Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szerk.
Ez a MiG-15 promo meg nem rossz, de rommá van effektezve...
Utoljára szerkesztette: Caterpillar, 2014.12.18. 17:25:07
https://fxmason.blogspot.com/
asw. Egyszerűen be kell másolni a fájlokat abba a mappába, amiben az indítható exe van, meg van hozzá egy txt alapú konfig fájl, amiben be lehet állítani a különböző effektek mértékét. Kb ennyi. Ez automatikusan átállítja a direcx beállításait, játék közben a scroll lock-al kapcsolgatható ki és be.
www.pumaszallas.hu
De vissza térve a lényegre, szóval azért a repziket a tájat és az egészet egyben látva a MiG-15bis - Teaser-ben, ha ez ilyen lesz ingame akkor tuti nem lesz mellette semmi ami látványban labdába rúgna egy ideig, hogy meddig az más kérdés.
Azért a Cliffs of Dover is tud szép lenni <#alien>#alien>. Hardcore FM és DM-el, klikkelős kabinnal, 100+ online játékossal...
http://kepkezelo.com/images/tugibm6q0y7yejc8l2ku.jpg
(ingame screenshot, sweetfx-ben kicsit rátolva a kontraszt és a curves)
www.pumaszallas.hu
Ka-50
Voltak képek az EDGE ről amin jobban voltak csillogások, csak most nem találtam meg, még biztos javában dolgoznak rajta, ugyhogy még lehet jobb is rosszabb is mint a képeken.
Amit nem értek hogy ha az edge egy teljesen új grafikus motor lessz, amin már évek óta dolgoznak akkor miért fejlesztik a jelenlegit is, az utóbbi időben volt pár javitás pl az örvény a szárnyvégen, a viz is szebb lett, csak nem értem, miért nem hagyták a fenébe a régit és csinálják gőzerővel az újat.
Még azért reménykedek ha kiadják az új motort, és több idejük lessz kijavitják a bugokat és olyan dolgokat is fejlesztenek amit már rég kellett volna.
Persze az egyébként így is látszik, hogy igazából nincs arányban a gépigény a látvánnyal, de nem szabad elfelejteni, hogy a 2.0-ban már dx11 lesz ami szebb látványt tesz majd lehetővé kevesebb gépigénnyel. Majd 30%. Viszont azért az feltűnt rögtön az edge képeken, hogy occlusion vagy nem lesz vagy csak később. <#nevetes1>#nevetes1>
De azt hozzá kell tenni, hogy nem mutatsz olyan repülős játékot amely ennyire közel lenne látványban a valósághoz mint az edge videóban, mindezt rengetek egyéb a szimulációkat végző számítás elvégzése közben. Egy a szimulációt alapjaiban kiherélő játék esetében nem volna ám nagy kunszt jó grafikát csinálni.
Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2014.12.18. 13:29:10
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Én is szeretném, ha jó lenne, csakhát az elmúlt 14 év nem erre mutat... 😞
Gépigényre lehet hogy jobb, habár nekem az is volt hogy beszaggatott, holott a grafika nem indokolta volna és útvonal reppenés közben szerintem más se. DCS legalább tudom hogy kb mikor fogja droppolni az FPS-t és kis utána járással még az is orvosolható többnyire.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A DCS vonal hány éves és még mindig egy bughalom. Szóval nem defetistan inkább realista főleg úgy, hogy elég hosszú előzetes mintavételi ideje van. Ha én megveszeme a DCS 2.0-át csak azért lesz, hogy videót csinálja vele, nem is reménykedem abban, hogy játékra alkalmas lesz...
Más: Ezek az EDGE-s képek arra jók hogy az elvakult, de már zúgolódó DCS fanokat csitítsák. Majd ha kijön az új motor akkor kezdődik előröl az a több éves teszt időszak (jelenleg is ez zajlik) ami játékosok szempontjából megint nem vezet seholva. 1-2 havonta jön egy update ami valamelyik modult foltozgatja vagy épp azt a dolgot amit ez előző update barmolt el persze sokaknak ez is elég a felhőtlen boldogsághoz.
@Solt: TN- paneles samu 20" monitor.Tudom, hogy ez nem fog szinhelyes képet addni,de azért a fehér helyett nem fogok sárgát látni ezzel sem.
https://www.youtube.com/watch?v=FCukxxppGF0
www.pumaszallas.hu
www.smart-bus.hu
Olyan mintha a fehéregyensuly sárgás lenne és valami fátyol lenne a képeken., PS ben ha auto color és tone , level funciót rányomsz a képekre láthatod a különbséget.
egyébként senkit nem akarok meggyőzni ezt én igy látom és kész.
