Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
A DCS ezek szerint akkor már nem csak egy eredő erővel számol, mint a régi szimek, hanem szárnyprofil fesztáv szerinti eloszlással is?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

VO101Tom
Hogy félreértés ne legyen, az FM-et nem én fejlesztem, én a 3D-t modelleket csinálom. Viszont itt a hitboxok elhelyezését és paraméterezését is mi csináljuk meg, innen tudom, hogy a DM mennyi mindent és milyen részletesen kezel.
Aki repkedett cloddal, nagyon jól tudja, hogy 4.30 nál mekkorát változott a gépek vezethetősége, a kis sebességű aerodinamika meg a kormányok hatásossága. Akkor került bele az a kód, amit előtte fél évig kalapáltak az FM csoportban IvanK, Buzz meg két másik srác, akik akkor tanulták. Én is végigültem egy három órás gyorstalpalót, amiben Buzz az FM programozás lépéseit magyarázta el, meg hogy milyen paramétereket lehet és kell állítgatni az aircrafts, engines, weapons ini-kben.

MM. Hogy mennyire komplex ma egy PC-s repszim? (nem WT-ről, szimulátorról beszélünk) Itt van pl a DCS-es L-39-hez csináltak egy valós idejű megjelenítőt az FM paraméterezéshez. Nos, ennyire...
https://www.youtube.com/watch?v=4Ub0Ru96xeQ

www.pumaszallas.hu

Én már szálltam hasra szimulátorral is és igazival is sérülés nélkül.(A festék mondjuk lejött egy kicsit.)
Így, nem értem ezt a példát. Minden géppel le lehet szállni hasra. Mi lenne, ha minden gép azonnal fölrobbanna, mihelyt hozzáér a földhöz.
Ez nem Hollywood!
repvez
Most már egyre jobban érdekel, hogy hogy jutottunk el attól, hogy a vártündér jobb vagy ugyan olyan szimulátor mint a DCS/CLOD odáig, hogy mivel foglalkozol és hogy le tudtad tenni a szu-25-öst futó nélkül.

És még mindig csak mellébeszélés van a témában .Senki nem vonja kétségbe hogy értesz a 3d-s fejlesztésekhez,de attól, hogy használod (ha használod egyáltalán) a 2 programot nem tudod megmondani, hogy konkrétan miben jobb .
Csak erre vagyunk kiváncsiak, semmi egyéb, tényeket kérünk ha nem tudsz ilyet akkor inkább maradj csendben és foglalkozz a munkáddal abban legalább hasznosat alkotsz.
Utoljára szerkesztette: repvez, 2014.12.20. 21:09:58
VO101Tom
Ennek tényleg semmi értelme <#sniffles>. A Unity engine-hez készített dinamikus subdiv pluginnak mi köze egy repülőgép szimulátorhoz? Vagy hogy te mennyire értesz egy repülőgép szimulátorhoz?

Most komolyan kérdezem, megvan neked egyáltalán a CloD? Repültél vele bármikor is? #11630 -ban belinkeltél egy clodos videót, és írtad, hogy azt WT-ben nem lehet megcsinálni... Azt a videót 2011 áprilisban tették fel, vagyis ez a CloD 1.0. A legelső TF patch majdnem pontosan két évvel később jött, és jelenleg 4.312-nél tart. Ráadásul a feltöltő maga írja, hogy arcade módban repült, mert nem értett hozzá. És ez a te bizonyítékod arra, hogy szar a clod??? <#wilting>

www.pumaszallas.hu

Érted te , hogy mire céloztam. És ahogyan elnézem talált, süllyedt.
Nézd a helyzet az, hogy messziről látszik, hogy sok közöd sem a szimulátoros repüléshez, sem a valóshoz nincsen. De leírok valamit amit már itt megtettek neked korábban. Tom tényleg a clod civil' fejlesztő csapatának tagja. A jelenlevők rendszeres fórumosok egy része pedig tényleg aktívan repül,(vagy repült) még mind a mai napig, a valóságban, a többség pedig minden! lehetséges szimulátorral repült az elmúlt 15-20 évben. (mielőtt jönne az , hogy azt írhat bárki amit akar, esetleg nézzél át a Puma fórumra) Erre berobbansz a semmiből, és faxságokat írsz..most őszintén...mit vársz?

