37033

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
wittman #16935 FC3, A-10C, CA, MiG-21bis, MiG-15bis -
Melyik modulok vannak fent neked? -
wittman #16933 Probálom reprodukálni a hibát, de nálam ok. -
beci43 #16932 Lődd ki a Maverickeket és nem fog látszani... :) -
Nem csak AI.. :( qrvára idegesít már ez a szarság.
Direkt lelövettem magam...
-
Ja ja, nvidia kártya alapból tudja. fps esést nem okoz, legalábbis érezhetőt nem.
A passzív szemüvegeknél az a gond - PC-s szemmel nézve-, hogy van minimum távolság is, ahonnan a szemüveg jó. És az olyan 2-3m.
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2015.09.15. 15:28:57 -
Kurfürst #16929 Köszi Tom!
Lévén AMD/LG vonalon mozgok, nekem valamennyire más lesz akkor gondolom, de a lényeg akkor is lejött hogy nem kell hekkelni semmit, driver beállításokból megoldható (az LG passziv 3d-t használ, ott valszeg nem lesz az említett felbontási probléma, mert asszem interlace elven alapul) -
GálTomi #16928 Értem, köszönöm! -
wittman #16927 Szia!
Ez a repmodel még közel sem a végleges, mert ez SFM. Béta verzió még a DCS: MiG-15bis, a véglegest sokkal nehezebb lesz repülni, mert az elvileg PFM lesz. Reméljük egyszer ki is jön a végleges.
-
wittman #16926 Meglehet ez valami szingli bug lesz és ahogy látom csak az AI esetén. Multiban ilyen hibát nem tapasztalunk. Tehát lehet erősen így DCS bug is. -
GálTomi #16925 Sziasztok! Tekergeti mostanában közületek valaki a MIG 15 bis-t? Csak mostanában vettem a fáradságot hogy kipróbáljam. Az hogy nem tudok hajtóművet indítani az az én hülyeségem...... (21-es, minyó indult elsőre pedig hónapok óta nem nyúltam hozzájuk) A repmodell nincs egy kicsit felhasználó barátra készítve? Mit gondoltok róla? (Nehezebben tudom átejteni,dugóba vinni mint a valóságban a Ka 7 et vagy a nyolcast.) Nekem nagy csalódás eddig. Semmi jelét nem mutatja annak amit a típusról korábban elmeséltek. (lebillenési hajlam, lapos dugó hajlam) komolyan mondom a modell 15-ösöm nagyobb odafigyelést igényel reptetéskor ezerszer mint amit a programban tapasztalok.(1.2m 2.4kg nagy a felületi terhelése)
Utoljára szerkesztette: GálTomi, 2015.09.15. 08:34:13 -
nVidia control panelen van olyan menü, hogy 3D, ott pipa, hogy engedélyezed, és kb ennyi. A beállított gombbal (asszem F11 alapból) bárhol bármikor ki és bekapcsolhatod. Meg kell adni, hogy mi a kijelző típusa, még ilyen vörös-cián szemüveget is beállíthatsz neki, nem csak az aktív 3D cuccokat. Sőt, 3D vision szemüveggel még 3D TV sem kellene hozzá, bármilyen monitoron valós 3D képet látsz vele (képfrissítési freki a fele lesz, ezért 60 Hz-es monitoron nem érdemes használni).
Amivel nálam volt a probléma, hogy a samsung TV szemüvegéhez kellett egy külön program, ami a 3D vision helyett a Samsung aktív szemüveget társította a kártyával. Filmek, képek alatt semmi gond nem volt vele, viszont ez játékokban 1080p helyett csak 720p-t engedett (vagy 1080i-t, 25 Hz-en, köszi), de ezen a felbontáson a kabin műszerei már olvashatatlanok voltak.
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2015.09.14. 21:18:53 -
Ez AI. De a lényeg nem ez. Lelőttem. A szárny leszakadt de a két AIM-9M továbbra is ott figyel és megy a zuhanó géppel együtt, mintha a szárny a helyén lenne. És nem az az A-10C ilyen. Odavertem az aszfalthoz a 21-est rendesen és ugyan ez történt. A cucc jött velem, mintha misem történt volna.. -
De ez most micsoda? Lelőttek? Vagy AI? Vagy ezmiezez? -
Nálam évek óta ilyen, semmilyen mod-ot nem használok... -
Na kérem.
Uninstall DCS. Kézzel kitöröltem a maradékot a telepítési helyről is és a Saved Games-ből is.
Újraraktam a DCS-t, semmi mod. Itt az eredmény... most akkó' mi van?
-
sakkay #16919 Strela.. -
sakkay #16918 Néha nagyon megopat a kamovval. -
A Sztrela-10 IR vagy az Sztrela-1-hez hasonlóan optikai célkövetéssel rendlekezik. A járművön van kereső radar, de annak használata opcionális a rávezetést mindig is passzív úton történik. -
Körülvizuáltam abban a mappában. Nincs semmi olyan fájl, ami ezt okozhatná. Illetve nem találtam olyant.
