Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na azt nem tudom ígérni, mert borozok közben több helyen, de lehet!

repvez
Hát de karácsony van a szeretet ünnepe, ez legyen az ajándékod Neki ! had ünnepelhessünk Vele együtt itt is
Szabi
én kérjek bocsánatot ? azért amit tegnap műveltetek ? 😄D

namindegy, akkor ez van, majd 3hét 6 nap múlva vissza tud jönni ha akar, ha nem akkor meg nem jön
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2014.12.22. 18:47:13

"Nulla tenaci invia est via"

LeonSilver
Szabi. Laca nem kér a segítségből, illetve nem ezt kéri.
Vagy nulla bünti és bocsánatkérés - vagy semmi.
Ismerve Lacát ennél kevesebbel nem fogja beérni, ez tuti.
Egyébként eléggé gerinces srác (már amennyiben egy közel 50 éves ember srác 😊 ) és szavatartó.
Ennek köszönhetően ne lepődjetek meg semmin.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

i robot
Mikor gondoltad? Nekem csak 2 óra múlva lenne jó.

whiteskull
Sziasztok!

Van valakinek valami ötlete, hogy mit lehet kezdeni az x-52 joyának totálisan ragadóssá váló gumírozásával. El sem lehet így engedni a joy-t. 😊))

Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.

😄DD

www.smart-bus.hu

Viszont tud kapcsolni utánégetőt a Minyóra! <#eplus2>
Az sem rossz..csak nehéz kilebegtetni<#alien>

GaBika6

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

Nekem csak Tunguskám van... <#hehe>
Jön valaki DCS minyózni?

Normális banda....

<#banplz>
PhantomAss
Köszönjük a segítséget Lacával kapcsolatban!
Te is láthatod hogy normális banda vagyunk <#pias>

GOOBY, pls

Szabi
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
én csak azt tudhatom ami hozzám is eljutott, sokan írtatok sokfélét, ezért nem is foglalkozunk a privát üzenetekekel

viszont én továbbra is inkább azt tanácsolnám hogy nyugodjatok végre le ti is, remélhetőleg ő is megteszi ezt..

nem tudom, hogy Laco vagy bárki más hány éves, nem nyitogatok adatlapokat mielőtt válaszolnék valakinek, sőt még utána se..
szerintem megkapta a kellő tiszteletet ameddig megadta ő is, de amikor elkezdet értetlenkedni, mi is úgy válaszoltunk neki, ahogy ő nekünk..

az hogy mekkora nagy valaki itt a topikban, sokat nem jelent a modi topikba, ha odajön hőbörögni olyan dolog miatt, ami már folyamatban van, majd többszöri jelzés után is folytatja, szerintem arról nem mi tehetünk

nyugodtan vissza lehet olvasni a modi topikban..

arra meg hogy töröltem a tegnap délutáni kommenteket IL2 topikból, amikre egyébként a moderálási elvek szerint bőven minden jogom megvolt, ugyanúgy kaptam a megjegyzéseket, de ha mindenki megkapta volna a kommentekért járó jogos felkiáltójeleket, biztos mindenki elégedettebb lett volna.. 😄D

ui: részemről annyit tudok felajánlani, hogy ha sikerül végre lenyugodnotok, igyekszem megoldani, hogy Laco-ról is lekerüljön az utolsó pontja.. így csak 5 percenként írhat, nem nyithat új topikot stb, de nem lesz kitiltva..

sure
..oszt most nézem, mérnem műxik, hámer má nem odzsíddzsík vannak a \Sounds\Effects\Aircrafts mappában... <#lama>

A lenyűgöző grafikához audiofil hangélmény is jár!
Utoljára szerkesztette: sure, 2014.12.22. 17:50:21

Isten nem bottal, hanem VMware.

repvez
<#eljen>

Ka-50

Mi volt itt gyerekek?Megint betévedt egy shrek?Csomó hsz-t töröltek.

Ka-50

repvez
Na még a végén a hangokat is rendbeteszik? vagy ez csak a mig-15-nél lesz igy?
Köszi Mester!Neked és Mindenkinek Boldog Karácsonyt kívánok!

Ka-50

sure
Valamelyik régebbi verzióban (talán még FC2-ben, de lehet, hogy valamelyik mod csinálta) földet érés után rágyújtott a pilóta <#idiota>
Mint az 1993-as fairfordi MiG-29-esek ütközése után...

A másik kedvenc modom, amit mindig elsőnek teszek be manuálisan, az az eredeti eject.ogg hangfájl helyett egy hangos "uÁÁÁÁáááááááááá" -t tartalmazó ugyanilyen nevű fájl <#hawaii>
Utoljára szerkesztette: sure, 2014.12.22. 16:14:32

Isten nem bottal, hanem VMware.

Kikerem magamnak, en nem huzom az agyat! Tobbszor is megkertem kulturaltan ,hogy fejezze be,kerjen bocsanatot es el van felejtve.
Mondjuk tenyleg orvosi eset a srac.
Ha meg volt olyan hulye,hogy kiadta az adatait akkor meg viselje a kovetkezmenyeit.:-)
Igazi IT zseni.
Mar ki is talaltam mi legyen vele:-)
Majd megtanulja,hogy ne kerkedjen azzal egy szabolcsi parasztgyereknek hogy o kicsoda...

