Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A ROF-ban van/volt ilyen kapcsolható opció.

krisztian005
Itt vannak képek is róla, bár én nem nagyon értem mit kéne látni.

Molnibalage
Depth of field? Az igen. Van olyan repszim, ahol van ilyen?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

krisztian005
A szeptemberi hírlevélben azt irta Wags hogy a következő ujdonságok lehetnek a DCS 2.0üban:

DirectX 11 support
Improved game performance
New and improved lighting
Improved effects
New water animations
Improved shadows
Unified GUI that eliminates the need for separate GUI and simulation .exe while also speeding up mission load times. Later, this will
also allow us to integrate simulation elements into the Encyclopaedia and Mission Editor
Ability to access new maps that will be sold as separate modules
New grass and clutter
New clouds
Ability to create dedicated server
Skeleton animations
Depth of field support
Improved Oculus VR support

Cancri55
... én megmondom őszintén, ezen a pontom már megsajnáltam... nagyon rossz lehet neki ott bent, aggodalomra ad okot.....

Molnibalage
Az űrhajósok szerint nincs az a probléma, amit ne lehetne tovább súlyosbítani. 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

VO101Tom
"minden fórumozó profilján van 'Üzenetküldés letiltása' gomb, használjatok bátran"
ezt nem is tudtam 😊 Nagyon hasznos fícsör <#eljen>

www.pumaszallas.hu

LeonSilver
Hát... nem tudom Balázs! Ha eddig javítottak valamit, akkor 8 másik szart be. Szóval lehet jobb lenne ha nem javítanának semmit 😄

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

VO101Tom
Sajnálom, hogy az lett a vége, én azért tettem be il2 fórumra a moderátori topik linkjét, hogy mindenki lenyugodhasson a pcsába, fürtös ügye el van rendezve. Nem azért, hogy akkor kezdjenek átvonulni oda páran.

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Most már a bíróságnál, a katonai ügyészségnél, és a katonai elhárításnál tartunk. Én javasoltam neki hogy a pszichiátriai intézettel kezdje, a vége úgyis az lesz <#nevetes2>

www.pumaszallas.hu

krisztian005
Molnibalage
A DCS 2.0 az semmi mást nem fog csinálni, mint csak a grafikai motort lecserélni? Esetleges bugjavítások nem grafikus téren? Féldinamikus hadjáratot mintha terveztek volna. Azzal mi lett? Vagy anno volt egy videó valami gigaléptékban gondolkozó misson autgenről. Az már létezik?

Szabi
minden fórumozó profilján van 'Üzenetküldés letiltása' gomb, használjatok bátran

írtam neki hogy hagyja abbafelé és törődjön bele, de úgy tűnik nem sikerül, viszont a pm-ekkel nem tudunk mit kezdeni, tiltsátok le és kész

viszont Laco-nak továbbra is kár volt tegnap kipontoznia magát, azt pl. továbbra se értem hogy többször leírta a másik topikba, hogy na mindjárt le lesz tiltva, de csak azért is visszament a "pofonért", nem tudom elhinni hogy ekkora lelki traumát okozott mindednkinek hogy fél napig zárva volt ez a topik, főleg hogy még van 12ezer másik topik 😄

"Nulla tenaci invia est via"

LeonSilver
Jaja 😄

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

VO101Tom
Én is kaptam PM-et, hogy a katonai kapcsolatait fölhasználva majd panaszt tesz ránk, hogy ne használhassuk a puma nevet. Ez a faszkalapnak fogalma sincs arról kik vannak a VO101-ben <#alien>
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2014.12.22. 09:57:57

www.pumaszallas.hu

Szabi
MM és Fürtös privátban húzzák egymás agyát, illetve most már bevették Leon-t és Tom-ot is a "buliba"..
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2014.12.22. 09:58:17

Papa01
Mi történt???

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

LeonSilver
Huhúúúú gyerekek!
Olyan PM-et kaptam, hogy rögtön le is fostam a bokámat!
Azt hiszem emigrálok is mint a svéd turisták....

