37032
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • molnibalage83
    Mármint, hogy fizethetsz előre és majd jön, amkior jön? Kösz, inkább nem..
  • wittman
    Kenjék a hajukra!
  • PhantomAss
    Na meg is jött a "fantasztikus hír", a DCS sholpban elérhető a nevada map 40 dodóért :)
    Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2015.09.11. 13:02:14
  • LeonSilver
  • wittman
    Mert már a Varsói szerződés tagállamai tudták, hogy NATO tagok lesznek... és így is lett...ennyi :)
  • molnibalage83
    A nem szovjet gépeken ez miért nem terjedt el? A '80-as években ezek nélkül repülni félkomoly környezetben is elég szuicid hajlamot és hozzállást tételezett fel. A szovjetek már a '80-as években tudtommal elkezdték leépítni a 21-es állományukat, ellenben a VSz többi országában még mindig az volt a gerinc...
  • LeonSilver
  • wittman
    Szerintem várjuk meg a DCS 1.5-öt, ha addig nem muszáj a csere. Én is 4 éves kártyát használok, de most még elég a DCS-hez. Nvidia GTX 580 3GB. A terv idén GTX 980Ti volt , de VR-lesz a következő monitorom repüléshez, így kivárok még.

Utoljára szerkesztette: wittman, 2015.09.11. 11:03:45
  • PhantomAss
    Hát ez az, a játéknak nvidia kellene, az Oculusnak meg AMD...
    most legyél okos
    Én is cserélném már az ősrégi gtx 560ti-met, de melyiket vegyem...
  • wittman
    Várjál még azzal, mert az AMD-vel is szárnyal szépen az EDGE...bétateszterektől jött az info, de először tesztelném én is.
  • molnibalage83
    A DCS meg az Nvidia-t szereti... Nesze neked OR...
  • wittman
    Na aki esetleg tervezi az Oculus Rift végeleges verzió beszerzését jövőre, az egyenlőre Nvidia vga-t kerülje. Remek...Bár az Nvidia majd ha készít egy újabb GPU-t, ami támogatni fogja jobban, mint az eddigiek, akkor lehet majd szó. Egyenlőre az AMD-nél és az Intel-nél van az előny ezen a téren.

VR-para GeForce
  • wittman
    Hát szerintem az éjszakai reptéri zónás képből látszik, hogy nagyon le vannak maradva vagy nagyon régi kép. Nincs önárnyéka semminek, pedig a zóna "megvilágított", de a csak a talajtextúra kap fényt vagyis van kivilágosítva...szánalmas, mert a dx11 is simán tudja ezt.

Én speciál leszarom Nevadát, csak azért bosszant, mert ha így fejlesztenek és lesz az EDGE is ilyen, akkor mi várható a többi helyszínen. Igaz az új grafikus motor elvileg ingyenes lesz.
    Ha esetleg még idén kijön(szeptemberben már tuti nem jön ki) a DCS World 1.5, akkor remélem ennyi "világítás" lesz a mostani térképen éjszaka a repterek zónáiban.
  • molnibalage83
    Van kép erről? Kíváncsi vagyok, hogy hova és mit építettek be. Az is megfelel, ha DCS screenshot, ha valósághű a modellezése.
  • LeonSilver
    Értem én, hogy villamos de mi hajcccssssaaa :D
    Szóval tegnap előtt még nem csinálta. Akkó' most mé?
    Amúgy most egy ReShade nevű valamit használok, ami talán a sweetfx fejlesztett ámde még béta verziója. Ez jól műxxxik.
  • beczl
    A 145IAP, 927IAP-nál Ивано-Франковск majd a 115IAP-nál Кокайды 1983-tól kezdődően minden Afganisztánba menő 21-esre beépitésre és felszerelésre került.

Szerbiában ennek módosított változatát szerelték fel 1993-ban 1997-ig minden 21-re.

• sirpalee
    Google elso talalat a problemara

Nem a listazott fileval van a problema, hanem azzal amit a sweetfx csinal. (felulirja a beepitett fuggvenyeket, valszeg mindent ami a swap chainnel kapcsolatos, es igy tudja csinalni amit csinal)
  • beci43
    Kis kedvcsináló és hírek.
  • beci43
    De a DX-11-et.
  • LeonSilver
    Megvót'
  • sure
    Próbáld meg a DIrectX-et újrarakni
  • LeonSilver
    Segícccssssetek már nekem, mert minnyá befordulok, pedig nincs is kanyar...

Próbálgattam a különböző sweetfxeket. És újabban ezt az ablakot dobálja fel. Leszedtem a DCS-t, újraraktam de a hiba megmaradt.
    Mi a pé van?

• LeonSilver
    A jsgme simán felteszi. Nekem mondjuk nem tetszik.
  • LeonSilver
    Mindjárt meglesem.
    Elég csak a 2.9.2-t letölteni és feltenni ugye? A korábbiak nem kellenek?
  • molnibalage83
    A 3.0 tex. modhoz újra felttem a DCS-t. Azt viszont nem értem, hogy első elindításkor most valamiért nem frissítette be magát. Vajon miért nem...? Hol van az update ebben? Az FC3 még nincs fent, ma tervezem feltenni.
    Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.09.10. 14:09:19
  • PhantomAss
    Nem tudja vki esetleg hogy a Diveplane sound modot hogyan kell telepíteni?
    Leszedtem, van egy csomó file, ezeket csak másolgassam be az adott mappákba? Mert az így sokáig fog tartani...
    Nincs vmi mod manager az ilyesmikre?
  • z0ty4
    Hawg
    hasonló mint az F 16 Fighter Pilots over Afghanistan csak itt a-10 van :)
  • LeonSilver
    Nem tudom bőrnyakúék hogy gondolják, de azért elég jelentős grafikai bugok vannak itt még kérem.
  • LeonSilver
    Azok a qrva kis fedelek :D
  • Hecker007
    SPRD (RATO) DROP néven van. A gázkarnál egy kis piros sapis gomb, fel kell pattintani a sapit aztán ha megnyomod jön a fléér.
  • molnibalage83
    Milyen motyó? A 21-esen pár ritka teszt (?) fotót leszámítva soha nem láttam kazetta alapú csalit, csak maga elé tudott lőni UB blokkból ilyen rakétát.
  • LeonSilver
    Gyerekek. Hogy kell csalit hajigálni a 21-esből? Már össze nyomkodtam mindent, de semmi. (igen, fel van téve a motyó a gépre)
  • molnibalage83
    Az ATGM modellezésére leszek majd kíváncsi.
  • LeonSilver
  • LeonSilver
    A srác qrva sokat melózik vele, szóval nem hinném, hogy eleve ingyenesen gondolta volna. De nincs is ezzel baj.
    Én szívesen fizetek érte majd :)
  • LeonSilver
    Szerintem azt, hogy nem egy mod lesz, hanem hivatalos modul.
  • molnibalage83
    Ez mit jelent? Azt, hogy integrálva lesz, mint ingyenes heli a Szu-25T és P-51D mellé?
  • LeonSilver
    Jessssz :D

"Oliver Michel megváltoztatta a csoport nevét. A régi név: DCS Addon: BO-105PAH1A1, az új név: DCS: BO-105PAH1A1."
  • sure
    Ahhoz mit kéne átírnom/visszaírnom, hogy ismét legyen porfelverődés földközeli repüléskor? A legutóbbi update után határozottan emlékszem, hogy volt, de most hiába húzok fel minden csúszkát maximumra, nincs. Már nyomtam DCS repairt, de nem jött vissza...
  • LeonSilver