Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Aki repkedett cloddal, nagyon jól tudja, hogy 4.30 nál mekkorát változott a gépek vezethetősége, a kis sebességű aerodinamika meg a kormányok hatásossága. Akkor került bele az a kód, amit előtte fél évig kalapáltak az FM csoportban IvanK, Buzz meg két másik srác, akik akkor tanulták. Én is végigültem egy három órás gyorstalpalót, amiben Buzz az FM programozás lépéseit magyarázta el, meg hogy milyen paramétereket lehet és kell állítgatni az aircrafts, engines, weapons ini-kben.
MM. Hogy mennyire komplex ma egy PC-s repszim? (nem WT-ről, szimulátorról beszélünk) Itt van pl a DCS-es L-39-hez csináltak egy valós idejű megjelenítőt az FM paraméterezéshez. Nos, ennyire...
https://www.youtube.com/watch?v=4Ub0Ru96xeQ
www.pumaszallas.hu
Így, nem értem ezt a példát. Minden géppel le lehet szállni hasra. Mi lenne, ha minden gép azonnal fölrobbanna, mihelyt hozzáér a földhöz.
Ez nem Hollywood!
És még mindig csak mellébeszélés van a témában .Senki nem vonja kétségbe hogy értesz a 3d-s fejlesztésekhez,de attól, hogy használod (ha használod egyáltalán) a 2 programot nem tudod megmondani, hogy konkrétan miben jobb .
Csak erre vagyunk kiváncsiak, semmi egyéb, tényeket kérünk ha nem tudsz ilyet akkor inkább maradj csendben és foglalkozz a munkáddal abban legalább hasznosat alkotsz.
Utoljára szerkesztette: repvez, 2014.12.20. 21:09:58
Most komolyan kérdezem, megvan neked egyáltalán a CloD? Repültél vele bármikor is? #11630 -ban belinkeltél egy clodos videót, és írtad, hogy azt WT-ben nem lehet megcsinálni... Azt a videót 2011 áprilisban tették fel, vagyis ez a CloD 1.0. A legelső TF patch majdnem pontosan két évvel később jött, és jelenleg 4.312-nél tart. Ráadásul a feltöltő maga írja, hogy arcade módban repült, mert nem értett hozzá. És ez a te bizonyítékod arra, hogy szar a clod??? <#wilting>#wilting>
www.pumaszallas.hu
Nézd a helyzet az, hogy messziről látszik, hogy sok közöd sem a szimulátoros repüléshez, sem a valóshoz nincsen. De leírok valamit amit már itt megtettek neked korábban. Tom tényleg a clod civil' fejlesztő csapatának tagja. A jelenlevők rendszeres fórumosok egy része pedig tényleg aktívan repül,(vagy repült) még mind a mai napig, a valóságban, a többség pedig minden! lehetséges szimulátorral repült az elmúlt 15-20 évben. (mielőtt jönne az , hogy azt írhat bárki amit akar, esetleg nézzél át a Puma fórumra) Erre berobbansz a semmiből, és faxságokat írsz..most őszintén...mit vársz?
A te véleményeddel nincs baj, a baj az ,hogy ránk akarod erőltetni.
A Béna.
https://fxmason.blogspot.com/
Most komolyan, mit nem lehet érteni ezen? Vagy miért próbálsz belém szállni ezzel a nem tudom mit beszélek szöveggel?!
Minőségi munkát végzel az látszik, de ha a való életben is ilyen a hozzáállásod az emberekhez és a közösségekhez akkor nem jósolok fényes jövőt...
Picike alázat sosem árt, idejössz ismeretlenül, minősíthetetlen stílusban irogatsz ( az hogy hülyeséget írsz az nem érdekel, egyszerüen átugrom a hozzászólásaid).
De a stílus amit megengedsz magadnak nem méltó felnőtt, alkotó szakemberhez.
Ha nem tudsz beilleszkedni ide, akkor inkább nézz más topic után,ne szítsd itt a feszültséget.
