátok :-) (Raktam oda járművet, annak a szemszögéből is meg lehet majd nézni ha fentről nem lesz egyértelmű)
http://dcsworld.atw.hu/files/t1.jpg
Boldog karácsonyt kívánok mindenkinek!
Üdv.
Snowfox
Repednék én ha van egy jó csapat ,és fogadják a zöldfülű pilótát is. Szeretek repkedni,bár csak a fc3 gépei vannak meg egyenlőre .Gyakorlok egyenlőre az f15c amivel repülni leszedni aikat már tudok leszállás,navigálás nehezebb dió, de nem vagyok elveszett ember.
Utoljára szerkesztette: Ludowik, 2014.12.21. 23:06:29
Ez az SG. Nem ma kezdted, szerintem nem kell bemutatni. A leg elba**ottab mod/admin rendszer, amit magyar vagy külföldi fórumokon láttam az az, ami itt megy.
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás
www.pumaszallas.hu
(Így első ránézésre a célballisztikával ("sebzéssel" ha úgy tetszik) jóval többet foglalkoznak mint a külballisztikával. Érdekes.)
A módosítás nincs túlbonyolítva, egyszerűen átírod az értéket vagy tulajdonságot, elmented és kész.
A weapons ini-ben két rész van, egyik a fegyvere vonatkozik. Súly, tűzgyorsaság, használható lőszer (tárkapacitás, összetartás az aircraft ini-ben van):
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
// Generic Rheinmetall-Borsig MG 17 - Fixed
types Gun
GunClass Aircraft
WeaponType BULLET_LIGHT
BulletClass DetailedAerodynamic
Specification Mass 10.7 kg Action Automatic Fixation Static BarrelBore 7.92 mm Dispersion 6 mils RateOfFire 1100 to 1150 per minute ActiveRange 1 m to 4000 m
FSound bob/Weapons/MG_15 //9 mils dispersion equals 0.5 degrees/Cats
// 0 =
Bullet Mauser7.92x57_S.m.K. //(Spitzgeschoss mit Kern - AP) steel core - Armor Piercing
// 1 =
Bullet Mauser7.92x57_S.m.K.H. //(Spitzgeschoss mit Kern, - Hart) tungsten-carbide core, improved Armor Piercing
// 2 =
Bullet Mauser7.92x57_S.m.K._L'spur(gelb) //(Spitzgeschoss mit Kern, Leuchtspur (gelb) steel core and yellow tracer composition
// 3 =
Bullet Mauser7.92x57_S.m.K._L'spur(weiss) //(Spitzgeschoss mit Kern, Leuchtspur (Weiss) steel core and white tracer composition
// 4 =
Bullet Mauser7.92x57_S.m.K._Ub.m.Zerl. //(Spitzgeschoss mit Kern Ubungsmunition mit Zerleger steel core, tracer composition, explosive properties
// 5 =
Bullet Mauser7.92x57_P.m.K. //Phosphor mit Stahlkern steel core, incendiary
// 6 =
Bullet Mauser7.92x57_B. //Beobachtung (Observer round) explosive properties
A második rész a lövedék típusokra vonatkozik. Páncéltörő, gyújtó, robbanó, vagy egyéb, súly, kaliber, torkolati sebesség, nyomjelző, satöbbi.
Ezek is ugyanúgy egyszerűen szerkeszthetők mint a többi ini.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
// Cartridge, 7.92x57, S.m.K. - Spitzgeschoss mit Kern - steel core - Armor Piercing
types Bullet
Cartridge Mass 24.0 g
Projectile Type ArmorPiercing Mass 8.211 g Bore 7.92 mm FormFactor 0.712 MuzzleVelocity 865 ms LifeSpan 2.0 to 6.0 sec
Tracer Color Black
//MOD EDIT FOR AP: RL Mass 11.5 g * 0.714 = 8.211
//Cartridge, 7.92x57, S.m.K.H. - Spitzgeschoss mit Kern, Hart - tungsten-carbide core, improved Armor Piercing
types Bullet
BasedOn Mauser7.92x57_S.m.K.
Projectile MuzzleVelocity 865 ms
// Cartridge, 7.92x57, S.m.K. L'spur (gelb) - Spitzgeschoss mit Kern, Leuchtspur (gelb) - steel core and yellow tracer composition
types Bullet
Projectile Mass 10.15 g LifeSpan 4.0 to 6.0 sec MuzzleVelocity 905 ms
Tracer Color Orange
// Cartridge, 7.92x57, S.m.K. L'spur (weiss) - Spitzgeschoss mit Kern, Leuchtspur (weiss) - steel core and white tracer composition
types Bullet
//BasedOn Mauser7.92x57_S.m.K._L'spur(gelb) //Seems to not allow white tracer. Replaced by the actual code instead/Mattias:
Projectile Mass 10.15 g LifeSpan 4.0 to 6.0 sec MuzzleVelocity 905 ms
Tracer Color White
// Cartridge, 7.92x57, S.m.K. Ub.m.Zerl. - Spitzgeschoss mit Kern Ubungsmunition mit Zerleger - steel core, tracer composition, explosive properties
types Bullet
Projectile Type HighExplosive LifeSpan 1.0 sec Fuse Contact Payload Concussion 0.10 g of Amatol
//Historical value = 0.5 grams pf Amatol but reduced to 0.15 'cause it was too effective/Mattias
//MOD EDIT FOR HE/I/DeWilde: RL Payload 0.15 g * 0.6666 = 0.10 g
// Cartridge, 7.92x57, P.m.K. - Phosphor mit Stahlkern - steel core, incendiary
types Bullet
Projectile Type ArmorPiercing Mass 7.25 g Payload Thermal 0.30 g of Phosphor MuzzleVelocity 905 ms
//Historical value = 0.50 grams pf Phosphor but reduced to 0.45 to match white tracer since no info on the payload was found/Mattias
//MOD EDIT FOR AP: RL Mass 10.5 g * 0.714 = 7.25
//MOD EDIT FOR HE/I/DeWilde: RL Payload 0.45 g * 0.6666 = 0.30 g
// Cartridge, 7.92x57, B. - Beobachtung - (Observer round) explosive properties
types Bullet
Projectile Type HighExplosive Mass 7.75 g Fuse Contact Payload Thermal 0.33 g of Amatol MuzzleVelocity 855 ms
//MOD EDIT FOR AP: RL Mass 10.85 g * 0.714 = 7.75
//MOD EDIT FOR HE/I/DeWilde: RL Payload 0.5 g * 0.6666 = 0.33 g
És ennyi. Hoyg ezután milyen röppályán repül a lövedék, mekkora az átütő képessége, robban-e, stb ezeket már a core.dll számolja ki.
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2014.12.20. 23:38:48
www.pumaszallas.hu
Az érdekelne, hogy milyen adatokat kell megadni egy egy fegyverhez és lőszerhez. Pl lövedéktömeg, kezdősebesség, fajlagos terhelés, szórás különböző távolságokon stbstbstb... A konkrét adat nem is érdekes most. 😊
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu

Utoljára szerkesztette: Hecker007, 2014.12.20. 22:59:31
Kezd kialakaulni bennem egy elképzelés az M2 és az MK108 irl témában, de még bizonyítani nem tudnám.
www.pumaszallas.hu
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
http://kepkezelo.com/images/zsol385mc45x2j64udwz.jpg
www.pumaszallas.hu