Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

macleody
A legjobb ami létezik. A 8000 forintos kamerám egy kalap szart nem ért, ez a PS3 Eye meg tökéletesen vitte a freetracket.
A C270 tökéletes, úgyhogy szerintem a C300 pláne 😉
Hogy ne zavarjanak a fények/tükröződések/világosság, igazság szerint infravörös ledek kellenének, ehhez azonban ki kell szedni az IR szűrőt a webkamerából, ami néha problémás tud lenni. Sima fehér ledekkel nekem viszont tökéletesen műxik még nyáron is, esetleg kicsit be kell sötétíteni.
PS3 EYE.

Ez a kamera stabil 120FPS-t tud. Én ezt használom és van hozzá driver is Windows-hoz.

http://www.hasznaltkonzol.info/webaruhaz/playstation-3/tartozek/5040-playstation-3-eyetoy-kamera.html

Nem drága de hidd el tökéletes.

Üdv.
SnowFox
repvez
A program működéséhez nincsen nagyon kritérium, ha felismeri a géped akkor ott is tudod hsználni, az más kérdés, hogy tudja e a stabil 30FPS-t a kamera és ,hogy mennyit eszik a géped erőforrásaiból.Éjszaka is kell neki a megvilágitás ha az eszköz nélküli arckövetést választod.
A a 3 ledet point tracker verziót használod , az kevesebb erőforrást használ és este is használható.
Wittman

Megvan a probléma oka, közben lecserélték a küldit :-) De nem is baj mert azt kérték írjam át, hogy az A10-ek járó hajtóművel induljanak.
Mivel átírtam a küldit ezért légyszives szedd le ezt a változatot . Így már mondhatni hogy kész. :-)

http://dcsworld.atw.hu/files/New_Year_V2.miz

Köszönöm és ne haragudj, hogy ennyi bajom van :-)

Üdv.
SnowFox
A trim viszont kiváló. Nem tudom, hogy direkt-e, <#alien> de pont ilyen-heliknél igazából. Legalábbis ami az orosz gépeket illeti az tökéletesen!!le lett szimulálva.A többihez nem tudok érdemben hozzászólni.

bár nekem a training3 missiont mutatja. Nálam van a hiba? Mert néha nem frissít a szerverkeresőm.

Üdv.
SnowFox

Ezer köszönet érte!!!
A logitech c300 kamerája jó e a facetracknoirhoz , illetve mi a kritérium aminek meg kéne felelni a működésre bíráshoz?Értem ezalatt hogy a beépített ledes kamerák nem jobbak e a fényviszonyok miatt?
Hecker007
Igen sajnos ez igaz, de nekem eddig a Su27, Su25, teljesen jó volt FFB-vel az A10C-nél is sikerült beállítani, de most akár mit csinálok, sehol semmi... Pedig már megszoktam hogyha kezdem túlhúzni a gépet akkor rángat a bot, meg lehet érezni, hogy a futó mikor éri el a talajt, most meg olyan mintha nem is ffb-s bottal repülnék :/

LeonSilver
Ez ilyen. DCS-ben az FFB kezelése egy katasztrófa. Azt is mondhatnám, hogy lófasz és esti fény..

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

sure
Van, de az installer csak a készítők oldaláról tölthető, a digitalcombatsimulator.com-ról még nem
És kicsit bugos az installer, akármit ad meg az ember DCS telepítési könyvtárnak (alap estben ez c:\Program Files\Eagle Dynamics\DCS World), mégis a C:\Program Files (x86)\Eagle Dynamics\DCS World\-be teszi magát, így kézzel át kell másolni innen a \Mods\Aircraft mappát.
Utoljára szerkesztette: sure, 2014.12.30. 06:48:16

Isten nem bottal, hanem VMware.

Köszi a vissza a keresésbe azt jelenti ezek szerint még egyszer köszi.
Backspace-el.

Amúgy azért nincs rács, mert az 1.2.12-től változtatták a sosem létező rácsos kijelzőt.
Akkor fel is pattanok gyorsba,de előtte kéne a tanács a kérdéseimre😊
Szia SnowFox!

Na most olvastam, indítva!
Su27 el gyakorlok és az lcd kijelző beállításairól kérdeznék mert egy vidiben :su27 lcd rácsos beosztása van és a radar jelek jelölése is más,mint nekem amin nincsen rács. A másik kérdésem az ,hogy ha megfogtam egy célt de mivel nem ellenséges el akarom engedni azt hogyan kell?
HDF59 néven keresd. Jelszó a szerver nevében lesz
88 különböző szerver van épp nyitva, de egy sem magyar és nem VMH59.
Mit nem látok? Milyen menetrend szerint fut az 59-esek szervere?
Van már Hók?

Üdv All.

30.-ra ígértem egy gyakorló missiont. Mivel Holnap dolgozok így ma osztom meg veletek.

Íme: http://dcsworld.atw.hu/files/New_Year1.miz

Remélem tetszeni fog. :-)

Wittman majd ha lesz időd akkor kérlek, a karácsonyit cseréld le erre. Köszönöm!

További szép napot mindenkinek!

Üdv.
SnowFox
Köszönöm a segítséget

HUNForrest-Gump

Papa01
Érdekes, nekem csak PP volt és a helpdesk is ezt írta... lehet fellázadtak a népek.. 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

sure
Hopp-hopp, most nemtom, valamit megint variáltak-e, bedobáltam a kosárba egy Sabre-t, MiG-21-et meg Hawkot, és a checkout után a már ismert SagePay-es opcióval lehetett direktben MasterCarddal fizetni...A FizessHaver csak egy választható opció volt.

Isten nem bottal, hanem VMware.

VO101Tom
Hello. Kb ugyanaz az ára, a webshop dollárban számol, a steam meg euróban. Egyébként a steames modulokat én gond nélkül fel tudtam tenni a nem steames DCS World alá (FC3, A10c, CA, Fw190, Bf109, P-51D, F-86 van meg). Ahogy itt olvasom a probléma inkább a nem steamen vett kódok steames aktiválásával van.

Hogy milyen modult akarsz venni, az teljesen szubjektív, technikailag semmi akadálya, hogy bármelyikkel repülj online más modulokkal együtt (A steam - nem steam dolog sem számít). Az újabb modulok részletesebben kidolgozott kabinokkal készülnek, érdemes youtube videókat nézni, hogy melyik modul mit tud.

www.pumaszallas.hu

Sziasztok!
Úgy döntöttem, hogy kihasználva a karácsonyi akciókat én is benevezek 1-2 modulra, ismerkedés céljából.
Alapvetően az FC3-at szeretném megvenni, de az, ha jól látom STEAM-en olcsóbb, mint az ED shopban. Az lenne a kérdésem, hogy ha 1-1 modul a STEAM-ről, más pedig az ED shopból van, akkor ezeket "össze lehet hozni"?
Második kérdésem: milyen modult ajánlanátok az FC3 mellé? Anno még a BS1-et próbálgattam, az annyira nem jött át. Én magam a Mig-21-el szemezgetek, már csak a magyar fejlesztés miatt is.
Válaszotokat előre is köszönöm

HUNForrest-Gump

nem kell dll file-al szarakodni.én is elindítottam webkamerával a FaceTrack NoIR-t,elindítottam a freetrack programot is,plusz a ppjoyt.és így is működött .de ahogy láttam,a FaceTrack NoIR-ban is van valami virtuális joystick.ennek a tengelyeit kell a játékban beállítani fejmozgásokra.

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

z0ty4
hehe, nálam nincs is olyan, hogy input.lua <#guluszem1>

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

Igen.
Amúgy ha megnézed a vidiket és vannak a gépben hátul is, hát azért eléggé fel van húzva az a bot'!