TG Gida
Beindult a leárazás a steam-en.

Isten áldja a pogányokat!

<#alien>

LeonSilver
Hát, drága testvérem és simán letörölgetem és jó napot!
Szilikont szerintem ne fújkálj rá, mert hanyatt baszod magad a linóleumon... 😉

Leon.
Mivel érdemes lekezelni a g940-et? Mármint sima szilikonnal lehet mint a műszerfalnál? Gondoltam a régieket is rendbe rakom, úgyis árulom őket.

Jó reggelt! Norbi Fiam első festése, a terveket én készítettem :-)

üdv

LeonSilver
Hol voltál eddig bakker. Nagyjából 1000 éve nem láttalak!
Irgum valamint burgum!

Hecker007
Coretex Designs F/A-18

Nagyon örülök, hogy írhatok<#alien>
Ennek örömére el is mondanám, hogy előbb láttam a Jupitert, és 3 holdját a távcsövemen-ez eddig kimaradt! Aztán lehet, hogy 4, az egyik marha gyanús...
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2014.12.22. 00:36:48

Na most annyira megijedtem, hogy holnap este vagy kedden repülni fogok. Egy kedves ismerősömet is fel fogom rángatni magammal. :-)

Üdv.
Jóska Gyerek :-)

GaBika6
THX Jóska gyerek! ígérem lerepülöm és szeretnék veled is repülni már!!! Ezt vedd fenyegetésnek... <#awink>

Boldog Karácsonyi Ünnepeket Neked és természetesen "Mindenkinek"!!!

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

macleody
Igaz, nem néztem még meg, de köszi 😊 Boldog karácsonyt!
Üdv All.

Ezt a magyar DCS közösségnek készítettem.

http://dcsworld.atw.hu/files/Karacsony.zip

Hogy miért karácsonyi? Repüljetek el a képen jelzett helyre és meglátjátok :-) (Raktam oda járművet, annak a szemszögéből is meg lehet majd nézni ha fentről nem lesz egyértelmű)

http://dcsworld.atw.hu/files/t1.jpg

Boldog karácsonyt kívánok mindenkinek!

Üdv.
Snowfox
OffNa igen ez volt a hiba hogy ócsárolták a modikat,de nem szabad.Off
Repednék én ha van egy jó csapat ,és fogadják a zöldfülű pilótát is. Szeretek repkedni,bár csak a fc3 gépei vannak meg egyenlőre .Gyakorlok egyenlőre az f15c amivel repülni leszedni aikat már tudok leszállás,navigálás nehezebb dió, de nem vagyok elveszett ember.
Utoljára szerkesztette: Ludowik, 2014.12.21. 23:06:29
Szabi
rendben, akkor egy nap pihenő, aki holnap folytatja a témát az kitiltásra kerül..

LeonSilver
Nem mond már, hogy nem érted Balázs!
Ez az SG. Nem ma kezdted, szerintem nem kell bemutatni. A leg elba**ottab mod/admin rendszer, amit magyar vagy külföldi fórumokon láttam az az, ami itt megy.

VO101Tom
Én nem.

www.pumaszallas.hu

Aki G940 használ, az leáramtalanítja' ha nincsen használatban?

Van ilyen manuálisan keresed meg vele a navigációs pontot,tanulnék leszállni és a tutorialban kell ez a kombináció.
Átnéztem a billentyűzet kiosztást, de ilyet nem találtam. Le is cserélheted ám ezt a kiosztást. Amúgy a Left CTRL+' mit is vezérel?
A legjobb fegyver az ilyenek ellen, ha egyszerűen senki nem reagál rá. A baj az, hogy mindig lesz valaki, aki válaszolni fog a hülyeségére (például én is ezt tettem), pedig fegyelmezettnek kell lenni, nem szabad. A WT topicban meg akarta magyarázni, hogy a második világháborút a szövetségesek elvesztették, mert hogy amennyi élőerő veszteségük volt, az győzelem nem lehet. Illetve a Szovjetunió volt a háború fő vesztese. Felesleges érveket hozni, mert te úgy is rosszul tudod, ő tudja csak az igazságot.