Vedd meg a Fókát gyere fel velünk szerverre és megnézzük mit tudsz a repülésről.
Amíg erre nem vagy hajlandó addig felelsleges ránk erőltetni a dolgot, Itt majdnem mindenki kipróbálta már a wártündért, szerintünk árkád, maradunk a DCS/CloD vonalon.
Amíg te nem próbálod ki ezt, addig ne bánts meg itt senkit légyszíves!
Köszönöm.
Utoljára szerkesztette: Fürtös, 2014.12.20. 20:55:06
A Béna.
Trollokról,tudományosan:
ON
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Aztán mikor egy barátom apja külföldről hozta kazettán az Iron Eagle-t még ő is csodálkozott hogy milyen szimulátorok vannak már nyugaton
Nem volt vita mert mi tudtuk hogy az igazi szimulátorok ilyenek.
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
Boldog ünnepeket mindenkinek.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
www.smart-bus.hu
Utoljára szerkesztette: Vogel, 2014.12.20. 15:14:01
www.smart-bus.hu
www.pumaszallas.hu
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
A második vh-s cuccokat hanyagolom DCS vonalon, majd akkor foglalkozok velük, ha kész lesz a hozzájuk való map.
Ka-50
A múltkor felraktam a tündért de fél óra múlva letöröltem annyira gagyi. Igen, "szimulátor" módban 😊
Már csak az kéne hogy a CoD-os vérpistikék jöjjenek hogy az milyen realisztikus.
Nem gond az ha valakinek tetszik a tündér, csak az már tényleg idegesítő amikor az egekbe magasztalják hogy milyen komplex és realisztikus.
Ráadásul olyan fórumokban ahol hozzáértő emberek vannak
GOOBY, pls
Titkon abban reménykedem,ha látják ,hogy halomra lőnek minket a hardcore szimulátoros mult ellenére is akkor talán békén hagynak minket alsó tagozatosokat<#buck>#buck>
Különben is Laca, Az a sok év nem számít semmit ,a wikipédiát is hányszor átirták már azóta?
Tom igenis tanulhat új dolgokat a feltörekvő ifjúságtól!
<#banplz>#banplz>
A Béna.
Ne etessétek a trollt!

Utoljára szerkesztette: Her Laca, 2014.12.19. 16:50:02
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
És végre valahára elérkezett a nap, mikor valamiben "100%"-ban egyetértek Laca-val!!! <#awink>#awink>
www.smart-bus.hu

Ha pl a wartündér topikban osztod az észt emígyen akkor valszeg ott még trónra is emelnek,viszont erre fele sajna egyrészt belefutsz olyan arcokba akik 20+ éve szimeznek nem is akármilyen szinten, arról már nem is beszélve ,hogy több pilóta is megfordul errefelé,másrészt pont azt találod meg aki pláne tudja mit beszél ellentétben veled ,legalábbis erről a témáról több fogalma van. Így ezekkel az "urban legend" kifejezésekkel csínján kéne bánni😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Mondom kár a bötűért ,vagy nem tudja,vagy nem akarja megérteni a kollega. Mindkettő nehéz eset ,te meg nem vagy orvos.😊
irobot. A DCS fájljaiba nem látunk bele, de az FM az ugyanolyan elvek alapján épül föl, mint a CloDnál és a BoSnál (ráadásul elég nagy a fejlesztők ide-oda áramlása köztük, lévén mindegyik stúdió Moszkvában van). Tekintve, hogy a kabinbelsők kidolgozása még a clodnál is részletesebb, több feature van benne, én csodálkoznék azon, ha egyszerűbb lenne akár az FM, akár a DM.
Molni. A 777 új játéka, az Il-2 Sturmovik - Battle of Stalingrad a BoS. Rise of Flight motorra épül (digital nature engine), de a régi Il-2 nevét használja (megvették).
ps. Szombat estig nem leszek net közelben.
www.pumaszallas.hu