Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#banplz>#banplz>
Te is láthatod hogy normális banda vagyunk <#pias>#pias>
GOOBY, pls
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
viszont én továbbra is inkább azt tanácsolnám hogy nyugodjatok végre le ti is, remélhetőleg ő is megteszi ezt..
nem tudom, hogy Laco vagy bárki más hány éves, nem nyitogatok adatlapokat mielőtt válaszolnék valakinek, sőt még utána se..
szerintem megkapta a kellő tiszteletet ameddig megadta ő is, de amikor elkezdet értetlenkedni, mi is úgy válaszoltunk neki, ahogy ő nekünk..
az hogy mekkora nagy valaki itt a topikban, sokat nem jelent a modi topikba, ha odajön hőbörögni olyan dolog miatt, ami már folyamatban van, majd többszöri jelzés után is folytatja, szerintem arról nem mi tehetünk
nyugodtan vissza lehet olvasni a modi topikban..
arra meg hogy töröltem a tegnap délutáni kommenteket IL2 topikból, amikre egyébként a moderálási elvek szerint bőven minden jogom megvolt, ugyanúgy kaptam a megjegyzéseket, de ha mindenki megkapta volna a kommentekért járó jogos felkiáltójeleket, biztos mindenki elégedettebb lett volna.. 😄D
ui: részemről annyit tudok felajánlani, hogy ha sikerül végre lenyugodnotok, igyekszem megoldani, hogy Laco-ról is lekerüljön az utolsó pontja.. így csak 5 percenként írhat, nem nyithat új topikot stb, de nem lesz kitiltva..
"Nulla tenaci invia est via"
A lenyűgöző grafikához audiofil hangélmény is jár!
Utoljára szerkesztette: sure, 2014.12.22. 17:50:21
Isten nem bottal, hanem VMware.
Ka-50
Ka-50
Ka-50
Mint az 1993-as fairfordi MiG-29-esek ütközése után...
A másik kedvenc modom, amit mindig elsőnek teszek be manuálisan, az az eredeti eject.ogg hangfájl helyett egy hangos "uÁÁÁÁáááááááááá" -t tartalmazó ugyanilyen nevű fájl <#hawaii>#hawaii>
Utoljára szerkesztette: sure, 2014.12.22. 16:14:32
Isten nem bottal, hanem VMware.
Mondjuk tenyleg orvosi eset a srac.
Ha meg volt olyan hulye,hogy kiadta az adatait akkor meg viselje a kovetkezmenyeit.:-)
Igazi IT zseni.
Mar ki is talaltam mi legyen vele:-)
Majd megtanulja,hogy ne kerkedjen azzal egy szabolcsi parasztgyereknek hogy o kicsoda...
Laca azon haborodott fel, hogy annak ellenere,hogy nyilvanvaloan az MM gyerek csinalta a fesztivalt, minket osztott ki az a masik admin,Szabi teljesen normalisan jart el.
Az mar mas kerdes,hogy kicsivel tobb tiszteletet erdemelt volna,nem csak a kora miatt,hanem azert is amilyen szerepet jatszik a kozosseg eleteben.
De ez mar csak egy a sok sajnalatos felreertes kozul. Minezt egy ilyen kis gyaszhuszar miatt :-(
Epp ezert,ezennel meghirdetem a 2015 os trollvadaszatot!
Reszleteket privatban!
A Béna.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Mindenesetre Szatyi és Pezo is egy pontba nézős, ki tud többet orsózni párbajt vívtak természetesen Oculus-szal... Pezo csak annyit mondott:
"Hogy kell?! 60fok... Balkézzel! Jaaajjj, óóó hát ez nem olyan, mint a Gripen! Ez tök lassú..." by Su-33 <#hehe>#hehe>
Ugye ezt a dolgot a szemed elintézi általában, FPS-ben akár jó is tud lenni, hisz ott a karakter szemét irányítod, mondjuk egérrel (ARMA pl).
A probléma ott kezdődik, ha fejmozgáskövetést is teszel az egyenletbe (legfőképp Oculus esetén).
Mivel az Oculusban a szemed pont úgy viselkedik, mint egyébként amikor nem egy sík monitort nézel, nem szerencsés, ha a program dönti el hol legyen éles és mi, a szem / agy, úgyis megoldja akaratlanul.
Remélem erre ők is rájönnek és kikapcsolható lesz, mert videókészítéshez über, csak játszani ne kelljen így. <#nezze>#nezze><#fogmosas>#fogmosas>
Utoljára szerkesztette: Caterpillar, 2014.12.22. 13:13:45
Демонстрация движка EDGE DCS World
Utoljára szerkesztette: zoltang, 2014.12.22. 12:01:22
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Ha jól emlékszek az FC2-es Mig-21 ben mintha szebb lett volna.
Olyan mókás...
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
"Nulla tenaci invia est via"
Én inkább a Skeleton animationsra figyeltem fel , bár szerintem csak a katonák gépies mozgását cserélik le, de jó lenne már ha a reptéren is lenne egy kis élet és lennének kiszolgálók, irányitók, de ez is kb akkor lessz mikor lessz dinamikus kampán is.
Igazából ennyire szép képet én még nem láttam talán repszimmel.
Utoljára szerkesztette: Molnibalage, 2014.12.22. 11:44:21
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
DirectX 11 support
Improved game performance
New and improved lighting
Improved effects
New water animations
Improved shadows
Unified GUI that eliminates the need for separate GUI and simulation .exe while also speeding up mission load times. Later, this will
also allow us to integrate simulation elements into the Encyclopaedia and Mission Editor
Ability to access new maps that will be sold as separate modules
New grass and clutter
New clouds
Ability to create dedicated server
Skeleton animations
Depth of field support
Improved Oculus VR support
ezt nem is tudtam 😊 Nagyon hasznos fícsör <#eljen>#eljen>
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu