Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogy ne zavarjanak a fények/tükröződések/világosság, igazság szerint infravörös ledek kellenének, ehhez azonban ki kell szedni az IR szűrőt a webkamerából, ami néha problémás tud lenni. Sima fehér ledekkel nekem viszont tökéletesen műxik még nyáron is, esetleg kicsit be kell sötétíteni.
Ez a kamera stabil 120FPS-t tud. Én ezt használom és van hozzá driver is Windows-hoz.
http://www.hasznaltkonzol.info/webaruhaz/playstation-3/tartozek/5040-playstation-3-eyetoy-kamera.html
Nem drága de hidd el tökéletes.
Üdv.
SnowFox
A a 3 ledet point tracker verziót használod , az kevesebb erőforrást használ és este is használható.
Megvan a probléma oka, közben lecserélték a küldit :-) De nem is baj mert azt kérték írjam át, hogy az A10-ek járó hajtóművel induljanak.
Mivel átírtam a küldit ezért légyszives szedd le ezt a változatot . Így már mondhatni hogy kész. :-)
http://dcsworld.atw.hu/files/New_Year_V2.miz
Köszönöm és ne haragudj, hogy ennyi bajom van :-)
Üdv.
SnowFox
Üdv.
SnowFox
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
És kicsit bugos az installer, akármit ad meg az ember DCS telepítési könyvtárnak (alap estben ez c:\Program Files\Eagle Dynamics\DCS World), mégis a C:\Program Files (x86)\Eagle Dynamics\DCS World\-be teszi magát, így kézzel át kell másolni innen a \Mods\Aircraft mappát.
Utoljára szerkesztette: sure, 2014.12.30. 06:48:16
Isten nem bottal, hanem VMware.
Amúgy azért nincs rács, mert az 1.2.12-től változtatták a sosem létező rácsos kijelzőt.
Na most olvastam, indítva!
Mit nem látok? Milyen menetrend szerint fut az 59-esek szervere?
30.-ra ígértem egy gyakorló missiont. Mivel Holnap dolgozok így ma osztom meg veletek.
Íme: http://dcsworld.atw.hu/files/New_Year1.miz
Remélem tetszeni fog. :-)
Wittman majd ha lesz időd akkor kérlek, a karácsonyit cseréld le erre. Köszönöm!
További szép napot mindenkinek!
Üdv.
SnowFox
HUNForrest-Gump
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Isten nem bottal, hanem VMware.
Hogy milyen modult akarsz venni, az teljesen szubjektív, technikailag semmi akadálya, hogy bármelyikkel repülj online más modulokkal együtt (A steam - nem steam dolog sem számít). Az újabb modulok részletesebben kidolgozott kabinokkal készülnek, érdemes youtube videókat nézni, hogy melyik modul mit tud.
www.pumaszallas.hu
Úgy döntöttem, hogy kihasználva a karácsonyi akciókat én is benevezek 1-2 modulra, ismerkedés céljából.
Alapvetően az FC3-at szeretném megvenni, de az, ha jól látom STEAM-en olcsóbb, mint az ED shopban. Az lenne a kérdésem, hogy ha 1-1 modul a STEAM-ről, más pedig az ED shopból van, akkor ezeket "össze lehet hozni"?
Második kérdésem: milyen modult ajánlanátok az FC3 mellé? Anno még a BS1-et próbálgattam, az annyira nem jött át. Én magam a Mig-21-el szemezgetek, már csak a magyar fejlesztés miatt is.
Válaszotokat előre is köszönöm
HUNForrest-Gump
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
Amúgy ha megnézed a vidiket és vannak a gépben hátul is, hát azért eléggé fel van húzva az a bot'!
FaceTrack NoIR ED dll
De akkor úgy néz ki ez ilyen. <#vigyor2>#vigyor2>
Opentrack
Ahogy elnézem most ez az egyetlen amit rendszeresen fejlesztenek a 2.3RC7-es 9 napja jött ki és minden féle fejkövetést támogat, részletesen és finoman lehet állitgatni a görbéket
Azt még nem tudtam letesztelni, hogy DCS alatt hogy müködik
Amúgy mind függesztménnyel, mind anélkül ugyan addig kell emelnem a felszálláshoz (hacsak nem az üzemanyag több/kevesebb az egyik és másik esetben, így ugyan annyi a súly).
Ka-50
Üdv, HUNter
Ha teli vagy, az akkor emelkedik amikor kb. háromnegyedig van a bot. Van ezen kívül valami probléma vele?
Üdv.
SnowFox
üdv,
HUNter
Igen, pontosan erről beszélek én is. 😊 Pedig számomra jó móka a Su-25A-t és a lézeres rakétáit használni, főleg mozgó célok ellen... Sajnos így a gép legfontosabb fegyvereit tették működésképtelenné...
😞
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Teszteltem én is a Su-25A-t és a lézeres rakéták használatát. Ezt sikerült természetesen jól elbasznia az ED-nek... Célpont rögzítés után, már csak lefelé engedte mozgatni a lézert és mintha többi irányba mozgatásnál a gépet kezdte el kormányozni. Amíg nincs rögzítve a cél, addig tökéletesen jó.
Akik repülik a Huey-t azoktól kérdezném, hogy milyen beállításokkal használjátok a collectivet? Csupán csak azért érdekelne, mivel több videóban is láttam, hogy a collective szintjét mutató ábrán (amit Ctrl+Enter-el lehet előhozni) már kb. az 1/4-nél elemelkedik a heli, nálam meg ugyan ezt kb. a 3/4-nél kezdi csak el. (képek a spoilerben)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ezen a képen látható, hogy hol kezd el nálam kicsit mozogni a gép (piros), valamint, hogy hol kellett volna már elemelkednie (zöld) a videók alapján.
Valamint itt látható a collective beállítása ("lenyomott" állapotban).
A segítséget előre is köszönöm. <#kacsint>#kacsint>
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070