Utoljára szerkesztette: repvez, 2014.12.17. 19:24:03
Viszint a DCS-nek már illene tudnia a olyan dolgokat amire a Falconnál még nem is gondolhattak, és pont a HDR funkciónak kéne a jobb hatást , kontrasztot elérnie, nem nélküle.DE a szinek és a fények még akkor is a gyenge pontja a gamenak
Ahogy irni szoktam, nekem azért olyan rajzfilmszerü festményes ez a kinézet, mert ha megnézed a képet, olyan mint egy festmény , hogy nincs egy becsillanó alkatrész a küönböző fényes matt felületek közötti különbségeknek nyoma sincs, minden egyforma matt.
Az üveg a fém részek ugyan olyan fénytörésüek. a lucs-lámpának meg mintha gloriája lenne olyan fényaurája van, viszont maga a lámpa nem is világit.
Ezek a képek eszméletlen szépek!!!!!!!!!!

The main task of 1.2.14 version is integrating support of payware campaigns.
Also there are some bugfixes.
Su-27. Unlimited fuel option will work
S-25L missiles will not remains at hardpoints after jettison
S-25L missile. Added reworked 3D model.
MiG-29S chaff/flare indicator is fixed
Bf 109 K-4. FM tuning.
Bf 109 K-4. Adjusted landing gear points
Bf 109 K-4. Aileron damage will affect to flight control
Bf 109 K-4. Corrected Quick Start missions
Bf 109 K-4 FM. Extended landing gear brings the nose heavy effect
Bf 109 K-4. Water radiator params corrected
F-15 Quick Start missions. Corrected Tu-22 payload
Leopard 2. Corrected scripts of Denmark skins
WWII aircraft. Added ground roll sound
WWII aircraft. Expanded aerodynamic sounds depending on AoA
Mi-8MTV-2. 20th mission of campaign is corrected
A-10C. Refueling READY light was ON after a short delay at any mission start is fixed
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás
Amikor még TR3-asok, meg a fényvisszaverős sapkára tett szarok volt a divat, emlékszem, hogy állandóan gond volt vele. Ha besütött a nap, az a baj, ha felkapcsolnak egy lámpát az a baj. Nekem a kis egeremmel soha semmi bajom nem volt, 1v1 dogfighthoz ami kell, azt meg rátettem joyra és egérgombokra (magassági trimm a joy tekerésre - volt külön pedálom, gáz 0 - 100 és 110% egérre, fékszárny ki-be, zoom ki - be, lövés a joyon). Más nem is kell, gázkart nem is használtam <#alien>#alien>
www.pumaszallas.hu
A trimm működését sokan félreértik, amíg nem próbálják élőben vagy FFBs joy-al szimulátorban. A hagyományos repülőgép trimm alapvetően a kormányfelületek kitérítését, ezzel a bot középállását változtatja, hogy ha elengednéd a botot, az mennyire lenne húzott vagy nyomott állapotban alapból. Ezzel változtatod ugye a szükséges kormányerőket a különböző kitérítéshez. Ha elengedett bottal trimmelsz, akkor a bot ugyanúgy előre-hátra mozog, mintha kézzel mozgatnád.
Helinél a dolog műszaki oldala nyilván bonyolultabb, mert az egész forgószárnyas szerkezet bonyolultabb, de a végeredmény ott is az, hogy az alkalmazott trimm a rotorlapátok állásszögét változtatja úgy, hogy a ciklikus karról levegyék a kitérítéshez szükséges kormányerőt (útvonal repülésnél pl). Ilyenkor ha elengednéd, akkor az is kissé máshol állna, mint az alap középállás.
www.pumaszallas.hu
én meg vért izzadtam az x52/trackir kombómmal...
a másik srác asszem vmi Pisti volt a neve, 10 éves forma volt, 3/3 ból simán levert csak pislogtam
régi szép idők
GOOBY, pls
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2014.12.16. 22:02:02
Ka-50
Azt viszont nem tudom, hogy miért nem engesi a YT app 720p-nél nagyobb felbontásban lejátszani a videokat a telefonon, mikor 1080p-s a felbontása a kijelzőnek és a harver is elvinné. SD kártyáről viszi az ilyen felbontást.
Nem tudom milyen a cardboard, telefonnal, de az oculusban a térérzet tényleg szédítő...
Azt meg tudja nekem valaki mondani, hogy a neten fellelhető DK2es videoknál ahol a 2 képet egymás mellett látni SBS videok, ott miért vannak a szinek elcsúszva ? Elvileg frapsz és bandicammal rögzitik, igy a digitális jelen nem szabadna megjelenni a cromatikus aberrációhoz hasonló jelenség , hogy sárga és piros szellemképek vannak a tárgyak körül.Igy jelentősen romlik a térérzet és a látvány is.
Egyébként lehet valahol állitani, hogy a térhatás menynire legyen erős a oculusnál, mint a 3d-s TV-*k esetében? ?ert megmondom, öszintén nem mindenhol volt olyan nagyon elkülönölő térérzet és sem émelygés,de álló helyzetben mégcsak elesni sem akartam mint a videoknál látni.
Igaz én nem occulust probáltam csak a google cardboardot,de az elv ott is hasonló és videok alatt elvileg nem befolyásol a képrissités