Köszönöm! Igyekszem megvitatható formába önteni az elképzelésem a valós cuccokról, aztán majd szét lehet cincálni. Hátha végül valami hasznos sül ki belőle. 😉

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

VO101Tom
e-mailban átküldtem a teljes fájlt, hátha másik fegyvernél mást is bele tettek.

www.pumaszallas.hu

Köszönöm, emésztem! 😊

(Így első ránézésre a célballisztikával ("sebzéssel" ha úgy tetszik) jóval többet foglalkoznak mint a külballisztikával. Érdekes.)

Van egy billentyű kiosztás a su25T-n a Left Ctr and ` ezt hogy a pékbe lehet elfogadtatni?
VO101Tom
Ok, bemásolom az MG-17-et, és kiszeded belőle ami érdekel.
A módosítás nincs túlbonyolítva, egyszerűen átírod az értéket vagy tulajdonságot, elmented és kész.
A weapons ini-ben két rész van, egyik a fegyvere vonatkozik. Súly, tűzgyorsaság, használható lőszer (tárkapacitás, összetartás az aircraft ini-ben van):

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
//Fuselage mount
// Generic Rheinmetall-Borsig MG 17 - Fixed
types Gun

GunClass Aircraft
WeaponType BULLET_LIGHT
BulletClass DetailedAerodynamic
Specification Mass 10.7 kg Action Automatic Fixation Static BarrelBore 7.92 mm Dispersion 6 mils RateOfFire 1100 to 1150 per minute ActiveRange 1 m to 4000 m

FSound bob/Weapons/MG_15 //9 mils dispersion equals 0.5 degrees/Cats

// 0 =
Bullet Mauser7.92x57_S.m.K. //(Spitzgeschoss mit Kern - AP) steel core - Armor Piercing
// 1 =
Bullet Mauser7.92x57_S.m.K.H. //(Spitzgeschoss mit Kern, - Hart) tungsten-carbide core, improved Armor Piercing
// 2 =
Bullet Mauser7.92x57_S.m.K._L'spur(gelb) //(Spitzgeschoss mit Kern, Leuchtspur (gelb) steel core and yellow tracer composition
// 3 =
Bullet Mauser7.92x57_S.m.K._L'spur(weiss) //(Spitzgeschoss mit Kern, Leuchtspur (Weiss) steel core and white tracer composition
// 4 =
Bullet Mauser7.92x57_S.m.K._Ub.m.Zerl. //(Spitzgeschoss mit Kern Ubungsmunition mit Zerleger steel core, tracer composition, explosive properties
// 5 =
Bullet Mauser7.92x57_P.m.K. //Phosphor mit Stahlkern steel core, incendiary
// 6 =
Bullet Mauser7.92x57_B. //Beobachtung (Observer round) explosive properties

A második rész a lövedék típusokra vonatkozik. Páncéltörő, gyújtó, robbanó, vagy egyéb, súly, kaliber, torkolati sebesség, nyomjelző, satöbbi.
Ezek is ugyanúgy egyszerűen szerkeszthetők mint a többi ini.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

// Cartridge, 7.92x57, S.m.K. - Spitzgeschoss mit Kern - steel core - Armor Piercing
types Bullet
Cartridge Mass 24.0 g
Projectile Type ArmorPiercing Mass 8.211 g Bore 7.92 mm FormFactor 0.712 MuzzleVelocity 865 ms LifeSpan 2.0 to 6.0 sec
Tracer Color Black
//MOD EDIT FOR AP: RL Mass 11.5 g * 0.714 = 8.211