Sziasztok! Némi keresgélés után megtaláltam a tutit, most fogom kipróbálni az itt leírtak alapján, remélem sikerül.
FaceTrack NoIR ED dll

Ati810
Nos, megnéztem több beállítással is (fegyverzettel + 100% üzemanyag; fegyverzet nélkül + 100% üzemanyag; fegyverzet nélkül + 5% üzemanyag), de maximum az utolsó beállításnál emelkedett el egy kicsit előbb.
De akkor úgy néz ki ez ilyen. <#vigyor2>
Köszönjük szépen!
z0ty4
köszi. lecsekkolom

repvez
Esetleg próbáld ki ezt :
Opentrack
Ahogy elnézem most ez az egyetlen amit rendszeresen fejlesztenek a 2.3RC7-es 9 napja jött ki és minden féle fejkövetést támogat, részletesen és finoman lehet állitgatni a görbéket
Azt még nem tudtam letesztelni, hogy DCS alatt hogy müködik
Ez katonai változat, hiába polgári rajta a festés<#nevetes1> valamikor, de a lényeg-egy csomó dolog van benne amit a civilben nincsen. A különböző kütyüktől a védelmi rendszerig..talán ez okozza. Más nem jut eszembe. Az biztos, hogy,amint felpakolsz rá akárcsak pár embert, egyből érezni.

Ati810
Igazából annyira nagy problémám nincs vele, csak furcsának gondoltam, hogy mind az oktató- (2:10-től) mind más videókban (pl. 4:30-tól ) már sokkal korábban elemelkednek, nekem meg a 3/4-ig kell felemelni a kollektívet, hogy ugyan ezt csinálja, s gondoltam talán rosszul van beállítva.
Amúgy mind függesztménnyel, mind anélkül ugyan addig kell emelnem a felszálláshoz (hacsak nem az üzemanyag több/kevesebb az egyik és másik esetben, így ugyan annyi a súly).
Fel is iratkoztam.THX

Ka-50

Jó reggelit! Készítettem egy DCSworld Magyarok YouTube Csatornát Akinek van megosztani való DCS videója és szeretné, hogy erre a csatornára feltegyem, küldje el a linket, elérhetőséget, akár itt egy privát üzenetben.
Üdv, HUNter

Ne aggódj a a huey ilyen. Mi a kérdés?
Ha teli vagy, az akkor emelkedik amikor kb. háromnegyedig van a bot. Van ezen kívül valami probléma vele?

fut bizony de csak kéne repkedni egy kicsit holnap együtt had szokjam meg amúgy is😄
Szerintem most is fut :-)
Mennyi ideig futott a szerver? Délután kerestem, de hiába.
Köszönöm a repülést és a videót is. Holnap is megtalálsz a szerveren. Szép lassan vissza kell szoknom a légtérbe.

Üdv.
SnowFox
59-es szerver_N - Ma délutáni repkedés :-) Kösz a lehetőséget :-)

üdv,
HUNter

Papa01
Szia Wittman! 😊

Igen, pontosan erről beszélek én is. 😊 Pedig számomra jó móka a Su-25A-t és a lézeres rakétáit használni, főleg mozgó célok ellen... Sajnos így a gép legfontosabb fegyvereit tették működésképtelenné...
😞

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Szia papa!

Teszteltem én is a Su-25A-t és a lézeres rakéták használatát. Ezt sikerült természetesen jól elbasznia az ED-nek... Célpont rögzítés után, már csak lefelé engedte mozgatni a lézert és mintha többi irányba mozgatásnál a gépet kezdte el kormányozni. Amíg nincs rögzítve a cél, addig tökéletesen jó.
Ati810
Hello

Akik repülik a Huey-t azoktól kérdezném, hogy milyen beállításokkal használjátok a collectivet? Csupán csak azért érdekelne, mivel több videóban is láttam, hogy a collective szintjét mutató ábrán (amit Ctrl+Enter-el lehet előhozni) már kb. az 1/4-nél elemelkedik a heli, nálam meg ugyan ezt kb. a 3/4-nél kezdi csak el. (képek a spoilerben)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ezen a képen látható, hogy hol kezd el nálam kicsit mozogni a gép (piros), valamint, hogy hol kellett volna már elemelkednie (zöld) a videók alapján.

Valamint itt látható a collective beállítása ("lenyomott" állapotban).

A segítséget előre is köszönöm. <#kacsint>
Fut a VMH59 szerver ismét, jelszót majd látjátok...ékezetes karakter kivéve.
z0ty4
hát ez nálam felejtős. nincs kép. kamerát látja rányomok a startra és semmi. marad az egér

A Headtracker.dll-t be kell másolni a Bin-be és ha a a FaceTrackNoir működik, a DCS le fogja kezelni.