Indits szervert, adj IP-t, had nézzem mit tudsz. Fókával EGY felszállást kérek, semmi többet.
A te véleményeddel nincs baj, a baj az ,hogy ránk akarod erőltetni.

A Béna.

Bocs de én használom ezt a programot. Vásároltam hozzá, mégis milyen alapon ne lehetne a pénzemért kulturált véleményem róla, amely egyébként pozitív hiszen én szeretem a DCS-t?

https://fxmason.blogspot.com/

Várjál most miről is van szó, hogy van egy szimulátor és abban az ingyen lévő repülő az nem a szimulátor része? Azt mondtam, hogy a frogfoot-ot le lehet tenni hason kiengedett futómű nélkül sérülésmentesen. A frogfoot nem a szimulátor része? De az, és persze, hogy mindent nem lehet még ebben a játékban sem szimulálni, mert egész egyszerűen vannak korlátok ha azt szeretnék, hogy valakinek a gépén még el is fusson ez a játék. Ezért írtam, hogy rosszindulattal minden szimulátorba bele lehetne kötni.

Most komolyan, mit nem lehet érteni ezen? Vagy miért próbálsz belém szállni ezzel a nem tudom mit beszélek szöveggel?!

Ezzel magad minősíted, ha azzal kérkedsz, hogy mivel foglalkozol... Ez itt nem dívik...( pláne ha nem tudod,hogy más mivel foglalkozik)
Minőségi munkát végzel az látszik, de ha a való életben is ilyen a hozzáállásod az emberekhez és a közösségekhez akkor nem jósolok fényes jövőt...
Picike alázat sosem árt, idejössz ismeretlenül, minősíthetetlen stílusban irogatsz ( az hogy hülyeséget írsz az nem érdekel, egyszerüen átugrom a hozzászólásaid).
De a stílus amit megengedsz magadnak nem méltó felnőtt, alkotó szakemberhez.
Ha nem tudsz beilleszkedni ide, akkor inkább nézz más topic után,ne szítsd itt a feszültséget.

Vedd meg a Fókát gyere fel velünk szerverre és megnézzük mit tudsz a repülésről.
Amíg erre nem vagy hajlandó addig felelsleges ránk erőltetni a dolgot, Itt majdnem mindenki kipróbálta már a wártündért, szerintünk árkád, maradunk a DCS/CloD vonalon.
Amíg te nem próbálod ki ezt, addig ne bánts meg itt senkit légyszíves!
Köszönöm.

Utoljára szerkesztette: Fürtös, 2014.12.20. 20:55:06

A Béna.

<#alien>Szerintem tényleg legyen ez a vége. De mégis felkérdeznék.. Kérlek mond meg miket is repülsz te pontosan a dcs-ben? Mert amit csak az utolsó hsz-ben leírtál, már az eget rengető baromság. Arról nem beszélve , hogy látszik, azt sem tudod miről beszélsz. De komolyan..az ingyen géppel repültél tegnap 2 percet..<#ravasz1> igaz?!

OFF:
Trollokról,tudományosan:

ON

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

apám! mennyit játszottam én ezzel!!

vagy ezzel 😄 emlékszem el voltunk ájulva a grafikától 😊)

krisztian005
<#nyes> Mi annak idején örültünk hogy végre szimulátorozhattunk ezzel

Aztán mikor egy barátom apja külföldről hozta kazettán az Iron Eagle-t még ő is csodálkozott hogy milyen szimulátorok vannak már nyugaton

Nem volt vita mert mi tudtuk hogy az igazi szimulátorok ilyenek.

GaBika6
Ezen majd behaltam! Igaz Arma, de valami ilyen dolog lehet nálunk is, mikor szimulátorozunk...

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

GaBika6
MasterMason értem én a viccet, csak nem szeretem... Egyébként itt pont te vagy az aki szerint a föld lapos. Nem hiszed el hogy nincs igazad, mikor sokan elmondták, akiknek van tapasztalatuk és Tom le is írta neked szájbarágósan. A War Thunder jó játék én is játszom, de attól hogy repül még nem szimulátor. A Clod is játék, de mérföldkövekkel komolyabb, mint a War Thunder! Ezt el kell fogadni és ennyi, nem kell megmagyarázni hogy a föld lapos, mert értjük mi, csak nem szeretjük az okosabbakat! <#awink>

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

Nézd kedves Tamás. Leírtam szépen kulturáltan, hogy nem kell mindenben egyetértenie két embernek. Persze értem én, hogy a csordaszellem majd megvéd téged a szembenézéstől. Így volt ez a történelemben mindig, amikor hiú emberek a tekintélyelvűséget helyezték előtérbe, aztán ha jött valaki és kimondta, hogy a föld kering a nap körül akkor azt kiátkozták. Mindjárt karácsony van van nekem jobb dolgom is ennél, megyek inkább külföldi oldalakra amennyiben a DCS-el és rep szimukkal kapcsolatban szeretnék beszélgetni.

Boldog ünnepeket mindenkinek.

Papa01
:-D

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

😄

www.smart-bus.hu

Vogel
Olvasom a pár napos hozzászólásokat, majdnem reagáltam egy kurtát, de elszámoltam tízig. Mik vannak... Na megyek An-26-ost csinálni mézeskalácsból 😄
Utoljára szerkesztette: Vogel, 2014.12.20. 15:14:01

Én lecsukom a kijelzőt... <#nezze><#nevetes2><#hehe>
Még az sem akkora tragédia, ha nem látja be, hogy nincs igaza... De az a stílus... Na én attól dobom le a láncot! 😊

www.smart-bus.hu

krisztian005
Engem érdekelne a nem steames DCS Bf 109K-4, csak sajnos most nincs pénzem, viszont van egy nem steames UH-1H Huey-m, nekem sajnos túl izgága, inkább örülnék helyette a 109-nek esetleg egy Sabre-nek.

Más topicokban is megfordult már hasonló stílusban, tehát nem az a baj, hogy jön, az a baj, hogy ha nincs igaza, azt nem akarja belátni....<#whatever>
VO101Tom
Én nem szoktam promózi magam, hogy mióta és mikkel repülök, nem is kell mindenkinek feltétlen tudnia, hogy ki kicsoda itt, és ez nem is izgat igazán. Viszont ha egy új gyerek beesik ide és elkezd egyből nagy marhaságokat beszélni akkor azért csak megpróbálja az ember normálisan elmagyarázni, hogy inkább ne égesse magát. Az értelmesebbje hamarabb felfogja, hogy mi a szitu, hát most nem ez van <#alien> Azért köszi srácok <#eljen>

www.pumaszallas.hu

Kell valalkinek egy nem-steames DCS Bf 109K-4 modul a steames akcióval megegyező áron (38 ajró v mennyi? A gondom az hogy a steamen már megvan a Dora a K-4et viszont sikerült a DCS honlapjáról megvennem, így egy kicsit nehézkes a téma 😄

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

Tuti lesznek is ilyen képek..mint valami légi parádén!

ettől különleges a DCS,hogy ilyen abszurditások fordulnak elő benne.

Hecker007
Érdekesen nézne ki ha B17-el repülnék a Mig29, Su27-ek közzé <#idiota>
A második vh-s cuccokat hanyagolom DCS vonalon, majd akkor foglalkozok velük, ha kész lesz a hozzájuk való map.

<#alien>B-17-est ígérnek...

Hecker007
Én valami nagyobb bombázót látnék már szívesen a repülhető gépek közt pl. B1B Lancert, de sajnos ez esélytelenek tűnik.

Ha kijön az Edge 2.0,megint gyárthatnál nekünk missionokat.Természetesen tökéletes lesz és bugmentes.<#fogmosas>

Ka-50

na ezért látjátok adnék pénzt..Lehet, hogy ritkán repülném de ez megérné. (nekem).
GaBika6
<#eljen>

Hecker007
Készül a DCS Mirage 2000C a Razbam Sims jóvoltából, a képek EDGE alatt készültek.

PhantomAss
én nemtom mi ez a wartündér őrület az összes topikban, jóhogy nem a hawx-ososk jönnek ide oltani.
A múltkor felraktam a tündért de fél óra múlva letöröltem annyira gagyi. Igen, "szimulátor" módban 😊
Már csak az kéne hogy a CoD-os vérpistikék jöjjenek hogy az milyen realisztikus.
Nem gond az ha valakinek tetszik a tündér, csak az már tényleg idegesítő amikor az egekbe magasztalják hogy milyen komplex és realisztikus.
Ráadásul olyan fórumokban ahol hozzáértő emberek vannak

GOOBY, pls

<#alien>

Gyerekek most komolyan, rántsuk össze a bandát, aztán irány a war tündér! Legalább lesz egy jó hétvégénk😄
Titkon abban reménykedem,ha látják ,hogy halomra lőnek minket a hardcore szimulátoros mult ellenére is akkor talán békén hagynak minket alsó tagozatosokat<#buck>

Különben is Laca, Az a sok év nem számít semmit ,a wikipédiát is hányszor átirták már azóta?
Tom igenis tanulhat új dolgokat a feltörekvő ifjúságtól!
<#banplz>

A Béna.

Urak!
Ne etessétek a trollt!

TG Gida
Laca bácsi neked mindig😊

Isten áldja a pogányokat!

Her Laca
Pedig nekem tudod hogy mindig <#eplus2>
Utoljára szerkesztette: Her Laca, 2014.12.19. 16:50:02

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

GaBika6
Ez már nekem is sok! Az hogy eddig nem reagáltam, írtam nem jelenti azt hogy nem akasztott ki a butaságod...
És végre valahára elérkezett a nap, mikor valamiben "100%"-ban egyetértek Laca-val!!! <#awink>

Naaaaaaaaaaaa... 😄DDDDD

www.smart-bus.hu

Her Laca
Az a baj,hogy összetéveszted a szezont 😊
Ha pl a wartündér topikban osztod az észt emígyen akkor valszeg ott még trónra is emelnek,viszont erre fele sajna egyrészt belefutsz olyan arcokba akik 20+ éve szimeznek nem is akármilyen szinten, arról már nem is beszélve ,hogy több pilóta is megfordul errefelé,másrészt pont azt találod meg aki pláne tudja mit beszél ellentétben veled ,legalábbis erről a témáról több fogalma van. Így ezekkel az "urban legend" kifejezésekkel csínján kéne bánni😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Molnibalage
Esetleg mutass valami referenciát, hogy lássuk mekkora spíler vagy. Aiddg mi röhögünk sírva rajtad...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Her Laca
Hagyd a fenébe. Sírva röhögök amikor olvasom ezeket a hozzászólásokat ,és akkor már be is csurran a pisi amikor pont neked akarja valaki megmagyarázni a tutit😊
Mondom kár a bötűért ,vagy nem tudja,vagy nem akarja megérteni a kollega. Mindkettő nehéz eset ,te meg nem vagy orvos.😊

Molnibalage
Köszi és amen.

VO101Tom
MM. A belikelt képen pontosan 600 bejegyzés van, amiben a hajtóműves részek 8x vannak benne, géppuskák is, a többi viszont egyedi. Hogy jön ki neked az a 30?? Ezért mondtam, hogy kb 300 fajta. De lehet, hogy 200. Qrvamindegy. Még így is többszöröse, mint amit a WT mindenestül tud. Az alkatrészeknek meg nem kell a hitboxokkal darabra megegyezni, sok olyan rész van, ami külön áll, de kollektíve kap hitboxot. Azt hittem te annyira képben vagy a 3D-vel, hogy ilyeneken ne akadj meg. Ez a szám egy átlagos vadászgépnél (egy hajtóművel) kb 700 bejegyzés (3D, hitbox-ok, hook-ok). És nem legendázok, tagja vagyok a TF-nek, a clod új patcheinek 3D-s munkáit én koordinálom, nagyrészt csinálom is, pontosan tudom, hogy miből áll az FM, a DM, és hova mennyi alkatrész kell. Ezzel én csak azt tudom párhuzamba állítani, amit a WT segédlet ír. Ha ez neked nem tetszik, mert épp kihúzza a talajt az eddigi hülyeségek alól amivel promózod itt a WT-t, akkor reklamálj náluk.

irobot. A DCS fájljaiba nem látunk bele, de az FM az ugyanolyan elvek alapján épül föl, mint a CloDnál és a BoSnál (ráadásul elég nagy a fejlesztők ide-oda áramlása köztük, lévén mindegyik stúdió Moszkvában van). Tekintve, hogy a kabinbelsők kidolgozása még a clodnál is részletesebb, több feature van benne, én csodálkoznék azon, ha egyszerűbb lenne akár az FM, akár a DM.

Molni. A 777 új játéka, az Il-2 Sturmovik - Battle of Stalingrad a BoS. Rise of Flight motorra épül (digital nature engine), de a régi Il-2 nevét használja (megvették).

ps. Szombat estig nem leszek net közelben.

www.pumaszallas.hu