//Cartridge, 7.92x57, S.m.K.H. - Spitzgeschoss mit Kern, Hart - tungsten-carbide core, improved Armor Piercing
types Bullet
BasedOn Mauser7.92x57_S.m.K.
Projectile MuzzleVelocity 865 ms

// Cartridge, 7.92x57, S.m.K. L'spur (gelb) - Spitzgeschoss mit Kern, Leuchtspur (gelb) - steel core and yellow tracer composition
types Bullet
Projectile Mass 10.15 g LifeSpan 4.0 to 6.0 sec MuzzleVelocity 905 ms
Tracer Color Orange

// Cartridge, 7.92x57, S.m.K. L'spur (weiss) - Spitzgeschoss mit Kern, Leuchtspur (weiss) - steel core and white tracer composition
types Bullet
//BasedOn Mauser7.92x57_S.m.K._L'spur(gelb) //Seems to not allow white tracer. Replaced by the actual code instead/Mattias:
Projectile Mass 10.15 g LifeSpan 4.0 to 6.0 sec MuzzleVelocity 905 ms
Tracer Color White

// Cartridge, 7.92x57, S.m.K. Ub.m.Zerl. - Spitzgeschoss mit Kern Ubungsmunition mit Zerleger - steel core, tracer composition, explosive properties
types Bullet
Projectile Type HighExplosive LifeSpan 1.0 sec Fuse Contact Payload Concussion 0.10 g of Amatol
//Historical value = 0.5 grams pf Amatol but reduced to 0.15 'cause it was too effective/Mattias
//MOD EDIT FOR HE/I/DeWilde: RL Payload 0.15 g * 0.6666 = 0.10 g

// Cartridge, 7.92x57, P.m.K. - Phosphor mit Stahlkern - steel core, incendiary
types Bullet
Projectile Type ArmorPiercing Mass 7.25 g Payload Thermal 0.30 g of Phosphor MuzzleVelocity 905 ms
//Historical value = 0.50 grams pf Phosphor but reduced to 0.45 to match white tracer since no info on the payload was found/Mattias
//MOD EDIT FOR AP: RL Mass 10.5 g * 0.714 = 7.25
//MOD EDIT FOR HE/I/DeWilde: RL Payload 0.45 g * 0.6666 = 0.30 g

// Cartridge, 7.92x57, B. - Beobachtung - (Observer round) explosive properties
types Bullet
Projectile Type HighExplosive Mass 7.75 g Fuse Contact Payload Thermal 0.33 g of Amatol MuzzleVelocity 855 ms
//MOD EDIT FOR AP: RL Mass 10.85 g * 0.714 = 7.75
//MOD EDIT FOR HE/I/DeWilde: RL Payload 0.5 g * 0.6666 = 0.33 g

És ennyi. Hoyg ezután milyen röppályán repül a lövedék, mekkora az átütő képessége, robban-e, stb ezeket már a core.dll számolja ki.

Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2014.12.20. 23:38:48

www.pumaszallas.hu

Hecker007
Nem emlékszem pontosan, hogy rajta van-e azon a listán ami a hivatalos oldalra van kitéve, de talán tervben van. Habár mostanában a "kattintós" F15-ről se volt semmi hír.

Hogyhogy melyikre? Elbeszélnénk egymás mellett? 😄

Az érdekelne, hogy milyen adatokat kell megadni egy egy fegyverhez és lőszerhez. Pl lövedéktömeg, kezdősebesség, fajlagos terhelés, szórás különböző távolságokon stbstbstb... A konkrét adat nem is érdekes most. 😊

VO101Tom
Persze, melyikre vagy kíváncsi?

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
F-16 nem lesz repülhető valamikor? Azt a csövest legalább már ismerem <#alien>

www.pumaszallas.hu

Az publikus, hogy mik a bemenő paraméterek? Mármint, hogy milyen adatokat kell megadni?

VO101Tom
Nincs, mi csak a paraméterezéshez férünk hozzá. Hogy abból hogyan lesz röppálya, az a core.dll titka...

www.pumaszallas.hu