-
Ááá, és tényleg :D Nem is gondoltam rá hajnalban ..
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2015.09.14. 17:34:00 -
wittman #16914 Tessék csak olvasni! Ha végeztél, érteni fogod, miért nem csak lézeres...
Strela-10(SA-13 "GOPHER")
-
sakkay #16913 A SA-13 most (akár)nem is lézeresen keresi a célt hanem válthat olyanra is, hogy nem is jelzi a(lézeres) besugárzásjelző?? -
wittman #16912 A backup DCS world-öd is a C meghajtón tárolt Saved Games mappában tárolt DCS mappát használja, szerintem igen és abban a lesz a hiba. Teszteltem az én DCS-mel de ilyet nem csinál. -
Kurfürst #16911 Tom, 3d tévére hogy raktad ki? Egyátalán hogy lehet átállítani, gondolom eleve olyan forrásjel kell neki? -
sirpalee #16910 Ez szerintem már régóta ilyen. Alapból. Nekem is gyakran csinálja ezt, pedig egy deka mod sem volt még felrakva. -
Ezt gondoltam én is. De.
Amikor feltelepítem a DCS-t, akkor mindig az egészről csinálok egy bizti másolatot. A terákon elfér :)
Szóval van egy szűzies DCS.-m, amin semmi mod nem volt. Az eredmény ez:
-
wittman #16908 Valószínű graphics.cfg hiba lesz, valami mod beleírhatott, az tud ilyet okozni. -
Emberek. Ez most minenkinek ilyen fosch? Mert mintha régen nem ilyen lett volna. Vagy valami mod csinálja?
-
beci43 #16906 Mindenképpen. :) -
Solt #16905 Igazán nincs mit! ;)
Ha a Gigát veszed, mindenképpen jelezz, hogy milyenek a hőfokok, hangok, stb. -
beci43 #16904 Mindent köszi Solt!Végre egy látható,"kézzel fogható" teszt!Rosszabbra számítottam Radeon vonalon,ezek az értékek teljesen jók! Pl. a Visib. range nálam mindig medium beállításra volt téve.Asszem 390X lesz,Giga vagy Sapphire. -
wittman #16903 Erről hivatalos link nincs, ha lesz akkor mindenki olvashatja majd.
CrossFire és SLI tesztben a CF nyert az EDGE-el, dupla kártya 100% teljesítménynövekedést adott, az SLI-nél csak 60% volt. Azért erre kíváncsi volnék, de sajnos erről sem kaptam hivatalos linket, csak betateszterektől jött. Azért nem szeretnék dupla kártyát a gépembe, igaz télen besegítene a fűtésbe :) -
sakkay #16902 Én nézegettem régóta, aztán mutattam neki, ő meg megvette.. Megrendeltem 3 hónap alatt megjött amiktól és ennyi. 130 körülre jött ki ha jól emlékszem.
Tom azért az hogy bármerre nézel benne vagy a világban az megfizethetetlen. A 3d az egy dolog-bár a legfőbb az igaz. -
Csak azért, mert most már én is kívácsi lettem. Nem a felbontás és használhatóság érdekel, hanem az a térérzet amit ad. Bár vadászgépen nem repültem csak kisgéppel, csak nagyon megnézném, hogy mit ad vissza. A haverodnak honnan volt? Teszter? Vagy árulták a korai változatot is? -
Egy ideig 3D TV-t használtam, a térérzet ott is remekül megvan. OR nél elsősorban a nagy látómező és az 1:1-es fejmozgás követés az, ami sokat jelent. -
sakkay #16899 Öcsém is csak addig beszélt hülyeségeket amíg ki nem próbálta. (telefonon nézte először azért hitte, hogy tudja milyen..hát nem)
Amúgy direkt rendeztem házi tesztet kb 10-15 emberen 9 és a 64 év között. Beszartatok volna a röhögéstől. Volt aki lekapta a riftet, más ugyanabban a szituban majdnem kiütötte a monitort..és volt aki simán sokkot kapott-mondjuk őneki azt sem tudtam elmondani mire számítson-egyszerűen nem értette mi a fax van. -
sakkay #16898 Itthon. Elkértem a haveromét.
(dk2) Egyből rájössz mi a jövő, ha eddig mást is gondoltál. Ráadásul úgy, hogy kiforratlan és szerintem a dcs 640x480 felbontást használ max-mert semmi nem volt olyan pixeles mint a dcs-ja és aki érzékeny az rosszul lesz. DE itt simán repültem egy méter magasságban egy teherautó mellett, úgy hogy a teherautót néztem, de éreztem az egész gépet! Na ez a nem mindegy.
-
Caterpillar #16897 Reapert kérdezd.... ;) -
Az OR-t ti hol tudtátok kipróbálni bármilyen repszimmel?