Laca azon haborodott fel, hogy annak ellenere,hogy nyilvanvaloan az MM gyerek csinalta a fesztivalt, minket osztott ki az a masik admin,Szabi teljesen normalisan jart el.
Az mar mas kerdes,hogy kicsivel tobb tiszteletet erdemelt volna,nem csak a kora miatt,hanem azert is amilyen szerepet jatszik a kozosseg eleteben.
De ez mar csak egy a sok sajnalatos felreertes kozul. Minezt egy ilyen kis gyaszhuszar miatt :-(

Epp ezert,ezennel meghirdetem a 2015 os trollvadaszatot!
Reszleteket privatban!

A Béna.

repvez

Milyen az új messzer fm? Igen elgondolkodtam, hogy megveszem, csak az a baj, hogy 20%-ék egyenlőre a rá vonatkozó kedvezmény.

Papa01
Nem tudom, sajnos az elmúlt időszakban nem tudtam követni a dolgokat, úgy ahogy szoktam.. 😊) Jó áron voltak a cuccok? 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Az is igaz, de a dk1 már komoly támogatottsággal rendelkezett, a DK 2 meg nem. Igaz új, de akkor is.

Nem egy hete volt ott leárazás Papa?

Szerintem nem sok változás történt... Persze megoldható, hogy szinte bármelyik játékkal menjen, de az ugye nem az igazi, sajnos a legnagyobb részét a melónak nem az Oculusos srácoknak kell meglépni, hanem a játékfejlesztőknek.... <#kuss>
Papa01
Urak, nem tudjátok, h nem Steam-es verzióban lesz valami komolyabb Sabre leárazás? 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Hm...azt hiszem megint elkérem pár napra..komolyabb már a támogatottsága mint kora ősszel?

El tudok képzelni olyan scenáriót, ahol a sugárhányás cél, sőt időre minél előbb teljesítendő! <#nevetes2>

Mindenesetre Szatyi és Pezo is egy pontba nézős, ki tud többet orsózni párbajt vívtak természetesen Oculus-szal... Pezo csak annyit mondott:

"Hogy kell?! 60fok... Balkézzel! Jaaajjj, óóó hát ez nem olyan, mint a Gripen! Ez tök lassú..." by Su-33 <#hehe>
Tuti kikapcsolható..mindenhol az, sokan nem is szeretik egyéb programoknál. Amúgy ahogyan írtad, videónál viszont kiváló. Oculusnál meg a sugárhányás elősegítő!

Szépen magyarosan, mélységélesség, namost DoF + Oculus => Hányás, mármint szó szerint elhányod magad....
Ugye ezt a dolgot a szemed elintézi általában, FPS-ben akár jó is tud lenni, hisz ott a karakter szemét irányítod, mondjuk egérrel (ARMA pl).

A probléma ott kezdődik, ha fejmozgáskövetést is teszel az egyenletbe (legfőképp Oculus esetén).
Mivel az Oculusban a szemed pont úgy viselkedik, mint egyébként amikor nem egy sík monitort nézel, nem szerencsés, ha a program dönti el hol legyen éles és mi, a szem / agy, úgyis megoldja akaratlanul.

Remélem erre ők is rájönnek és kikapcsolható lesz, mert videókészítéshez über, csak játszani ne kelljen így. <#nezze><#fogmosas>
Utoljára szerkesztette: Caterpillar, 2014.12.22. 13:13:45
krisztian005
Jól néz ki.

Nem tudom ki látta, ki nem. Nem túl friss videó, nem túl jó minőségű, ha már az Edge-ről van szó...

Демонстрация движка EDGE DCS World

Utoljára szerkesztette: zoltang, 2014.12.22. 12:01:22
LeonSilver
Oké Kiru

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

krisztian005
Van arra is megoldás a gépben kell maradni <#eplus2>

Ha jól emlékszek az FC2-es Mig-21 ben mintha szebb lett volna.

LeonSilver
Én tudod min röhögök Lock On óta a mai napig? Az ejtőernyőn ahogy "földet ér" 😊
Olyan mókás...

Szabi
jól néz ki, bár az árnyék ultragagyi, főleg hogyha ezeket promo képnek szánták 😄

krisztian005
Nagyitottam rajta, mert most kis képernyőn nézem, az első kettőn valóban látszik de a többin én még igy se látom, bár nekem ez eddig is megvolt, a közeli texturák szép élesek voltak de a távoliak homályosak, de ez inkább a videókártyám miatt lehetet.

Én inkább a Skeleton animationsra figyeltem fel , bár szerintem csak a katonák gépies mozgását cserélik le, de jó lenne már ha a reptéren is lenne egy kis élet és lennének kiszolgálók, irányitók, de ez is kb akkor lessz mikor lessz dinamikus kampán is.

Az első két képen pedig szépen látszik, de már Tom is írta...jól.
VO101Tom
igen. a fókuszpont éles, a többi nem.

www.pumaszallas.hu

Seaweed
Hmmm <#rolleyes> Ezek szerint vizualis melyseg?! <#rolleyes>
LeonSilver
<#eljen>

LeonSilver
Csak jönne már ki. Nem deczemberre ígérték. Valamelyik decemberre? 😄 😄

Seaweed
Beton kockak kozti melyedest? Hogy nem csak vizualisan van megoldva? (tippelek en is)
Molnibalage
Az első képen nagyon személetes, a távolabb levő dolgok nem pengeéles megjelenítésűek. Az emberi szem nem egészen ilyen, de a kamera igen és legalább közelíti az emberi szem jellemzőit. Jobban néz ki így a táj szerintem.

Igazából ennyire szép képet én még nem láttam talán repszimmel.
Utoljára szerkesztette: Molnibalage, 2014.12.22. 11:44:21

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM